Keresés

Részletes keresés

djt-122 Creative Commons License 2003.02.25 0 0 521
No haliho.
Ezzel az utcai viselettel kapcsolatban akarok egy sztorit mondani.Anno vettem a New Zorkerben egy polót,olyan volt hogyha a nap rásütött valami eszméletlen jól csillogott,valami poliészter anyagú.Egyszer elmentünk esztergomba,ebben a polóban.Megyünk az utcán egyszer csak a hátam mögött két HVCS asszongya-
Mi van ezen Nejlonzacskó?Szóval ennyit az emberek véleményéröl,Bunkók .
Előzmény: josila (517)
lack-plastic Creative Commons License 2003.02.24 0 0 520
Sziasztok!
Ma reggel a tv2 valóságshow-jában összevágott pillanatfelvételeket mutattak az eddig történt eseményekről. Az egyik képen éppen Lillát, a fekete hajú bombázót fényképezték lakk melltartóban. Remélem, lesz folytatás!
lack-plastic Creative Commons License 2003.02.21 0 0 518
Josila, Grancy!
Köszönöm a bitzatást, lehet, hogy erőt veszek magamon, és megteszem egyszer azt, ami maga a beteljesült álom, de valószínű, hogy majd Pesten, vagy valahol távol innen, ahol lakom! A feleségem bíztatott már, igaz, nem mindíg lehet komolyan venni, amit mond.
lack-plastic(DÓ)
(A DÓ a mindennapokban is használt becenevem)


josila Creative Commons License 2003.02.21 0 0 517
Szia Lack-plastic!

Már régebben is meg szerettem volna kérdezni ezt a lakk-jeans dolgot. Amit írtál az természetesen igaz (az önkifejezés szabadágának dícséretes fejlődése), és pár év múlva (remélem) már egész tűrhető szintre jut. De én ugy látom, hogy pl egy lakk-jeans viselése már manapság sem annyira elképzelhetetlen. Ha én most rendelkeznék eggyel, azt biztos nagy örömmel, azonnal mindennapi használatba venném. Egy kicsit extrémebb öltözködési stílusba tökéletesen beleillik, és azért nem sugárzik annyira fétis jellege, mintha pl egy latex-overálban sétálgatnánk az utcán. Nem tudom, hogy amugy milyen öltözetben jársz,de pl amikor én lakk-nadrágba öltözve jelentem meg ismerős körökben (sajnos már nem jó rám), azt teljesen természetesnek vették, és semmi utóhangja nem volt, mivel olyan "josis" volt. Idegenek véleménye (gondolom ez nálad is így van) pedig azért nem érdekel, mert akinek nem tetszik, esetleg "megbotránkozik", azt saját korlátoltságának köszönheti, és _tényleg_ nem tud érdekelni ha önmagának ezzel kellemetlenséget okoz.
"...már baromira unom, hogy csak a lakásban lehetek kedvenc LAKK-JEANSomban. Sajnos itt vidéken ugyanis még elég gáz a helyzet" Ez tényleg csak elhatározás kérdése. Nálam is csak az volt, és igaz elég nehéz volt (főleg, hogy legalább 20x szényellősebb voltam az átlagnál :), de nagyon megérte a próbálkozás. ;) De hisz neked még a kedvesed is melletted van, támogat és még tetszik is neki!! Akkor a többi népek már csak nem jelenthetnek akadályt!!
Ha most nem is passzol hozzád, de fokozatosan elkezdesz merészebben öltözködni, akkor nemsokára senkinek sem tűnik fel, hogy aznap egy lakk-jeanset húztál!!! Hisz ez még korán sem egy gázmaszkos-heavy cucc, csak egy gatya ;)

Remélem nem tűnt számodra ez olyan kioktatósnak, csak bíztatni szerettelek volna. Hát hajrá!

