Nem Ukrajnában, hanem Kárpátalján voltál, és ha jól tudom Rahói járásban van Európa mértani közepe. Van is az emlékművön egy tábla. Még a monarchia idején állapították meg a pontos helyet, amikor még az a terület hozzánk tartozott. Van egy másik tábla is, ahol ukránul és angolul is ki van írva.
Mádon árvíz, Tállyán buli. Mit mondjak? Kurv@ jó hely ez a Kelet. Meg az összetartás. Üdv. Varga Zoltán építészmérnök Piricse szülötte érdi lakos.Gratulákok, csak így tovább.
Ez is rossz hasonlat. :) Nem hasonlithatsz egy sajtot egy halhoz...
Dogg! Hogy ertem? Szerencsere a borkultura oriasi az egesz vilagban, de eppen ezert, vannak borok, amiket nem lehet osszehasonlitani. Pl. egy tallyai bort bagatel peldakent egy vorosborhoz... Ennek ellenere tenyleg nagyon jo borok, es kategoriajukban valszeg a legjobbak!
No, mi a baj? Az , hogy sokkollak Benneteket,mert a Tiétek Európa legjobb bora, csak rossz a marketing? Ébredjetek, s ne haragudjatok rám. !! Nem ellenség vagyok, csak sokkoló......
Üdv. Tavaly Eger mellett, Noszvalyon nyaraltunk. Ott az alábbi feliratot láttam egy pincészeten: Az MTA Polihisztor Tanszékének kihelyezett Tagozata. Nem kellene hasonló reklámfogással fellendíteni a bortúrizmust.? :-)) üdv.
Üdv. mindenkinek. Bejöhetek a topikba? Pest megyében lakunk és gaykran járunk járunk Tállyára, az Európa Centruma nevű pincészetbe. Egyszer BAZ megyében nyaraltunk, azóta is tetszik a vidék. Szép környezet, barátságos emberek. Nem Pest megye, kijelentem. S hogy ki vezet? oda én vissza az asszony. Persze meg is lehet aludni. Jó hely, jobb, mint a füvezés. :-)))) üdv.
Kb. 2 hete voltam Ukrajnában, számomra eddig ismeretlen helyeken(még magyarlakta rész) és vaéahol a hegyek közt amerre a madár is csak kirándulni jár volt 1 hatalmas emlékmű melly Európa közepét volt hivatott jelezni. Na most az mi?? Lehet politikai érdekből, nemzeti érzések miatt kb. 100 km-t tévedni és 2 Európa közepét megjelölni? Lehet hogy Szlovákiában meg Romániában is van Európa közepe? (: Ezek után elhiszem.
Az előzőekhez: Tarcalon meg Tállyán nagyon hidegek a pincék ilyenkor(már ahova leengedtek a gáz miatt).