szia tor ... milye is vagy te neki? én az vagyok akit karanténba zárnál. asszem. csinálod is vagy álmodozol? csak csináld. a tettek ideje ez. zárj be. húzz körém drótot. árammal. lőállásokkal. nehogy kimenjek közéd. egyszer úgy megnéznék egy ilyen mélyen elkötelezett embert szemtől szembe.
felteszed-e az életedet a szabadságomért cserébe?
mert másként nem adom. talán gyáva kukac vagy? de jó a neved. ősi magyar.
Azt elfelejtetted, hogy a varosi lumpenprolik liberalisok, mert az entellektuelek a Fideszt tamogatjak :). Pukimuki is megmondta :). A varosban ugyanis froccsel megveheto gyari dolgozok laknak, mig a becsuletes parasztembert nem lehet egy lefizetni :D.
Azonkivul, hogy kigyot es bekat kiabalsz, mondani is akarsz valamit?
Az ebola gyorsan öl; annyira gyorsan, hogy emiatt igazi rendes járvánnyá sem tud nôni. A liberalizmus ezzel szemben nagyon el vagyon terjedve az egész világon manapság, tehát nem lehet annyira halálos nyavalya.
Születésének helyét a gondolkodó emberek között kell keresni; a dzsungelekben nem sok ilyen van.
Az állatok nem liberálisak, gyakran nagyon szigorú alá- és fölérendeltségi hierarchiákban élnek (ezeknek kell a vezérbika, a domináns hím (esetleg nôstény), a falkavezér, stb.), ezért nem is terjedhet róluk.
A liberalizmus és az erkölcstelen életmód nem azonos fogalmak, ugyanúgy, mint a konzervatív és erkölcsös életmód sem azonos halmaz.
A rossz higiénés körülmények tényleg terjesztik, mivel ez adhat védelmet a leküzdésükre.
A kommunizmus/sztálinizmus minden volt, csak liberalizmus nem.
Tényleg nincs rá gyógymód. Talán azért, mert nem betegség.
Igaz. Provokáltam. De megérdemelte mindenki aki habzó szájjal ráharapott.
Ugyan miért nincs egy már egy tisztességes liberális aki a Mancs fôszerkesztôjétôl elhatárolódik mikor az elmeháborodottnak állítja be Orbán Viktort.
Ugyan miért nincs egy tisztességes újbalos, amikor Eörsi István a frusztrált ifjúnácik fasiszta lelki igényérôl publikál?
Ugyan miért nincs?
Kar volt 999 hozzaszolast varnod, hogy ezt a baromsagot leird ....
Apropo, amugy milyen erzes olyan part lelkes szimpatizansanak lenni, melynek vezetoi (eszerint) nem tul regen "jobboldali ebolas"-kent definialtak magukat?
De nagyon megmondtad a nagy büdös igazat! Minden liberálist karanténba kell zárni! Továbbmegyek! Az esetleges nem liberális homokosokat is be kell zárni. Karanténba az elmebetegekkel, a zsidókkal és a ceggányokkal, karanténba a testi fogyatékosokkal és a niggerekkel! Karanténba a külföldi túristákkal, a karvalytőkével és szemüveges biciklistákkal! Karanténba karanténba mindenkivel, kivéve a magadfajta felegyenesedett sertésekkel, tudod, mert két láb jó, négy láb rossz...
"És kezdi a Nagy Tudású a tévében, hogy: >>Őőőőő... Öhm... Ööööö... Khm... Őőőőőő...<< Mi, bolondok meg így összenéztünk... >>Nna, ez még injekció előtt lehet...<< Mondta is az egyik bolondtársam: >>Azt nem értem, hogy ha hányni akar, akkor miért nem nyúl le magának?... Ha meg mondani akar valamit, akkor miért nem mondja?...<<" (Hofi Géza)
Megkérném a T. Vitapartnereket, hogy lehetőség szerint minél hamarabb fejtsék ki véleményeiket és ellenvéleményeiket, mert a "Közlemények" rovat villámszemlézése alapján a polmoderátor felbukkanása leggyakrabban délután-este várható.
Feltételezve tehát a topik (és esetleg hozzászólói) rövid szavatosságát, még idejében szeretném megismerni az olvtársak érveit.
:)))
"mint amilyen az olyan 0 önkritikára képes hozzászóló, mint Te vagy. Egyébként felőlem megmaradhat ez az egész kaka topik, legfeljebb méltón minősíti topikindítóját és idótánál idiótább "értő" okfejtőit... "
Irtam en a Te minositesedrol 1 szot is?
Vagy kifulladtal az ervekbol es atcsaptal szemelyeskedesbe?
Hjaj, szívemhez mostan kapok diadalmámorba, lángoló fáklyád láttán, melyet magasra tartasz, dús szemöldökű kobakot fölé! Hjaj nekem! Nem azzal támad, amit én kérdeztem?
Lövetni? :-))) Cicamica, minél inkább hagyunk titeket nyamvadtkodni, inzultálni külföldieket autóbuszon, vonulgatni le s fel, annál inkább rájön majd a dicső tömeg, hogy nattyon nattyon üres az, amit mondanotok kell... Lövetni talán Te, hiszen te zárnál mindenkit karanténba, aki nem úgy gonolxik, mint Teséged.
