Koszi, bar azon az egy meccsen kivul nem sok mindennek orulhettunk, bar annak az egynek nagyon (meg mindig faj az arcom a gol utani kicsi a rakas jelenetben valo osszefejelestol). A gyori 2 golos elony elherdalasa utan nehezen viseltem volna, ha ujra vesztunk, raadasul szemelyesen is felelosnek erzem magam a gyori veresegert a kihagyott bunteto meg a 2412312 ziccerem elpuskazasa miatt. Vegre egyszer nekunk kedvezett az utolso perc (konkretan vegre belottem egy sorsdonto ziccert).
Osszessegeben ezzel is csak kb. 2-10 re modosult az allas a ket csapat kozt, ugyhogy meg van mit behozni :-)). Az utolso fel percet a gol utan a cserepadon toltottem (nem vagyok egy nagy vedo), talan kicsit tul kemenyek voltunk, becsszott par fault, amennyire en lattam, ezert megegyszer elnezest kerek, de azt hiszem ebben a felfokozott helyzetben kezunkben az olunkbe hullott gyozelemmel ez ertheto, ti se tettetek volna mast.
Mindenesetre sok sikert az SZPK ellen (ellenuk 10 masodpercel a vege elott hibaztam 3-2-nel), legalabb ti jussatok be a rajatszaba, ha mar mi keson kezdtuk a szezont!
Nos...Csak előre megadtam a "szétcincált áldozatnak" a tiszteletet:-)))))))))
Egy kis sportszerű csipkelődés az mindíg jót tesz egy-egy meccs előtt..nagyon várom, hogy a természetes vízalatti Nagy Fehér elkapja a névrokon NAGY kanizsát:-)) Ügyesek legyetek..
Annyit szeretnék elmondani, hogy eddig kétszer volt alkalmam látni az NFE-t játszani. Egyszer Egerben,egyszer pedig Veszprémben a legutóbbi kupán.
Nagyon tetszett a srácok hozzáállása. Nagyon sok sikert kívánok nektek és akármilyen rögös is az út - akár az OB I. felé akár magában a sportban - NE ADJÁTOK FEL, élvezzétek a játékot!! Találkozni fogunk az új szezonban ..:-))
Üdv...
Huszti Péter
Budapest White Sharks Hockey & Floorball Club.