Jó lenne találni egy heteró vagy kíváncsi heteró jóbarátot, akivel lehetne ketten együtt lazulni, beszélgetni, filmezni, meztelenkedni lakásban, amikor kedvünk lenne. Olyan haver, akivel lehet találkozni, sportolni, hétköznapi dolgok. Ha 35-nél fiatalabb vagy, és lenne kedved egy meztelenkedős, masztizós haversághoz, szívesen megismernélek. Átlagos, igényes vagyok légy te is az. Nem lényeg, hogy merre laksz. Azt gondolom, hogy egy haverságban nem a távolság a fontos hanem a közös érdeklődés. Ha magadra ismertél: skype: malloy2015 és email: malloy2015@citromail.hu
Pontosan így csináljuk mi is! A párom sokat iszik előtte, ez első adagot még kipisili a wc-be, aztán a többi mehet rám, a számba is, víztiszta, szinte íztelen, amit lehet le is nyelek! Sokáig kérnem kellett, de most már láthatóan nagyon élvezi ő is,teljesen rendszeressé vált, imádom! Mindig én is sokat iszok, eddig teljesen egyoldalú volt, de pár napja végre én is picit lepisiltem öt, ez is nagyon jó érzés. A kádban ültünk a lepisilésem után, játszott a félmerev farkammal, nehéz volt, de végül tudtam pisilni így is. Mosolygott, folyt végig a kezén, aztán a lábán... Többször is sikerült, kis adagokban, remélem lesz folytatás!
Akkor taszít a téma amikor egy hájgolyó(30-40 kg plusz esetén) illetve csipkés bugyis "buheráns" propagálja magát ez a fehérnemű viselet magánügy nem a köznépre tartozik hacsak nem feltűnésiviszketegségben szenved vki illetöleg tisztában van vele, hogy egyébként a lőtéri papír kutyát sem érdekelné.
Egy formás boxergatyós fickós fütyinek ilyen körítésre nincs szüksége. Anélkül is nedvesedik a punci.... 😛
Oké elfogadom a véleményedet, DE akkor ha ennyire taszít ez a téma, miért jársz ebbe a topicba. Nekem ha valami nem tetszik akkor nem nyitom meg, de ha meg is nyitottam és nem az én világom akkor nem nézem tovább, sőt nem kommentelek bele. További kellemes fórumozást kívánok neked!!