Keresés

Részletes keresés

Kzella Creative Commons License 2020.01.30 0 0 286

Ok.

Előzmény: Epü_ (285)
Epü_ Creative Commons License 2020.01.29 0 0 285

Küldtem emailt.

Előzmény: Epü_ (284)
Epü_ Creative Commons License 2020.01.29 0 0 284

Van, de hogyan adjam meg?

Előzmény: Kzella (283)
Kzella Creative Commons License 2020.01.29 0 0 283

Szia! Ha van Skypeod,  esetleg segíthetek pontosan, ha nem akkor ...

Előzmény: Epü_ (282)
Epü_ Creative Commons License 2020.01.29 0 0 282

Bocsi! Mivel nem használtam a PhSh-ot semmi komolyra, mondhatni zöldfülű vagyok, az is gondot okoz, hogyan változtassam a képek méretét, miközben a helyükre illesztem.

Előzmény: Epü_ (281)
Epü_ Creative Commons License 2020.01.29 0 0 281

Üdv! 13.1-es Photoshop-pal szeretnék egy fényképcsoportot létrehozni. A gondom az, hogy a kész képnek egy puzzle elemet kell fednie. Annak ugye idétlen formája van. Hogyan tudnám a formát követni a képek összeállítása közben? 

nemethla Creative Commons License 2014.07.06 0 0 280

KÉt lehetőséged van még: (ha Canon) DPP-ben batcjh process, egyébként messze a legjobb jpeg-et adja, és a fgépben fotózáskor RAW+ Jpeg. EZ utóbbi szelektálásra épp elég jó. Ha az expo 90%-os, akkor már jó lesz a gépi jpeg is.

Előzmény: Georgepictures (277)
Georgepictures Creative Commons License 2014.07.03 0 0 279

Köszi.Megvan.
Nagyon hálás vagyok!!!!!

Előzmény: Törölt nick (278)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.02 0 0 278

Lehet Photoshop-ban RAW formátumot tömegesen JPG-re konvertálni a File / Scripts / Image processor menüpont alatt.

Leírás itt: http://www.techfleece.com/2011/10/28/how-to-batch-convert-raw-files-to-jpeg-in-photoshop/

Előzmény: Georgepictures (277)
Georgepictures Creative Commons License 2014.07.02 0 0 277

Sziasztok.Kéne egy kis segítség.

Holnap le kéne adjak kb 800 képet szelektálkásra, de nem tudom mikor, és hogyan fogom lementnei RAW-ból JPG-be, mert egynelőre még dolgozom a lánnyal és készülnek képek ma is.
Viszont holnap nem azzal akarom tölteni az időm, hogy egyenként elmentem a képeket, amiket CAMERa RAW megnyit, aztán átküld Ps-be, és ott ugye mint nézőkép megjelenik.

Az oké, hogy mentés, és JPG-ként mentem, de egyenként, mire lementek mindent megbolondulok,l és elmegy vele egy csomó időm.

Ha erre van valami megoldás, az nagyon jó lenne, mert akinek a képek mennek szelektivizálásra nem tudja megnyitni, és nem tudom még hogyan fogom megtudni melyik kell neki és melyik nem?Szóval ha van valami csoportos mentés JPG-ben, vagy valami hasonló akkor azt dobjátok már át, hogy hol találom meg, vagy hogyan kell megcsinálnom....

Köszi előre is.
Jah, más progi is jó, ha van, de nekem Adobe PS CS5.0-van jelenleg.

Tusi' Creative Commons License 2014.05.07 0 0 276

Nagyon rendes vagy, köszönöm szépen, de az 5.02-es is eredeti sorozatszámmal rendelkező CD, ha ez öreg, akkor a 2.0-ással sem hiszem, hogy sokra mennék. A virtuális pc-vel meg az a baj, hogy Win7 Home Prémium az operációs rendszer típusa, és naná, hogy ez nincs a felsorolásban, amely alá le lehetne tölteni. Úgy néz ki, hogy a kör bezárult, azért elég nevetséges, és kicsinyes az" Adobe"-től, olvasom az ajánlott linkeken, sok hasonló probléma van.

Letöltöttem a gimp-et, megpróbálom azzal szerkeszteni a dolgaimat, hátha jó lesz arra, amire kell, bár az első lépések nem annyira kecsegtetőek, de majd meglátjuk.

Hátha később találok valamit jobb megoldást, bár erre elég kicsi az esély.

Előzmény: nemethla (275)
nemethla Creative Commons License 2014.05.07 0 0 275

http://www.johnrellis.com/psedbtool/photoshop-elements-faq.htm#_Run_in_Vista

Ha segítség, 2.0-ás cd-t tudok adni telepíteni, eredeti szeriallal.

Előzmény: Tusi' (274)
Tusi' Creative Commons License 2014.05.04 0 0 274

Köszi, de próbáltam a kompatibilitási hibaelhárított, nem ért semmit. Megkérdezte, hogy melyik verzióban futott utoljára rendesen, megadtam az XP-t, de az nem ezen a gépen volt, ez egy totál vadiúj gép, tehát korábban semmi nem futott rajta. A magától való hibakeresés sem hozott megoldást, bár nagyon reménykedtem ebben a megoldásban, mert hát  hiszen elvileg erre lenne kitalálva. (Ment ez még WIN ME alatt is, de most kifogni látszik rajtam).

A bejeletkező képernyő megjelenik, de hiába kattingatok a Photoshop telepítése gombra, nincs "következő" lépés, csak "kilépés".

