Keresés

Részletes keresés

stewes Creative Commons License 2003.01.25 0 0 370
pl. harisnya. Egyik műszálas anyagfajta. A latex-spandex-lycra fétis gyakran együtt járnak. (a spandex pl. fürdőruha vagy tornadressz alapanyagként a legismertebb.)
Előzmény: lack-plastic (369)
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.25 0 0 369
Lakk-Fetis!
Mi az a honlapodon megemlített "LYCRA"? Kösz!
L-P
djt-122 Creative Commons License 2003.01.25 0 0 368
Pvc esökabátosok figyelmébe ajánlom az ebay.de-n láttam esökabátot cipzárost átlátszó kékben,esökabát nadrág kombinációt ugyancsak átlátszó kékben,9 eurórol indul a licit
Amugy erről jut eszembe évekkel ezelött vettem a budai skálában egy hasonlo pvc esökabát nadrág együttest.Hát az valami eszméletlen!!!!Rendkivül finomtapintású pvc szinte majdnem gumi,cipzáros kék lila,és az elejére az van irva hogy NAVAL CRUISER.Azóta sem láttam ilyet,valami kinai gyártmány.


MrsLat Creative Commons License 2003.01.24 0 0 367
At!
Előre is Latexes szülinapot:)))
Ugyan tudtommal nincs fóbiám, de félek, hogy nem kapok levegőt rendesen, így azt hiszem nem stimulálna szexuálisan. De mint írtam barátkozom, lehet, hogy nem olyan "gáz".. /nem voltam katona/Azt nem írod, hogy Neked számít-e, hogy ki van benne?
Előzmény: Ateus (365)
stewes Creative Commons License 2003.01.24 0 0 366
Van civil változata is kifejezetten erre a célra, igaz az sem olcsó.
Előzmény: Ateus (365)
Ateus Creative Commons License 2003.01.24 0 0 365
Mivel megígértem, így a kérdésed pont jó alkalom, hogy elmondjam latex iránti vonzalmam kialakulásának vázlatos történetét.
Nos, már fiatalabb koromban /mintha olyan öreg lennék, hiszen csak 29 leszek hétfőn :-)/ érdekelt a dolog. Volt úgy hogy beöltöztem női ruhába és felvettem anyám hosszú bőrkabátját, ami nekem inkább hasonlított a latexre mint a bőrre. Még a tapintása sem volt olyan tipikus bőr. Ez volt az első lépés. Aztán jött a sereg, és ott valahogy kezdtem érezni, hogy én nem utálom a gázálarcot mint a többiek. Sőt valamiért kezdtem élvezni is ha rajtam lehetett. Egyszer-egyszer sutyiban fel is vettem és elfekve az ágyon élveztem, hogy rajtam van. Élveztem, hogy nem tudok úgy levegőt venni benne mint szabadon és ez nekem nagyon érdekes és izgalmas volt. Nos ez azóta bennem van, és "rabjává" váltam. Tudom millitary boltban vehetnék, de még valahogy nem tudtam rászánni magam...anyagilag se.
Előzmény: MrsLat (362)
stewes Creative Commons License 2003.01.24 0 0 364
Nekem (eddig csak plátói módon) nagyon tetszik a latex, annak is egy válfaja. T.i. a teljesen zárt. (a fejfujható maszk a legszupibb!)
Ha a becsomi tök zárt, akkor az sem baj, ha éppen nem latex. (Igaz a szexet "némileg" gátolja)
josila Creative Commons License 2003.01.24 0 0 363
Latex Bond és MrsLat!

Örülök, hogy segítettem az infoval, ha eddig nem tudtatok róla semmit(mármint a Wildstyle fesztről), azonban "felelősséget nem vállalok" :))
Természetesen belépőt is lehet váltani( szerintem kb1500 HUF). Nékem ugy sikerült meghívót kapnom, hogy piercinges körökben eléggé sokat forgok, és bár én nem szúrok, de rengeteg piercer ismerősöm van, és hát ilyesmikre elhívnak ált.
A latex témát azért jobban várom, mióta tudom, hogy az is lesz, és remélem a vonulat sok rajongója is jelen lesz, mert ugy lenne az igazi.

josi

MrsLat Creative Commons License 2003.01.24 0 0 362
At!
1.Pl. a gázálarcban tök mindegy ki van, úgysem látod az arcát(persze Nektek nem ez a lényege),semmi nőies nincs benne("kvázi uniszex")Szóval engem ez zavar,hogy bárki van benne(azt hiszem hiúsági kérdés is)= too heavy- szabad fordításban még idegenkedek tőle/ezért kell barátkozni, ismerkedni/
2.(sokat?)Nézgetem az újságban/net-en a témába vágó képeket. És már gondolkozom néha rajta, hogy mi lenne, ha...

