Kajakozas kozben az egesz taskam a stegrol a vizbe repult. Uszott ugyan a vizen, de a vizhatlan taskaba viz jutott, amiben gyakorlatilag az egesz eletem bele volt zsufolva.
Ausztriaban par politikus meterre pontosan, a kormany altal kifejlesztett trojai virussal kovetne a delikvenseket, a koronajarvany urugyen.
Egy 6310i-re eleg nehez kifejleszteni egy ilyet, cellainfo alapjan legfeljebb 50-500m pontossaggal lehet lekovetni valakit, foleg videken, ahol nagyok a cellak, eleg pontatlan a modszer.
A logomanager muxik nekem a win8on is, BT modem driverrel siman feltolti a logokat, csengohangokat, de ma mar csak a demo verzio elerheto, az oldal nem nagyon frissul.
Udv mindenkinek, a kietlen disztopikus jovobol, 2020bol!
Az a helyzet, hogy adodott a mi idosikunkban egy ilyen Koronavirus Jarvany nevu dolog, es tobb orszagban 1984re hajazo megoldasokat keszulnek bevezetni az okostelefonok kapcsan, ezert ugy dontottem, visszaterek a multba, es hasznalatba veszem a Nokia 6310i telefont.
Az a problema adodott vele, hogy mai disztopikus vilagban mar nem lehet megszerezni a regi nokia data suite-t amivel oplogokat, naptarbejegyzeseket, smseket, nevjegyeket lehetne rendszerezni.
Szeretném megtudni, hol lehet Nokia 6310i-re gyári (arany) előlapot, kijelzővédővel együtt beszerezni? A telefonom 12 éves és a kijelzője egy helyen megkopott, ami az üzenetek írásában/olvasásában zavaró.
Ha a SIM kártyát átteszem egy másik telefonba, akor tökéletesen működik, vagy ha ebbe teszek másik SIM-et akkor fennáll a hiba, tehát szvsz nem sim gond..
egy barátom 6310i készüléke időnként elveszíti a hálózatot, azaz a max térerő hirtelen nullára vált.
Teszi ezt úgy, hogy egy helyben, az asztalon fekszik, mellette egy ugyanilyen készülék, aminek végig ugyanolyan térereje van (ugyanannál a szolgáltatónál).
Nekem is van egy 2002-es gyártmányú 6310 és még mindig az eredeti akumlátorral használom. Nagyon meg vagyok vele elégedve, még sosem hagyott cserben. Nagyon szeretem. Pedig már valószínű hogy előbb-utóbb le kellene cserélni valami szépre. Hiszen vlószínű ezt nem csak én gondolom így, ez egy szép telefon. :)
van egy 6310i telefonom amit még újonnan vett apám.pár évig a fiókban volt,utána pár évig kölcsön adtuk de csak 1 hétig használták és most visszakerült hozzám.olyan probléma van vele hogy néha kikapcsol nem tudom milyen periódusokban mert odáig még nem jutottam el hogy meg tudjam figyelni mert az új előlapot várom és addig nem tudom használni. ez mitől lehet, széria-software hiba? ha software frissítés segíthet rajta akkor azt házilag meg tudom csinálni,és mik kellenek hozzá? ha igen hogyan pontosan?
Nokia 6310i típusú készüléket használok - használtan kaptam, kb egy éve. A mai délután a következőt tapasztaltam, amikor elővettem: ki volt kapcsolva, noha én nem kapcsoltam ki. Bekapcs. PIN be. Kiírja hogy "STOP, telefon korlátozva". A jobb oldali választógomb alatt "Mégsem" felirat. Ha megnyomom, korlátozási kódot kér, vagy a jobb oldali választógomb fölött a "vissza" felirat olvasható. Ha nem csinálok semmit, fél percen belül kikapcsol.
Tudtok esetleg segíteni, hogy milyen úton-módon leheljek életet a készülékbe?