Keresés

Részletes keresés

Latex Bond Creative Commons License 2002.11.30 0 0 175
Sziasztok L&L (Lakk & Latex) rajongók !

No, bevezetésül egy igen háládatlan szerepkörömnek tennék eleget, mint a moderáció, amit remélem megfogadtok és megértően támogattok.
Igen nagyon szépen és tisztelettel megkérnék mindenkit, hogy a képek közvetlen beillesztését ("img src" html-es módszerrel mellőzzük, amennyiben lehetséges - több okból is ! Elsőként talán azért, mert egyszeriben ugrásszerűen - és feleslegesen - megnő a topic letöltésének ideje, így tulajdonképpen a modemesekkel tolunk ki. Semmi sem kiábrándítóbb, mint hogy ha a topic egy oldalára perceket kell várni, mert tele van biggyesztve képekkel. Ez nem fotógaléria, hanem elsődlegesen szöveges fórum !
Másodsorban néhány munkáltatónál nem túlzottan nézik jó szemmel a nagy mennyiségű adatok letöltését olyan oldalakról, amely nem a szakmába vág. Ez egy ilyen - ezt gondolom nem kell megmagyarázni. Az enyém sem nagyon szereti, így esetleg a képbeillesztésekkel egyszer csak azt éritek el, hogy nem tudom többé látogatni a saját topic-omat.
És végül, de nem utolsó sorban : egy hibás szintaxisú html-kód esetén elrontjuk a fórumunk arculatát, lásd : lentebb a bekezdés-eltolódás ! Megjegyzem ennél jobban is el lehet rontani olyannyira, hogy esetleg az alatta lévő szöveg már egyáltalán nem lesz olvasható. Ez gondolom sem Nektek, sem leendő olvasóinknak nem hiányzik !
Kérlek Benneteket, ezt ne kioktatásnak vagy fölényes topic-gazdai viselkedésnek fogjátok fel, hanem színtiszta jó tanácsnak !!!
Köszönöm szépen, amennyiben egyetértetek !

És akkor most a témába vágó hozzászólásaim :

Lakk-fetis !

Sajnálom, hogy a Taylor-ban csalódnod kellett, tényleg jó szívvel ajánlottam, mert volt, hogy rendkívül minőségi lakkanyagot is árusítottak. Vettem már náluk gyönyörű sötét metálkék anyagot, amiből a barátnőmnek varrtak miniszoknyát. Erre az anyagra mindent rá lehetett volna sütni, csak azt nem, hogy matt és fénytelen lett volna ! Valószínűleg ez is olyan időszakos dolog hazánkban, akár a déligyümölcs ! Ígérem, nézek Neked és azonnal értesítelek, ha látok valami szépet ! Esetleg írd meg, milyen színűben keresgéljek !

Lakk-plastic !

Lakk-farmer ??? Az micsoda ? :o)))) Lakk vagy farmer ? No, félre a gúnyolódással, nehogy megsértődj !!! De szerintem maradjunk a lakk-nadrág illetve a lakk-jeans megnevezésnél, ugyanis a farmer maga is egy anyag-fajta és nem pedig egy szabásforma. Neked is ugyanazt ígérhetem, mint Lakk-fetisnek : ha látok hosszúnadrágot (férfias farmerszerű szabással), akkor szólok !
Natalia Oreiro a való életben is imádja a feltűnő lakk-holmikat, egyszer ezt nyilatkozta. Fotókon is elég gyakran látható rikiító piros bőrcuccokban !

Djt !

A képen szereplő lány szerintem is vadállat ! Amerikában tett látogatásom során én is jártam fétis szaküzletben, valóban náluk is tombol ez a divat, csak ők egy kicsit prűdebbek, mint az európaiak. Azért ami Európában kapható, az ott is - gondolom ezzel nem mondok meglepőt. Azonban a csizmák kategóriákkal olcsóbbak, mint nálunk. Csak hát, mire eljut hozzánk (VÁM, postaköltség, stb.), addigra felnő annyira az ára, hogy máris nem éri meg Amerikából rendelni. (Rendeltem már onnan, úgyhogy van tapasztalatom.)
A Little Paul-t én is ajánlom mindenki figyelmébe, nagyon segítőkészek az eladók, esetleg még meg is hozzatják Neked az árut, ha valami nincs éppen az üzletben.
A sárga és kék átlátszó PVC esőkabátokra én is emlékszem ! Azonnal szóljon, ha valaki ilyesmit lát !!!
Árzabáló nem kérdezett annyira "hülyeséget", szerintem ne ezzel a kifejezéssel éljünk, ez egy kissé sértő ! Ő, mint "áldozat" kérdezte, hogy milyen az, ha valakinek már nem esik annyira jól a szex a fétisek nélkül ? Igaza van, esetleg ez sokakat nyomaszthat, de ne felejtsük el, hogy a fétisünkkel azonban olyat produkálunk a szex terén, amellyel bárkit túlteljesítünk és elmehet mindenki a bánatba akinek ez visszataszító a hagyományos, megszokott, beidegződött és minden változatosságtól mentes ágybeli produkciójával !!!! Tehát nem vagyunk mi annyira sajnálatraméltóak - úgy gondolom !