Én is kérdezek,ha lehet. Téged miért/vagy mi/ hoz lázba a gázálarc/-cal kapcsolatban?
Üdv

MrsLat Creative Commons License 2003.01.24 0 0 361
Latex Bond!
Igazán nincs mit, pláne ilyen gumis cél érdekében:)))
A Pecsát lehet, hogy mi is megnézzük.
Kösz Josila.
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.24 0 0 360
Szia Grancy !

Igazán nincs mit ! Azért azt hozzátenném, hogy a tapintása ezeknek a cuccoknak is rendkívül kellemes ám !!! :o))) De ez teljesen természetes, hogy a latex-imádat szintjei egyénenként különböznek. Azt hiszem én már eléggé "mélyre" süllyedtem benne... :o)))))

Előzmény: Törölt nick (359)
fvs Creative Commons License 2003.01.24 0 0 358
djt: nekem megvan ez a film, igaz VHSen. :)) Csak annyit mondok: kellemes! És két része van!
F
Előzmény: djt-122 (355)
Ateus Creative Commons License 2003.01.23 0 0 357
Most megígérem nektek, hogy hamarosan elmondom hogy honnan indult nekem a latex iránti (egyelőre plátói) vonzalmam.
Ateus Creative Commons License 2003.01.23 0 0 356
Mrs. Lat!

Akkor megint kérdeznék :-) 1. neked mit jelent pontosan a too heavy? 2. Mit jelent az, hogy barátkozol vele?

Üdv: At

Előzmény: MrsLat (349)
djt-122 Creative Commons License 2003.01.23 0 0 355
No helo.Ma az árkád beli média marktban megtaláltam a dvdt ujra.Ráadásul magyarul.A Fókuszvideo gondozásában.A cime TOLVAJSZEX.Elolvastam a tartalmát,dióhéjban ugyanaz mint a TOLVAJTEMPÓ cimü filmé,de a rablók latexbe öltözött csajszik akik autókat lopkodnak,közéjük beépül egy rendörnö és beavatási szertartáson esik át miközben bevezetik a latex világába.stb,stb,stb.A képek magukért beszéltek,latex csajok király autók,Magyar szinkronnal.5690Ft.Lehet beszerzem.
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.23 0 0 354
Josila !

Köszi a Pecsa rendezvény-infót !!! Mindenképpen megpróbálok elmenni ! Remélem, nem csak meghívóval lehet látogatni, hanem helyben vásárolt belépővel is ?!? Apropó, Te hogy jutottál meghívóhoz ??? :o)

MrsLat !

Igazán kedves Tőled ! Valóban most nekilódult a topic, de azért nőciktől még nem mondhatnám, hogy "zsongana"... :o)) MrLat adagolási módszerei mindenképpen rendkívül figyelemreméltóak, hiszen Személyedben tapasztalhatom az eredményességét !!! :o)) Valamit tudhat a párod...
Köszönöm a "felhomályosító" felajánlást a barátnőmmel kapcsolatban, komolyan élnék vele valamikor, ha nem bánjátok ! Persze ehhez először jó lenne összeismerkedni Veletek mintegy "teljesen véletlenül", spontán... :o))
Nem is szándékozom megtagadni önmagam ! Némi kompromisszumra természetesen hajlok a párkapcsolatomban, de csak annyira, amivel nem "nyomorítom meg" szignifikánsan a személyiségem. Persze mindezt a jelenlegi kapcsolatom keretein belül próbálnám megvalósítani, tehát semmiképpen sem adtam még föl a reményt, ellenben a barátnőm hozzáállását sem vagyok képes gyökerestől felforgatni. Bizonyára létezik Mrs Latex Bond - lehet, hogy pont az Ő személyében -, csak ezen status "kifejlesztéséhez" szükséges "nevelési módszeremben" nagy segítségemre lenne egy pozitív példakép...
Ja, és köszönet a LINO bolt címéért !

