Keresés

Részletes keresés

ABC123 Creative Commons License 2002.08.07 0 0 65
Figyu! Én nem próbálom "megítélni", nem akarom őt megváltoztatni. Csak ajánlok, a döntés nála van. Ennyi.
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (45)
semmitmondó Creative Commons License 2002.08.07 0 0 64
az nem oian biztos.
Előzmény: myofibrillum (44)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2002.08.07 0 0 63
Nem lesz út, ha nem kezdek hamar csomagolni. :-)
Előzmény: myofibrillum (62)
myofibrillum Creative Commons License 2002.08.07 0 0 62
Majd egyszer. Mostanában nem akarok beszélni róla.
Vigyázz Magadra az úton!
myo
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (61)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2002.08.07 0 0 61
Azért valami nem hagy nyugodni. Mégiscsak próbálok figyelni. :-) Szóval itt a vége felé mondtál valamit, amit szeretném, ha elmondanál részletesebben is, persze magánban. Az utolsó mondat a szívesség előtt. Mesélj egy kicsit...
Előzmény: myofibrillum (54)
myofibrillum Creative Commons License 2002.08.07 0 0 60
Shakespeari búcsúzót írtam.

myo

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (59)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2002.08.07 0 0 59
Az meyik volt? Nehogy beírd újra, csak utalj rá, még be fog ugrani. De így már túl sok... Rossz, hogy nem látjuk, ami ki van törölve. :-) Pedig hát azért van... megértem azokat is, akik folyton mentenek. :-)
Előzmény: myofibrillum (58)
myofibrillum Creative Commons License 2002.08.07 0 0 58
Éppen törölnek a moderaturában, már az uccsó beszólásom is elszállt;o))
Legalább valaki dolgozik.
myo
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (57)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2002.08.07 0 0 57
Aki nem akar... De micsoda energiát fektetsz bele, hogy az se érthessen meg, aki akarna... Azzal kompenzálod a csalódásokat, hogy most már akkor nincs is szükséged senkire?
Na, lassan mehetnénk mindketten a dolgunkra. :-)
Előzmény: myofibrillum (56)
myofibrillum Creative Commons License 2002.08.07 0 0 56
"Két tűz között, válaszúton
békét csak bolond remél."

Harc az éltetőm. Így legalább még érzem, hogy élek..Más szerep úgysem nekem való. S aki nem akar, az sosem fog megérteni. Soha. Ha fejtetőre állok, akkor sem. Itt nem.
Már értem, és nem zavar.

myo

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (55)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2002.08.07 0 0 55
Meg kell egymást érteni, ez a kommunikáció egyetlen értelme.
Most nem poénkodom, Myo: ha azt mondod, hogy nem kell téged megérteni, akkor miért csatázol annyit? Én is sokat irkálok itt, meg is lepődöm magamon olykor, de azért teszem, hogy megértsenek. Értem és tiszteletben tartom a csalódásaidat. De nem lehet így bezárkózni, mert akkor semmi öröme az egésznek. Azért merem mondani, mert csalódtam én is elégszer. "Kit anya szült, mind csalódik végül; vagy így, vagy úgy, hogy maga csal." (Remélem, pontos.)

Bántott téged, hogy nem értenek meg. OK. Csakhogy itt már megbántott emberek voltak, és én őket is megértem. Az egész egy pozitív visszacsatolású láncreakció lett.
Nem muszáj mindig magyarázni, hogy megértsenek. Gordon. Problémás ablak. A magyarázat a 12 kommunikációs gát egyike. Jobb figyelni... Ezért bántottak, mert pontosan azt érezték, hogy te nem érted az ő igazi problémájukat. És el kell dönteni, hol állsz. Ha egy vagy közülük, akkor nem magyarázhatod az igazságot, mert nem vagy inkább birtokában, mint mások. Ha azt gondolod, hogy birtokában vagy a tudásnak, és most elmagyarázod másoknak a jó tanító néni szerepkörében, akkor viszont nem szabad felvenni a bántásokat, mert fölöttük állsz. Kemény játék, ez a nehéz a tanításban.

Előzmény: myofibrillum (54)
myofibrillum Creative Commons License 2002.08.07 0 0 54
Valaki szavára adni: nem elég ha csak meghallgatod. A megfogadás nagyon nehéz. Kevés ember volt annyira hatással rám, hogy megfogadjam a szavait. Azt is minek. Becsapott az összes végül...