Azakiazaki !

Biztos van közülünk olyan, aki szereti a bőrcuccokat is (én is szeretem), de itt nem ez a téma, bocs ! Egyébként meg fétis-partin nem igazán fogadják el, ha valakinek az extrém megjelenése kimerül a bőrnadrág vagy egy bőrkabát viselésében. Ez ma már senkit sem hoz lázba egy ilyen összejövetelen, arról meg nem is beszélve, hogy semmi extrém és egyedi nincs benne - az utcán ezrével szaladgálnak benne -, sőt az is lehet, hogy be sem fognak így engedni ! (Egy Utópia partira legalábbis biztos, hogy nem !!!!!) Ha már bőr, akkor abból is a szexis darabok a menők (melltartó, tanga, nyakpánt, fűző, kesztyű, csizma, stb.) esetleg fémmel kombinálva ! Úgy már igen !!!!!
Mi azonban maradjunk a L&L&PVC-nél !!! :o)))))))

Ateus Creative Commons License 2002.11.30 0 0 173
Én spec., szeretem a bőrt is...csak az nem ez a topic. :-) Másrészt, ha már homár legyen kövér :-) Arról nem is szólva, hogy a bőrt én csak nőkön szeretem. Magamon valahogy nem tudom elviselni. Még a bőrdzsekit se :-)
Előzmény: Azakiazaki (172)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.11.30 0 0 172
A bőr cuccokat nem szeretitek?

Mert azokhoz azért jóval könnyebb hozzájutni, mint a lakkhoz, erotikus az is, és a bőr is elfogadott öltözet a fetish partykon. Legalábbis én úgy tudom.
Így ha tényleg nem is könnyen, de csak-csak megoldható egy alkalomhoz illő szerelés, még ha nem is úgy öltöznénk a legszívesebben, ha tehetnénk.



lack-plastic Creative Commons License 2002.11.29 0 0 171
DJT-122!
Köszönöm a tippeket!Ilyenkor bánom, hogy messze lakom Pesttől, mivel nem tudok azonnal indulni vadászkörutra! Decemberben mindenképpen felmegyek, és körülnézek. Mindenképpen kell szereznem magamnak lakk farmert, mivel szeretnék egyszer eljutni egy fétisbuliba, oda meg nem vehetem fel a feleségem cuccait.
Azzal, meg hogy másoknak mi a véleménye rólunk, ne törődjünk! Az, hogy ki az aberrált nézőpont kérdése. A lényeg, hogy nekünk jó legyen! És nekünk így jó! Igaz?!
Sajnos én képeket nem tudok feltenni, mivel nem értek annyira a számítógéphez, de aki igen, az csak serénykedjen!

Sziasztok LAKK-LATEX-PVC-csapat!

djt-122 Creative Commons License 2002.11.29 0 0 170
Nos még egy hozzászólás a különbözö témákhoz.
Elöször is hogy miért nem olvassák a fórumot csajok?Szerintem ennek nagyon egyszerü oka van én nagyon ritkán találkozom olyan lánnyal aki érdeklödik a számitástechnika után,Akinek meg van kapcsolata az meg sokkal prózaibb fórumokat keres,pl szabás varrás,fözés,stb.
Lakk farmernadrág:szerintem nézd meg a Little Paul nevü üzletet a Teréz köruton.Van névjegykártyám is valahol,ha megtalálom beirom a telefonszámot.Addig annyit hogy a 6osról leszállva mész az Oktogon felé.Bal oldalt egy kapualjban van az üzlet,nekik volt nem is olyan rég lakkjeansuk,söt átlátszó farmernadrág és dzseki is!!!!!Amugy a használtruhásoknál is érdemes körbenézni,a multkor, a király utcában van egy ilyen alternativ használtruha bolt olyan menö fekete lakknacit vettünk 1690 Ft ért hogy hét nyelven beszélt!!!!!!
Hogy Már csak latexben megy a szex?árzabáló kérdezett ilyen hülyeséget,Nos nekünk csak egy lakk szoknyánk van és bizton mondom megy nélküle is de jobb vele:)
A PVC esökabátok nekem is tetszenek néhány éve az aranypók üzletben vettem egy teljesen átlátszó pvc esödzsekit átlátszósárgában és kékben is volt valami szlovák cég gyártotta és a Happy Rain kft forgalmazta.Amugy nézéttek meg a KEMO.de oldalt ott rengeteg PVC fóliából készült ruhát árusitanak.
HANN céget én csak úgy ismertem hogy lycra anyagú ruhákat készitett,nekem tölük biciklis rövidnadrágom van amit funkciója szerint használok,no sex:)
A magyarországi gyártásról.Ma ugy áll a dolog hogy az emberek fejében a lakk és bör latex ruhákkal kapcsolatban azonnal a szado mazo szex a korbács vagy a kurvák jelennek meg.Ez egyfajta beidegzödött gondolat nehéz kitörölni és a TV sem népszerüsiti.Ha valahol lenne egy fétisparti az RTL Klub Fókuszcsapata azonnal ott teremne,és riportban adná le hogy micsoda aberrált emberek vannak!Nos tehát a gyártásról.Eleve a fizetöképes kereslet nagyon kevés ebböl egy gyártó nem él meg,Aztán az árak?A Taylortól beszerezhetö lakk anyag 2000-4000 között,ez már adott,aztán ott van a szabász fizetése,a varrónöé,az energiafelhasználás,cérna varrógépkopás,karbantartás reklám,adó,tb,stb,stb.Én nem vagyok gazdasági szakember de nem nagyon lehetne olcsóbban kihozni,arról meg már nem is beszélve hogy Taurus autóbuszbelsöböl nem lehet latexruhát késziteni:))Szóval kellenek a minöségi alapanyagok,ezeket pedig kevesen tudják megfizetni.Vegyük az én példámat:Keresek nettó 80 at élnem is kell valamiböl,autóra gyüjtök,ez mellett csak álom a Simon O féle Catsuit 320Euróért!!!!!!Sajnos ez a keleteurópai valóság.Addig is mig ez változik marad az internetes képnézegetés és az álom.Tényleg más is belinkelhetne képeket meg cimeket egymás szórakoztatására nem?????
lack-plastic Creative Commons License 2002.11.29 0 0 169
DJT-122!
Tényleg nagyon jó ez a kép! Valószínüleg mindannyian valami ilyesmi szerelésben látnánk legszívesebben párunkat (és magunkat is természetesen)! Az már csak hab lenne ezen a vadító tortán, ha a multkor általad bemutatott dzseki is rajt lenne. Meg ne fázzon szegény árválkodó cicababa!
Igen, valószínüleg amerikában is tudják, mi az élet sója! Én egy időben például azért kezdtem el nézni a Vadangyal c. d-amerikai borzalmat, mert a főszereplő Milli tetőtől talpig LAKKban járt bulizni. A sorozatot most ismétlik, de "sajnos" nincs időm figyelgetni, mikor öltözik be a kiscsaj vadító rucijába.