"2. Megnyilatkozásai a másként gondolkodók teljes halmazát sértik. "
Ez nem tom miert serto. A liberalisok nyiltan a homokosok melle altak. (pl. Fodor Gabor) Tudtommal a homokosok terjesztik az AIDSet
ami analis uton terjed tulnyomo reszben.
Mi ebben a serto? Ez TENY. nem kell ezen megsertodni!
Minha csak azt az oldal, amely mellett Thor pörölye áll nem kapott volna meg már mindent amit csak gyalázatban ki lehet fundálni! Asszem lövetés még nem volt. Apropó! Tényleg nem akarsz lövetni?
Aha, az ilyen erkölcsileg roppant szilárd népek szoktak szilárd gerinckéjükkel nyolcas alakban odadörgölődzni, ahol lövetni szoktak, mint amilyen az olyan 0 önkritikára képes hozzászóló, mint Te vagy. Egyébként felőlem megmaradhat ez az egész kaka topik, legfeljebb méltón minősíti topikindítóját és idótánál idiótább "értő" okfejtőit...
(Egyészen szórakoztattok... írjatok még sok hülyeséget, olyan kellemesen zsibbasztó szinvonalon, ahogy szoktatok...)
Szerencsére nem te ítélsz (igaz, nem is én), úgyhogy a védeelem érveit csak a "Felmentve" kitétel nélkül tudom értelmezni.
Tehát:
Az ominózus mondat:
"a lepratelepek mintájára létre kellene hozni a liberális telepeket is"
MM 1.1 Jogsértő hozzászólások: te arra szólítottál fel érvelésedben, hogy embereket politikai nézeteik miatt személyes szabadságukban korlátozzanak. Ez két alapvető emberi jog megsértése.
MM 1.4 Természetesen a moderátorok véleménye a döntő, mégis én azt gondolom, hogy az MM-ben nincs külön kiemelve, hogy az iróniára az MM nem érvényes. Így tehát egy számodra politikailag antipatikus embercsoport bezárásának javaslata tekinthető fenyegető hangnemnek.
MM 1.7 Ezt nem a jóízlés sértése, hanem a gyűlöletkeltésre alkalmas hozzászólás fennállása miatt hoztam fel: ahogy az előbbiekben, itt is az a lényeg, hogy te politikai nézeteik alapján különítenéd el az egyes csoportokat (vagy ha csak egyet, úgy még súlyosabb a helyzet).
Emellett azt gondolom, hogy valaki hozzászólásaira nem lehet mentség másvalaki megnyilvánulása. Persze Bastardo is megsértheti az MM-et, de az ő ügyét külön tárgyaljuk.
(én értem, hogy marha vicces akartál lenni az iróniáddal, talán valaki hülyére is kacagta magát rajta, de - és most az MM-től függetlenül mondom - túlmentél a jóízlés határain).
az a ballib-nek a szokasa ! Emberek koze lovetes! Vagy mar elfelejtetted? A kardlapozas is! A tomeg oszlatas is! Vagy nem itt elsz Magyarorszagon? Nem ismered a tortenelmet?
1.7 a jóizlést eleve már a személyed sérti, de az általad idézett hozzászólás mindenképpen.
1. Ez a topik a provokáción kívül semmit nem szolgál.
2. Megnyilatkozásai a másként gondolkodók teljes halmazát sértik.
3. Érdemi vitát itt nem lehet folytatni annak kijelentésén kívül, hogy a topiknyitó a. humortalan, b. alpári, c. indokolatlanul sértő, d. a felső két megjegyzés.
Az ominózus mondat:
"a lepratelepek mintájára létre kellene hozni a liberális telepeket is"
1.1. Jogsértő hozzászólások
Jogsértő minden olyan hozzászólás amely a közzétételének időpontjában hatályos jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre, vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, vagy arra jelentkezést tartalmazó hozzászólások
Ez nincs teljesítve. MM 1.1 alól felmentve.
1.4. Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnem
Beszélgető partnerek esetében a fórum illetve a téma jellegétől függően, a moderátorok megítélése szerint
A téma ironikus hangnemben elhangzott liberalizmuskritika. Ironikus hangnem, mert a liberális társadalmakra oly jellemzô problémákat tekintem a betegség terjedési okának. Nem történt fenyegetés, csak túlérzékenység. Ez a pont a moderátorok jóindulata nélkül sincs teljesítve. Felmetve.
1.7. A jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas hozzászólások, valamint az ilyen témájú web-oldalakra mutató csatolások (linkek).
Ez a pont a "jóizlés § kapcsán már problametikusabb. Itt túlérzékenységet leszámítva is lehet enyhe sértôdés a leprához való hasonlítás alapján. DE! Nézd csak meg Bastardó úr (makulátlan liberális, jómodor +polgári izlés) hozzászólásait alant. Az ilyen jóizléssértés oly gyakori az Indexen, hogy a szokásjog alapján nem moderálják.
ha megnyugtat: megint nem gondolkodtam. Ösztönösen írtam
Nem nyugtat meg, de nem kell minden hozzászólásodhoz odagépelned - tudom így is. A billentyűzet meg minek kopjon fölöslegesen (mégha céges is)? :)))
De tényleg érdekel az okfejtésed a liberalizmus és a kommunizmus azonosságáról, ezt örömmel várom.
Meg még azt is elmondhatnád, hogy végül lemondtál a lekáderezésemről, vagy csak nem találtál semmi kompromittálót? :)))