Nem kell engem megérteni. Úgysem lehet. Nézd meg, mindenki azt gondol, amit akar, és mindennek semmi köze a szándékaimhoz. Kiforgatott szavak, kiforgatott magyarázatok, minden egyes szóra. Bántani? Azt senki nem vette észre, hogy engem bántott mindenki minden egyes hülye kötözködésével, azzal, hogy lehülyéz, lebarmoz, és egyéb? Nekem nem lehet belőle elegem? De, nagyon is.
Én megtettem mindent azért, hogy itt védjem egy-két ember szaros seggét is. Megharcoltam a moderákkal a következetlenség, és egyszerűsítő elv miatt. Megbeszélgettük, elvitáztunk, és az a vége, amit leírtam tömören. Nincs más. Ez van. Bánom, hogy beleszóltam, belefolytam, és amúgy is. Én szívtam meg, mindig én szívom meg. Én leszek a bűnbak, a hülye, és egyéb. Mindenki beleszól mit gondoljak, és mit ne, Mi legyen a véleményem és mi ne. Mit tegyek és mit ne. Nekem ezt senki nem fogja megmondani. Mert akikben megbíztam, és hallgattam rájuk, azokban mind egy szálig csalódtam, keményen. Legutóbb abban az emberben, akit apámnak tartottam. tehet az egész világ egy óriási szívességet...Nem írom le, mit.

myo

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (52)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2002.08.07 0 0 53
Látod, én protokollzombinak is azt mondtam, hogy milyen jó, hogy itt van, és maradjon még... Pedig ő nekem idegen volt.
Előzmény: myofibrillum (51)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2002.08.07 0 0 52
Jaj, kedves!
Neked tanulnod kellene, de topikolsz.
Nekem csomagolnom kellene, és topikolok.
Mi van velünk?
PZ is te vagy? :-OOO

A mind elhagyott azt jelenti, hogy én is elhagytalak, vagy hogy előtte sem adtál a szavamra? Marhára nem vagyok megsértődve, ne érts félre, csak meg szeretnélek érteni. Különben hogy lehetnék veled?

Igen, bántottál embereket, és nem vetted észre, amikor erre figyelmeztettek. A nyakamat rá, hogy nem volt szándékos. De ha mindenki szembejön az autópályán, néha el kell gondolkodni, hol a hiba.

Ezért imádom a programozást. Írok egy programot, és hibás. Megesküszöm, hogy igazam van, nem rontottam el semmit, őrjönghetek is, hogy miért nem működik, hogy rossz a gép, de nem. Végül mindig kiderül, hogy a program rossz, és én követtem el a hibát. És a századik ilyen esetnél, amikor _tudom_, hogy tökéletes programot írtam, és nekem van igazam, mégis eszembe jut az előző kilencvenkilenc. Nagy iskola ez.

Előzmény: myofibrillum (51)
myofibrillum Creative Commons License 2002.08.07 0 0 51
Nincs. Mind elhagyott.

Nem kell aludnom. Tanulnom kellene. FF ignored. Nem beszélek vele többet. Ha megőrültem, állok elébe. De még sosem voltam ilyen józan...

Én nem bántottam senkit. kipróbáltam, hányféleképpen mondjam el ugyanazt. Nem ment kedves myoként, nem ment racionális myoként, nem ment protokollzombiként, nem ment senkinek, elegem van. Kiszálltam. EZ nem nekem való. A vesztet ügyek harcáról ma, és végleg lemondtam...
myo

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (49)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2002.08.07 0 0 50
A letiltást elérheted. A törlést nem.
Az önletiltás meg olyan, mintha nem tudnál leszokni a piáról, és felbérelnél egy őrt, hogy mindig üsse ki a kezedből a poharat, aztán dafke inni próbálnál.
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2002.08.07 0 0 49
Itt bántott meg valaki, a fórumon? Tudod, hogy én érzékeny vagyok az ilyesmire, és ha veled történik, akkor duplán, de nem láttam ilyet. Azt láttam, amikor te bántottál másokat, és most te bántódsz meg ettől. :-(
Sok mindent elmondtam már neked, hogy mit szeretek benned, de ma éjjel jöttem rá, hogy a kihívást is; nagy kihívás téged szeretni. :-PPPP
Tényleg alhatnál egy sort, ff-nek igaza volt. Van valaki, akire hallgatsz, és adsz a szavára?
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2002.08.07 0 0 47
Bármilyen szívességet megteszek neked, ha ettől boldog vagy, komolyan. :-) Káromkodj csak...
De akkor sem arról van szó, amiről beszélsz. Nem az az érdekes, hogy kinek van igaza. Nem erről van szó, hogy lehet-e változtatni.
A suszternek miért lukas olykor a cipője?
Előzmény: myofibrillum (46)
myofibrillum Creative Commons License 2002.08.07 0 0 46
Nem érdekel, kinek van igaza, és kinek nem. Egyszerűen nem vagytok hajlandóak elfogadni azt, hogy nem lehet változtatni, és akkor ha fejtetőre állok, akkor sem lehet változtatni, bazmeg. Ennyi!
Ez az én topikom, és offolok, és káromkodok, és akit zavar, az tehet egy szívességet...
myo
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (45)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2002.08.07 0 0 45
Illetve _nem mindig_ érdemes. Én olyankor is meg szoktam próbálni, de nagyon nehéz. :-(
Csillag, ha sokan mondanak valamit, és még a barátaid is, attól még lehet, hogy az nem igaz. De az is lehet, hogy igen...
Előzmény: myofibrillum (44)
myofibrillum Creative Commons License 2002.08.07 0 0 44
Nem érdekes. Velem nem érdemes kommunikálni.

