Keresés

Részletes keresés

benczebeno Creative Commons License 2002.06.04 0 0 16
az a baj, hogy ezzel foglakozik a "nep" es persze minden medium

jol kitalaltak es el is erik amit akarnak, figyelem eltereles a vereseg tenyerol (nem ertem, hogy lehet elterelni:) es kvazi egyfajta, hog is mondjam riogatas, felelem keltes

mindez a demokraciaert, de ha valaki megmondja mert volt demokratikus a parlament az ellenzek kirekesztesevel, jegyzokonyv nelkulisegevel, akkor beszelhetunk a demovonalakrol stb stb..

pont azt csinaljuk, amit akarnak: foglakozunk Veluk

pedig csak hagyni kene, elhamvad az magatol is, ha senki nem is figyeli, akkor tenyleg csak a valos tevekenysegukkel tudnak figyelmet szerezni

Előzmény: Törölt nick (14)
qncogi Creative Commons License 2002.06.04 0 0 15
Kerestetik? Már rég megvan.
Közvéleménykutatók. Prolik. Nyugdíjasok. Budapestiek. Miskolciak. Pécsiek........ Az akkori ellenzék. A lenyúlt ballib média. Kövér azavait kiforgatók. A négy évszak.
tebuzdmag Creative Commons License 2002.06.04 0 0 13
Minden pontosan úgy möküdik, ahogy eltervezték.

Meg vagyunk osztva. Ha megnézed pl. ennek a topiknak is a szerplőit, van aki "balos" van aki "jobbos". Ők egymást a sárba tapossák, ordináré jelzőkkel illetik egymást stb.

A Fidesznek most - azért, hogy ne kerülhessenek képbe - állandóan feszültséget kell kelteniük, amely mögé el lehet bújni. Ott vannak ők, akiket a "tömeg" véd. Úgy vélik, hogy amig az ország lakóinak egy része fel van "bujtogatva", nem mer senki velük foglalkozni.

Nézzétek, hallgassátok OVI "kinyilatkoztatásait", mind arról szól, hogy megpróbálja a "jobboldali" érzelmű embereket fellázítani. Amig ez működik, addig nem mernek velük foglalkozi, hisz bármikor jöhet a népharag. Gondolják ők ! (most már ebben a stílusban is követnek el hibákat)

Azok az emberek áldozatok ! Sajnálni kellene őket.

toloba Creative Commons License 2002.06.04 0 0 12
A FIDESZ a XX.-XXI. sz. nagy gazdasági lenyúlása politikai köntösben.
Ezért a vereségért a felelősök nem lesznek meg, mert úgy ahogy írod, semmi másért nem jöttek létre mint a pénz és haszonszerzés. Egy zárt, szűk elit. Csak kihalni lehet, bekerülni nem.
Előzmény: tebuzdmag (9)
benczebeno Creative Commons License 2002.06.04 0 0 10
Azer erdekel milyen valaszt kapok...

Azert az erdekes, hogy Orban Viktor a tehetseges politikus, a milliokat meg mozgato ember, akit az orszag megmentojenek tartottak es Vele a jovo elkezdodott, nem tudta megnyerni a valasztasokat

ezt a vereseget nem is ertekelik, de meg csak meg sem probaljak megmagyarazni, helyette:

- jogos keretein belul gyerekes penzmozgatasok, a nep megmentese erdekeben
- szvazatok ujraszamlalalsa, pedig tenyleg, aki csalhatott (es valoszinu csalt is) az pont ok es meg igy sem nyertek
- demokracia vonal, meg most jogvedo cssoport a "kirugottaknak" + politikai tisztogatas szajkozasa (tobb mint 70 , majd kesobb tobb mint 120 "kirugas" 98-ban)

mert nem lattam egy ertekelo beszedet sem, hogy miert vesztettek, ki a hibas???? (mint "polgar" jogos kovetelesem lehetne)

tebuzdmag Creative Commons License 2002.06.04 0 0 9
Miért nem ismerhető be a vereség ?

Mert lehet senkit leváltani !

Ha valakit leváltanának, akkor be kéne ismerniük a vereséget és akkor a nimbusz összeomlana. El tudod te képzelni, hogy kiállna valaki középre és azt mondaná, hogy az OVI ezért meg ezért felelős, a "szép barna gyerek" pedig ezért, vagy a FatLacinak ezt meg ezt köszönhetjük. Nem lesz ilyen ember, egyrészt azért, mert nincs "második, mérsékelt vonal" - ez egy erősen összetartó, mást a tűzhöz nem engedő társaság -, másrészt akkor elmúlna a varázslat és a sok támogató hirtelen rádöbbenne, hogy eddig kibe volt a bizalmuk és csalódottan elfordulnának tőlük. Akkor pedig mindent vesztenének, az lenne a pusztulásuk. Ezért kell lebegtetni állandóan, hogy valakik eléjük tolakodtak - átmenetileg - tulajdonképpen a törvényességet is ők tartják fenn "lám" és nem szabad erőtlennek sem mutatkozni, mert kiderülhet a sok disznóság, amit elkövettek.

