Keresés

Részletes keresés

fradista88-felvidek Creative Commons License 2012.07.13 0 0 1218

Hol tudom a Sliders évadokat, részeket megnézni vagy letölteni (az összes érdekel!)?

sgt012 Creative Commons License 2012.05.12 0 0 1217

sliders évadok divxben

dvdman001@hotmail.com

ClassicR Creative Commons License 2012.03.24 0 0 1216

Sziasztok,

A Budapest Film 2008-ban kiadta az első 3 évadot DVD-n, de sajnos már nem foglalkozik ilyesmivel, így ha nem veszi a kezébe egy másik kiadó az ügyet, akkor sose lesz kiadva az utolsó 2 évad. Most indult egy petíció a Sliders 4. és 5. évadjának kiadásáért és minél több aláírásra lenne szükség. Írjátok alá és terjesszétek! http://www.peticiok.com/sliders45

Sliderek egyesüljetek!

Quantumleap Creative Commons License 2011.10.07 0 0 1215

Tegnap kezdtem el nézni a sorozatot, eddig az első öt epizódon vagyok túl. Marhára bejövős, legalább annyira érdekes a téma, mint az időutazás. Bár, ahogy itt és más fórumokon a hozzászólásokat olvasom, talán nem kellene nagyon felpörögnöm, ugyanis szinte mindenki azt írja, hogy a 3.évadtól zuhan a sorozat színvonala.

Pál utcai fiú Creative Commons License 2011.06.15 0 0 1214

szia!

http://earthprime.com/ oldalon az episode guide részben

Előzmény: vaesz (1213)
vaesz Creative Commons License 2011.06.11 0 0 1213

Sziasztok!

Nem tudjátok, meg van esetleg valahol a Sliders részeknek a leírásai?

köszi

Pál utcai fiú Creative Commons License 2011.03.18 0 0 1212

akkor ez egy kis haknizás...majd meséld el, hogy mi volt...

Előzmény: Törölt nick (1210)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 1211

mármint ezt kaptam :)

Előzmény: Törölt nick (1210)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.18 0 0 1210

Kedves Újságíró!  Március 24-én délután háromtól tedd magad szabaddá, mert az AXN meghívására Magyarországra érkezik a Vadkanok és a Jog/Ászok sztárja, Jerry O'Connell! A további részletekkel és a pontos kezdési időponttal hamarosan jelentkezem.

Előzmény: Pál utcai fiú (1209)
Pál utcai fiú Creative Commons License 2011.03.17 0 0 1209

nofene...milyen apropóból?

Előzmény: Törölt nick (1208)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.17 0 0 1208

Március 24-én Pestre küldi az időzítő jön Quinn!

Shalina Creative Commons License 2010.10.10 0 0 1207
Az eleje volt a legjobb a soroaztnak, az biztos.

Shal
Előzmény: flaregun (1206)
flaregun Creative Commons License 2010.10.10 0 0 1206
ma újra elkezdték adni a tv2-n. nagyon szerettem a bevezető részeket.
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.28 0 0 1205
Jaja, olyan. Hát, megpróbálom majd újra, mindenesetre elég gáz, hogy nem tudták normálisan megcsinálni.
Előzmény: -g101- (1204)
-g101- Creative Commons License 2009.01.27 0 0 1204
Olyan, hogy körben több ilyen kifelé nyúló bizbasz fogja a lemezt? A Total Recall-nál sérelmezték sokan az ilyen tokot, féltették a lemezt. De egyébként csak alá kell nyúlni és húzni amíg ki nem ugrik. Nem lesz semmi baja ha kicsit meghajlik kiszedéskor, akkor sem. Később meg is kopik a tok szerintem... vagy átrakhatod másikba. Én nem tettem, mert így se lett baja.
Előzmény: Törölt nick (1203)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.27 0 0 1203

Ha már a kiadás szóba került. Mostanság megvettem a sorozat 6 lemezes DVD-jét (1-2 szezon). Namost tudom, hogy furán hangzik, de az első két lemez kivételével nem tudom kivenni a tokjából a lemezeket. Széttörni nem akarom, meg hogy megsérüljenek, ahhoz azért elég drága.

Nem tudom, hogy mindenütt ez van-e, vagy csak én bénázok, de kurva kellemetlen. Az első 2 lemeznél, amik külön lapon vannak, van egy gomb, és megnyomva, mint minden normális DVD, kiugrik. De ugyanez nincs a többinél. Hogy lehet a lemezeket sérülés nélkül kiszedni?

