Keresés

Részletes keresés

Ateus Creative Commons License 2003.01.03 0 0 282
lack-plastic: Kicsit sajnálom, de teljesen megértelek! Lenne egy másik kérdésem: van olyan képed, ami saját készítésű és publikus (akár kizárólag mailben)? Igaz, hogy a különböző oldalakon vannak úgymond privát képek, de engem igazából a teljesen amatőr képek érdekelnének. esetleg ha van magadról ilyen képed azt is megköszönném.
Előzmény: lack-plastic (276)
Ateus Creative Commons License 2003.01.03 0 0 281
Mindenek előtt B.Ú.É.K mindenkinek :-) LB: kár :-) de hát tévedni emberi dolog :-) Azért megnézném a Jucust latexbe vagy lakkba öltözve :-)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.03 0 0 280
Sziasztok !

Először is Boldog Új Évet minden topic-látogatónak !

Nem kell ám mindjárt megrémülni, ha netán lecsúszunk egy kicsit a topic-listán ! Ez várható volt, hogy az ünnepek alatt senki sem fog nagyon ráérni olvasgatni és írogatni, hanem a karácsonyi ajándékokkal és a szilveszteri bulizással lesz elfoglalva.
Most azonban új év kezdődik, új kilátásokkal és újabb lehetőségekkel. Most, hogy így Belétek plántáltam a fene nagy optimizmusomat, hozzászólnék egy-két irományhoz.

Lakk-fetis :

Hogy érted, hogy "...remélhetőleg eredményesebb lesz" ??? Szerintem a topic már így sem nevezhető teljesen reménytelennek, hogy már jópár hónapja folyamatosan gyarapszik a látogatói létszáma... Na, jó néha ki-kifogyunk a mondandóból, de mindig van min témázgatni. ;o)
Az a lakk-anyag nem túl drága egy kissé ? Engem érdekelne, de 17-18-ért nagyon durva ! Te rendeltél belőle egyébként Magadnak ?
Na, meg persze nem ártana látni és megtapintani, hogy valóban megér-e ennyit... Van mintád belőle ?

Ateus :

A Jucuson szerintem messze nem latex volt, hanem egy mezei lurex-anyag. Az igaz, hogy csillog, de ebben ki is merül a latexhez való hasonlatossága. Azér' a Hernádi elég furin mutatna lakkban vagy latexben, nem ? :o)

Lack-plastic :

Mázli, ha a családban ennyien hódolnak a fétis-szenvedélynek ! :o) Hát már az öcséd is ???
A rendszergazdás problémádra sajnos nem tudok megnyugtató választ adni, de hátha valaki meghallja még rajtam kívül a kérdésedet és válaszol majd Neked. Mindazonáltal a rendszergazda szerintem csak azt tudja kideríteni, hogy ezen a fórumon jártál, de hogy hozzá is szóltál, az nem derül ki a http-címlistából. A topic-oknak amúgy is kódjuk van, úgyhogy ahhoz, hogy megtudja hol jártál, célzottan kell rápróbálkoznia, hogy az adott http cím hová is mutat. Abból ugyanis, hogy "...a=m&t=9067902" nem derül ki első blikkre az ég világon semmi ! A felhasználói álneved meg végképp nem !



