Keresés

Részletes keresés

CICA Creative Commons License 2002.07.02 0 0 7
Szandra: örülök,hogy ilyen aktívak vagytok! :))))
Majd feleleveníthetjük a témát, ha mégsem készül el az a bizonyos sintértelepet helyettesítő menhely. :)))
Mellesleg sajnos nem vagyok meggyőződve arról,hogy most jobb dolguk lesz a kutyáknak, viszont legalább jóval kevesebb fog sintérkézre jutni érdekeltség híján... :((
Előzmény: macskaclub (6)
macskaclub Creative Commons License 2002.06.24 0 0 6
Kedves CICA !
Nagyon köszönjük az információt !
Ez valóban nagyszerű, hogy bezárták !
A jövőben jobban fogunk ügyelni az iylen témáknál, gondosabban utána fogunk nézni !
Nemrégiben én is hallottam róla, hogy már intézkedenk, de nem tudtam pontosan, hogy áll a dolog és úgy gondoltam azzal nem ártunk, hogy ha még mi is elkeztdünk tiltakozni ezügyben !
De most már szerencsére meg fog oldódni szegény állatok sorsa !
Üdvözlettel Szandra
Előzmény: CICA (5)
CICA Creative Commons License 2002.06.18 0 0 5
Emberek, az érdi sintértelepet már bezárták egy ideje. 3 hónap múlva állítólag meglesz helyette a menhely Érden. Addig a fehérvári HEROSZ veszi át az érdi kutyákat (sok milkót kapnak érte); persze a sok tucat kutya, akiket korábban kimentettek, az továbbra is Hugiéknál van Ócsán. (Ők ürítették ugye rendszeresen a sintérteepet.) Ugye most, hogy megszűnt a fehérjefeldolgozóval a szerződés, jóval kevesebb kutya kerül sintérkézre, mint amikor érdek fűződött hozzá... Egy-egy ilyen aláírásgyűjtés előtt szerintem legközelebb járjatok utána egy kicsit a dolgoknak. :))
Előzmény: macskaclub (-)
macskaclub Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4
Kedves Mokuss !
Köszönöm a cikkeket !
Igen, tudom, hogy ez máshol is így van, és tudom, hogy nehéz fába vágtam a fejszém, de úgy gondolom mindent meg kell próbálni !
Előzmény: mokuss (3)
mokuss Creative Commons License 2002.06.10 0 0 3
ez nem csak ott van igy...

tapasztalatbol mondom, hogy pl. szegeden a sintér sok állatkát el sem visz a telepig, érdekes modon eltünnek az állatok szallitas kozben (persze lehet, hogy titokban a dögkútjában landolnak...)

pár cikk a temaban:
http://www.kutya.hu/0206/14.htm
http://www.magyarhirlap.hu/MHindex.shtml

Előzmény: Tóth Istvánné (2)
Tóth Istvánné Creative Commons License 2002.06.04 0 0 2
Ha ez így van, akkor tényleg össze kellene fogni, esetleg megkeresni más, állatvédő szervezeteket is, gondolom akkor talán el lehetne érni a telep bezárását.
Azt az "orvost" is kérdőre kellene vonni, aki arra esküdött fel, hogy gyógyítja az állatokat és nem megöli Őket. Pont neki kellene hivatalból eljárnia az állatok érdekében!
És az ott lévő "emberek" kik azok, akik ilyet engednek!!
Remélem sikerül elérni célotokat.
üdv.
Tóthné
Előzmény: macskaclub (-)
macskaclub Creative Commons License 2002.06.04 0 0 1
Rendben ! Várni fogom az e-mailed ! Kíváncsi vagyok az ötleteidre !
Előzmény: LAJKA (0)
LAJKA Creative Commons License 2002.06.04 0 0 0
Tenni kéne még mást is ellene, felhozom, írok mailt.
Előzmény: macskaclub (-)
macskaclub Creative Commons License 2002.06.01 0 0 topiknyitó
Az Állatvédők Ifjúsági Szövetsége elindítja első aláírás gyűjtési akciójukat az Érd közelében lévő sintértelep bezárásáért, valamint helyette egy új menhely létrehozásáért ! Az ott lévő állatoknak napokon keresztül nem adnak enni, nem tartják be a 14 nap várakozási időt, akkor altatják el az állatokat mikor éppen ráér az orvos, így olyan állatokat is elaltatnak akik akár még csak pár órája vannak ott, sőt az is kétséges, hogy elaltatják-e őket, vagy más szörnyű módszerrel végeznek velük, mivel a helybéliek többször is láttak olyan állatokat, akik rengeteg kínlódás után elvéreztek ! Egy megállapodás szerint havi 800 kg tetemet kell elszállítaniuk !
Tehát ha téged is felháborít ez a dolog, írj az av.i.sz@freemail.hu címre és neked is el fogjuk juttatni azt a papírt, melyre az aláírásokat gyűjtjük !!! Üdvözlettel az ÁVISZ.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!