Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.04.25 0 0 284
Nézünk. Még mindig fikatopic. :)
Előzmény: wizes (283)
wizes Creative Commons License 2003.04.25 0 0 283
Nézzetek a régire!
wizes.
wizes Creative Commons License 2002.08.02 0 0 281
+ még monygya:
Cimpatikusabb vagyok Demszkíjnál!
Nahát!
Belefér hazugságaiban minden?
wizes.
wizes Creative Commons License 2002.07.28 0 0 280
E héten megennnnyt offenzívát nyitott S.Palkó!Hazúgságait-csúsztatásait meddíg bírják?
Fingja nincs Budapest politikai-gazdasági életéről.
wizes.

Előzmény: wizes (279)
wizes Creative Commons License 2002.07.17 0 0 279
"Schmitt: Bebizonyítom a függetlenségemet

Én nagyon jó alternatíva lehetek - mondja
Schmitt Pál polgári
főpolgármes- ter-jelölt az [origo]-nak adott interjúban. Schmitt szerint Demszkyt érdemei mellett már zavarja az üzemi vakság, ezért kell mennie."
Nahát?
Mik vannak?
wizes.

wizes Creative Commons License 2002.07.03 0 0 278
SP. hozta szokásos -konzervatív vagyok, párt nélkül- c. szöveget.
wizes.
Bulibubus Creative Commons License 2002.06.28 0 0 277
Ha valakit fegyelmi nélkül rendelnek haza, akkor van gáz a két ország közötti kapcsolatban - gonbdolom ezt akartad írni...

Én sem értem Kovácsékat, de azt hiszem ennél többet nem érdemel az ügy:-)))

Előzmény: pernahajder (275)
wizes Creative Commons License 2002.06.27 0 0 276
Eltekintek .
.
wizes.
Előzmény: feneszelid (273)
pernahajder Creative Commons License 2002.06.24 0 0 275
Na ja, drága Bulibubus. :)))

Csakhogy senki nem rendelt el fegyelmit, a nagykövet azonnali hazarendeléséről pedig tájékoztatják a fogadó ország külügyminisztériumát. Mert ha nem fegyelmi az ok, akkor bizony az a küldő és a fogadó ország közötti feszült helyzetnek tekintendő. Mint ahogy jelen esetben azonnali hazarendelésről sem volt szó.

Emlékszem, amikor egy volt misszióvezető ismerősömet hazarendelték némi szoknyaügyek miatt, akkor is indult fegyelmi...

A köztisztviselői jogviszonyra hivatkozás úgy volt rossz ahogy Kovács mondta.

Nekem Schmittel amúgy semmi bajom nem lenne, azt hiszem Budapestnek már tényleg váltania kell, de a NOB-elnöki aspirálását én is nevetségesnek tartottam. Megjegyzem, vivóknál nem is olyan szokatlan, hogy egy üleppel sok lovat akarnak megülni. Vegyük pl. Gémesit...

Előzmény: Bulibubus (261)
Ariel Creative Commons License 2002.06.23 0 0 274
nyihaha....

igazi fideszes. "legalabb 1m metrot kellett volna epiteni". :DDDD

vajh miert is jut eszembe az autoplaya epites fideszmodra errol?

Ot majd 12 ev mulva lehet szamonkerni.. :DDDD

"nemes vetelytars vagyok" :DDDD

a sok tomjentol fridi mar kohogott!!!

feneszelid Creative Commons License 2002.06.23 0 0 273
A kedves jó édesanyád nevével játssszál, topiknyitókám. Érted? Vagy ilyet már ne kérdezzek Tóled?
Előzmény: wizes (262)
tajfuto1 Creative Commons License 2002.06.23 0 0 272
Nekem nagyon szimpatikus volt. Senkit nem bántott az egészet úgy fogta fel ahogy kell: egy versengés, ahol helyt kell állni. Üdítő színfolt a mai magyar politikában: pl. együtt kell működni a szocikkal is stb. Vesd ezt össze Lendvai békítős szövegével. Mondj egyetlen pontot ahol nem múlta fölül a teljes mai magyar politikai elitet?
Előzmény: Ariel (271)
Ariel Creative Commons License 2002.06.23 0 0 271
livefast!

nem aggodok senkiert.
viszont utalom a bekepzelt, kepmutato hulye politikusokat. shittpalika mindent megtesz azert hogy dobogos legyen. :)

meg sem valasztottak de mar hazudik. fuggetlen..persze... :DD
az a pechje, hogy ha nem ment volna a fideszhez es a pocsokhoz, a dumajabol akkor is hallani lehetne hogy fityiszes.

este ha el nem felejtem majd ujra megnezem azt a mondtatat, amin fettrengve rohogtem. vmi akkora baromsag volt, hogy bun lenne nem szoszerint idezni.