lack-plastic Creative Commons License 2003.01.02 0 0 279
Hát nem tudom, hogy jó lenne-e, ha ez a nő közénk tartozna?! Szerintem vagy nem tiszta az agya, vagy állandóan részeg -- legalább is a viselkedése sokszor erre utal. A TV-adóról meg már beszéltünk korábban: nem szeretnek bennünket!
Azt a kis zsenge csajszit viszont, aki az ATV-n egyik délután fehér lakk bodyban Neoton-slágereket énekelt, szerintem mindannyian bevállalnánk!
BUÉK!
Előzmény: Ateus (278)
Ateus Creative Commons License 2003.01.02 0 0 278
Tudom hogy hülye kérdés, de ki látta a szilveszteri Heti Hetest, és abban Hernádi művésznő szerelését. Mintha az a zöld kis kabátka szerü valami, latexből lett volna...vagy csak az én szemem romlott így el? Pedig milyen jó lenne, ha kiderülne, hogy Jucus is közénk való :-))
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.02 0 0 277
Kellemes és boldog új évet mindenkinek.
Idén is találkozunk a topicon és remélhetőleg eredményesebb lesz.
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.30 0 0 276
Ateus!
A készítendő fotók közzétételét nem ígérem, mivel a nejem nem járulna hozzá, ami végül is érthető. Kissé konzervatív az erotika terén, és nem kis munkámba telt az első lakk bugyi ráimádkozása anno. Mint korábban említettem, manapság a szex már kizárólag lakkban történik. Nekem egy ilyen nő nagy kincs, nem játszhatom el az e téren belém vetett bizalmát. Megértesz ugye?
Az azonban biztos, hogy ha valaha rendezünk egy topictalálkozót, ha a nejem nem is, de a képek nálam lesznek!
Hogy mi lóg a szekrényben? Két fekete miniruha (az egyik testhez simuló, a másik szoknyarésze bő), egy piros miniszoknya, egy piros body, egy fekete cicifix a hozzá való tangával, ill. egy piros és egy fekete jeans ( a fekete jeans az enyém, a többi a páromé). A két Little Paul jeansen kívül a többi cuccos Black Level márkájú. Ezeken kívül van még gumibugyi, szaunaruci, és egy PVC lepedő .
Hát ezek rejtőznek a "felső szekrényben", a kollekció bővítése folyamatos.
Van egy kérdésem azokhoz, akik komolyabban értenek a számítástechnikához: Én a munkahelyemről írok, és az érdekelne, hogy a helyi rendszergazda ki tudja-e mutatni, hogy "lack-plastic" álnéven erről a gépről hozzászólás történt ehhez a témához? Elég kellemetlen helyzetbe kerülhetek, ha megtudják ezt a feletteseim. Kösz!
Előzmény: Ateus (274)
Ateus Creative Commons License 2002.12.28 0 0 275
Ja és amolyan utókarácsonyi ajándékként egy jótanács! Ha nem akarjátok kapkodni a fejeteket T. "újoncok" / már bocs a megszólításért:-)/, hogy hol a topic, akkor tegyétek be a kedvencek közé! Így minden belépéskor szem előtt lesz /persze mondjuk ezt munkahelyen nem tanácsos gyakorolni :-)/
Ateus Creative Commons License 2002.12.28 0 0 274
lack-plastic! Na és közkincsé is fogod tenni azokat a képeket, pl. egy honlapon? .-) Szívesen legeltetném a szemem, a lackba bújt nejeden .-)) Egyébként nektek mi is "lóg" a szekrényetekben, ami ide kapcsolódik?
Előzmény: lack-plastic (272)
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.28 0 0 273
Gummiboy!
Most találtam rá a weboldaladra, gratulálok! Nagyon csinosak azok a pipik!
L-P
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.28 0 0 272
LLP-FC!
Szégyen szemre a halódó topicok közül kellett magunkat előkaparnom! Hol a fenében vagytok?! Jó pár hete rátok találtam, most meg eltűntök?! Ne csináljátok ezt szegény fetisiszta lack-plastic barátotokkal! Vagy, ha az a baj, hogy nincs téma, akkor írjon le mindenki például egy fétishez kötődő sztoriját, vagy mit tudom én!
Én például most azt tervezem, hogy fotókat készíttetek magunkról (a feleségemről és rólam) az (szintén fetisiszta) öcsémmel.Erotikus -- természetesen fetisiszta -- képek készítése és nézegetése is izgalmas időtöltés.
Latex Bond Creative Commons License 2002.12.24 0 0 271
Kedves LLP FC Tagok !

Köszönöm, hogy lelkes közreműködésetekkel és állandó jelenlétetekkel emeltétek a topic színvonalát és ezúton szeretnék minden LLP rajongónak, párjaiknak és családjuknak Békés, Nagyon Boldog, Szeretetteli Karácsonyi Ünnepeket Kívánni valamint sokkal-sokkal intenzívebb előrejutást a fétiskultúra megismerésében és terjesztésében !

