Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

hamba Creative Commons License 2002.06.22 0 0 32
hm. én is az autoexpo-ról választottam autót. az volt a vicces, hogy mint médiacápának, nekem is küldték az újságot, de miután meglett az autóm, elmaradt a dolog. gondoltam, megérezték, hogy már nem keresek verdát.. :-)
a szerk. kirohanásaira én is emlékszem, szerintem ne őt vegzáljuk, nem biztos, hogy ő volt a tulaj is.
amgúy rendes helyeken ez úgy müxik, hogy megvesszük a konkurenciát és átvesszük a know-how-t... nekik kész volt az infrastruktra meg a rendszer, csak ki kellett volna cserélni alogót az újság címlapján meg a weboldalon és mindenki boldog lett volna. na mindegy. legközelebb úgyis új autót veszek :-) de azért kár értük..
uhuhu Creative Commons License 2002.06.13 0 0 31
igy most kénytele leszel az KAE-ben hirdetni a szekeredet :)))))

Vagy mégnagyobb elado táblát teszel rá :)))

Előzmény: Mihaszna Zullott Naplopo (29)
SzaboZE Creative Commons License 2002.06.13 0 0 30
Stewe: szerintem ha pofátlanul alacsony áron lehet hirdetni mittomén 500Ft, már akkor kedvezőbb a döntés... :) Egyébként meg én bemegyek a Tesco-ba, kiolvasom az automagazint (595FT), aztán átnézem az autotradert meg a KAE-t, oszt veszek egy A2-t max. :)

SzaboZE

Előzmény: stevie wonder (28)
Mihaszna Zullott Naplopo Creative Commons License 2002.06.13 0 0 29
Ja, én a Képes Autó Expresszt vettem :)
És szerintem jól csinálták, csak ugye szilárd akarat kellett volna, meg néhány év kitartás. :)
Előzmény: stevie wonder (28)
stevie wonder Creative Commons License 2002.06.13 0 0 28
En abbol indulok ki, hogy az egy kicsit tulzas, hogy minden erdekelt fel fizet ugyanazert az ujsagert. Az autovasarlok is, az autoeladok is.

Ha peldaul lenne egy lap, amelyikben ingyen lehetne hirdetni, te hol hirdetnel?

Es ha mondjuk lenne egy lap, amelyik ugyan ketszer annyiba kerul, mint a KAE, viszont haromszor annyi hirdetes van benne, melyiket venned meg?

Előzmény: Mihaszna Zullott Naplopo (27)
Mihaszna Zullott Naplopo Creative Commons License 2002.06.13 0 0 27
Nem vesszük meg, nem hirdetünk benne, viszont mindenki totalcar-matricát ragaszt a kocsijára. Hm? :)
Előzmény: stevie wonder (26)
stevie wonder Creative Commons License 2002.06.12 0 0 26
Mint mediacapanak :-) lenne gy otletem, hogyan lehetne az Expressz de facto monopoliumat megdonteni... :-)
Előzmény: SzaboZE (25)
SzaboZE Creative Commons License 2002.06.12 0 0 25
Az autoexpressz is gerinctelen, hogy beszedi a pénzt a hirdetésért is, zengve, hogy interneten is megjelenik, aztán attól is beszedi a pénzt, aki érdeklődik... (06-90)

SzaboZE

Előzmény: Winnie77 (24)
Winnie77 Creative Commons License 2002.06.12 0 0 24
Hali!

Tenyleg sajnalatos, hogy eltunt az AutoExpo, az Expressz internetes oldalan a kereso egy nagy adag sz@r!

De azert hozzafuznem az AutoExpo korrektsegerol, hogy abban a nyomdaban is nyomtak, ahol dolgozom, es tobbek kozott miattuk is csuszott parszor a fizetesem, mert b@sztak fizetni az elvegzett munkakert, tobb millioval tartoztak a cegnek:(

Udv:
Winnie

BanditV8 Creative Commons License 2002.06.12 0 0 23
Lehet, hogy az Autoexponak két választása maradt; a) emeltfővel mindent bukni, de cserébe még pár hónapig működni b) zsebre tenni a lét és menteni ami még menthető.
Így már érthető, hogy miért tették amit tettek. Remélem hamarosan ismét felbukkannak, esetleg más néven.:))
Segítsünk nekik nevet találni!:)
AntiExperssz.hu?
SzaboZE Creative Commons License 2002.06.12 0 0 22
Gondolom ezentúl az expo helyett is csak a 06-90-es hirdetések lesznek... Marad az apronet. Fizet a görcs ezért!