üdv: josi

Előzmény: lack-plastic (515)
lack-plastic Creative Commons License 2003.02.20 0 0 515
Kedves FHLS (B)!
A stewes-hez írt hozzászólásodban mit értesz az alatt, hogy fotózással egybekötött próba?

Visszatérő témánk a LAKK-LATEX-PVC utcai viselete. Én nagyon reménykedem benne, hogy előbb-utóbb változni fog a helyzet. Miért reménykedem? Nem azért, mert a remény hal meg utoljára, hanem ha visszaemlékezünk a rendszerváltozás érájára, és összevetjük, hogy az emberi önkifejezés, szabadság, meddig eljutott napjainkra, szerintem eljön még a mi időnk. 15 éve például elképzelhetetlen lett volna, hogy pl. egy 16 éves fiú festett hajjal menjen el iskolába. Vagy, hogy egy nézett TV-műsor szereplői pearcinget (remélem, jól írtam le) tegyenek egymás bőrére. A 80 éves nénikék meg csak dumáljanak, amit akarnak; ők egy olyan korban voltak fiatalok, amikor kötelező erotikus viselet volt az atombugyi, meg a nájlonkombiné.
Egyébként én már baromira unom, hogy csak a lakásban lehetek kedvenc LAKK-JEANSomban. Sajnos itt vidéken ugyanis még elég gáz a helyzet. Ezért is bízom benne, hogy a nemrég emlegetett buli összejön valahogy!
Üdv: lack-plastic (DÓ)

Előzmény: FHLS (513)
röfögö vadkutya Creative Commons License 2003.02.20 0 0 514
www.google.ch
ird be latex online és lesz csoda
:)))))
Előzmény: FHLS (513)
FHLS Creative Commons License 2003.02.20 0 0 513
Kedves fórum Olvasók, Tagok!

Örömmel látom, olvasom, hogy vagyunk páran, akiket valamilyen formában érint e divat, e téma. Böngészvén bejegyzéseiteket, engedjétek meg, hogy 1-2höz én is hozzászóljak. Előtte egy gyors hír: az FHLS-t ma is frissítettem (www.fhls.hu).

mrlat!
Hétfőn alkalmam volt végig lapozni jó néhány Marquist, melyikben akadtál rá a mi drága jó Sziszinkre? Nekem nem volt ilyen szerencsém... :-( 1et értek lack-plastic-kal, hogy miért nem vitt a villába is ilyet magával. Vajon most is lesz SM buli odabent? Nem szervezünk nekik valami hasonlót? ;-)

Stewes!
Az utcai viselésre már láttam egy-két példát. Sőt BP-n egy idős néni fejcsóváláés közben csak annyit mondott: "biztos kurva" ;-) Volt ő vagy 80 éves. Talán jobb, hogy nem ő öltözött be... ;-)
Amúgy a bámuláson kívül sok minden nem lenne, a rendőrségig nem fajulna el véleményem szerint a dolog. De tartunk nemsokára próbát - igaz fotózással egybekötve. Jöhettek Security meneknek!

Josila!

Nos Hollandia az külön világ, ott túl sok(k) minden szabad, s elfogadott. Én is hallottam már, hogy ott nem ritka a latex mint utcai viselet.

Ábrázoló!

Mint az osztrák határtól 10 km-re élő magyar állampolgár biztosíthatlak, hogy a sógoréknál "nyugatibb" helyzet van. Bécsben is van vagy egy tucat shop, sőt ha csak az SCS-ig (azaz Shopping City Süd Vösendorfban) mész el, ott is van két tuti hely. Az egyikben nyáron egy órát egyedül nézelődtem a finom klímában és a levegőben terjedő latex illatban ;-) Ha érdekel benneteket a cím, írjatok, s mondom.
Amúgy ha valaki gazdag, s latexes csajra vágyik, akkor www.sado.at -> Monique... Tuti csaj ;-)

Kicsiarabella !