Ha tudom, megnézem őket!

Majd beszélünk!
myo

Előzmény: ABC123 (43)
ABC123 Creative Commons License 2002.08.06 0 0 43
Helló Myo!

Hmmmm. Most, hogy inkább csak olvasgatok, de nem írok, bekukkantottam ide-oda és elolvastam ezt-azt. Volt ami nagyon furcsa, illetve meglepő, érdekes volt számomra. Főleg, ha saját és komolyan vett gondolatok. Tudod ezt nehéz innen teljesen korrekten megitélni. Lehet, hogy - részben - félreismertelek? Hmmm. Nem tudom. Lehet kár volt elzárkózni. Mostmár mind1.
Az ajánlatokat - ha tudod - fogadd meg. Érdemes.

ABC123 Creative Commons License 2002.08.06 0 0 42
Hello Myo!

Volt szerencsém megnézni egy filmet, amit minden pszichomókusnak kötelezően ajánlott lehetne:

Van-e élet a halál előtt.

Félreértés ne essék, egy pszichomókus beszél gondolatairól, amikkel én kapásból vitáznék, de ugyanakkor tény, gondolatébresztőek. Ezért azt hiszem még a "másképp" gondolkodóknak is érdemes lehet megnézni. :-)

Amúgy valahol kapcsolódik a topicodhoz is ... :-DDD

Bye!

ABC123 Creative Commons License 2002.08.01 0 0 41
Myo!

Búcsú van. Elértem a 300. hozzászólást. Mivel "nem tudunk" találkozni, így ezen módon mondom: Szia!

csapdani Creative Commons License 2002.07.27 0 0 40
HA VALAMIT LÁTNI KELL, AKKOR EZ AZ:

jackass részletek mpeg-ben

myofibrillum Creative Commons License 2002.07.26 0 0 39
A minőséget a társadalmi konvenciók határozzák meg. Egyes kultúrközegekben valószínűleg boszorkányként vagy megégetnének, vagy tisztelnének. Más közegekhez már teljesen társadalom ellenes volna a minősítésem. Ebben a helyzetben, mint virtualitás, azt hiszem, megszokott jelenség vagyok. Mi több, hétköznapi. Ugyanakkor a való életben csendesen rejtőzködöm, így minősítésem csakis szubjektív lehet.
Az eddigi legtalálóbb kifejezés a "lökött tyúk" volt rám nézve. Ezt lehet tovább kombinálni ízlés szerint. Mikor megnyitottam a topikot éppen hiányt szenvedtem a hozzám hasonlóakból. Gondoltam, megpedzek egy témát, hátha be lehet őket vonzani. Ez volt az egyik ok. A másik egy szociálpszichológiai jelenség, aminek a neve most nem fog eszembejutni, a lényege az, hogy az emberek csak _hiszik_, hogy mik a társadalmi konvenciók, de nem tudják. Ezen feltételezéseik alapján moderálják magukat, holott előfordulhat, hogy az égvilágon senki nem gondolja, hogy az úgy helyes. De mivel azt hiszik, hogy igen, így nem cselekszik meg az ellenkezőjét. Ez persze az írott törvényeken kívüli estekre vonatkozik. Ugyanilyen jelenség a normalitás, és az őrültség, mint minősítés kezelése. Nincsenek rá precíz fogalmaink. A pszichopatológia is nehezen boldogul ezért a diagnosztikával. Arról nem is beszélve, hogy mivel a legtöbb alkalmazkodási zavarunknak hivatalos terminusa van, az a bilógiai felfogás dominanciája miatt "betegségnek" minősül azonnal. Holott nem az...Ilyen az őrület is...

myo

Előzmény: dzsek (38)
dzsek Creative Commons License 2002.07.26 0 0 38
Kérdésem: te milyen minőségedben nyitottad ezt a topikot (c:?
Előzmény: myofibrillum (-)
ABC123 Creative Commons License 2002.07.26 0 0 37
Myo!

Szerintem ne foglaljuk le mások csatiját. Nem ildomos.

myofibrillum Creative Commons License 2002.07.18 0 0 36
Ha belefutok egyszer, megnézem...
myo
Előzmény: ABC123 (35)
ABC123 Creative Commons License 2002.07.18 0 0 35
Az idióták egy film. Rendező: L. von Trier
Jelenleg Pesten az EURÓPA mozi (VII. Rákóczi út 82, Tel.: 322-5419) adja.
Időpontok: 19. -én: fél 5, 22. -én: fl 7 kor. Jegyár: 500 Ft.
Forrás: Pesti Est.
Előzmény: myofibrillum (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!