szerintem nem úgy kell felfogni, hogy Kovács László a megkérdezettek 58%-ának szimpatikus, hanem azt, hogy a felhozatal (Deutsch, Stumpf, Rogán, Pokorni, Kövér, Torgyán, Áder, stb.) ötödik legjobbja...
Mádl Ferenc 76
Dávid Ibolyka 62
Medgyessy Péter 59
Kuncze Rozmár 59
Kovács László 58
Demszki Mao Gábor 57
Csurbán Viktor 54
Magyar Bálint 53
Csehák Judit 52
Lendvay Ildikó 51
Ez lenne a top 10.
Namost, amit nem értek: Kovács László hogy lehet 58 százaléknak szimpatikus? Hisz őt még a baloldali szavazók sem kedvelik túlzottan. Ezen kívül Kuncze népszerűségén is csodálkozom.
Én nem tényt közöltem, hanem véleményt. Nekem, mint választópolgárnak, Pokorniról elég lesújtó a véleményem. És nem biztos, hogy ebben én vagyok a hibás.
nála gusztustalanabb, elvtelenebb alak nincs a magyar belpolitikában absztinenském milyen lehetsz, ha beszittyózól, netán rápipálsz? :)
az, h csehák meg az "új csapat" hirtelen tettek nélkül bekerült a top 10-be, elég necces... a mediántól mindenki úgy el van ájulva, de a a választás 2. fordulójának éjszakáján a mandátumbecslő modellük kissé beszart (abszolút maszop-többség).
@nD®@x
A cikknek a legérdekesebb része a politikusok népszerűsége: Megyó felkúszott a 3. helyre. Pokorny népszerűsége viszont rendesen lezuhant (ami érthető, hisz nála gusztustalanabb, elvtelenebb alak nincs a magyar belpolitikában).
Szerintem a legtöbb ember még nem fogta fel, hogy az MDF már külön frakció a parlamentben, tehát külön is mérik a jövőben. Ennél azért valószínűleg nagyobb a támogatottságuk.
MIÉP 1 % - ez nevetséges... :-)))
Nem változott. Beigazolódni látszik, hogy a Fidesz-MDF választási szövetségnek csak 1 nyertese volt: az MDF, amely jóval erején felül reprezentált az Országgyűlésben.
Dávid Ibolya rendesen megetette Orbánékat. Ez akkor is igaz, ha a most mért MDF-es 1% másik fele, vagy talán kétszerese már tartósan beépült a szövetséges nagypárt 46%-ába.
Egy hónap múlva érdekesebb képet kell kapnunk, mert abban már tükröződni fognak a bukott kormány záróintézkedései és az új kormány első cselekedetei is.