Nem kell Németországba elmenni a Quelléig, a sógoréknál a Neckermannal is (www.neckermann.at) jó dolgokat lehet kapni. 1 baj van, nem szállítanak MO-ra... :-(

erőszakos mimóza!
Zürich szép hely, de ezek szerint én voltam vak, hogy nem találtam latexet (is) áruló helyet, bulit. Tudtok segíteni?

S végül mindenkinek:
Remélem sokan döntetek úgy, hogy az FHLS-re küldtök bemutatkozást. Ha egyéb ötleted, elképzeléseitek vannak, kérlek benneteket, írjátok meg! Ha tudom, teljesítem.

Latexbaráti üdvözlet mindenkinek:

B.

stewes Creative Commons License 2003.02.20 0 0 512
Én értem és érzem, hogy mi lehet a jó a vákumágyban. Ha elég ügyes és huncut a partner, akár az egekig is röpíthet, miközben én "teljesen ki vagyok szolgáltatva" kénye-kedvének. Szívesen kipróbálnám én is. Ha jól gondolom, ebbôl még ki is lehet szabadulni, ha úgy adódik. (Filmekben úgy láttam, hogy azért egy kicsit lehet benne mocorogni.)
Előzmény: Ateus (511)
Ateus Creative Commons License 2003.02.19 0 0 511
stewes!

Ok, te így látod, de ha kicsit elvonatkoztatnál ettől a klausztorfóbiás megközelítéstől akkor megértenéd, hogy mi lehet a vákuumágyban izgalmas számomra. Egyébként tiszteletben tartom a meglátásod!

Előzmény: stewes (509)
stewes Creative Commons License 2003.02.19 0 0 510
Egy piros hajat viselô néni piros latexban van itt :
http://gallery4.urabonjapan.com/xxxspacegirls/TaimieHannum/indexmulti_2.html
stewes Creative Commons License 2003.02.19 0 0 509
OFF(?)
Olvastam egy könyvben a boszorkánybölcsôrôl. Ez is egyfajta mummifikáció (én a vákumágyat oda sorolom). Egy olyan "szerkezetrôl" van szó ami egy kicsit hasonlít a kényszerzubbonyra, csak ez az egész testett beborítja. Teljesen mozgásképtelenné tesz. Annyira zárt, hogy a benne levô emberhez nem jutnak el a hangok , az illatok(szagok) sem. Teljes a sötétség. Levegôt persze kap az aki benne van. Arra nem tér ki a leírás, hogy ezt hogyan lehet megoldani. Nos, az ilyen jól becsomagolt embert egy álványra felakasztják, hogy szabadon tudjon lengedezni.
Ennek az egésznek semmi erotikus vonzata nincs. A leírás szerint arra jó, hogy a környezet zavaró tényezôtit teljesen kizárva, egy idô után teljesen feloldódva szabadon lehessen a magasabb rendű világ dolgairól elmélkedni.
A könyv külön felhívja rá a figyelmet, hogy a gyakorlat egyedül nem hajtható végre.
Hét én legfeljebb csak arról tudnék "elmélkedni", hogy aki bele segített ebbe a cuccba, vajon nem gyűlöl-e, nem lett e rosszúl, nem rabolták el, nem gyullad-e ki a ház. Ezek a gondolatok pedig nem nevezhetô emelkedetnek. Merô kicsinyes önzés.
ON
Előzmény: Ateus (508)
Ateus Creative Commons License 2003.02.18 0 0 508
Neked lehet, hogy nem nagy szám mert már próbáltad többször :-) Engem viszont érdekel nagyon :-)
Előzmény: röfögö vadkutya (507)
röfögö vadkutya Creative Commons License 2003.02.18 0 0 507
igen de a vakumagy nem valami nagy szam csak nagyon szorit :-)
Előzmény: Ateus (506)
Ateus Creative Commons License 2003.02.18 0 0 506
vadkutya!