Baráti Üdvözlettel,

Latex Bond.

U.i.: Az ünnepek után újra Veletek ugyanitt !!!

lack-plastic Creative Commons License 2002.12.24 0 0 270
LLP-FC!
Lakkos, latexes, PVC-s karácsonyt, és fétissikerekben gazdag 2003-at kívánok mindenkinek!
A karácsony estét ti is LLP cuccaitokban ünneplitek? Remélem is!
L-P
Gummiboy Creative Commons License 2002.12.22 0 0 269
Sziasztok !!

Holnaptol a server ujra uzemel.. sajnos ejszakara le kell kapcsolnom, de de-du menni fog. 23,24,25,26, 27 minden nap..

lakk-fetis Creative Commons License 2002.12.19 0 0 268
Na, kedves kollégák én sem tétlenkedtem az elmult napokban. Találtam olyan lakk anyagot, hogy megszólal de a baj az, hogy 17-18 ezer forint métere.
De januárban reményeink szerint lessz olcsobb is, ha valakit érdekel az anyag küldjön mail-t és megoldjuk.
A dolog pikantériája az, hogy a legjobb és leg- gyonyörűbb anyag a világon, hozzáteszem Svájcból.
De ha lesz olcsobb kozzéteszem és szólok mindenkinek akit érdekel. (legalább 25 métert kell megvenni, huzzatok bele mert kellenek a méterek.)
Ja a frissítésemet küldöm azoknak akik szeretik a csizmát és a plastic-ot.
Jó szorakozást és kellemes időtöltést a lapon.
Meg kellemes ünnepeket ha nem beszélnénk addig.
Üdv: LAKK-FETIS
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.19 0 0 267
Djt-122!
Természetesen előszőr a lakásban hordjuk őket -- főleg szex előtt és közben -- mivel az előítéletek tényleg nagyok, főleg itt vidéken. Az elsődleges célom egyébként az volt a vásárlással, hogy ha lehetőségem nyílik valaha fétispartyn résztvenni, akkor ne legyen ennek akadálya az, hogy nincs megfelelő cuccom. Tudom, hogy egy nadrág még nem teljes öltözet, de annak szerintem legfontosabb része, amit mondjuk Pesten felvennék az utcára is -- nyilván előszőr nem a nappali csúcsforgalomban, mivel az általad említett előítéletek némi gátlást alakítottak ki bennem.
Egyébként a feleségem is nagyon örült a cuccoknak, és istenien áll rajta az új nacija. (Mind a két naci egyébként trapéz fazonú.)
Előzmény: djt-122 (266)
djt-122 Creative Commons License 2002.12.18 0 0 266
No ennek örülök lakk plastic.Csak egyet árulj el,hol fogod használni?Fel mered venni az utcára is?Jó tudom hülye kérdés,de hát az elöitéletek!!!!
Előzmény: lack-plastic (265)
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.18 0 0 265
Meg kell,hogy osszam veletek az örömömet!
Tegnap voltam a Little Paulnál (Teréz krt. 6,), és sikerült bevásárolnom: Magamnak vettem egy szupercsillogó fekete LAKKjeanst, a feleségemnek pedig egy szintén szupercsilli-villi tűzpiros LAKK csípőnacit. Férfi jeansből volt választék bőven ( arany, ezüst, piros, stb), de fekete csak ez az egy volt, pont a méretemben. A tulaj viszont azt ígérte, hogy bővíti a választékot, sőt méretvétel után bármit megvarr bármilyen anyagból. Ja, és mindkét gatyesz 12000-12000 forintba került, es baromi jók.
ROHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ateus Creative Commons License 2002.12.17 0 0 264
Nem tudom, hogy van-e itt még valaki aki nem tud róla, de a Viasat3-on minden éjjel,kb. éjféltájt van az Amerikai (vagy Angol Szex, vagy Valódi Szex...a 3 sorozast minden eddigi részét adják)Szex c. sorozat. Abban van bőven fétis minden mennyiségben. Múltkor pont egy dominával csináltak interjút. Olyan lakkcsizmát próbálgatott, hogy elájultam majdnem. Szerintem aki teheti nézze! Sajna felvenni nem tudom, de akinek van lehetősége az legyen rendes ráállni a témára azok kedvéért akik nem jutnak Viasat3 közelébe. A nevükben is kösz!
lakk-fetis Creative Commons License 2002.12.17 0 0 263
Hát kedves L-P ezzzel a nővel rendesen fecsigáztad a társaságot. Ebből látszik az, ha egy nő ptenciáli célpont lehet, szinte mindenki ugrik rá. MÉG ÉN IS.
De mint tudjuk a nők inkább chat-elnek és nem a fórumot olvassák. Legalábbis itt az egyetemi gépeken ezt vettem észre. Ott meg ugye nem vagyunk jelen és tudomásunk szerint nem is olvassa hölgy a topic-ot. De ez így van rendjén mert ahogy magunkat ismerem szinte szétszednénk a kédéseinkel és az ajánlatainkal.
Erre csak azt tudom mondani: ÍGY JÁRTUNK!
De bizzunk abban, hogy csak lesz végre valaki olyan bátor, hogy megszólal.
Várjunk türelemmel.
Ateus Creative Commons License 2002.12.17 0 0 262
Ami a kolleginádat illeti, nagyon jó nő lehet. Nem nagy vész ha valakivel kézenfogva sétál. Csak tudni kell, hogy mivel lehetne elcsábítani a pasitól :-)) Nekem nagyon bejönne a kiscsaj :-)
Előzmény: lack-plastic (259)
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.16 0 0 261
Mi ez a pangás fiatalok?! Csak nem mindenki új szerzeményében élvezkedik? Én vettem most egy Quelle szaunaruhát, hát mennyei viselet!
Rubbergay Creative Commons License 2002.12.15 0 0 260
Sziasztok!

