Keresés

Részletes keresés

Pittyke Creative Commons License 2002.06.12 0 0 1
A toner nem folyadék, hanem (műanyagalapú) por, csak annyira finomra van őrölve, hogy folyékonynak láccik. Nem szárad ki, legfeljebb összeáll. Felrázás után fogyasztható :-)
ID Creative Commons License 2002.06.12 0 0 0
én most töltettem fel amiket az irodában használunk. kettő van, az egyik állt kb egy évet, és a töltős fickó azt mondta adjuk el az egyiket és használjunk egyet mert nem tesz jót neki ha áll.
viszont.
ha csak a festéket kell benne cserélni az kb 3-4000 ft. és ha a nemtommilyen henger, ami a lelke a dolognak az jó, akkor minden ok. egyiket add el, (miután kipróbáltad és ha kell feltöltötted) és abból talán tudsz venni egy printert.
Előzmény: 4ndr3w (-)
4ndr3w Creative Commons License 2002.06.12 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Céges selejtezés során megmentettem a szemétbehajítástól pár darab original, szűz csomagolásban lévő HP és Canon tonert.
Sajnos elég régiek, 97-ben gyártódtak. Szerintetek hogy bírják ezek ez 5 év tárolást? Elképzelhető, hogy kiszáradtak, vagy a légmentes csomagolásnak köszönhetően semmi bajuk? Nincs olyan printer a környezetemben, ahol ki tudnám próbálni, de ha még használhatók, megpróbálok túladni rajtuk, vagy veszek hozzájuk egy printert. :)

Szóval várom a tapasztalatokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!