SzaboZE

fobakter Creative Commons License 2002.06.11 0 0 21
Aha, ezt nem tudtam, en csak a netes valtozatot sasolgattam, kezdettol fogva, es ott is szinte kizarolag a hirdeteseket. De ez sajnos a lenyegen nem valtoztat akkor sem.
Előzmény: Mihaszna Zullott Naplopo (20)
Mihaszna Zullott Naplopo Creative Commons License 2002.06.11 0 0 20
Nem. A szerkesztői üzenetekben nem kell feltétlenül a konkurrenciával foglalkozni, kiváltképp akkor nem, ha nem is gondolom komolyan, amit írok. Szerintem legalább 3 olyan témájú bevezetőt olvastam a lapban (pedig ritkán vettem meg), ami arról szólt, hogy az Expressz tisztességtelen módszerekkel próbálkozik elnyomni őket, de ők utolsó csepp vérükig harcolni fognak.
Előzmény: fobakter (19)
fobakter Creative Commons License 2002.06.11 0 0 19
Na ja, hat mit mondott volna? Gyertek expresszes fijug, nyomjatok man le! Sajnos tenyleg ez az elet, de a piac ugyis kikenyszeriti az ingyenes hasznaltauto infokat a neten, ez maskepp nem mukodik. Es valoban mindig van egy nagyobb hal, igy meg az expressznel is :)
Előzmény: Mihaszna Zullott Naplopo (18)
Mihaszna Zullott Naplopo Creative Commons License 2002.06.11 0 0 18
Azért ha jól emlékszem, az Expo főszerkesztője gyakorta írogatott a bevezetőben olyat, hogy őket nem fogja elnyomni az Expressz-csoport, és végigviszik a maguk által kitűzött feladatot, az Expressz monopóliumának megdöntését.

Nem baj, ha a munkáját pénzre akarja váltani, de akkor ne mondjon ilyeneket :(

Előzmény: VAti70 (17)
VAti70 Creative Commons License 2002.06.11 0 0 17
:::
A mostani járgányomat is a használtautó.hu-n vettem.
A hasznaltauto.hu az ingyenességéhez képest egyre jobb. Itt legalább mindig váloztatnak, csiszolgatnak a szolgáltatáson
::::

Vazze, csendben! Ha sokat emlegetjük, a végén a használtauto.hu-t is megveszi majd kinyírja a hülye de pénzes Expressz-csoport... :)

Szerintem egyertelmű, hogy miért vették meg: konkurrenciát csinált a Képes Autó Expressz újságjuknak.
Az autoexpo.hu toronymagasan a legjobb volt a magyar használtautó site-ok között, talán a hasznaltauto.hu-nal is jobb volt - finomabban lehetett keresni, és hát igen, a sok nagy kép... Nemrég vettem autót, sokat keresgéltem mind2 helyen.
De a versenyben ugye nem a jobbik, hanem az erősebbik szokott győzni. Igen, lecke kapitalizmusból.
(Másik lecke, ahogy az Internettó is meghalt nemrég - nekem aztán magyarázhatják az előzményeket hogy kit honnan és miért rúgtak ki anno - a lényeg, hogy az eddigi 2 tartalomszolgáltató helyett lett 1, mi tuti rosszul jártunk, és senki nem járt jól az Index tulajdonosain kívül. ld. http://www.internetto.hu/netto.html kapják be)

Az autoexpressz.hu direkt gagyi, majd hülyék lesznek konkurrenciát csinálni a pénzes újságjaiknak. Nem véletlen írják ki: "Az Expressz napilap mai hirdetései közti találatok száma: x" Marketing okokból muszáj fent lenniük a neten, de arra vigyáznak, hogy olyan nagyon ne lehessen használni az ingyen dolgokat.
Ez van. Egy kis ízelítő a kapitalizmus valódi természetéből. :(

Előzmény: bakoka_5er (15)
fobakter Creative Commons License 2002.06.11 0 0 16
En is nagyon sajnalom az autoexpot, azt kell mondanom, hogy vilagszinvonalon is az elmezonybe tartozott (a mobile.de nincs ilyen jo!)
Ezt az ingyenesseg dolgot nem ertem, azert van az elado, a hirdeto, hogy o kifizesse azt a par ezer dellat, hogy minel jobban elerjek a hirdeteset.
Ezt nem csipem az expresszben, hogy ha van talalat, akkor altalaban hivjal emelt dijas szamot bovebb infoert. Rossz uzletpolitika, uraim, sokan munkahelyen neteznek, es ott altalaban a 06-90 helybol utve van a telefonkozpontbol. De ijjet meg akkor sem hivok :(
Na ez van, azer az expressz monnyon le!!
bakoka_5er Creative Commons License 2002.06.04 0 0 15
Hát igen igen, ez volt a legjobb nem ingyenes autósböngésző! Nem igazán értem, egy jól kitalált, jól működő oldalt+infrastruktúrát miért nem lehet megtartani, ha már az egészet megvették tokkal vonóval? Szóval bék@ph@tják az expresszék. Én ott egy fia autót nem nézek, az biztos. A mostani járgányomat is a hasznláltautó.hun vettem.

Az hasznaltauto.hu az ingyenességéhez képest egyre jobb. Itt legalább mindig váloztatnak, csiszolgatnak a szolgáltatáson.

üdv.

bakoka

Göri Creative Commons License 2002.06.04 0 0 14
Üdv.