Domina? hmm... de szerncsés valaki :-) Vákuumágya is van pl.? Azt nagyon kipróbálnám. Esetleg egybe latexruhája gázmaszkkal?

Előzmény: röfögö vadkutya (505)
röfögö vadkutya Creative Commons License 2003.02.18 0 0 505
igen jol ,mar 6 éve ,és a baratnöm fetish domina :-))))
Előzmény: Törölt nick (503)
josila Creative Commons License 2003.02.18 0 0 504
Nem tom milyen volt a Mónikás domina, de majd pénteken Viasat3 20 óra, azt hiszem Rémvadászok. Valami csajt megszáll egy démon és, ami engem érdekel, olyankor csupa fekete latexben rohangál, ha jól láttam.
röfögö vadkutya Creative Commons License 2003.02.17 0 0 502
sorry latexbol akart lenni
röfögö vadkutya Creative Commons License 2003.02.17 0 0 501
szia
amit tudsz az falls,mi is itt elunk,lateszböl is vannak overallok ,amit csak akarsz csak nem jo helyen kerested,latex ruha,overall,amit akarsz
udv egy zuerichi par
Előzmény: Törölt nick (495)
lack-plastic Creative Commons License 2003.02.17 0 0 500
Ma délután aki teheti nézze az rtl-klubon a Mónika-show-t, lehet, hogy lesznek benne érdekes dolgok! (Én sajnos dolgozni fogok)
Üdv.:L-P
erőszakos mimóza Creative Commons License 2003.02.16 0 0 498
Legtutibb a fekete latex ruha, nálam mindig működésbe hozza a dolgokat.
A plüss macim pedig mindig velem alszik. Nincsenek titkaim előtte.
lack-plastic Creative Commons License 2003.02.16 0 0 497
Kedves LLP-FC!
A bulival kapcsolatos felvetések teljesen jogosak. A zárt körűség és a gazdaságosság mindenképpen a házibuli mellett szól, de úgy gondolom, hogy pont ez nehezíti meg a helyzetet. Kinek van erre alkalmas lakása?! Ha ez megoldódna, a szervezés már nem okozna ekkora fejtörést.
Ha viszont nyilvános helyen lenne a buli, akkor kemény pénzeket kéne az asztalra tenni, hogy biztosítsák számunkra a zártkörűséget.
Nehéz dió, de valahogy majd csak megoldódik!
L-P
kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.15 0 0 496
Sziasztok!

Tegnap kaptam egy nemet Quelle katalogust, amiben benne volt par lakk ruha es latex is. Volt benne lakk lepedö is piros meg fekete szinekben. Es nem is volt draga!
Sajnos csak egy latexbol keszült cucc volt benne, az is inkabb csak anyagdarab volt. Ugy nezett ki, mintha latexböl kivagtak volna ket csikot es rakötöttek volna a csajra. Szoval fura volt, de nem nezett ki rosszul. Szivesen magamra tekernek ilyen latex csikokat en is!!!
Legyetek jok es irjatok!
kicsiarabella

Előzmény: Törölt nick (495)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.13 0 0 494
Hat nem tudom, hogy en kimennek-e alarcban az utcara.
Bar szerintem nemsokara eljön az az idö, amikor mar nem lesz szokatlan. Nekem egy kicsit durva az alarc, en azert annyira nem vagyok fetisiszta.
Mindenki csak beszel a lakk-latex bulirol, de ki fogja megszervezni????
Na csa!
kicsiarabella
Előzmény: stewes (492)
árzabáló Creative Commons License 2003.02.13 0 0 493
Sziasztok!

Ha lesz buli azért szóljatok... ritkán nézek be ide és még ritkábban írok...
Egyébként, ha valakit érdekel akkor elmondom, hogy az Én fetisizmusom a szőrmével kezdődött kb6-8 évesen...Természetesen ennek megfelelően van egy pár extra szőrmebundája is a páromnak.
Mostanában akarok venni egy teljesalakos latexruhát, érdemes Ausztriánál továbbmenni?
Én eddig csak ott voltam szexshopokban (SCS), de ott nem igazán nagy a választék, és igazi teljesalakos ruhát még nem is láttam ott.
Valaki tud jó hejet?
Jó árakar?

