Érdemes ezt az idézetet elolvasni, amúgy az utóbbi években Debreczeni J., Elek István, Sólymosi Frigyes, Bence György telsírták a baloldali sajtót azzal, hogy szóhoz sem engedik jutni őket a jobboldalon és csak az MH-ban és Népszabiban tudják imádni Viktort, aztán az első alkalommal ott feszítettek mellette az emlevényen, amikor füttyentett.
Bence legutóbb azt mondta, hogy az az értelmiségi a fidesz holdudvarban, aki naponta egy komcsi skalpot nem tudott felmutatni, már labdába se rúghatott, ennyit a gerincükről és a hitelességükről, nemzeti liberalizmus fedőnév alatt futnak, ez legalább olyan jó, mint a Stirlitz kapitány...
Sorry, nem. Én későig dolgozom, a hajnali felkelés maga a halál. Nincs az a a politikai téma -legalábbis egyenlőre - amire én 8 előtt kinyitnám a szemem.
Ami a könyvet illeti: erényeit nem lehet kétségbe vonni. Egyrészt alapos. [...] Szerteágazó, kitekintő, szinte minden fontos dolgot számba vevő munka az elmúlt tíz-egynéhány évről. [...]
Ebből a könyvből ugyanazt éreztem ki - dacára annak, hogy ez a mű sokkal korrektebb munka, mint bármi, amit eddig a személyemmel összefüggésben olvashattam -, mint amit a rosszindulatú írásokban is mindig kifogásolok: hogy egydimenziós emberként ábrázol engem. [...] Olyan embernek tehát, aki számára az életben létezik egy kitüntetett dimenzió, amely rányomja a bélyegét a létezés többi szférájára. Ez azonban esetemben nem fedi a valóságot. A valóságos életem nem ilyen. A valóságos életben ugyanúgy vagyok ezzel, mint bárki más, gondolkodó, vagy ösztönösen élő ember, aki az élet teljességére törekszik.
OFF egy talicska disznó trágya többet ér, mint Kende Péter munkássága [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] (ja, s az előző még szebb is)
Annak az "elmebeteg humanoidnak" - és ezt sajnos egyre inkább megerősíti leköszönni nem akaró/tudó dicső vezéred és csapata - bizony igaza volt. És Kende ezeket nem most írta le. Tanulmányozd ha még nem tetted meg. Egyébként Én a Debreczeni-t is elolvasom.
Minthogy Debreczeni nem egy kende-féle ránézésre is elmebeteg humanoid, így hát - szemlátomást - nem fog megfelelni a balos elvtársak "kényes" ízlésének.
Arról már nem is beszélve, hogy Debreczeni sanszos, hogy nem egy-két az Orbánal folytatott politikai harcban alulmaradt és a mai napig pitiáner bosszúszomlyát dédelgető mocskolódó úgynevezett "visszaemlékezéseit" gyűjtögette össze.
Így aztán végképp semmi esélye a sikerre.
Lyavaslom Debreczeninek, hogy ha nem akarlya "megosztani" a társadalmat a könyvével, akkor adlya ki a könyv használt toalettpapírba kötött, Bolsi Edition változatát.
Hali,
Pirítós