Az autoexpo internetes honlapján talált hírdetés alapján vettem a kocsimat. A legjobb autós kereső volt. Béke poraira.
Azért remélem, hogy az expressznél (JQA-ba) is észreveszik, hogy mire van igény.

Detonátor Creative Commons License 2002.06.03 0 0 13
Akkor csináljanak már egy olyan design-t a full fapad helyett. ;-) Vagy azt nem vették át, csak a hirdetőket? Akkor meg bekaphassák. :)
Előzmény: RAFi (9)
avantage Creative Commons License 2002.06.03 0 0 12
>merkur.hu
Oregem, te zseni vagy! :)
Ha nekem autokereskedessel foglalkozo weblapom lenne, tuti megvennem a domaint!
Előzmény: Nogo (11)
Nogo Creative Commons License 2002.06.03 0 0 11
"Most alapitok egy Kommunista partot. Tagjeloltek? :))"

És elindítod a "merkur.hu"-t :-)))

Előzmény: avantage (10)
avantage Creative Commons License 2002.06.03 0 0 10
Megvette - Hadd vigye...

Egyszeru, akik csinaltak az autoexpot eladtak, mert megerte eladni.

Ha nem adtak volna el, tonkretettek volna. (Ha meg idoben lep a joval nagyobb tokevel rendelkezo Express)

A kapitalizmusbol egy kis izelito.

Nem tetszik?
Most alapitok egy Kommunista partot. Tagjeloltek? :))

RAFi Creative Commons License 2002.06.03 0 0 9
Még márciusban beszélt egyik haver (cinqsporting) az Autoexpo főnökével, akit már akkor megkeresett az Expressz - ugyanis baromi nagy kiesést okozott nekik az Autoexpo.

Ezexerint az Autoexpo-t jóáron megvette az Expressz! .... MINDIG VAN EGY NAGYOBB HAL (TPM)

Detonátor Creative Commons License 2002.06.03 0 0 8
Ma én is kerestem. Ott voltak a legfaszább nagyítható képek. Előlről, hátulról, kívül, belül, orrba, szájba, stb. :(
Wartburg311 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 7
Éppen ma reggel mentem (volna) fel az Autoexpo- honlapjára, erre a gagyi Autoexpressz jön be. Magamban gondoltam: csak nem megvették (eladták)?! Pedig tényleg ez volt a legígényeseb jól lehett keresni, sok nagyfelbontású kép volt, stb. Nem értem én ezt, ha ebben az országban valami jó, akkor azt rögtön tönkre kell tenni?!

Csatlakozom az elöttem szólókhoz:

"a jokurvaannyukat..."

Előzmény: hulla (6)
hulla Creative Commons License 2002.06.02 0 0 6
"a jokurvaannyukat..."
:-)))))))))))))))
Előzmény: uhuhu (5)
uhuhu Creative Commons License 2002.06.02 0 0 5
egy kis ollozás az autoexpo.hu oldalrol:

Az Expressz Magyarország Rt. a Képes Autó Expo és a Képes Otthon Expo lapok kiadási jogaival egyetemben megvásárolta az autoexpo.hu és az otthonexpo.hu internetes honlapok üzemeltetői jogát is, és összevonta azokat saját, azonos tartalmú autoexpressz.hu és ingatlanexpressz.hu honlapjaival. Az összevonást követően az autoexpressz.hu honlap az autoexpo.hu címen, az ingatlanexpressz.hu honlap pedig az otthonexpo.hu címen is elérhető.

a jokurvaannyukat...

uhuhu Creative Commons License 2002.06.02 0 0 4
azt láttátok,hogy most már a www.autoexpo.hu cimre az express auto online jön be?????

kurvaannyukat :((((

jo ujság volt

Előzmény: flowachild (3)
flowachild Creative Commons License 2002.06.02 0 0 3
Hali!

No igen, az történt, ami sajnos várható volt... Úgy értem, hogy az utóbbi időben ugyebár elkezdett "díszelegni" az Expressz embléma az AutoExpo borítóján, ami már sejtette, hogy valami változás várható. Tegyük hozzá, nem sokkal az AE megjelenése után elkezdett csökkenni az AutóExpressz forgalma hirdetések és vásárlás szempontjából is, míg az AE egyre dagadt. Értelemszerűen mindezt nem nézte jó szemmel az Expressz és lépett. Nem szépet, az tény: bekebelezte az AE-t, ami azt jelentette, hogy szépen lassan leépítette az újságot is, meg a honlapot is. (Ez utóbbit mutatta, hogy nem frissült az AE site...)

Nos, nekem az a személyes véleményem, hogy az AE újságként is sokkal nívósabb és információdúsabb volt, a portálról nem is szólva, az ugyanis a LEGIGÉNYESEBB használtautó portál volt, ami Mo.-on valaha elérhető volt. És ez lett a vége... Marad a gagyi - és KIB@SZOTTUL DRÁGA - Expressz. Ennyit erről.

R.I.P. AutoExpo :(

flowa

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!