Keresés

Részletes keresés

Veszely Gyula jr. Creative Commons License 2002.07.08 0 0 46
Na ja, ha mukodne a link! :-)

Gy.

Előzmény: Lánglelme (45)
Lánglelme Creative Commons License 2002.07.08 0 0 45
Ja!
Előzmény: drzyx (44)
drzyx Creative Commons License 2002.05.31 0 0 44
Érdemes ezt az idézetet elolvasni, amúgy az utóbbi években Debreczeni J., Elek István, Sólymosi Frigyes, Bence György telsírták a baloldali sajtót azzal, hogy szóhoz sem engedik jutni őket a jobboldalon és csak az MH-ban és Népszabiban tudják imádni Viktort, aztán az első alkalommal ott feszítettek mellette az emlevényen, amikor füttyentett.
Bence legutóbb azt mondta, hogy az az értelmiségi a fidesz holdudvarban, aki naponta egy komcsi skalpot nem tudott felmutatni, már labdába se rúghatott, ennyit a gerincükről és a hitelességükről, nemzeti liberalizmus fedőnév alatt futnak, ez legalább olyan jó, mint a Stirlitz kapitány...

dr. X

Előzmény: Törölt nick (38)
fxor Creative Commons License 2002.05.31 0 0 43
"Egy igazi viktátor-hívőnek nem kell az lsd az extázishoz, elég a kép maga! :-)))))" ezt egy hitgyülis mondja. wow.
Előzmény: faithful (3)
Nagyapó Creative Commons License 2002.05.30 0 0 42
Semmi, de poén.

(Egyébként jubilálok: ez ezen a nicken az 500. hozzászólásom!)

Előzmény: phallus inpudicus (41)
phallus inpudicus Creative Commons License 2002.05.30 0 0 41
No és ebből mi következik?

Kezd misztikussá válni a dolog.

Előzmény: Nagyapó (37)
Nagyapó Creative Commons License 2002.05.30 0 0 40
Amire én válaszoltam, az csak K.P. genetikai állapotára vonatkozott. Láttam már durvább szöveget is...
Előzmény: Nagyapó (39)
Nagyapó Creative Commons License 2002.05.30 0 0 39
polmoderator adatok | e-mail 2002-05-30 23:30:25

Egy könyv Orbán Viktorról, kende mentesen topikot az MM 1.4, 1.7. alapján kitakarítottam. Lánglelme nick egy hónapra letiltva.
Előzmény: édesanya (36)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.30 0 0 38
Előzmény: DJ Bill (14)
Nagyapó Creative Commons License 2002.05.30 0 0 37
Sajna, a Demokratának nincs archívuma.

kb. 1,5 hónapja volt benne egy olvasói levél, két kép, egy Hieronymus Bosh gonosztevő-ábrázolás (Júdás?) mellett egy Kende-fotó.

Megdöbbentő a hasonlóság :-)

Előzmény: Fidélia (17)
édesanya Creative Commons License 2002.05.30 0 0 36
Innen hiányzik egy-két hozzászólás. Pl.az, amire Te válaszolták kedves Fidélia. Én szvsz nem voltam durva.

Vajjon mi történt?

édesanya

Előzmény: Fidélia (31)
phallus inpudicus Creative Commons License 2002.05.30 0 0 35

"nézz rá kendére,és a látványa mindent elárul."

?

Előzmény: Fidélia (33)
édesanya Creative Commons License 2002.05.30 0 0 34
Sorry, nem. Én későig dolgozom, a hajnali felkelés maga a halál. Nincs az a a politikai téma -legalábbis egyenlőre - amire én 8 előtt kinyitnám a szemem.

Bocs

édesanya

Előzmény: Fidélia (31)
Fidélia Creative Commons License 2002.05.30 0 0 33
nézz rá kendére,és a látványa mindent elárul.
Egyébként ezt a könyvet hálIstennek,nem ő írta.
Előzmény: le_a_komcsi_pestissel (30)
volante Creative Commons License 2002.05.30 0 0 32
Ami a könyvet illeti: erényeit nem lehet kétségbe vonni. Egyrészt alapos. [...] Szerteágazó, kitekintő, szinte minden fontos dolgot számba vevő munka az elmúlt tíz-egynéhány évről. [...]
Ebből a könyvből ugyanazt éreztem ki - dacára annak, hogy ez a mű sokkal korrektebb munka, mint bármi, amit eddig a személyemmel összefüggésben olvashattam -, mint amit a rosszindulatú írásokban is mindig kifogásolok: hogy egydimenziós emberként ábrázol engem. [...] Olyan embernek tehát, aki számára az életben létezik egy kitüntetett dimenzió, amely rányomja a bélyegét a létezés többi szférájára. Ez azonban esetemben nem fedi a valóságot. A valóságos életem nem ilyen. A valóságos életben ugyanúgy vagyok ezzel, mint bárki más, gondolkodó, vagy ösztönösen élő ember, aki az élet teljességére törekszik.

