Észre vettétek már, hogy Debrecenben mennyi a lámpánál szarakodó autós? Ez alatt azt érteni (és ilyenkor majd fel robbanok), hogy az autósok egy része nem figyel a forgalom menetére, és csak akkor kapcsol fokozatot mikor már zöld a lámpa.
Elég sokszor előfordult, hogy előttem átment 4 autó egy adott kereszteződésnél és én kikaptam a pirosat. A következő zöldnél, amikor én voltam elől, akkor minimum 6 autó átjött (pedig nem vezetek idegbeteg stílusban).
Érdekes, hogy a nagyfaluban sokkal kevésbé tapasztalni ilyet, ott mindenki igyekszik, hogy mihamarabb átjusson. :(
A Sólyom utcából nyílik talán Éva utca? Ott van egy festék bolt/autófényező. Láttam munkáit, szépek, és maga a festő is szimpatikus volt. Egy megkeresést megér.
Köszi, végül tegnap elintéztem a dolgot, a Füredi 76. alatti telepen levő gumisnál. Pont a gumis mellett van egy mosó, ahol legőzborotvázták a kerekeket, hogy ne koszosan rakjam őket a zacskóba.
Normális áron dolgozó gumis műhelyt keresek a városban. Ideális esetben a Füredi út környékén, de persze ez nem fő szempont. Mindössze 4 komplett kerék le/felszereléséről lenne szó, és nem szeretnék ezért valahol több ezer forintot fizetni :)
Előre is köszönöm. Remélem, jár még erre valaki, s tud segíteni :)
Régen voltam ugyan de szerintem még működik a Mentők telephelyén is a zöldkártya készítés. Korrektek, kevesen voltak (legalábbis régebben).... egy próbát megér....
Hol érdemes zöldkártyát intézni, lehetőleg a központhoz közel? Nekem a dészol udvarban lévőt ajánlották, odamentem, és ott állt 2 munkás, hogy "épp most bontottuk le" :DD Szóval egy olyan kéne, ami még működik :)