Latex Bond:

Igen, az Ó utcai fétish party -t említettem, amin én majdnem mindegyikén ott voltam. Az Igaz, hogy mostanában már nem rendezik meg olyan gyakran. sőt ha jól tudom ott már nem is lesz, ez köszönhető a tulajdonos váltásnak, és az ebből következő névváltásnak ( jelenleg :Desire Boheima club). Jelenleg a Marco Poló club -ban rendezik meg, havi rendszerességgel, és csak egyedi meghívó alapján lehet bemenni. Ami viszont jobb, hogy strict dresskód van (Kötöt dresszkód) az új helyen, azaz csak az mehet be aki be van öltözve. Sajnos ebben a hónapban ott sem rendezték meg, és nem tudom hogy a jövőben tervezik -e. Az a gond, hogy a partyrendező nem talál olyan helyet, ahol rendszeresen nyugodtan, kötetlenül, fetish party -hoz illő berendezésekkel felszerelt helyet találjon.

Sokat járok ki külföldre partykra ( Bécs, Berlin, München), például pont az ezelőtti héten voltam Berlinben ahol egy snax fetis és SM party -t rendeztek. 2500 ember volt egy helyen, mindeki beöltözve. Fantasztikus élmény volt, az viszont hozzá tartozik, hogy csak fiúk és melegek voltak. Egyik legjobb barátommal járok ki Bécsbe, akinek a igen sok mindent köszönhetek, többek között, hogy ő nyitott ki engem e téren, nála probálhattam fel először ezeket a ruhákat.Ezekre a partykra viszem a teljes felszerelést, már magamon beölzötve, vagy a bőröndömben, ezért is ismeri minden vámos az összes cuccomat, már lassan jobban mint én:)

Már több mint fél éve van barátom, aki teljes egészébe fétisiszta mint én, és hasonló korosztájba van. Bőr lakk, gumi imádó, és még meg is van fűszerezve egy jó adag SM -el, amit én igen szeretek. Több mint 3 évembe került őt megtalálnom, és egy Prágai utam során rá is leltem.

