Bocsi, eddig nem volt időm reagálni, sok dolgom akadt, de most megteszem. Nem tekintek egy futballszurkolót se primitívnek, sőt én is annak vallom magam. Vannak csapatok, melyeket általában is kedvelek, de minden meccsen az első pár perc után is el szoktam dönteni (ha nem ismerem annyira a csapatokat), hogy kinek is drukkoljak. Szeretem a focit! (C) G.J.
Én csak arról kérdeztem a T. fórumtagok véleményét, hogy mit gondolnak azokról, akik a suliban elvárják a tanártól, hogy felírja a tábla sarkába, hány percet is hosszabbít, vagy azokról a testvérekről, akik elalvás helyett a sötétben a labdát dobálják egymásnak.
Ezeket az embereket sem itélem el, csak szeretném megérteni őket egy kicsit... Hogy lehet valaki ennyire függő? És akinek van, írhat humoros focival kapcsolatos történetet is...
Amúgy meg amelyik meccset meg tudom nézni, azt meg is fogom...
Már csak 2 nap, sőt már annyi se...
Nem sokkolt és nem is vesztettem el a humorérzékemet. Mindenesetre nem semmi, amiket ott leírtak. Úgyhogy a javaslatom: ha bárki bármilyen (mások számára szórakoztató) őrültséget követett el a foci (vagy a hiánya) miatt, ne tartsa magában. Minden humoros történet érdekel!
Itt, az Index foci VB-rovatában olvastam a futballitis-témáról, és így néhány nappal a nagy esemény előtt érdekelne, hogy mit is gondoltok erről az őrületről. Amúgy én is imádom a focit, űzöm is hobbiszinten, de nekem ez egy kicsit sok volt...