Előzmény: -g101- (1202)
-g101- Creative Commons License 2009.01.26 0 0 1202
Mondjuk nagyon érződött a 3-4 évadok közt a törés. Amikor a harmadikkal végeztek, mintha még nem is tudták volna mit akarnak. 3. évad végén kiderül, hogy a Pilotban megismert Quinn adta a Kromaggokank a csúszó technológiát, közben a negyedik évadban mondják, hogy Quinn szülei már a gyerekek születésénél harcoltak a Kromaggok ellen. Végülis ha végtelen univerzum van, akkor lehet benne igazság is, de azért szerintem elég nagy ellentmondás. És nem egy ilyen következetlenség volt. Ha meg a többségnek a sori eleje tetszik, az csak jó, hiszen azt ki is adták már.
Előzmény: Törölt nick (1201)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.26 0 0 1201
Persze, elfogadom a véleményed, bár a nagy többség, akit ismerek/olvastam, inkább úgy látja, hogy pont az első két évad adta a patinát a sorozathoz, a többi ledegradálta. David Peckinpahot nagyon kemény bírálatok érték, hogy "felpörgette" a sorozatot, azt hiszem TV közelbe sem engedték azóta sem.
Előzmény: -g101- (1200)
-g101- Creative Commons License 2009.01.26 0 0 1200
Nem, nem az fontosabb nekem. Bár érdekesebb látvány mint a szőrös kövér férfi has. :D Szerintem is jó volt az elején a sorozat, de az nekem már túlságosan alap. Nem voltak túl nagy eltérések a világok közt és már lehet ,hogy azért is gondolom így, mert túl sokszor láttam, de szerintem a prof halála után pörögnek fel igazán az események. Előtte elég egyhangú volt. Bár bevallom, több mondanivalója volt egyes részeknek. Számomra a kaland és hangulat miatt a harmadik és negyedik évad a favorit, persze mindegyikben voltak kevésbé értelmes és izgalmas részek. Az ötödik évad már tényleg kész katasztrófa volt. Kár volt megcsinálni.
Előzmény: Törölt nick (1199)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.26 0 0 1199

Tehát neked fontosabb néhány mellbimbó, mint az intelligens és humoros szereplők? A 4. évad egy negyed fokkal jobb volt, mint a 3., de a prof hiánya nagyon érződött.

Ha osztályoznom kellene a szezonokat, valahogy így nézne ki az eredmény:

1. szezon: 10/10 (szinte minden rész fantasztikus, ezen az útvonalon kellett volna maradni)

2. szezon: 9/10 (kezdtek megjelenni az első nemkívánt tünetek, a kromaggos meg a dinos faszság nem kellett volna, de még mindig alapvetóen jó)

3. szezon: Arturo haláláig 6/10 (1-2 jó rész, de már kezdtek eluralkodni a szörnyek, meg a "valójában mindenki ismeri a csúszást" elméletek), utána 3/10.

4. szezon: 5/10 (1-2 jó rész, de Colin meg Maggie katasztrófálisak voltak)

5. szezon: 0/10 (no comment)

Előzmény: -g101- (1197)
Amby Rose Creative Commons License 2008.12.29 0 0 1198
Köszönöm a választ, örülök, hogy nem rontották el a hangokat. Most akkkor már nyugodtan megvehetem a dvd-ket. :) De jó lesz nosztalgiázni egy kicsit. :)
Előzmény: gunji jackdaw (1196)
-g101- Creative Commons License 2008.12.26 0 0 1197
Az első évadnál nincsenek keverve a részek. Eredetileg rossz az epizódok sorrendje sajnos. A negyedik évadot szívesen megvenném még, mert az a kedvencem. Szerintem Kari Wuhrer jobb látvány mint John Rhys-Davies. :D Viszont az ötödik évadot nem is kell, hogy kiadják, mert az már borzalmas lett sajnos. :( Szinkron ide vagy oda, mindenki eredetiben a legjobb. :)
Előzmény: gunji jackdaw (1196)
gunji jackdaw Creative Commons License 2008.12.25 0 0 1196
Eddig három évad jelent meg dvd-n: az első kettő egyben és a harmadik külön. A részeken az eredeti szinkron kapott helyett, új szerencsére nem készült hozzá (szegény Selmeczi Rolandot és Kocsis Györgyöt nehéz lenne helyettesíteni). Két új, extra jelenetet találtam (eddig), egyet-egyet a Pilot és a Last Of Eden elején, ezekhez sincs sajnos szinkron, csak forced magyar felirat (csak 2x1,5-2 perc), pedig a szinkront meg lehetett volna oldani, mivel Quinn és a prof beszéddel nem szerepel egyikben sem. Emiatt egy kissé csalódtam a kiadóban, mert eddig nagyon klassz minőségi kiadványaik voltak, ez pedig inkább egy low budget jellegű kiadás a lemeztokot is beleértve (képek itt). S ha jól láttam, akkor az első évad részei rossz sorrendben vannak a lemezeken.