Orbán Viktor

Előzmény: Millenniumbetyár (1)
Fidélia Creative Commons License 2002.05.30 0 0 31
Tényleg Kedves Édesanya megnézted a csütörtöki műsort,hamár eccer felhúztad a vekkert?:O)
stones Creative Commons License 2002.05.30 0 0 15
OFF egy talicska disznó trágya többet ér, mint Kende Péter munkássága [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] (ja, s az előző még szebb is)
DJ Bill Creative Commons License 2002.05.30 0 0 14
2-3 hete a Magyar Hírlapban volt belőle egy félkolumnás részlet. Hát, annyira nem dícséri Ovit...
p-simon Creative Commons License 2002.05.30 0 0 13
ez a bolsi edition zseniális, engedelmeddel, baráti társaságban fel fogom használni :)
Előzmény: Pirítós (6)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.05.30 0 0 12
Neked már az is bolsevik, ha valaki leírja a nemzetvezér nevét.
Ha jól tudom Debreczeni konzervatív figura.
Ja, nemtecc? Mehecc sírni.
Fidélia Creative Commons License 2002.05.30 0 0 11
akinek nem inge miért veszi magára?
Hali:O)
Előzmény: Vezek Elek (10)
Vezek Elek Creative Commons License 2002.05.30 0 0 10
Te egyre lyobban elmebeteg humanoid módjára publikász, banánkirály!
touareg Creative Commons License 2002.05.30 0 0 9
Annak az "elmebeteg humanoidnak" - és ezt sajnos egyre inkább megerősíti leköszönni nem akaró/tudó dicső vezéred és csapata - bizony igaza volt. És Kende ezeket nem most írta le. Tanulmányozd ha még nem tetted meg. Egyébként Én a Debreczeni-t is elolvasom.
Zsiger Creative Commons License 2002.05.30 0 0 8
Miniatur valtozat is eleg.
Zsiger Creative Commons License 2002.05.30 0 0 7
Ha fizetnek 5.000 Ft-ot, megveszem.
Valami hasznom is kell, hogy legyen rajta ! ;)
Előzmény: Fidélia (-)
Pirítós Creative Commons License 2002.05.30 0 0 6
Minthogy Debreczeni nem egy kende-féle ránézésre is elmebeteg humanoid, így hát - szemlátomást - nem fog megfelelni a balos elvtársak "kényes" ízlésének.
Arról már nem is beszélve, hogy Debreczeni sanszos, hogy nem egy-két az Orbánal folytatott politikai harcban alulmaradt és a mai napig pitiáner bosszúszomlyát dédelgető mocskolódó úgynevezett "visszaemlékezéseit" gyűjtögette össze.
Így aztán végképp semmi esélye a sikerre.
Lyavaslom Debreczeninek, hogy ha nem akarlya "megosztani" a társadalmat a könyvével, akkor adlya ki a könyv használt toalettpapírba kötött, Bolsi Edition változatát.
Hali,
Pirítós
rtlosz Creative Commons License 2002.05.30 0 0 5
Pógárok!!! Mindenki vegyen még 1 könyvet a Magyar Nemzet és a Figyelő meg a Demokrata előfizetése mellé!!!!

TEHETŐSEBBEK A SZOMSZÉDJAINAK IS, SŐT AZ EGÉSZ FALUNAK VEGYENEK!!! DE MÁN!!!

VoluMAN Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4
Hogy tudsz véleményt mondani a könyvről, ha nem is olvastad?

- volante -

Előzmény: Gerenda (2)
faithful Creative Commons License 2002.05.30 0 0 3
De hülye vagy! Egy igazi viktátor-hívőnek nem kell az lsd az extázishoz, elég a kép maga! :-)))))
Előzmény: Gerenda (2)
Gerenda Creative Commons License 2002.05.30 0 0 2
"Polgárok, sorakozó! Vásárolni!"

Debreczeni? Izgalmasan???? HÁÁÁÁÁÁÁ! Meg Független Elemző! ROTFL

Van esetleg benne LSD-vel átitatott, nyalogatható Orbán-bélyeg? Ha már pénzért adják a "könyvet", valami érték is legyen benne.

G

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!