Keresés

Részletes keresés

Master Szaki Creative Commons License 2002.07.02 0 0 5
Egyébként a csík adódhat kódolási hibából.

Sajnos az általam készített filmek is ilyenek. Igaz le lehet őket vágni. :-))

Master Szaki Creative Commons License 2002.07.02 0 0 4
A te hibád a Prociból adódik.

A memóriát sem ártana 128 megára felpumpálni. :-))

266-on is eléggé szaggat, 300 Mhz felett próbálkozz. Egy FCPGAs Celeron a te esetedben tökéletes választás lehet.

Előzmény: arnyekk (3)
arnyekk Creative Commons License 2002.06.23 0 0 3
Eddig úgy voltam vele, minek jobb gép, mint amit kitudok használni. Csak netezek vele, CD-t írok, zenéthallgatok, erre meg pont megfelelt. De most már tényleg eljött az ideje a fejlesztésnek! Az ember életéből nem maradhatnak ki a filmek.
A hiba megoldására nincs ötlete senkinek? (minta régebben mormálisan mentek volna ez a két film ami most problémás)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.21 0 0 2
Ez maga a csoda, hogy egyáltalán tudsz ezen e vason divx-et nézni :) Alaplapcsere nem jön tekintetbe? Akár csak egy PII-re is, az még sokáig jó lenne, 400-as körüli procival 15-16 K ból megúszod, ha meoriát nem kell cserélni, akkor is csak kb. 23 ezres.
Előzmény: arnyekk (-)
mr_ricsi Creative Commons License 2002.06.21 0 0 1
Cyrixet semmiképpen! Túl gyenge a koprocija!

Viszont az AMD K6-2 mehet, ha az alaplap tudja kezelni.

Előzmény: SzaboZE (0)
SzaboZE Creative Commons License 2002.06.21 0 0 0
Szerintem egy PI ma már nagyon minimális a DivX-hez. Esetleg próbálj beszerezni Amd vagy Cyrix 300-as procit. Valamkikor lehetett kapni, PI proci helyére mennek.

SzaboZE

Előzmény: arnyekk (-)
arnyekk Creative Commons License 2002.06.17 0 0 topiknyitó
Van két DivX filmem amin lejátszás közben a kép jobb oldalán a képernyőn zavaró scrollozás látható. Képet nem tudok küldeni, a PrintScrennen nem látszik. (A film ablakának csak töredékéről készít másolatot.)
Mind két film kitünő minőségű, és félek, hogy gyenge a gépem hozzá. (P 233Mhz,ATI 2Mb vidikártya) Tudom ez nagyon gyenge, de sok film gond nélkük megy vele. Ami nem megy ott elcsúszik a hang a képtől, de nem jeletnkezik ez a scrollozós hiba.
Próbáltam több lejátszóval, a legújabb DivX kódekkel, de nem lett jobb. Más gépen gond nélkül megy. Volt már Winfos reinstall is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!