Persze, engem meg szarban hagysz. Sütök, főzök, kenem-vágom és még zsiradékot is tettem alá. Olvadt, olvadozott, de lángolni nem akart, hát kénytelen voltam egy egészen kicsit katalizálni. Baj?
Nem beszélve ezekről a faszomgecierős szószaikról, amikhez nincs kenyerük. Szarnak rá, hogy átmenjenek a pékségbe. Rizsa, méregmártásos, mongolgulyással, kukoricás bambuszrüggyel. Most jövök a Keleti-kerengőtől, van ott egy penge hely a metrókijárattól jobbra. Tutkó olcsó a kajesz, de télikabeszbe rejtett zsemlye nélkül be ne nézz. Lángol a gyomrom.
Nagyon gondolkodtam rajta, hogy a reciprocitás és redisztribúció topikban feltett képet ide, vagy oda tegyem-e (eredetileg ide akartam). Végül úgy gondoltam, hogy morticia nem fogja bekarikázni, és névvel illetni a fejeket, mint ahogy azt ebben a topikban a 91-es hozzászólásban tette. pedig nekem fejben van egy vázlatom.
én meg nem találok boszorkányégetős képet, hogy megmutassam, hogy igenis, tradicionálisan kellenek azok a facövekek a bográcstűz köré. már jeanne d'arcnál is kerestem, úgy látszik ezt a témát diszkréten kerüli a festőművészet. a jeanne d'arc+painting+museum szavaknál csak lovon ülő jeanne d'arcok vannak tucatjával, kardot kirántó jeanne d'arcok, (találtam egy félmeztelent is, egész jó nő), meg nincs jogosultsága a lap megtekintésére, találtam egy jeanne d'arc stratégiai játékot is, szóval már zavarban vagyok, hogy megégették-e egyáltalán.
A lasszós-bográcsos dobásmerítéses technika nem rossz, de retúr kilöttyen a gulyás, és eloltja a tüzet. Ami nem baj, mert akkor már bakot lehet állni-tartani a parázson (ez csapatmunka), és a nagybogrács mélyén maradt gulyást horgászbottal, damillal és kisbográccsal kimerni.
horgászbot és damil nem, csak kisbogrács, lasszózós technikával.
a cövekek a horgászbotot és damilt váltanák ki. szerintem ha az ember feláll rá, akkor még bele is tud kukkantani a nagy bográcsba felülrôl.
Horgászbot, damil, kisbogrács. (Ez bizalmas, másoknak a slagot és a hajszálcsövességet ajánlom, hátha nem jut eszükbe, mi lesz ha elakad a cupák, vagy akár a krumpli.)
Különben mire tetszett gondolni? (A tüzet már a boszorkányégetéseknél is körbecövekelték.)