Hasonló őrületet keltik a "szavazat újraszámolással" is. Ez is arra való, hogy a táborukhoz tartozókban fenntartsák a lelket, hogy íme "ezek" nem engedik meg a "számolást", holott "azok" voltak ott a tűznél akkor ! Vagy rosszúl "csaltak" ? Ott ültek a bizottságokban, ott voltak az Országos Választási Bizottságban (egyoldalú többségben !). Ezt ők nagyon jól tudják.

Csak a vereséget bevallani nem lehet !

Hát én így gondolom, ezért nem lehet belső bűnbakot találni.

Bastardo Creative Commons License 2002.06.04 0 0 6
Magyarországon nem szokás lemondani. Hiába szar valaki, hiába hibázik, nem történik semmi. Nem mond le. Magyországon nem kell lemondani. Nem szokás. A nép nem követeli meg. Ha valaki leszerepelt, megvonja a vállát és azt mondja: na és? Ez ma Magyarország, ezért nem jutunk ötről hatra. Itt következmények nélkül bármit, bármikor meg lehet tenni. Csak akkor mond le valaki, ha már halálragázolt egy trabantot a miniszteri autójával, vagy ha valaki vagy valami arra kényszeríti, hogy tűnjön el.
Hajrá Magyarország.
Előzmény: pityukavagyok (-)
Wágner úr Creative Commons License 2002.06.04 0 0 5
Az volt a bűnös, aki engemet nem ébresztett föl időbe'... hukk, bocsánat.... mer' mire eltántorogtam licitre az összes voksommal, má' nem adtak még Egy Pofa Söröt sem nem... Disznóság a zilyen, kérem szépen... majd máskor jobban ügyeljenek!
kis pimasz Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4
Vereség?!!! De hiszen győztek! Legalábbis sokan ebben a hitben vannak még a kapitalizmus öntudatosan csápoló építői közül.
Polgárelvtárs Creative Commons License 2002.06.01 0 0 3

A NYUSZI volt az oka.

Egyébként meg a " Netpárt" topikban is van részmagyarázat.

lenolaj Creative Commons License 2002.06.01 0 0 2
akkor modositani kell a kerdest, hiszen ha a fidesz-mdf nyert, a szocik es a szadesz veszitett. vajon felteszik-e maguknak a kerdest miert es vajon levaltjak-e a vezetoiket? :o))))

egyebkent fideszek persze, hogy nem teszik fel ezt a kerdest, hiszen a valasz megvan..:
a, alszoclibstbstb media es foleg a HH
b, lumpenprolik
c, nameg a nyugdijasok...

na ezeket kell levaltani...
:o)

Előzmény: Az Index kertésze (1)
Az Index kertésze Creative Commons License 2002.06.01 0 0 1
Naiv vagy. A Fidesz-MDf, meg a Miép nyerte meg a választást, csak nem Ők kaptak megbizást Mádl-tól.
Nem tudtad? Pedig a Pokornyi is megmondta.
Meg a bencsik.
Előzmény: pityukavagyok (-)
rtlosz Creative Commons License 2002.06.01 0 0 0
Vajon kit fognak találni saját soraikban e pártok vezetői, ha a szavazók megkérdezik a régi vezetést, hogy vajon miért nem győzött a párt? Beferkozott bal oldali politikusokat. Ergo: boszorkanyuldozes...
Vannak -e annyira bátrak ezek a szavazók, hogy meg merjék kérdezni? Csapolas kozben ezek nem fontos kerdesek...
Van -e ezekben a pártokban annyi tartás és tiszutesség, hogy a vereség okán ne kívülállókra mutogassanak? Ezt a kerdest Te sem gondoltad komolzan. Nincs...
Egyáltalán mennyire civilizáltak ezek a pártok?->0
Előzmény: pityukavagyok (-)
pityukavagyok Creative Commons License 2002.06.01 0 0 topiknyitó
A választáson vesztes civilizált pártok vezetése egy vereség után általában levonja a konzekvenciát (MDF, MSZP).
A MIÉPnél nem ez a helyzet.
A Fidesznél nem ez a helzet.
A kishazdáknál nem ez a helyzet.
Vajon kit fognak találni saját soraikban e pártok vezetői, ha a szavazók megkérdezik a régi vezetést, hogy vajon miért nem győzött a párt?
Vannak -e annyira bátrak ezek a szavazók, hogy meg merjék kérdezni?
Van -e ezekben a pártokban annyi tartás és tiszutesség, hogy a vereség okán ne kívülállókra mutogassanak?
Egyáltalán mennyire civilizáltak ezek a pártok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!