VAN A KELLÉKTÁRAMBAN HASZNÁLT: zoknik, harisnya zoknik, és más hasznos lábbelik. Eladom megveheted. :) "Lots of underwear discarded or outgrown, because increased breast and butt. :)) If you're interested email. :) Nice smelling panties all day. :) Vivienne.
Szia midenki és én női zoknis boka imádo vagyok....Kivácsiságbol meg nézném foton egy fiút csak nagyon nőies bokazokni és női házipapucsban...Láb méret 36-41...Zokni szine halvány kék,rózsaszin,piros,fehér és lehet mitás egyszinü...Nőkis jelekezhet....
Fehér bokazoknis lábacskák :-) őrjítő! Sajnos még nem találtam "akcióban lévő" ilyen lábakról képeket... harisnyást, színes zoknist igen, de fehér bokába nem...Esetleg segítség?! Előre is köszönöm!
Egyébként Petra, neked jó, mert te lány vagy, és mivel én nem vagyok meleg, csak szeretem a bokazoknis, topánkás vagy csak síma mezitlábas képeket, így ha mondjuk tudnál feltölteni a te lábaidról képek, azt is biztosan nagyon izgatónak találnám... vagy ha netán tudnál küldeni néhány darabot... e-mail címem gera_kiraly@citromail.hu. Ha tudnál küldeni pár képet -nem baj, ha minnél többet kérnék?- az nagyon jó lenne :) Puszi a lábaidra.
Ui. mindenkinek: Koromat legyet szívesek hagyni békében nyugodni (:D), anonim szeretnék maradni, ha lehet.