Grancy !

Előre is bocsánat, ha most mégsem bizonyulnék olyan kimerítőnek és hosszúnak, ahogyan azt tőlem megszokhattad, de egy eléggé átfogó kérdést tettél föl, amire tényleg nehéz válaszolni.
A Heavy Rubber életérzéssel kacsolatban talán először javasolnám Gummiboy honlapjának megtekintését (ha már az ugyanilyen című, a műfajban szinte Bibliának számító újsághoz nem juthatsz hozzá) és ha a képek böngészése nyomán "megmozdul" Benned valami, akkor jó eséllyel pályázhatsz a "heavy-kedvelő" címre ! :o)
A latex-fétisnek ezen ágazata már jócskán túllépett a pusztán ruházkodási célzattal gyártott gumitermékek istenítésén és inkább azt lehet mondani, hogy rendkívül szoros házasságra lépett a bondage-, a póni-játékok, a light asphyxia vagy légzéskontroll illetve a teljes izoláció fétiseivel, ahol a fő szerepet már különböző extrém külsejű (szinte földönkívüli benyomását keltő) maszkok, gázálarcok, gumiból készült szaunazsákok, vákuumágyak, kényszerzubbonyok és duplafalú, nyomás alá helyezhető blow-up (felpumpálható) ruhák játsszák.
Mivel szinte összemosódnak az egyes fétiságak határai, így a játékokhoz alkalmazható segédeszközök rendkívül változatosak és számuk szinte határtalan, de lefőbb közös vonásuk az alapanyagukban van, valamint a játékok forgatókönyvében, amelyek esetében többnyire a kiszolgáltatottság érzésének végletekig való hajszolása a fő cél. A heavy elnevezést onnan kapta, hogy ezek a gumieszközök közel sem olyan finom vékony "ruházati latexből" készülnek, hanem a rendeltetéséből következően meglehetősen vastag, szinte elszakíthatatlan (kemény?) gumianyagból, hogy a bondage-hatás a lehető legteljesebb legyen.
Hogy hol próbálhatod ki ezeket ? Hát itthon nem, az tuti, mert ezek túlságosan drága és egyedi cuccok, amelyek már inkább a luxuskategóriába tartoznak. Ezért nem engedhetik meg sokan maguknak, hogy ilyen szenvedélynek hódoljanak. Így aztán a heavy kedvelőit nem csak az elhivatott és odaadó partnernek, hanem a pénznek a hiánya is sújtja, semmint hogy bizarr szenvedélyét napról napra nyugodtan kiélhesse.
A megoldás : gyűjtögetni, gyűjtögetni, gyűjtögetni és megrendelni a cuccot mielőbb ! :o))))

josila Creative Commons License 2003.01.22 0 0 353
Na akkor mégegyszer a link...
Egyébként ezidáig nem túl sok...

josi

josila Creative Commons License 2003.01.22 0 0 352
Ugy látom haladás van a megújult Első magyar latex oldal ügyében. Még nem néztem át, de már úgy néz ki működik is, nem csak ígérget :)
josila Creative Commons License 2003.01.22 0 0 351
Sziasztok!

Először is nagyon örülök, hogy egyre többen vagyunk és már-már süllyedőnek tetsző hajónk mindig új lendületet kap!!!!
Másodszor pedig:
most kaptam egy meghívót. Bár már tudhattok róla sok helyről, szeretném kihirdetni, hogy február 1-2 -án Wildstyle & Tattoo "fesztivál" és vásár kerül megrendezésre a Pecsában. Szal minden, ami vad, ami szokatlan, ami bizarr az remélhetőleg jelen lesz. Én spec. piercing ügyben vagyok hivatalos, de azért van idevonakozása a dolognak, ugyanis a szervezők úgy gondolták, hogy a témába a latex is pontosan beleillik, ugyhogy a kiírás szerint latex-performanszok, -divatbemutatók, -showk fogják színesíteni a programot igen gyakran. Emellett természetesen latex-vásár is lesz "színvonalas cégek jelenlétével"!!! :) A meghívón szereplő rendezőségi telefonszámon senkit nem tudtam eddig elérni, hogy érdeklődjem a színvonalas cégek kibenléte felől.:(
Hát izgatottan várom. Én mindenképp ott leszek amugy is, de asszem igy, ha lehet, még kellemesebb lesz az esemény!!

