Jól van. Ebben az extrasportszerűtlen, gusztustalan, undormány csoportban legalább bebizonyították, mi a becsület! Lengyelország leckét adott Portugáliának tisztességből.
Igen, én is döbbenten néztem az ismétlést. Hogy lehet, hogy Euróbából szinte ők jutottak el a legsimábban? Olosabede-ről csupa jót hallottam, hogy milyen technikás. Ehelyett...rémálom, mint nekünk Mexikó.
Bár megjegyzem, voltak ziccereik, egy szabályos góljuk, de hát ez kit érdekel már. Igazából semmi nyomot nem hagytak a Vb-n, csendben elszálltak, mint a szellő a Visztula felett.
A legnagyobb gond nem a csatárjáték volt, hanem hogy nem volt középpálya. Derék, ám kissé falábú iparosok rohangáltak fel-alá, nem volt aki összeszedje a labdát, és kiszolgálja a többieket.
A továbbjutásnak löttek...Nem tudom, hogy képzelte Engel ezt az egycsatáros játékot, de igy elég nehéz gólt lőni! Lehet, hogy Zurawski 5 gólt vágott egy hazai bajnokin, de most csak a himnuszoknál lehetett látni, meg amikor lement...A 4 gól ezzel együtt nem reális, különösen, hogy a játékvezető nem adott meg 1 szabályos gólt 0-1-nél! Na mindegy, az amikat azért meg kéne verni becsületből!
Szevasz! Egyetértek, az x nem jó a portugálok ellen. vabank. Győzni kell ma!!! és egy jó előjel: a jenkik ikszeltek délkoreával. Ez a végén nagyon jól jöhet, hisz egy portugál x esetén is...na ne számolgassunk, NYERNI KELL MA!
Hajrá kelet-európa, és a lengyelek a legnagyobb istenek!
Szevasz Ösztönlény, király, hogy elindítottad a topikot, éljenek lengyel barátaink!
Ez a koreai meccs tényleg siralmas volt, bár kurva nehéz rögtön az első meccset a rendezővel játszani. A szégyen azért túlzás,ezek a kis koreaiak teljesen fel voltak tűzelve, játszottak vagy 50 előkészületit, kevés csapat tudta volna megverni őket! Azzal együtt a játék elég statikus volt, Olisadebének ivelgettek és ennyi. Dudek vastagon benne volt a 2. gólban, az elsőnél meg a koreai srác olyan egyedül maradt, mint az ujjam!Talán, ha Kaluzny visszatér a középpályára, acélosabb lesz a csapat!
Az amik óriási mázlival verték meg a portugálokat, de a körbeverések miatt akár elsőként tovább lehet jutni! A portugál védelem zavarbahozható, nyerésre kell játszani, az X nem jó! Ha megvan a meccs, az ami meccs már jön lendületből!
És egy kérdés, Juskowiakról tudtok valamit, játszik még valahol vagy már csak levezet?
Na ennyi, hétfőn mindent bele, HAJRÁ POLSKA!!!
Bár még néhány nap van a sorsdöntő meccsig, felhozom a topikot. Hogy lássák: Lengyelország is itt van a vb-n, róla is kell beszélni!
Gyenge kezdés után meg lehet fogni a demoralizált portugálokat, nem szabad döntetlenre játszani, győzni kell!
Beszéljünk inkább a jövőről. Mostmár. Portugália nehéz dió lesz, USA az fix 3 pont. Ez a mai meccs azért kellett volna, hogy a portugáloktól ne fossunk. Így már más a leányzó fekvése, a döntetlen valószínűleg nem elég, csak egy kőkemény körbeverés esetén. Amiben őszintén szólva nem hiszek. (Dél Korea megveri az USA-t)
Nincs mese! Ebből a csoportból egész egyszerűen tovább KELL jutni!!! Kis sárga tigrisek...biztos ott lengetik a digitális pomponjaikat.
Egyébként is! Nem lúzertopikot nyitottam, bazmeg!