Keresés

Részletes keresés

bmw528 Creative Commons License 2010.05.13 0 0 8

Hali, mivel elég aktuális most, én is most szereztem egy pár használható puskatollat,

hátha segítek, ők voltak benne a fókuszban is a napokban...

http://www.netenvegyen.hu/

bár ésszel főleg ha orvos leszel, nem szeretnék egy puskázó orvos kezei közé kerülni :-)

duese Creative Commons License 2004.04.19 0 0 7
Üdv!
Ha kell vkinek ilyen UV toll azaz puska toll akkor írjatok ide:acmilanfan@freemail.hu
2500ft/db
Üdv!
Előzmény: Valencia Sc (6)
Valencia Sc Creative Commons License 2003.10.30 0 0 6
Kerdesem a kovetkezo:

hol lehet szerezni UV Ceruzat??
aki tud,hogy valahol arulnak,vagy tud szerezni az irjon legyen szives! :)) nagyon kene!!

Elore koszonom!

Köt-Köt-Kötöde Creative Commons License 2002.06.07 0 0 5
Annak idején az Astoriával szemben (a kiskörúton továbbhaladva észak felé, szintén a belső oldalon) volt egy írószerbolt, ahol ilyet lehetett kapni

Az Astoria az o.k. de a bolt nem a koruton, hanem a Rakoczi uton van a Ferenciek (Felszab) ter fele a bal oldalon a Polgar aukcios haz regisegkereskedo mellett.
Van meg egy bolt, ez pedig a Kiraly (Majakovszkij) utcaban a Golya aruhazzal szemben levo papirbolt ahol kb 20 eve meg volt.

En 1984-ben vettem ott egyet (TELEFONREGISZTER markanevu), de problemas technikai allapot miatt (a papirtekercs tekerese nehezen ment, majd megakadt) nem hasznaltam.
Unokaocsem nemreg elkerte (testnevelesi egyetem!!) valamilyen szigorlatra, de o sem hasznalta.

Egyetemi smasszerok figyelem!

Dorzsoltebb valtozat a szamologepbe beepitheto, lengyel gyartmany. Ezt a lengyel legikozlekedesi vallalat LOT belvarosi irodajaban lattam reprezentacios cellal osztogatni. A szerkezet hataridonaptar-szamologep kombinacio volt, hasonlo "telefonregiszter" funkciokat ellatva. Igaz eleg nagydarab, de nem feltuno.

Előzmény: PETYUS (2)
Fehérpárduc Creative Commons License 2002.06.07 0 0 4
Én nézelődtem arra, de nem találtam írószer boltot. Lehet, hogy megszünt volna? Hol van/volt pontosan?

FP

Vanek Creative Commons License 2002.06.07 0 0 3
Igen én is láttam ott. De egyébként nem javaslom, mert baromi feltűnő.
Eddig két ilyet vettem el, rögtön az első öt percben...
Előzmény: PETYUS (2)
PETYUS Creative Commons License 2002.06.06 0 0 2
Annak idején az Astoriával szemben (a kiskörúton továbbhaladva észak felé, szintén a belső oldalon) volt egy írószerbolt, ahol ilyet lehetett kapni. Hogy megvan-e még a bolt, és forgalmazzák-e még ezt a terméket, nem tudom. Mostanában nem esik utamba.
Előzmény: Fehérpárduc (-)
Fehérpárduc Creative Commons License 2002.06.06 0 0 1
Hogyne ismerném! Gyermekkorom kedvenc filmje volt, nemrég volt megint a tévében, fel is vetem videóra. Kivételesen ez most nem nekem kell! :)

Megvan a bomba, de ez nem a mi bombánk! :-O Szorgos népünk győzni fog! :)

Előzmény: Irdatlan Angelo (0)
Irdatlan Angelo Creative Commons License 2002.06.06 0 0 0
Fiatal korodnál fogva talán nem ismerheted az idevágó klasszikus irodalmat: az Éretlenek c film gazdag ötlettára a hasonló fegyvereknek. Kár, hogy vszínűleg a tanerők is látták.

a legjobb puskatoll természetesen házi szerkesztésű, leghatásosabban a kéz hatodik ujjaként álcázva!

Szorgos népünk győzni fog!

Fehérpárduc Creative Commons License 2002.06.06 0 0 topiknyitó
Hi,

Hol lehet kapni olyan pusktollat, amibe forgatható hengerre fűzött papírt lehet tenni?

FP

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!