Az indternet csak azért rendelek, mert azért London nincs a szomszédban, és azért könnyeb egy EU belüli sokkal közeléebb levő városba ( Bécs) lerendelni, mint Londoba kimenni.

Igen, a VII. -Kerületi Taylor kellék boltról beszéltem, de ezek szerint már nem ismeretlen számotokra a bolt.

Amit a Mónika show -hoz hozzá szeretnék fűzni, az az hogy a két electofetisiszta Jhyl és Jhon, rendszeres fellépői voltak az Ó utcai fetis partyknak. Aki tovább is nézte az összeállítást, a benne szereplő kopasz nagytesű ember (István), szintén rendszeres látogatója volt a partyknak.

Hát remélem nemsokára ismét megrendezésre kerül a fetish party. Bővebb infót találhattok itt: fetishparty.uw.hu

Kellemes napot. Sziasztok:

RG

Előzmény: Latex Bond (251)
lack-plastic Creative Commons License 2002.12.13 0 0 259
Latex Bond!
Igen, arra én is emlékszem ,hogy a bevásárlóutat januárra ígérte Gumipitypang, csak mivel jó ideje nem esett róla szó, azt gondoltam, hogy már nem aktuális. Egyébként igazad van Latex Bond, nem könnyű egy ilyen utat az időpont miatt összehozni, hiszen mindannyian más helyen dolgozunk -- vagy tanulunk -- másfajta időbeosztásban. Meg hát nem biztos hogy mindenkinek azonos időben van meg az anyagi fedezet. Én mindenesetre jövő héten kedden felmegyek Pestre, és végigkutatok minden helyet, mivel most kaptam meg az elmúlt két havi túlórapénzt, és hát be kéne sürgősen fektetni!
Megígértem a feleségemnek a kollekcióbővítést.

LLP FC!
Látom felkeltettem az érdeklődéseteket a kis kolleganőmmel! Szemrevaló kis pipi, az biztos! De, hát ezt más is így gondolja, mivel éppen ma délután láttam az utcán egy pasival kézenfogva. Mindegy! Én azért egy arra alkalmas időpontban ki fogom faggatni arról, hogy van-e valami köze a LLP-fetisizmushoz. Mindenképpen megosztom veletek a fejleményeket!

A LÉNYEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Láttátok ma délután az rtl-klubon (ennél kisebb betűvel nem tudom írni a nevüket) a Mónika-show-t? Különféle fetisizmusokról volt benne szó. A műsor ugy kezdődött, hogy egy szőke hosszú hajú álomszép bombababy egy pasival erotikus táncot adtak elő.MINDKETTŐ TETŐTŐL TALPIG LAKKRUCIBAN VOLT! A későbbi beszélgetés során elmondták, hogy ők robotfetisiszták, a ruhájukról, és a LAKKfetisizmusról szó sem esett. Utánuk volt egy S/M-s csaj, aztán egy fém alsóneműs baby, aztán tovább nem néztem.
Értékelésképpen annyit lehet elmondani, hogy a fetisisztákat nem tűntették fel rossz színben, bár a Fókuszemlőkön nevelkedett Mónika egyszer-kétszer huzkodta a száját, és egyik mondatában összekötötte a S/M-t a LAKK öltözködéssel. Szegény Mónika! Milyen buta kislány! A lényeg azonban az volt, hogy Magyarország egyik legnézettebb adóján LAKKrucis embereket szólaltattak meg. Hú, basszus de jó volt az a nő!Még most is megindul a nyálelválasztásom, ha rá gondolok!
Hát, akkor LAKKOS,LATEXES,PVC-s jó éjszakát mindenkinek!

Előzmény: Latex Bond (255)
Latex Bond Creative Commons License 2002.12.13 0 0 258
Szia Gumipitypang !

