Keresés

Részletes keresés

bladdi Creative Commons License 2002.06.03 0 0 3
Illetve pontosabban az otthoni vonalaknál akarja bevezetni. A cikk nem ír az utcai készülékekről.

Egyébként szerintem jó ötlet.

bladdi Creative Commons License 2002.06.03 0 0 2
A Matáv be akarja vezetni.

"A rövid szöveges üzenetek népszerűsége a vezetékes távközlési társaságokat is arra ösztönzi, hogy saját rendszerükben szintén bevezessék ezt a szolgáltatást. A Matávnál jelenleg műszaki tesztelés folyik, s ha ez sikeres, akár már az év folyamán küldhetnek és fogadhatnak SMS-t a Matáv előfizetői is.... Folytatás itt!

Előzmény: adamn (-)
Barsony Creative Commons License 2002.06.03 0 0 1
szerintem is:-(
nekem nemet telefonom van, eredetileg lehetne küldeni rola,csak itt nem funkcional magyarban:-(
Majd eljön az ide is....
Előzmény: Hayloft Ezekiel (0)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2002.06.02 0 0 0
1000000000 év múlva
Előzmény: adamn (-)
adamn Creative Commons License 2002.06.02 0 0 topiknyitó
Itt mikor lesz ilyen?

"Csehországban június közepétől kezdve rövid szöveges, illetve e-mail üzeneteket lehet majd küldeni a nyilvános utcai vezetékes telefonokról is - jelentette be Vladan Crha, a Cesky Telecom távközlési szolgáltató szóvivője.


Kifejtette: az intézkedéssel a Cesky Telecom a mobiltelefon-szolgáltatóknak kíván konkurenciát teremteni, s ezzel szeretné elérni az utcai telefonok forgalmának növelését is. A szóvivő elismerte, hogy a készülékek kihasználtsága 1997 óta 40 százalékkal csökkent, s számos helyen ezért meg is szüntették a nyilvános telefonokat. Mindez elsősorban a mobiltelefonok elterjedésének következménye.
A Cesky Telecom május végén kezdi el árusítani azokat az új telefonkártyákat, amelyek lehetővé teszik szöveges üzenetek küldését a nyilvános telefonfülkékből. Jelenleg az országban mintegy 40 ezer ilyen nyilvános telefon működik, s nagyjából ezek felében már június elején lehetővé válik az új szolgáltatás használata - mondta Crha.

A bejelentett bevezető árak alacsonyabbak, mint amilyeneket a három mobiltelefon-szolgáltató cég számláz ügyfeleinek. Egy SMS-üzenetért például a Cesky Telecom egyelőre 0,70 koronát fog kérni, ami 0,30 koronával kevesebb, mint a legolcsóbb mobil SMS-üzenet. Külföldre egy SMS-ért 10,80 koronát fog számlázni a Cesky Telecom (1 korona = 7,60 forint).

Prágában tíz helyen már olyan nyilvános telefonfülke is üzemben van, amelyről szabadon rá lehet kapcsolódni az internetre"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!