Voltak korok, helyek, emberek, amiket és akiket bennük, nem becsültünk eléggé.
Ilyen, a mindig patinátlan jelen is. Majd sok év múltán, ha egyáltalán leszünk még, ezt is visszasírjuk.
És itt bukik a mutatvány. Amiként a befagyott múlt nem lehetségesen élő, úgy csakis látszólagosan lehetőségekkel teli a jövő. (De ez nem az a topik, elnézést kérek.)
Nem tudom, hogy ez még valakinek a kedvencei között lesz-e, de próbáltam Gacsajt is elérni, meg Dagikát is, de nem találom egyéb platformokon. Tudom, hogy nem feltétlenül volt a szívetek csücske a politikai nézetei miatt, de elég sok időt töltöttünk el Vele az Origon. Lehet, hogy ezt már senki nem olvassa, de a vadmarha (Béla) kb 2 hónapja stroke-ot kapott, nagyon rövid időn belül ment el. Lehet, hogy tudjátok, lehet, hogy nem, az Ő élete igazából a kislánya halála után mehetett teljesen tönkre, nagyon lassú leépülés volt, számomra felfoghatatlan az, hogy egy gyereket eltemetünk.
Beszéltem a fiával, hamvasztást és szórást kért.
Az Óbudai temetőben lesz 2023.11.21-én kedden, 13:00 órakor.
Mi ott leszünk a gyerekeimmel, mivel ismerték Őt, bárki olvassa ezt, kérem döntse el, hogy akar-e jönni, és hogy kinek tud szólni.
Nem, nincs hiba. :(( Hacsak azt nem tekintjük annak, hogy az origo - üzletpolitikai megfontolásokból? :o)) - legújabban nem tartja fontosnak a főmenüben megjelentetni a Fórum-linket. Ennek hatásait (pl. az origósok idevándorlását): lásd az indexen... (Te is, kedves kukkoló origo! ;ppp)
Szóval, mint az idex-kocsmában vki segítőkészen felvilágosított: az origo főoldaláról a lap alján(!!!) található Oldaltérkép feliratra kattintva lehet behatolni a fórumára...
(Off: nyilván nem akart lemaradni az indextől. ;o) Mert engem spec. az is megtornáztatott, míg az átalakulás után bejutottam ide a régi nickemmel...)