Keresés

Részletes keresés

Powersystem Creative Commons License 2005.11.25 0 0 13
Inkább maradjon a titkárnőnél :-)
Előzmény: syllus (12)
syllus Creative Commons License 2005.11.25 0 0 12

Tanúként rabosítani...

Deutsch Tamás, a luxusjogász...

Előzmény: preludium (11)
preludium Creative Commons License 2005.11.25 0 0 11
Tévedett Deutsch Tamás, az Országgyűlés fideszes alelnöke, amikor úgy nyilatkozott: tanúként rabosították Martonosi György fideszes országgyűlési képviselő két munkatársát a makói szórólap miatt indított eljárás során. A rendőrség azt közölte: az eljárás alá vont személyek meggyanúsítása után történt a rabosítás, ami jogszerű.


Deutsch Tamás fideszes politikus a makói szórólap terjesztés miatt indult eljárással kapcsolatban felháborodásának adott hangot pénteki televíziós nyilatkozatában. Különösen érthetetlennek nevezte, hogy a nyomozás során kihallgatott személyeket tanúkénti minőségükben rabosították, azaz fényképet készítettek róluk és ujjlenyomatot is vettek - anélkül, hogy "bármilyen módon gyanúsítottak" lettek volna.

Mint ismert: a Makói Rendőrkapitányság állampolgári bejelentésre indított eljárást múlt héten sajtórendészeti vétség gyanúja miatt Martonosi György helyi fideszes országgyűlési képviselő két munkatársa ellen, akik a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "olyan sajtóterméket készítettek és terjesztettek széles körben, amely nem felelt meg a sajtótörvényben foglaltaknak, azaz a sajtóigazgatási szabályoknak”. Az eset középpontjában egy néhány oldalas, Polgári Szó című sajtótermék áll, amelynek impresszumában a hírszerző.hu internetes portál szerint a Polgári Körök Koordinációját tüntették fel.

Magyar György ügyvéd szerint törvényesen csak azután lehet "rabosítani", ha az adott személlyel már közölték a gyanúsítást. Garamvölgyi László, az ORFK szóvivője lapunk megkeresésére közölte: a rendőrség mindenféle befolyástól mentesen, a hatályos jogszabályoknak megfelelően végzi a munkáját. A Csongrád megyei rendőrfőkapitányság tájékoztatása szerint a makói ügyben folytatott nyomozás során tanúkat és gyanúsítottakat is kihallgattak. A "rabosított" személyek ujjnyomatainak rögzítésére, valamint a fényképezésre csak azután került sor, hogy már mindketten az eljárás gyanúsítottjai voltak. Egyébként a Makói Városi Ügyészség bekérte az ügy iratait és fokozott ügyészi felügyeletet jelentett be.

preludium Creative Commons License 2005.10.23 0 0 10
Tompika mást mond és mást cselekszik!
gedeonbacsi Creative Commons License 2002.06.08 0 0 9
Suttogják a városban.
szvsz ez a csontváz még a helyhatósági választások előtt kibucskázik a nachtkasztliból, ha nem , akkor az a Fityisznek jó sok polgármesteri székébe kerülhet majd/már ??!!
Előzmény: sz (8)
sz Creative Commons License 2002.06.08 0 0 8
aszondod, hogy tompika ilyen nagy játékos? pedig olyan ártatlan az arcocskája :D
Előzmény: gedeonbacsi (7)
gedeonbacsi Creative Commons License 2002.06.08 0 0 7
Ja-ja ! Csak hát közben történt ami történt !
A jelzett úr nem ismeretlen helyen tartózkodik, csak kimentették a vallomás után az országból, mert az élete is veszélybe került.
Szóval kíváncsi vagyok mikor kerül elő a kalapból a nyúl, vagy ha nem annak mi lesz az ára ???
Előzmény: sz (6)
sz Creative Commons License 2002.06.08 0 0 6
ja, emlékszem.
nemrég hallottam valami olyasmit, hogy nem lesz belőle semmi...

Elvetették a Deutsch elleni feljelentést

Előzmény: gedeonbacsi (5)
gedeonbacsi Creative Commons License 2002.06.08 0 0 5
Majd fogsz ! Ez az a nagy titok, amiért mindenkit aki megszólal be akart perelni !!!
Kíváncsi vagyok mire vár a Juszt, mert nála ott a komplett vallomás a strómantól ! (Közjegyzői hitelesítéssel !)
Előzmény: sz (3)
Kis Ádám Creative Commons License 2002.06.07 0 0 4
Tompi szubjektíve nem hazudik.
Ő azt hiszi, úgy van, ahogy szeretné.
5 éves.
Hontalan
sz Creative Commons License 2002.06.07 0 0 3
errő' nem is hallottam :D
Előzmény: gedeonbacsi (2)
gedeonbacsi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2
Ez még csak ....., de hogyan fog elszámolni a BS-ből átcsurgatott kis 600 milcsivel ???
Előzmény: The true point (-)
Skandi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 1
szerintem is O a tompi
Előzmény: Khemat Zuaffabre (0)
The true point Creative Commons License 2002.06.07 0 0 topiknyitó
Mindig tudtam, hogy tompika hazudik, de hogy ennyire!:-)

"

Tévedni emberi dolog - Deutsch a főtisztekről
2002-06-08 (a nyomtatott MH cikke)

Tévedni emberi dolog. Egy politikus azonban ezt ritkán vallhatja be! Valahogy így lehet ezzel az exminiszter is, akinek a véleményét az új kormány által végrehajtott személycserékről a TV2 tudakolta.
"Tudja, én nem szoktam olyasmit mondani, ami nem felelne meg a valóságnak" - pirított rá fölényesen Deutsch Tamás, a Fidesz alelnöke a reggeli információs magazin műsorvezetőjére. Amikor Pánczél Andrea az "utolsó néhány napban" kinevezett főtisztviselők esetét sem átallotta szóba hozni, már egyenesen páholyban érezte magát a bársonyszék minapi birtokosa. A bennfentes nyugalmával, fölényesen kérdezett vissza: "Mikor volt utoljára főtisztviselői kinevezés?" Hogy a saját maga által föltett kérdést nyomban meg is válaszolja: "Február 28-án nevezett ki a miniszterelnök utoljára főtisztviselőt".
A műsorvezető még kötötte volna az ebet a karóhoz, de Deutsch erősködött: "hát hogy lett volna?" S a TV2 riportere kapitulált.
A szó elszáll, a közlöny megmarad. Az eset ezért megér egy apró kiigazítást! Mert, aki a Magyar Közlöny május 25-ei számát felüti, másként ítéli meg a tévedhetetlen miniszter nyilatkozatát. A kormányzati főtisztviselők kinevezéséről szóló, 19/2002. (V. 25.) ME- határozat tanúsága szerint ugyanis Orbán Viktor 23 főtisztviselőt valahogy mégis kinevezett, és 42 "központi tiszt" címet is adományozott "2002. május 14-ei hatállyal". Az utolsó pillanatban. Jóval a választások után.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!