Előzmény: nemethla (273)
nemethla Creative Commons License 2014.05.03 0 0 273

A win7-en kell legyen XP kompaitibilis mód, ha abban nem megy, akkor tudok adni Canon szkennerhez társított Adobe 2. valami  telepítést, ha megtalálom.

Előzmény: Tusi' (272)
Tusi' Creative Commons License 2014.04.29 0 0 272

Sziasztok, segítséget kérnék, ha lehet és ha egyáltalán van rá megoldás.

Van egy ezeréves, teljesen hivatalos A. Photoshop 5.02-es programom. Az XP kimúltával Win7-re cseréltük az operációs rendszert (64 bit), erre viszont nem lehet telepíteni. A bejelentkező képernyő után nem indul el.

Annyira nem kell, hogy méregdrágán újat vegyek, a célnak megfelel(ne) a régi is, jó lenne még használni.

Lehet valamit tenni?

(Próbáltam a régi verziós program hibaelhárítóját, de semmi eredmény, bár lehet, hogy csak béna voltam.)

Köszönöm, ha valaki tud segíteni.

hát ő Creative Commons License 2014.04.28 0 0 271

köszönöm megprobálom

Előzmény: Kzella (270)
Kzella Creative Commons License 2014.04.28 0 0 270

Itt esetleg segítenek

Előzmény: Kzella (269)
Kzella Creative Commons License 2014.04.28 0 0 269

Nagyon egyszerű ps használó vagyok néhány éve, de ha a szegélyére gondolsz a kivágásnak az a kivágás hiba lehet. Hiszen a háttere láthatatlan a képnek. Ha precíz szegélyre gondolsz, akkor használd a ceruza kijelölést ecset helyett és radírozd ki kockánként.

lehet hogy másra gondolsz és félreértjük egymást

http://kzella.qwqw.hu/tarhely/kzella/kepek/kivagottfigurak/szunyog.png

Előzmény: hát ő (268)
hát ő Creative Commons License 2014.04.28 0 0 268

Próbáltam a gif et és a tif et is de ua mind. Tehát meg van az alakzatom arra körbevágást használok. már ott látszik hogy van háttere a képnek. Majd mentés webre png24. beillesztés weblapba és ott preload img effektet használva rögtön kiütközik hogy nem jó. Közelítek a kurzorral még nem érem el a kép szélét már vált is a másikra mert a képnek bár nem látszik de van háttere amit a legszélesebb képpontok határoznak meg négyzetben. hu remélem érthető volt

Előzmény: Kzella (267)
Kzella Creative Commons License 2014.04.28 0 0 267

Ide nem lehet felrakni igazán.

Előzmény: Kzella (266)
Kzella Creative Commons License 2014.04.28 0 0 266

A gif a másik lehetőség

Előzmény: hát ő (265)
hát ő Creative Commons License 2014.04.28 0 0 265

Köszönöm a választ de akkor rosszul tettem fel a kérdést.

tehát egy szabálytalan alakzatot szeretnék úgy menteni hogy ne legyen háttere. a PNG-nél bár nem látszik van háttere. A szabálytalan alakzatnak a széle legyen a kép vége

Előzmény: Kzella (264)
Kzella Creative Commons License 2014.04.28 0 0 264

Png formátum a legpraktikusabb,

Előzmény: hát ő (263)
hát ő Creative Commons License 2014.04.28 0 0 263

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. ps 6 -ban hogy kell kivágni és elmenteni egy képet hogy pontosan a kép szélei legyenek a körvonalak. Egy négyzet alapu képnél nem probléma de egy szabálytalannál nem tudom megvalósítani.

Amarton Creative Commons License 2014.03.27 0 0 262

Megoldódott.

Nem volt bekapcsolva az ecset nyomás érzékelés.

Előzmény: Amarton (261)
Amarton Creative Commons License 2014.03.27 0 0 261

Helló,

Próbáltam megcsinálni a videóban elmondottakat:

https://www.youtube.com/watch?v=56NKz-ABSN4

A problémám az, hogy az én vonalaim nem úgy indulnak, hogy vékony aztán vastagabb, hanem a vastagsága már az elejétől fogva állandó.

Hogyan lehet "stroke path" úgy használni, hogy vékonyan induljon a vonal és a közepén vastagabb legyen.

Minden videó ugyan úgy mutatja (válasszak ki 3px ecsetet) nekem sehogy nem akar össze jönni.

Mi a trükk benne?

nemethla Creative Commons License 2014.03.24 0 0 260

Valós szériaszámmal igen.

Előzmény: borzola (259)
borzola Creative Commons License 2014.03.21 0 0 259

Sziasztok!

Egy telepítéssel kapcsolatos kérdésem van. Van e valakinek tapasztalata e téren.Telepítettem egy PS CS4-et(sz.számmal) és feladta a regisztrálási lehetőséget.Lehet e,kell e,szabad e regisztrálni?Elfogadja e a regisztráláskor az eddig működő sn-t?Előre is köszönöm!

nemethla Creative Commons License 2014.02.25 0 0 258

A template könyvtárából ( CS6-nak merre van, nem tudom, de tuti van )

ki kell takarítani a felesleges, lejárt adatokat. Ugyebár az undo-záshoz tárol max 999

lépést ( legalábbis  a cs4 ), és ezek egy idő után sok helyet foglalnak. Ha az a tárhely ürül, javul a helyzet.

Előzmény: buzasgabor (257)
buzasgabor Creative Commons License 2014.02.24 0 0 257

Mikor felraktam nem csinálta.csak  egy ideje kezdte,pedig elvileg semmi nem lett átállítva... 2G ram van.

Előzmény: nemethla (255)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!