Üdv!

stewes Creative Commons License 2003.02.13 0 0 492
"De ahogy én el tudom képzelni, azért egy maszkos full szerkóra kinn is eléggé felkapnák a fejüket."
De az is lehet, hogy keresnék a kandikamerát! :-)
Előzmény: josila (491)
josila Creative Commons License 2003.02.13 0 0 491
Hogyhogy OFF??

Na pont ma kaptam egy levelet egyik, éppen Hollandiában tanuló barátnőmtől, akik felmentek Amsterdamba stoppal, és ahogy írja, az első ami feltűnő volt egy teljesen latexbe öltözött pár az utcán. Ő úgy írja, hogy "fényes, fekete-piros, testrefeszülős gumiruhában sétáltak" :)) Nem tudom, ez mennyire jellemző ott. De rendőrségi bonyodalom nem lett belőle, amiben itthon nem lennék biztos, tapasztalva sokkal kisebb, "rendőri beavatkozást igénylő" eseteket. A népek részéről pedig: sokkal gyengébb és megszokottabb extrém öltözködés (vagy piercing, tetkó) esetén is igen komoly ellenállás mutatkozik, igen kemény beszólásokkal fűszerezve.
De ahogy én el tudom képzelni, azért egy maszkos full szerkóra kinn is eléggé felkapnák a fejüket. (Én biztos, hogy órákig bámulnám, de nem azért mert prűd vagyok :)))De akinek saját tapasztalata van, akár látásból is, az majd ír bővebben.

josi

ui.: az illető hölgyismerős elég részletesen és visszatérően tárgyalja a számára eddig ismeretlen élményt. Ha ennyire megfogta a látvány, lehet megmozdult benne valami ;)) Majd puhatolódzok...

Előzmény: stewes (489)
Csaba11 Creative Commons License 2003.02.12 0 0 490
Sziasztok!

Itt még új vagyok, de rendszeresen olvasom ezt a topikot (magassarkús topicban szoktam megnyilánulni, ott is felmerült már egy buli ötlete). Magam részéről támogatom az ötletet, mindenképp jó lenne vhogyan megvalósitani egy találkát ahol mindenki korlátlanul kiélhetné ezirányú hajlamait.

Esetleg a BDSM ill. alárrendeltség/dominancia topikok látogatóit is be lehetne vonni a buliba. Hiszen azért eléggé közös a "hobbink". sok átfedés van köztünk...

Előzmény: lack-plastic (482)
stewes Creative Commons License 2003.02.12 0 0 489
Sziasztok! A kérdésem tulajdonképpen OFF.
Szerintetek, ha ma Magyarországon fétis latex szerelésben menne ki az utcára (na nem olyanra gondolok ami az intim részeken nyitott), esetleg még egy maszk is lenne a fején, mi történne? Az emberek csak úgy néznének rá, mint valami csodabogárra, vagy durvább reakció is lenne? Esetleg rendôrségi beavatkozást is kiváltana? (Ismétlem, az intim részek fedettek!)
És milyen lenne a reakció nyugaton? (Persze gondolom ott is vannak eltérések)
lack-plastic Creative Commons License 2003.02.11 0 0 488
Szia mrlat!
Te aztán ritkán szólsz, de akkor kurva jót!
Ez a csaj valami eszméletlenül jól néz ki. Csak azt nem tudom, hogy ezt a bodyt miért nem vitte magával a villába?!
L-P
Előzmény: mrlat (486)
Ateus Creative Commons License 2003.02.11 0 0 487
"Isten hozott nálam öcsém, ez a Való Világ!" :-DD
Előzmény: mrlat (486)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!