Keresés

Részletes keresés

AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.06.07 0 0 147
Észrevettem... de szebb nem lett tőle....
Előzmény: Ilja Iljics (146)
Ilja Iljics Creative Commons License 2002.06.07 0 0 146
De Szalainak már nő a haja, régen az is olyan volt mint a Tónié.
Előzmény: AliceCsodaországban (145)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.06.07 0 0 145
Miért, nem tök ugyanolyanok? legközelebb figyeld te is, meg fogsz lepődni! :O)
Előzmény: FuLeS (144)
FuLeS Creative Commons License 2002.06.07 0 0 144
Klónok lázadása....
Előzmény: AliceCsodaországban (135)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.06.07 0 0 143
De igen! Csak épp a Seszták járt az eszemben és emiatt nem jutott eszembe! Kösz! (Azért jól körülírtam, nem? :-))) )
Előzmény: badcard (142)
badcard Creative Commons License 2002.06.07 0 0 142
Az ATV-n volt és az a nyakatlan jobboldali riporter kérdezett alá, hirtelen nem jut eszembe a neve, csak az, hogy S-el kezdődik (régen mindig csokornyakkendőt viselt).

Csak nem a nagy STEFKA??

Mercurius Creative Commons License 2002.06.07 0 0 141
Igy van Most szépen le fog menni az ügy meglehetösen nagy tömegtámogatással. A szomoru csak az, hogy közben a szoclib fanok szemmel láthatólag hülyére hergelik saját maguk. Kár.
Előzmény: Ilja Iljics (134)
Antisystem Creative Commons License 2002.06.07 0 0 139
Qrva bájos tud lenni, amikor egy - jelentős parlamenti képviselettel is bíró - politikai párt népi kezdeményezést indít annak érdekében, hogy valamit vegyen fel ügyrendjébe a Parlament. Ahelyett, hogy egyszerűen indítványoznák...

Tiszta 80-as évek beli Románia...ott volt divat a "nép hangján előénekelni"...

Vagy itt már meghülyült mindenki a politikában?

ÜdV

Arnyeklovas Creative Commons License 2002.06.06 0 0 138
Ó!
Előzmény: FatMo (137)
FatMo Creative Commons License 2002.06.06 0 0 137
Harry Potter most a Duna TV-n nyomja!
figyelő Creative Commons License 2002.06.06 0 0 136
Ugyanaz a piacilégy-pimaszság!
Szabványosították.
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.06.06 0 0 135
Ma megtaláltam Rogán Tóni női alteregóját is a Fideszből, úgy hívják, Szalay Annamária. Ugyanaz a monoton berregő beszéd, a lózungok, bevált szókapcsolatok, "humorosnak tartott" jelzői használat, meggyőzhetetlenség stb.

Az ATV-n volt és az a nyakatlan jobboldali riporter kérdezett alá, hirtelen nem jut eszembe a neve, csak az, hogy S-el kezdődik (régen mindig csokornyakkendőt viselt). Kisérteties volt, mert este meg a Rogánt láttam ismételni Forró Tamással, ha nem tudnám, hogy kik ők, azt hittem volna ikrek, ami a habitusukat illeti.

