Keresés

Részletes keresés

Thas Creative Commons License 2002.06.09 0 0 7
Nem hiszem, én 256 megán játszottam, de WinXP alatt. Kicsit tanácstalan vagyok mert mi az hogy elöször megy utána meg az istennek se m?ködik jól?!
A másik GTA3 topicban is van egy srác akinek nem megy, de neki abszolút el sem indul.

Üdv.: Thas

Előzmény: békörmen (6)
békörmen Creative Commons License 2002.06.09 0 0 6
köszi a tanácsot, igy tettem.

visszaraktam a directx 8.0-t, a 23.11-es vga drivert, meg újrainstalláltam a programot (8.1-es nélkül).

az eredmény ugyanaz, elindul a program, de ha az intro alatt billentyűt nyomok vagy magas az AGP ap. size értéke, akkor leakad.
ha elkezdek játszani és visszamegyek a kilépés menübe, akkor villog a háttér. soha ilyet más program nem csinált.

mit gondolsz, memóriabővités nem segitene? lehet, hogy a 128M kevés neki?

van egy patch is, majd azt is kipróbálom.

addig is kapja be az egész GTA3 programozó-csoport!

Előzmény: Thas (5)
Thas Creative Commons License 2002.06.09 0 0 5
Szerintem állíts mindent vissza úgy ahogy volt és tegyél fel egy másik DirectX-et.

Előzmény: békörmen (4)
békörmen Creative Commons License 2002.06.08 0 0 4
"Az előbb még kék képernyő volt."

a dxdiag inditásakor lefut egy teszt és akkor kiirja, hogy korábban volt valami gond ekkor és ekkor, kivánja-e átlépni ezt a tesztet? ha a nemet választom, akkor kék képernyő.

akkor is kék képernyő ha a GTA3 indulásakor lefagy, megnyomom az ESC-et és akkor kiirja, hogy szabálytalan művelet stb, ekkor a "Részletek" gombra nyomok és akkor is kék képernyőt ad, de kicsit más hibával.

arra már rájöttem, hogy ha a setupban az AGP aperture size-ot leveszem 16M-ra, akkor elindul a játék, de meg kell várnom az intro-t, különben ha közben gombot nyomok, akkor leáll.

lehet, hogy nem kellett volna a directx8.1-es? a 8.0-ás volt fenn, lehet, hogy azzal is ment volna, mert a többi játék futott eddig rendesen.

több drivert is kipróbáltam, 12.41-est, 23.11-est, 21.83-ast, most következik a 22.50-es, de mindegyiknél az van, hogy a nvdisp.drv "is not signed by Microsoft"..." hardware labs".

arra konkrétan nem emlékszem, hogy a directx frissités után újra lett-e inditva, de szerintem igen. és mint mondtam, először futott, és akkor az AGP ap.size is 32M volt, most úgy nem indul el.

Előzmény: Thas (2)
Thas Creative Commons License 2002.06.07 0 0 3
köszönöm "segitő" szándékú hozzászólásod.

Bocsi, csak nekem egyértelm?nek t?nt hogy ha a dxdiag fagyizik, akkor a DirectX környékén van a gond.

Előzmény: békörmen (1)
Thas Creative Commons License 2002.06.07 0 0 2
Az el?bb még kék képerny? volt. Én mindenesetre nem raktam fel a GTA CD-n lev? DirectX-et, mert már volt fennt.
Az nvdisp.drv az nVidia driver része, de ha a driverrel eddig nem volt gond, akkor nem hiszem hogy ez a gubanc.
Szerintem a DirectX-el lesz gond. Azt nem írtad le, hogy amikor elöször frissítettél és még ment a GTA akkor újra volt-e indítva a gép.

Előzmény: békörmen (1)
békörmen Creative Commons License 2002.06.07 0 0 1
köszönöm "segitő" szándékú hozzászólásod.

az dxdiag az nvdisp.drv-re irja ki hogy nem hitelesitett verzió. ez az egy probléma amit kiirt.
ezen hogyan lehetne segiteni?

Előzmény: Thas (0)
Thas Creative Commons License 2002.06.06 0 0 0
Hát mondjuk ez elég egyértelm?. A dxdiag a DirectX tesztel? progija... Sejted már mi lehet a megoldás?

ps.: nulla, meg amúgy a Gamezban van már GT3 topic

Előzmény: békörmen (-)
békörmen Creative Commons License 2002.06.06 0 0 topiknyitó
A következő történt.

(VIA KT133A, Duron 750/833, 128M ram, Win98, GeForce2MX400, 12.41-es driver)

Megkaptam a progit. Install. Directx8.0 cseréje 8.1-re.
inditás.
pár perc játszás. no akadás.
örülés, tetszés.
kikapcs.

1 nappal később.

inditás.
intro (rom ok meg ilyenek) majd:
hirtelen lefagyás.

ezután:

kiléptem próbáltam keresni a hiba okát, a játékot újrainstalláltam, nvidia drivert dettó, de semmi. viszont a dxdiag-nál azt vettem észre, hogy ha elinditom, akkor kis idő múlva leáll kék képernyővel.

a haveromnak más gépe van (bár MX400-asa van ugyanigy), de őnála is ez van.

van valakinek egy mentő ötlete?????

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!