Mint előzőekben is megírtam Neked, az én lehetőségem az utazást illetően attól függ, hogy a hét melyik napjára tervezed az utazást. Az általános álláspontom az, hogy nagyon szeretnék Veletek menni, de ezt befolyásolhatja a műszakbeo.-m és a nyelvtanfolyamom is.
Valamint figyelembe kell venned az üzletek nyitvatartási idejét is - mert gondolom a Schuh & Dessous, a Tiberius és a Simon.O megtekintése a fő cél. Ilyen megvilágításban nem jöhetnek szóba a hétvégék és a hétfő, mert akkor ezek az üzletek zárva vannak. (Legalábbis a Simon zárva van és szerintem ez a leglátványosabb.) Marad tehát a keddtől péntekig terjedő időszak, azokból is inkább a délutáni órák. (A Simon 12:30-kor nyit, a Tiberius 15:00-kor.)
Na, és akkor itt következnének az én problémáim, hogy nekem sohasem jó a kedd és a csütörtök délután, ergo kizárólag akkor tudnék (esetleg) Veletek tartani, ha szerdára vagy péntekre szervezed a kiruccanást...

A PVC esőkabát zippzáras ? Mert akkor engem is nagyon érdekelne !!!
A nejed nagyon aranyos lehetett esőkabátban és gumikesztyűben ! Szerintem sem kell más... Esetleg még egy tűsarkú csizma és egy gázálarc...... :o))))

Előzmény: Gumipitypang (257)
Gumipitypang Creative Commons License 2002.12.13 0 0 257
Sziasztok!

Természetesen itt vagyok, csak mostanában sok a meló, meg aztán lehet korcsolyázni is, úgyhogy kicsit kevés az időm írni. A bécsi kirándulást 2003 januárjában tervezem. Először úgy nézett ki senki sem jelentkezik, most meg mennyi az érdeklődő :-). Az autóm ötszemélyes és ha a feleségem is jön (még nem biztos benne) akkor csak 3 hely marad. Ha sokan akarunk menni, akkor esetleg olcsóbb lehet bérelni egy mikrobuszt, sajnos nem ismerem a tarifát. Javaslom, jelentkezzen aki akar jönni, hogy legalább a létszámot tudjuk.

Más: Lehet, hogy tudok egy helyet, ahol lágy PVC esőkabátot lehet vásárolni felnőtt, vagy legalábbis női méretben. Még nem akarom elkiabálni először ellenőrzöm, hogy árulnak –e még. Képzeljétek, nekünk van egy ilyen kabátunk világoskék és átlátszó. Kb. 3 éve vette a feleségem magának, nekem meg nem tűnt fel, mert nem hordta (lehet, hogy öregszem és már nem látok jól?!). Nos, most kipróbáltuk. Gumikesztyűt vett fel hozzá a nejem. Mást nem. Haláli volt…

Sziasztok.

lakk-fetis Creative Commons License 2002.12.13 0 0 256
Na L-P azonnal hozzuk össze ezt az ismerkedés dolgot. Hiszen itt a sok fetisiszta szabad pali és potenciális célpont a láthatáron. A kor megfelelő és ha csinos, okos már jöhet is.
De ha más nincs hozd fel a topicra és majd kiderül az okosság.

A Béecsi uttal kapcsolatban szintén vevő vagyok.

Latex Bond Creative Commons License 2002.12.13 0 0 255
Lack-plastic !

A "bevásárlóutat" Gumipitypang ígérte. Nem terelődött el róla a szó, csak - ha figyelmesen visszaolvasgatod a topic-ot - nem idén ajánlotta fel, hanem 2003 januárjában. Majd akkor számon kérjük Tőle... :o))) Egyébként látta valaki Gumipitypangot ? :o))

A huszonegynéhány évesből meg már sajna kinőttem... :o))))

Előzmény: lack-plastic (252)
Gummiboy Creative Commons License 2002.12.13 0 0 254
Sziasztok !!!

A szerver a mai nappal de 10 kor elindult.... Akik irtak emailt mar csatlakozhatnak...

Ui. : " Mellesleg ezt a kolleganot en is szivesen megismernem.. :) "

Ateus Creative Commons License 2002.12.13 0 0 253
lakk-plastic!

Hol lehetne ezt a csajt becserkészni? Én ugyanis most szabad vagyok, és nem lenne ellenemre egy ilyen nő. :-)

Előzmény: lack-plastic (252)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!