Engem életemben először ennek a szónak a használatáért tiltottak le, egy hétre, pedig akkor már használta boldog boldogtalan.
Mostmár nem is akarom leírni a jobboldallal kapcsolatban ezt a mozaikszót. Ugyanis a egy valódi hús-vér pöcsre nézve dehonesztáló, ha a jobboldallal hozzák kapcsolatba.
Van hozzá közöd,
mit csinálok?
és hogy mit gondolok?
Van hozzá közöm,
mit csinálsz?
És hogy mit gondolsz?
Van közünk egymáshoz?
Hozzám, hozzád, mindenkihez,
aki véletlenül épp itt él,
épp most,
és akitől függ,
hogy mi lesz a világból?
Van közünk egymáshoz,
talán, igen.
"győzelemként ünnepli a vereségét." mert ez nem volt vereség. ezt majd egyszer megérted. ezért provokáljátok (megengedem: öntudatlanul is) állandóan a jobboldalt, meg a kérdések: "mikor jöttök rá?", "zombik vagytok" stb. jobb esetben azért mert nem értitek (vö.balok) - rosszabb esetben csalás történt, és ez a fedő játék. de. egyszer minden kiderül. ez is. még komolyabban: pl. téged mit érdekel, hogy egy polgári kör mit csinál? másképpen: mi közöd hozzá?
na most akkor az van, hogy ha fáradna: nem nyitnátok minden nap 10-20 topicot a fideszről és orbánról.:-O unom már megkérdezni, de senki nem válaszolt még rá: mivel hipnotizálja a balokat a fidesz?
Kár, hogy ki lett moderálva az elvtárs. Azt azért még elmondom neki így látatlanban is - hogy ne maradjon benne tüske - , hogy tisztelt anyukájára én egy szót sem szóltam. Csupán az elvtársnak tettem egy ajánlatot, hogy kit zarasson a személyeskedő fröcsögésével, amivel nem tudom, miért él, hogyha szerinte az ő oldalának ez nem stílusa. Na csak ennyit.
Ajjaj... Úgy sejtem, hogy a körülöttem elhelyezkedő vertikális téglaépítménnyel előbb fogok szót érteni, de nem adom fel...
Az a bizonyos egy szó, amit említettél, na az az a szó, amit én is említettem. Szerinted miből tapsolhattak el ennyit narancsos elvtársaid 1998-tól? Nem akarod ugye azt mondani, hogy amikor Viktorka 1998 nyarának végén (negyed év kormányzás után) az ország gazdasági eredményeit a Fidesz színeibe állította be, akkor igazat mondott?
Azért van ezekben a választásokban egy kis felemelő érzés is!
Most négy évig lehet hangoskodni a másik oldalon.
És szinte senki sem figyel rá ...
Mindez csak 10 mandátumon mult.
Ovi persze még mindig álmodozik:
"Orbán Viktor a Vasárnapi Újságban
Budapest, 2002. június 2. (MTI) - Szinte az egész ország narancssárga, csak a kormány nem az - mondta Orbán Viktor a Magyar Rádió Vasárnapi Újság című műsorában vasárnap, utalva arra, hogy a választásokon több megyében győzött a jelenlegi ellenzék, mint a mostani kormánypártok."
Segítek, talán a számára is érthető nyelven:
Lehet, hogy bal lábbal többet gólt rugott a Fidesz, de az összes gólt számítva mégis kikapott.
így igaz, 94-es választáson is plakátolva voltak, pl. a VI. ker-ben. a markos és mindenki más csak festi magát. idegen tollakkal nem szép elvtársak, egy CSÖPp őszinteséget!
@nD®@x
Figyelj, te hascsikarás!
Szerinted 1994 és 1998 között milyen rémuralom "vezetődött be"? Talán azt nevezed te rémuralomnak, hogy megteremtődtek a feltételei a Fidesz-kormány költekezésének? Hát ez legyen életed legrosszabb rémuralma...
Ja: anyukádat "komcsizzad", de őt is csak akkor, ha már tudod, mit jelent ez a szó...
Azt nem'tom, hogy be van-e jegyezve, de hogy van (volt?) ilyen az tény. ELTÉ-sek csinálták, gondolom poénból. Pár éve falragaszokon is hirdették magukat, "PÖCS - az ön szerve" szlogennel.
"kérlekalássan arról van szó, hogy Mécset gyalázzák a bambino-féle seggfejek
amikor pedig a nózikájuk alá dörgölik, hogy a törvény megengedi, illetve hogy a fidesz-mdf is csinált ilyet, akkor hirtelen kitör a kuss a nagyérdemüből - erre valszeg nem készítették fel őket a helyi PÖCS-ben
(PÖCS = Polgári Önképző Csoport)"