Nem mondtam, hogy híreket mondok, és nem azt szántam "hír"-nek, hogy olvastam, és valóban nem voltam ott a Gulag-on kézi kamerával, úgyhogy bocs, csakis hazudhattam.
Azonkívül mi lehet az, amitt tud Orbánról a fanatikusa és én meg nem?
Ezt talán kérdezd meg tőlük. Ha az Orbánnal kapcsolatban szeretnél tudakozódni, akkor kérdezz meg egy, a gyűlésein résztvevő "fanatikust". Egyszerűbb lenne.
Amúgy meg ismerem az ilyeneket: "valahol olvastam..." hírérték 0.
Erről jut eszembe, valahol olvastam, hogy Sztálin halálakor sírtak a rabok a Gulag-on (nem örömükben, hanem valami hihetetlen okból kifolyólag gyászukban). Ezt is jelentette a személyi kultuszban fanatizált embertömeg. Vajon tényleg szerették Sztálint az általa bebörtönzöttek?
Miert Kossuth kerulhet Rakosival, Koppannyal egy sorba? Igaz ha mar Trianon is miatta van...
A nemzet szinesze, Fidesz kepviseloje, az oszaggyules elnokenek musoraban TV nyilvanossaga elott.
Nem lattam jobbodlalrol felhaborodast, eppen, hogy a szoclibek kertek ki az ilyen besorolast.
Masreszt kik is kaptak ilyen szemelyi kultuszt Magyarorszagon?
Hat nem Rakosi, Szalasi, Horthy?
Ha nem tetszik akkor nem kellene ugyanazt csinalni nem?!
No de a nagy seggnyalo topiknyito egy masik topikban mar a Szent Istvani parhuzammal jott.
(es egy napra ra mar a szent korona tanacs is)
Tessek naluk reklamalni a parhuzamert!
Hofi milyen zsenialis volt.
Volt egy musora melyben elhangzott a kovetkezo mondata *
"Ugy latszik a magyar nem boldog ha nem szaros a szaja!"
Régóta figyellek, és őszintén mondom, nagyon megható, ahogy kiállsz mellettem. Úgyhogy kérlek válassz: lakást, kocsit, nyaralót, vagy esetleg valami mást szeretnél megérdemelt jutalmadul? Egy héten belül megkapod, amit kívánsz.
Látod, érdemes az elveid mellett kitartani.
Potenciális egyenlőségjelet tettem közéjük, és a mi dolgunk az, hogy ebből soha se legyen valódi. Szálasi is, Rákosi is aranyos csecsemőként indultak, mint mindenki, ezt ne felejtsük el.
Megvan még a régi reflex? (Ami amerikai, az csak jó lehet.)
Mór: ja, ja, valószínűleg agyonlőtték volna a Horváth-ot a rendőrök, ha találkoznak vele Mór után 2 nappal (ők mondták), közben nem ő a tettes. Itt a példa arra, hogy miért nem szabad egyetlen embert sem államilag lemészárolni. Inkább 100 gyilkos a börtönben, minthogy egyetlen ártatlan az akasztófán.
Baromság! Azt mondta, hogy el kellene gondolkozni. Ettől meg nem tömeggyilkos valaki. Felesleges itt kavarni a hülyeséget. Egy ilyen mondat tulajdonosa és több ezer, tízezer, százezer ember gyilkosai közé azért ne tegyünk már egyenlőségjelet ok?
Amúgy felhívnám a figyelemedet, hogy a világon több helyen, Amerika több államában VAN halálbüntetés.
dr
ui. a móri dolgok után én is nagyon elgondolkoztam a halálbüntetés visszaálításán. Még jópár évvel ezelőtt is ismerőseim zöme - megfelelő feltételek alapján - támogatta a dolgot és biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan gondolják így Magyarországon.
Potenciális tömeggyilkos: nemrég kijelentette, hogy szerinte az állam akár embereket is ölhetne elrettentési céllal. Nekem ennyi elég. Aki az állami erőforrásokat és a miniszterelnöki hatalmát rosszra használta, és hatalmat kap az emberi életek felett, az már csak egy lépésre van attól, hogy tömeggyilkossá váljon. Orbán már kinyilvánította a szándékát arra, hogy Szálasi és Rákosi útjára lépjen.
Szép válasz (0), de nem adtál magyarázatot arra, hogy Te személy szerint miért említenéd egy lapon az Orbánt (akinek a kezéhez vér tapad az inkább a másik oldalon van).
A kérdés tehát: miért tömeggyilkos Orbán (elég szánalmas, hogy itt tartunk)?
Azért Orbánt ezekkel egy lapon említeni egy kicsit meredek és szerintem a nem elfogult balosoknak is. Szállasi, Rákosi és Kádár mind tömeggyilkos (pl.)...de hogy jön ide Orbán?
Mivel én egyformán hányok a történelem és a jelen tömeggyilkosnak kikiáltott tömeggyilkosaitól is és a hős államférfinek kikiáltott tömeggyilkosoktól is, ezért megjegyzem, hogy Orbánt potenciális tömeggyilkosként nyugodtan meg lehet említeni a fenti emberszabásúak között. Egyelőre még csak azt nyilathozta, hogy a zsiványokat akár fel is lehetne akasztatni, de ha ez megvan, akkor onnan már csak egy aprócska kis szökkenés zsiványnak kikiáltani a politikai ellenfeleket. Volt már ilyenre példa nem is olyan régen.
Ha egy politikus komolyan gondolja, hogy szemet szemért, akkor az szemét, és takarodjon ki a keresztény templomból.
Te vagy a Gyúrcsók? Ő szokott távdiagnosztizálni.
Magánügyem, milyen érában érzem jól magam.
Nekem Megyó Bankár Pömpi nem kellett, nem kell.
Valóban van egy kis betegségem, allergiás vagyok ezekre.
Nem kéne még indulnod a Lizsébe?