Nég fogalmam nincs, mitis fogok csinálni majd pár hónap múlva, vagyis azért egy-két dolog nagy vonalakban valószínű hogy hasonló lesz mint most: fősuli, rengeteg buli...
tavaly nem csináltam semmi különöset... :)
talán majd ha 20 év múlva írok ide, akkor én is ilyen nosztalgiával fogok gondolni rá.
ja egyvalami eszembe jutott: utáltam h 2-essel kezdődik a korom...
Épp sorkatona voltam. (1989 február - 1990 augusztus.) Kimaradtam az egész rendszerváltásból. Ezt mi sem mutatja jobban, hogy kopaszként (89 febr - 89 aug) "elvtárs" volt a tisztek megszólítása, gumiként (89 aug - 90 febr) már "bajtárs", öregként (90 febr - 90 aug) pedig "úr".
Lógtam a levegőben, az egyetlen tervem az volt, hogy vissza tudjak menni a munkahelyemre, mert akkoriban sok rosszat hallott az ember a már leszerelt katonáktól.
Az egyik legjobb evem volt. Egyetemre jartam, iszonyat jo buli volt a tobbiekkkel. Mindent csinaltunk, amit el lehet kepzelni. Nyaron pedig valami vadallat modra ment a lanyozas! Konnyedek voltunk, es romantikusak.
Feltorekvok. Nem aggodalmaskodtunk a jovon. Nem tartottunk attol, hogy egyszer majd dolgoznunk kell. Kitoltotte az eletunket az elet.