Dehát ez legyen a legnagyobb baj, aki szereti a sorozatot, az szerintem nyugodtan megveheti, szvsz megéri. (És megvettem és ez nem reklám :)
Még akkor is vagy éppen annál is inkább, mert a többi évad megjelenése az eddigiek eladási adataitól függ. Azaz korántsem biztos, hogy lesz negyedik és ötödik évad nálunk (bár Wade és a prof nélkül már nem olyan jó a sorozat).
Előzmény: Amby Rose (1195)
Amby Rose Creative Commons License 2008.12.23 0 0 1195
Sziasztok! Segítsetek! :)
Látom, már folytak találgatások arról, hogy vajon a régi szinkron marad-e. Ezért szeretném megkérdezni valakitől, aki megvette a dvd-(ke)t, hogy ugye tényleg az van? :) Erősítsétek meg, hogy jó volt a megérzésetek. Nagyon remélem, mert olyan jó lenne, ha meglenne a sorozat. :) Feleslegesen ennyi pénzt meg nem szeretnék kidobni. Előre is köszönöm válaszotok! 
jeffi Creative Commons License 2008.11.02 0 0 1194
Szerintem Leslie Horan a tanárnő a kérdéses részben.
Nem néztem meg a videót, csak rákerestem az imdb oldalon, az adott epizódnál látni lehet a szereplőket. Képet nemigen lehet találni róla, csak néhány kis méretűt.
http://www.imdb.com/title/tt0702784/

Amúgy ez a tanárnő az egyik meghatározó szereplő lehet a 3. évadban, hisz Quinn gyerekkorával kapcsolatos személy, és érdekes, hogy a dvd rendelős oldalakon is felsorolják a nevét ennél az évadnál.
Előzmény: gabi650 (1193)
gabi650 Creative Commons License 2008.10.29 0 0 1193
Tiszteletem mindenkinek!
Nem tudjátok,hogy a mai részben /az őrangyal/hogy hivják a tanárnőt alakitó szinésznőt?
Előre is köszi.
-g101- Creative Commons License 2008.10.25 0 0 1192
A visszafordított idős rész a második évad utolsója. A harmadik évad meg a 15. résztől indul be igazán, amikor Maggie csatlakozik hozzájuk és Rickmant üldözik.
Előzmény: Törölt nick (1191)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.25 0 0 1191
A Tv6-on a napokban fejeződik be a 2. évad, talán éppen ma...
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.02 0 0 1190
A Sliders-t újra elkezdték adni a TV6-on, de közben dvd-n sikerült megszereznem az első két évadot. Most egyfolytában azt nézem. Az első pár részre már abszolút nem emlékeztem... :P
gunji jackdaw Creative Commons License 2008.07.01 0 0 1189

"Örülök a hírnek, köszi, hogy szóltál."

Szívesen, máskor is. Azt hiszem, minél több ilyen alkalmat kívánhatunk mindannyiunknak :-)

"Én biztos megveszem, gondolom az eredeti szinkronnal lesz,"

Én is beterveztem, annak idején dobogós volt nálam a kedvencek között. Új szinkron meg talán nem lesz, - úgy gondolom - a BUFI ennél "vásárlóbarátabb".

"A pilotból jött ki külföldön extra változatos is? Vagy először a tévés jelent meg, aztán a több évados boxban volt a hosszabb?"

Én egy külföldi dvd-t láttam, az angol S1-S2 dual-dimension kiadást, ebben az extrás pilot van. Ez ment az AXN-en is (az új jelenetek angolul), a TV6 viszont nem is adta le a pilotot.

"Az nem lehet, hogy mindkettő rajta lesz a lemezen és mondjuk a hosszabb verzió feliratos lesz?"

Ez így jó lenne :-) A lényeg, hogy az eredeti szinkron is legyen rajta :-)

(Selmeczi Roland nélkül Quinn nem Quinn, ahogy szerintem Sinclair sem Sinclair Szakácsi Sándor nélkül, de az már egy másik pilot.)

Előzmény: jeffi (1188)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!