Ilja Iljics Creative Commons License 2002.06.06 0 0 134
Teljesen racionális, annyira, hogy tavaly ősszel Tóth András és Wiener György be is adtak egy módosító indítványt, ami szerint ebben az esetben az összes szavazókörben újra kellene számolni a szavazatokat. A bizottságban először a Fidesz is támogatta a dolgot, majd ők is meg akarták változtatni a törvényt egy másik ponton (2 millió legyen a jelöltenként elkölthető pénz), de mivel az ellenzék és a MIÉP ebbe nem ment bele, visszavonták a módosítás támogatását. Pedig, ahogy Te is mondtad, racionális lett volna.
Előzmény: Mercurius (100)
figyelő Creative Commons License 2002.06.06 0 0 133
Név és aláírás nékül terjesztették idióta és hazug röplapjaikat is...
Ezt szeretik, na.
Előzmény: badcard (112)
figyelő Creative Commons License 2002.06.06 0 0 132
Újra kell számolni a szavazatokat, ha erre komoly ok van. Az, hogy néhány hisztériakeltésben érdekelt pofa földhöz verdesi magát, nem elég komoly ok.
Az sem, ha feljelentéseket szerveznek, amelyekre azután nagy komolyan hivatkoznak...
Előzmény: DrTré (96)
figyelő Creative Commons License 2002.06.06 0 0 131
Mi értelme?
A Fidesz - ők tudják, miért - érdekelt a demokratikus intézményrendszer lejáratásában. Ezért négy évig nagyon sokat tettek, most pedig állandóan földhöz verik magukat, hisztiznek, hogy tele vannak kételyekkel, vagy nem is ők, de sokan telefonálnak nekik...

Sehol egyetlen hiteles, fontos dokumentum.
Az pedig, hogy komoly ok nélkül megingatják a választások tisztáságába vetett bizalmat, nem érdekli őket, valamiért előnyösnek gondolják.

Előnyös is azoknak, akik nem racionális, hanem vezérelvű politikát szándékoznak folytatni; akik nem vitatkozni, érvelni akarnak, hanem önmagukat a jó, ellenfeleiket a gonosz megtestesítőinek akarják láttatni, fundamentalista hecckampánnyá silányítva a politikát.

De: nagyot fognak bukni.

Előzmény: cacib (117)
Valóság Creative Commons License 2002.06.06 0 0 130
Ez maradt le a lap aljáról:
"Az aláírásgyűjtő neve: ........................ "

Nem elég aláírni, ott kell lenni a helynek kihagyva...

Előzmény: benczebeno (126)
benczebeno Creative Commons License 2002.06.06 0 0 129
egyebkent subjectiven annyi, hogy mar jozan paraszti esszel is idegesito, hogy valasztasok utan allandoan csak izgatjak a nepet, nem volt eleg a megosztottsag.. hjajj..
Mercurius Creative Commons License 2002.06.06 0 0 128
Minek, tök hülyeséget irt. Az aláirásgyüjtö személy nevét hiányolta. Persze lehet, hogy nem jött rá. Namost, ha elöirás, akkor ott kell lennie, de mitöl hitelesebb, egy iv, ha meg van nevezve rajta egy gyüjtö személy?

Az fontos, hogy szerepeljen rajta, hogy mit irtam alá, az álirásom, meg az azonositáshoz szükséges adataim. Egyébkéntt az ivek jó része körözni fog és nem lesz mellette "kisér?".

Előzmény: benczebeno (126)
sz Creative Commons License 2002.06.06 0 0 127
Ezt komolyan mondod? Ennyire setétek ezek a fidelitasos emberek? Neee, ezt nehéz elhinni :D
Előzmény: badcard (118)
benczebeno Creative Commons License 2002.06.06 0 0 126
hat erre valahogy nem sikerult reagalnia Mercinek....
Előzmény: badcard (112)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.06 0 0 125
Én is még próbálok keresgélni.
Off: azért választottam magamnak, hogy néha olyant is beszolhassak, amit aztán simán rákenhetek a nickemre. CSak mivel ez elég messze áll tőlem még nem sűrűn vettem igénybe. Nem baj, hadd támadják a nickemet, majd én is megtanulok fikázni.:-)
Előzmény: qncogi (124)
qncogi Creative Commons License 2002.06.06 0 0 124
Most már piszkál a dolog, mert igazság szerint az első kettőt se tudom, egyáltalán mi van azon az íven?
off Egyébként ne idegesítsd magad feleslegesen, soha nem fogják bevallani a jobboldali korrupciókat. Meg kell várni a tényeket és (remélem) az itéleteket. Akkor se fogják elhinni, de már nem lesz értelme vitatkozni velük. Az egész játék (múlt, komcsizá, bezzeg a baloldal és társaik) erre megy ki. A nickedet meg változtasd meg, mert ez is mindig egy hótfontos érv lesz. on
Előzmény: Törölt nick (123)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.06 0 0 123
Én is kerestem, de nem találtam. Sem a fidesz.hu-n sem a fidelitas.hu-n. Vagy ott vannak, csak nem vettem észre? mert ha nincs az oldalon (főleg a fidelitásén) az azért elég furi.
Előzmény: qncogi (116)
Hy Creative Commons License 2002.06.06 0 0 122
Pedig óriási különbség a fentől V.ezérelt és a valódi népi kezdeményezés között!