Előzmény: livefast (268)
zuglo_14 Creative Commons License 2002.06.23 0 0 270
(folyt, hiába meleg van....)
A 174. hozászólásod sem kedvelteti meg velem, (azt hiszem éthető).(Magánvéleményem.)
Előzmény: Tamerlán (267)
zuglo_14 Creative Commons License 2002.06.23 0 0 269
Kösz, hogy felhivtad a figyelmemet a 174-re, nem olvastam.
(A helyesírásról, valóban nem néztem meg, de igyekeztem felhivni a figyelmet "Schmitt" újabb szereplésére....)
Valóban nem kedvelem, nem a NOB és/vagy MOB tevékenységéért -nem ismerem eléggé-, hanem ahogy elinditotta és csinálja a "kampányát".
Előzmény: Tamerlán (267)
livefast Creative Commons License 2002.06.23 0 0 268
Gáborért aggódsz?
Megértelek, amennyit vitatkoznak arrafelé a szocikkal, még bármi megeshet.
Gábor viszont labdaküldözgetésben tényleg erős.
Előzmény: Ariel (266)
Tamerlán Creative Commons License 2002.06.23 0 0 267
zuglo 14,
tévedsz, Schmitt már három éve nem alelnök a NOB-ban. Mentségedre szolgáljon, hogy erről nemigen tájékoztatták a sportkedvelő közönséget (ld. még a 174. sz. hozzászólásomat).

Egyébként attól, hogy nem kedveled Schmitt Pált még írhatnál helyesen is...

Előzmény: zuglo_14 (264)
Ariel Creative Commons License 2002.06.23 0 0 266
ha magyarul osztja, akkor pofatlanul bekepzelt.
de nekem az a gyanum, hogy mar-mar tori a magyart, azert beszel hulyesegeket.
Előzmény: livefast (265)
livefast Creative Commons License 2002.06.23 0 0 265
osztja...
Legalábbis magyarul.
Előzmény: zuglo_14 (264)
zuglo_14 Creative Commons License 2002.06.23 0 0 264
Kedves NOB alelnökünk most ossza az észt a Napkeltében, akit érdekel.....
wizes Creative Commons License 2002.06.22 0 0 263
Palika!
Genf messze?
sPakolj, tanújj, ismerd meg kishazád!
wizes.
wizes Creative Commons License 2002.06.21 0 0 262
Rálépett!
Kisiklott a genfi vonat alóla.
Irány > ABB! (reclamálás)
wizes.
Előzmény: Bulibubus (261)
Bulibubus Creative Commons License 2002.06.21 0 0 261
Kedves pernahajder, aki egy kicsit hajtja a tündérbolond nőszemélyeket:-)))

- fegyelmi eljárást külügyben azonnal le lehet folytatni és (írtam már korábban) nagykövetet 48 órán belűl haza lehet zavarni:-)))

- Én azt hiszem Kovács vagy uriember akart maradni, vagy nem akart mártírt csinálni az ürgéből...

- a helyében simán hazahívtam volna és itthon rendelkezési állományba teszem szeptemberig... ennyi...

Ismétlem, nem hiszem, hogy Kovács ezt ne tudta volna, hisz sima eljárás... lehet, hogy híres külügyér jogászai tették taccsra kovácslacit...

több variánsom nincsen:-)))

Mindenesetre Schmidtnek ez a minden lovon egyszerre ülünk című játéka nem túl szimpi és szerintem a NOB is keményen be fog még neki kavarni... de ezt majd később

Amúgy ha visszanézed a spali volt azon ritka emberek egyike, aki eddíg az időpontig elég szimpatikussá tudta tenni magát mindkét tábor vezetői körében - hát most jégre ment (vagy vitték?)

Előzmény: pernahajder (258)
wizes Creative Commons License 2002.06.21 0 0 260
Nem azé'
SP. Kökemény besúgó!
Ma is.
Peche lesz.
Budapest nem xeresse a hazudozókat!
WG.wizes.
pernahajder Creative Commons License 2002.06.21 0 0 259
Tündér bolond nőszemély! Minden ilyen, a köztisztviselői jogviszonnyal kapcsolatos intézkedés jogi aktus (legalábbis többnyire jogi, nem beszélve most a főnök-titkárnő viszonyról, az ugyanis más aktus is lehet).
No már most a jogi aktusoknak (eltérően az egyéb és sokkal kellemesebb aktusoktól) jogszabályi alapjuk kell legyen.

