Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.04.18 0 0 15

A magyarok értékeket képviselő vezetőt érdemelnek.

 

 

 

Előzmény: tobbias (-)
tobbias Creative Commons License 2002.06.02 0 0 14
Kedves Platán! Te már tudod hogy mi lezs az itélet? Látnok vagy,avagy jós? Áruld el nekünk is légyszives.Előre is köszönöm!
Előzmény: Platán (13)
Platán Creative Commons License 2002.05.30 0 0 13
Hajrá, magyarok, csak bírjuk szuflával, míg utolérjük a Happy End, az Ezüsthajó és corp. mélységesen tisztelt pénznyelő automatáit! Amúgy: kivel is játszunk? Szép is az, mikor egy Berlusconi az ihletadó (tiszta) forrás!
tobbias Creative Commons License 2002.05.30 0 0 12
Helló velo!Nem találom a magyarázatodat amit reméltem.Ha majd erre jársz akkor sorolj fel 10-20 közismert politikust vagy más személyt akiket demokratának tartasz és akiket nem. Ha indoklást is írnál hozzá szép lenne hadd olvassák mások is abszolút igazságodat.Szép lenne az is ha kifejtenéd ,hogy OV-nak mi a hibája.Én pl. tudok néhány súlyos hibát és alkalomadtán felsorolom Neked őket, oké?
Előzmény: velo (5)
Újlaki Creative Commons License 2002.05.30 0 0 11
Ez a topic annyira eltévedt, hogy az egyetlen menthető része a helyesírás. Kedves honfitársaim! Legalább a maygarsággal, hazával, nemzettel foglalkozó témákban írjunk helyesen magyarul! Nem olyan nehéz.

Tehát helyesen: Hajrá, magyarok! Vesszővel. Bár ez a stadionban úgysem hallatszik.

tobbias Creative Commons License 2002.05.30 0 0 10
T.James di Fülig!Nem tudom idézni az időpontokat és a médiahelyeket /miért is jegyeztem volna fel/ de legalább egy tucatszor ismertették,hogy a felmérések szerint a magyarok ! 70%-a egyetért vele.Plusz a határon túl élők. vagy ugygondolod,hogy őket sérti? Ha ezekről nem tudsz az a Te hibád!
Előzmény: James di Fulig (7)
aguc Creative Commons License 2002.05.27 0 0 9
Az Orbán-Nastase paktummal mit akar csinálni az új kormány? Csak azért kérdezem, mert a sajtó szerint módosítani akarja. A sajtó nem tárgyilagos, ergo nem hisezk nekik.
Előzmény: James di Fulig (7)
analfabela Creative Commons License 2002.05.26 0 0 8

...
Előzmény: tobbias (-)
James di Fulig Creative Commons License 2002.05.26 0 0 7
"a közkivánatra alkotott kedvezménytörvényt módosítani, gyakorlatilag megszüntetni akarják."

Honnan veszed, hogy közkivánatra alkották a kedvezménytörvényt?
Egyébként a törvényt az Orbán-Nastase paktum módosította, nem pedig az új kormány akarja megtenni.
Ekkora tárgyi tévedés után még te beszélsz megtéveszthető színvonalúakról?!

Előzmény: tobbias (1)
tobbias Creative Commons License 2002.05.26 0 0 6
T.velo - hogy a stilusodban válaszoljak: O V úgy jön a képbe hogy demokrata.Szerinted a Dr.Na És elvtárs meg a Dr. Greshem Bankár Péter a demokrata? Örülnék,ha legalább tíz sorban kifejtenéd a véleményedet.Próbáld meg hátha sikerül necsak szajkózz másokat.Üdv.
Előzmény: velo (5)
velo Creative Commons License 2002.05.23 0 0 5
Hmm... Allitasz dolgokat, ezeket te igy ertekeled, ez legyen a te problemad.Viszont ez a fel mondatod meg akar igaz is lehet "Demokráciát játszani csak demokratákkal lehet", csak azt nem ertem hogy hogyan jon a kepbe O.V. amikor demokratakrol van szo?
Előzmény: tobbias (1)
badcard Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4
aha, és?
Előzmény: tobbias (-)
Nyolcker Creative Commons License 2002.05.23 0 0 2
Kár olyasmivel foglalkoznod, amihez nem értesz. Annyi csacsiságot hordtál itt össze, hogy azokat megcáfolni sem érdemes!
Előzmény: tobbias (1)
tobbias Creative Commons License 2002.05.22 0 0 1
folytatás:Ezeket én nem tekintem magyaroknak,mert továbbra is komprádor szerepet töltenek be.Csak kettőt említek meg: olan alapszerződéseket kötöttek 1994-98 között amik csak a másik országnak volt megfelelő, valamint a közkivánatra alkotott kedvezménytörvényt módosítani,gyakorlatilag megszüntetni akarják.Hát ezért értek egyet Orbán Viktorral,hogy hajrá magyarok,mert akaik ezen buzdítását akarják félremagyarázni szóban vagy írásban azok a kommunisták!!- mint fent.Demokráciát játszani csak demokratákkal lehet és megtéveszteni csak a megtéveszthető szinvonaluakat lehet.Lenin egész életében csak egyszer mondott igazat amikor azt mondta az embereknek "tanulni,tanulni,tanulni".
Előzmény: tobbias (-)
Thor pörölye Creative Commons License 2002.05.22 0 0 0
Hát tudod, vannak ilyen 0 alakú magyarok, meg vannak más formájú magyarok is.
Előzmény: tobbias (-)
tobbias Creative Commons License 2002.05.22 0 0 topiknyitó
Hányféle magyar van? Természetesen mintegy 13-15 millió.Vannak közöttűk azonosságok és különbözőségek,amelyek szerint csoportosíthatók.Tekintve ,hogy et egy politikai topic ebből az aspektusból nézve van: jobboldali,baloldali és kommunista vagyis nemzetközi indíttatásu egyéniségéből következően és semleges.Ennek megfelelően vannak pártok melyek képviselik őket.Amelyik párt a választás során többségi szavazatot kap úgy hívei elvárásainak,értékitéletének megfelelően kormányozza az országot.Az eddigiek tannmeseszerüek-csak eddig.Magyarországon a történelem sajnos ugy alakulthogy több mint 40-évig a kommunisták uralkodtak! akik teljes mértékben kiszolgálták az idegen megszálló hatalmat - pl: bőröndben vitték ki nekik a dollármilliókat,stb,stb,stb.Ezek 1990 után álnéven hivatalosan is bejegyzett utódpártot alapitottak,mert alapithattak mert az 1990-ben alakult kormány demokráciát játszott velük szemben - sajnos a FIDESZ sem okult: folyt.köv.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!