Ha valaki esteleg bővebb információval bír, az ossza meg velünk, hátha csupán a latex vonal miatt is érdemes lesz kilátogatni!

josi

MrsLat Creative Commons License 2003.01.22 0 0 350
Lakk /készruha/ ügyben pedig egy bolt cím: LINO intimo atestnemű nevű boltot láttam meg a Galamb utcában ma du. Az igaz, hogy drága ,de nagyon igényesnek tűnt. Nézegetni vagy ötletet meríteni, hogy mit szeretnétek varratni megéri megnézni. Pontos cím: v. ker. Galamb utca 5. Tel.:061-337-45-73
hy
MrsLat Creative Commons License 2003.01.22 0 0 349
Ateus!
Szivi, ezért vagyunk.
1. Nem, de már van nekem is.A gázálarc a férjemnek bejön, de én még csak barátkozom vele.Too heavy egyenlőre, de ki tudja mit hoz a jövő? (Mióta olvaslak benneteket azt hiszem gyorsabban fejlődök,egyre bátrabbnak érzem magam, de ezt csak MrLat igazolhatná)
2. A magam nevében azt mondhatom, hogy nem csak, de az utóbbi időben mindig így voltak:))
Az nagyon jó, hogy több cuccom van (de soha nem elég) és kitalálom mivel lepjem meg Latexférjem.
üdv
Ateus Creative Commons License 2003.01.22 0 0 348
MrsLat!

Nagyon köszönöm a kimerítő választ. megint kérdeznék /hiába az újságírói ösztönöm nem hagy békén :-)/. 1. Te azóta próbáltad már maszkban? Esetleg a gázmaszk is bejön nektek pl. ? /nem tudom miért de a gázálarc lett a vesszőparipám :-) / 2. az együttléteket már csak latexben tudjátok elképzelni /nem baj, ha igen :-)/?

Előzmény: MrsLat (343)
sexyshoes Creative Commons License 2003.01.22 0 0 347
Akkor most mondom, a city linéban, január végéig, baromi nagy leárazások vannak. Én egy röpke 20 centis lakk cipőt vettem, mérete ami 10-es, ami kb 41,5. Próbálgatni kell, mert van ami jó, van ami nem. ez a max méret sajna. egyébként olyan 50-70%-os leértékelés van, és az eladó azt mondta, csak februárig. Kérjetek jó sokan nagy méretet, hátha tartanak majd ezután azt is.
Előzmény: djt-122 (346)
djt-122 Creative Commons License 2003.01.22 0 0 346
Huh brutálisan jól néz ki abban a piros hogy is nevezték a 80 as években?Lastex nadrágban levö csajszi.Sexyshoes,lehet itthon magastalpú lakkszandált kapni olcsóbban mint a city line?Ott ugyanis iszonyat drága.
És végül.A Lurdyban a Hertánál nézegettem a DVD ket.Megnéztem a szexfilmeket is.Találtam egy filmet a cime valami SLICK GONE IN 69 SECOND .Egy piros latexruhás csaj volt az elején.Csekéjke angoltudásommal kihámoztam hogy egy Latexa nevü klán terrorizálja a los angeles városát,de a jók felveszik velük a harcot,szóval valami gyagya történet,de nem is ez a lényeg.A doboz hátulján a filmböl voltak kockák és ez valami állat.Minden szereplö lakk és latex cuccokban villogott!!!!!!!!!Magyar felirattal volt.5990Ft.No meg LUST IN LEATHER cimüt de ez csak foto dvd volt egy csomo kép volt rajta a témából.
sexyshoes Creative Commons License 2003.01.22 0 0 345
http://inertia.d2.hu/stuff/80/12_EZUST.MPG

Hali mindenkinek. Ez egy reklám, és az átkos rendszerben vetítették. A végén van egy nő, kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá.

