Másik kikötésem az, hogy kizárólag fél-aktot vállalok. Ez a Playboyban nem szokás, de azért majd csak kiegyezünk valamiben." - Görög Zita Velvet - 2004. Akkor a 8mm2 ben hogy is volt? Ugye a pénz nagyobb úr mint az elveid,Zita?:)
ittbezzeg csak egy éjcakai műsorban kap műsorvezetői xerepet, meg felmondattyák vele a rádiócafé spotját. eh.
Pedig annyi igénytelen délutáni/kora esti műsor van igénytelen hüje tehetségtelen kis p*cs@k vezetésével, ezeket kirughatnák, és helyére betehetnének egy görögzita műsort. A cinemátrixból nekem az derült ki, h jó humora van a csajnak...
GG
na... émmá kezdettől nézem a cinemátrixot, de csak most olvastam el a műsorvezető néni nevét, aztán rögtön beugrott, h van vmi ilyesmi topic a neten, namondom uccuneki írjunk ide.
Szal én is bírom, javaslom tegyük populárisabbá a topicot átnevezve G.Z. fanclubbá...
Naüdv:
(majdmég írok a cinemátrixokról, ha megfelelő érdeklődés kíséri a topicot...)
És nincs annyi hátszele, hogy egy ilyen műsor nélkül is popsztár legyen ha az akar lenni? Vagy annyira tehetségtelen énekes? Vagy annyira nem is akar popsztár lenni? Úgy van vele, hogy mindegy csak történjen már valami?
Amúgy ez a csaj benne volt a TV2 Popsztárokban és a 10-be be is jutott, tudjátok, belőlük lett a zseniális, nagy hírű, teljesen egyedi sugörendszpájsz...