A polgári körök (a rövidítés nem helytálló, noha frappánsnak tűnik) nem párt-szervek. Jogilag. SchP. egyébként is függetlenként indul (még ha nem is). Jogilag.

Amibe bele lehetne kötni (szerintem), hogy jelöltként csak akkor kezelhető, ha már a választási bizottságnál regisztrálták a jelöltségét (jogilag), de hát ebben a kérdésben de lege ferenda már döntést hozott a Fővárosi Munkaügyi Bíróság egy bizonyos Grespik nevű szélh.... (bocs, ez csak melléütés - jogilag, nehogy még beperelejen) ügyében - szerintem persze teljesen falsul. De mégis: ez a precedens. Jogilag.

Passz. Nem lehet előkészítetlenül kapkodni senkinek ez a tanulság.

Előzmény: Törölt nick (256)
pernahajder Creative Commons License 2002.06.21 0 0 258
Nem is kell elmagyaráznod. :) Én is tudom.

No de az indok nem az állomáshely engedély nélküli elhagyása volt, hanem a Ktv. Én például ezen röhögtem folyvást: ezzel meg lehetett volna fogni SchP-t, már csak azért is, mert a nagykövet távozásának - akár csak átmeneti időre is - a két ország kapcsolatában jelentősége van. Ezzel nincs mit vitatkozni.

De Kovács egyfolytában a napkeltében rossz érveket hozott fel! Pedig egy rutinos diplomatának tudni kéne, hogy... Tán túl sokat volt pártelnök. Felejt.

No már most: az állomáshely engedély nélküli elhagyása kötelezettségszegés. Akkor viszont fegyelmit kell indítani ellene. Miért nem ezt tette Kovács? Tán azért mert a fegyelmi eljárás nem fejeződött volna be szeptemberig, addigra meg SchP. úgyis lemond?

Akárhogy is, Kovács nem tudta kezelni ezt a helyzetet, és a legrosszabb megoldást választotta.

Előzmény: Bulibubus (254)
wizes Creative Commons License 2002.06.20 0 0 257
Háát a pártkatonákösszegyülevényezettkenyényesekgye?
wizes.
Medek akertberítéshezmeghogyanvagyon?.
WG.
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.20 0 0 256
Pernahajder drága!
" párt nevében vagy érdekében - az országgyűlési, illetve a helyi önkormányzati választásokon jelöltként való részvételt kivéve - közszereplést nem vállalhat;""
Egy kis szöveglemzés-ötperc következik:
A párt nevében vagy érdekében, közszereplést nem vállalhat. A margitszigeti rendezvény is már a kampány része volt? mert ha nem akkor az biza párt érdekében létrejött közszereplés. Lécci ne gyere azzal, hogy a PÖCS-ök nem párt, mert akkor itt röhögógörcsöt kapok és attól óvnak az ápolóim.
Előzmény: pernahajder (252)
wizes Creative Commons License 2002.06.20 0 0 255
Beadták a foci EB-re a pályázatost. (300 milla volt a tanúlgátottolvolványosnyúlvány?)
-Ki nem nyer? /HÁT pl. Portugália sem./-
1.
MO.
2. ?
.
wizes.
Előzmény: Bulibubus (254)
Bulibubus Creative Commons License 2002.06.20 0 0 254
Kedves pernahajder - nem tisztem elmagyarázni egy nagykövet kötelességeit és jogait, de pl. ha elhagyja állomáshelyét, akkor pl. illik erről az illetékes referatúrával egyeztetnie... És annak engedélyével az utazást megkezdenie:-))) Namármost, akkor és ott le kellett volna írnia, hogy kampányolni jön haza.... Ha ezt leírta volna, akkor neaggyisten a külügyminiszter is tudott volna róla...

Ez ugyebár csak egy apró dolog, de a külügy belső szabályzatát sérti - ennek ugyan nincs köze a nagy generál köztisztviselői ügyekhez, csak a külügyi szabályzathoz...

És erre pedig azért van szükség, mert ugyebár nem árt tudni, hogy merre kóvályognak a t. királyi külügy nagykövetei:-)))

De ezen kívül vagy féltucat hasonló formai és tartalmi bibit lehetne találni spalinál az ügyben, ami egyáltalán nem vet jó fényt rá... sem erkölcsileg, sem pedig szakmailag...

Előzmény: pernahajder (252)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!