Teljesen off, de a tobbi 100 reklám is jó, traubi, "ági van?" stb. on

MrsLat Creative Commons License 2003.01.22 0 0 344
Latex Bond!
Jófej (gumi?) vagy! és kösz a gratut, de MrLat-é az érdem. Mondtam, kitartás türelem. Különben úgy látom most zsong a topic és nem csak fiúktól!!!Látod készülnek a nőcik is! Szívesen állok elébe a további "kerítésnek" a barátnőddel! MrLat igazi heavy vonal,de ötletesen adagol!
Ez kicsit személyes, de nem tagadhatod meg Magad! Nem hiszem,hogy "teljes" lesz az életed, ha tartós kapcsolatra nem tervezed a további kalandokat! Vagy félre értettem? Biztos létezik Mrs Latex Bond!!!:))))
MrsLat Creative Commons License 2003.01.22 0 0 343
Ateus!
Én meg igyexem nem diszkrét lenni. Szóval tételesen: harisnya, bugyi nyílásokkal, mellti két pici kör lyukkal, harisnyatartós body aminek felül két nagy"lyuk" van és kesztyű. Maszk rajtam nem volt, csak a férjemen. Neki is haris, egy atlétaszabású sortos body + kesztyű. Így kicsit fura, de remélem sejthető:)
Az érzés nekem akkor nem a gumiruha miatt volt fontos - gondolom Titeket is érdekel a másik oldal gondolkodása - hanem az alkalom miatt. Bocs ha nem ezt vártad.De azóta bővül a választék, javul a minőség és az érzés-hatás mindig csak NŐ! (mint az entrópia)/Ezt nem tudtam kihagyni, fizika szakos is voltam/
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.22 0 0 342
Kedves LLP FC

Rossz híreim vannak a lakkot illetően.
Amint említettem színházi kellékeseknél érdeklődtem lakk után.
HÁT SEMMI JÓ HÍRREL NEM TUDTAK SZOLGÁLNI.
Csak a svájci anyag van 17000-ért.
De ez biztos.
Ajánlatot, ötletet kaptam amit még nem néztem. Remény van csak egyre kevesebb.
De a Taylor-t is már régen néztem meg.
Ha valaki arra járna
Hársfa utca 5. Tel:061-321-7838

fvs Creative Commons License 2003.01.22 0 0 341
Nos, és akkor válaszolnék a kérdésekre is:

Kicsit hülyén érzem magam, hiszen nem bírok egyetlen latex-holmival sem, mégis csak rajongó módjára tudok beszélni róla...

A latex imádata nálam kezdődött, én vezettem rá páromat a latex által nyújtott (nyújtható) örömökre. Rám mindig is hatottak a szép női fehérneműk, a combfix, egy áttetsző 'köpeny', és vonzódom a BDSM játékokhoz is. Így ismertem meg egyre több latex öltözéket, kelléket, és aki itt van, az tudja ezek után milyen egyszerűen jön minden! :) A Párom nyitott nő, mindenre kapható, amiben Ő is lát fantáziát. Nos, a latex ilyen Nála! Mint írtam, nem csak divat szinten érdekli, szexuális játékainknak (is) köszönhetően elengedhetetlen kellék lesz mindenképpen. Ha úgy tetszik, igen, remélem idővel a heavy vonalhoz fogunk tartozni. De ehhez még sajnos el kell telnie kis időnek. :( (fránya anyagiak!) Szóval így állunk mi ketten, és ígérem, hamarosan jön Mrs. Fvs is! :))
F

Előzmény: Latex Bond (326)
fvs Creative Commons License 2003.01.22 0 0 340
Latex Bond!

Köszönöm a marasztaló szavakat, újabban egyre kevesebbet hallani ezekből a legtöbb topikban! Köszi a lakk-infot, utána is fogunk járni, habár Pesttől elég távol élünk. A hazai boltokkal kapcsolatban már nekünk is eszünkbe jutott hasonló üzletet nyitni, bár ez kissé macerás lenne, de azt hiszem, megérné. Nem lepődnék meg, ha egyik élelmesebb topiklakó meg is tenné ezt! Szvsz. biztos üzlet lenne, minimális rizikóval! Mrs. Fvs jönni fog, egyelőre csak olvasóként funkcionál a fórumon, de ami késik, nem múlik! Ezért nem is válaszolnék helyette, majd Ő megteszi, amint ideér! :)
F

Előzmény: Latex Bond (338)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!