Pld: Valódi népi kezdeményezés a 1Ft-os gyűjtés a gyermekek javára!
Inditva, folytatva mindenféle fölső-politikusi-szervezeti beavatkozás nélkül 1*rű tévénézőktől...

Előzmény: Mercurius (110)
Mercurius Creative Commons License 2002.06.06 0 0 121
Hát eléggé pofátlan dolog azt mondani, hogy 56-ban felheccelték a tömegeteket, nem pedig agy zsrnok bábkormány és az idegen megszálás eleln tört ki felkelés. Ahol a megszállók talpnyalói leginkább a tömegbelövetést tartották a kivánatos módszernek. Ha azonosulsz velük, akkor te most lövetnél ?
Előzmény: Hy (120)
Hy Creative Commons License 2002.06.06 0 0 120
'56-ban is kivitték az utcára a politikát!
Ez a felheccelés pedig a ti módszeretek!

1ébkétn nem vagyok szoclib, pláne nem elvakult!

Előzmény: Mercurius (102)
kis pimasz Creative Commons License 2002.06.06 0 0 119
Mercurius!
Köszönöm a "hisztis" minősítést, magam is hasonló jókat kívánok Neked.
Tehát Ti nem akarjátok megvéáltoztatni a választási eredményt (micsoda nemes gesztus egy vesztestől!).
Akkor meg mi a fenének és meddig akartok újraszámolni? Netán a bizonytalanság lebegtetéséből akartok politikai tőkét kovácsolni? Tudod, ez a lufi már leeresztett.
A "népi kezdeményezé" általában a néptől jön, és nem egy párt vezető politikusa mondja a vereséget követő napon, hogy 40 nap múlva népi kezdeményezést fog indítani. A népi kezdeményezés demokratikus jog, amit meg Ti itt csináltok, az zűrzavarkeltés, hogy azt ne mondjam: izgatás, a demokratikus rend folyamatos veszélyeztetése. Ezzel pedig ajánlatos lesz csínján bánni, mert csak a politikusok tűrőképességén múlik, hogy mikor veszik elő a BTK-t.
Előzmény: Mercurius (100)
badcard Creative Commons License 2002.06.06 0 0 118
A formai hiány pótlása után a kérdöiv elfogadható

Nem mellesleg: formai hiányosságnak aposztrofálni azt, hogy az aláírásgyűjtő ívekről hiányzik a név és az aláírás...

Ez egyszerűen elképesztő!

Előzmény: Mercurius (109)
cacib Creative Commons License 2002.06.06 0 0 117
T Mercurius! Azt mondd meg légyszíves, hogy MI ÉRTELME újraszámolni a szavazatokat? Nekem sok fidesz fun ismerősöm van, de egyikük sem akarja újraszámoltatni a szavazatokat.
Igaz, vannak a választási törvényben ellentmondások, de 98-ban nem véletlenül a második forduló döntött? Akkor jó törvény volt, most meg rossz. Akkor úgy kellett számolni a töredékszavazatokat, most pedig másképp.
Ejnye-ejnye. Kicsit önkényes a jogértelmezés.
Előzmény: Mercurius (110)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!