köszi a lehetőséget,de részemről ennyi volt mert inkább elmondom neki személyesen!
Mert lehet,hogy azt hiszed csak itt nagy a pofám de sajnos úgy születtem,hogy ami a szívemen az a számon!Csakhogy tudjál rólam egy,két dolgot!
Tavaly még az Aresban játszottam!Kinnt voltam Rigában sdajnos előtte lesérültem de kivittek és végigjátszottam az egészet,ez nem arra hogy verjem magam!Mikor hazajöttünk én azt mondtam befejezem a bajnokságot,leülöm a kispadon sérülten de nem játszom!
Aztán kerültek a csapatba olyan emberek akikkel nem szimpatizáltam illetve edzésre és a Zolinak is voltak dolgai amik nem tetszettek ezért visszaadtam a mezemet és elmondtam a lányoknak befejezem!Így tartottam etikusnak!
Nem sokkal később Szolnokra invitáltak,rossz térddel,elkezdtem járni oda edzésre és a Magyar Kupán már játszottam fájó szívvel,nem ragaszkodtam hozzá,hogy a barátaim ellen játszak!
És akkor történt az első beszélgetésünk a Zolival bár inkább én beszéltem!
Akkor ő elmondta szeretni változtatni!én nagyon vártam mit hoz össze de nem sokat!Ezért borult megint a bili!
Hát ennyi csak,hogy tudd min voltam kiakadva!És köszi!
Ja amúgy remélem már nem haragszol!
Mondjuk abba egyetértek CSANCSI-val, hogy egy szövetségi elnök, vagy nemistudom pontosan mi vagy te, kicsit megpróbálhatna függetlenebb lenni, legalább a nagy nyilvánosság előtt!
Zoli: ne felejtsd el, hogy a Magyar Floorball Szövetség nemcsak az ARESból áll, hanem ott van még néhány másik csapat is, remélhetőleg nemsokára az NFE is! :)))
Amúgy az újság tetszik, pénzt meg megkapod nemsokára, csak vhogy nagyon messze van a posta!