Na, sziasztok LAKK-LATEX-PVC-csapat!
djt-122 Creative Commons License 2002.11.29 0 0 168
djt-122 Creative Commons License 2002.11.29 0 0 167
Úgy tünik amerikában is szeretik a latexet ime egy kép. Bárcsak az én csajomon is ilyen ruci feszülhetne!!!!!!(Scarred rubber.com)De azért ott sem olcsó.
lakk-fetis Creative Commons License 2002.11.29 0 0 166
Na akkor egy rossz hirrel kezdeném.
elmentem a harsfa utcaba.
Megneztem a lakk anyagot es nekem nem tetszett, fenytelen es vekony volt. mire meggyoztem a varronot varjon nekem gatyat meg inget lakkbol kiderul, hogy nincs olyan minosegu ami nekem kell.
Ha valaki tud meg lakk anyagot az szoljon.
Vagy tenyleg nem marad mas csak egy kozos kirandulas nyugatra pl:Becs-ig.
Amugy cstlakoznek az elottem szolohoz ha van valakinek lakk-jeans-e 30-32-es meretben megvennem. FELTEVE HA NEM A PLANETARIUMBAN DOLGOZOL (csillagaszati ar).

De tenyleg kulgyetek kepet felteszem és ha van elado ruhadaradotok azt is meg lehet hidetni akar keppel is.
Az elismerest pedig koszi meg egyszer.

lack-plastic Creative Commons License 2002.11.29 0 0 165
Lakk farmernadrágot szeretnék szerezni magamnak!
Magyarországon lehetséges ez?
lack-plastic Creative Commons License 2002.11.28 0 0 164
L8xxx!
A házi feladatomnak kész az első részfeladata: a HANN cég telefonszáma: 06-1-292-0501. A napokban felhivom őket, tegyen igy mindenki!

Árzabáló!
A szex valahogy nálunk is 95-5% a fétis (lakk) javára, és az az 5% nem az igazi. De hát ez a természetes! Nem? Át kell állni a 100-0 arányra!

Latex Bond!
Még nem köszöntem meg neked, hogy létrehoztad ezt a fórumot, hiszen sok LAKK-LATEX-PVC rajongónak szereztél ezzel örömöt, és talán barátokat is.
Multkor a "gátlás" szót csak azért emlegettem, hogy akiben még van - mert korábbi hozzászólásokból ez derül ki - az sürgősen dobja le magáról, és fétis-ügyben legyen gátlástalan-persze amennyire azt a körülmények engedik.
Korábban már említettem, hogy én a LAKKban vagyok otthon, és vannak tapasztalataim a PVC-vel kapcsolatban is, a LATEX varázsát azonban még ez idáig nem éreztem, amit sürgősen pótolni akarok. Arra kérlek, láss el tanáccsal a ruhák felvételével és fényesítésével kapcsolatban! Minden LATEX ruha eredendően matt, vagy vannak alapban fényesek is? Kösz!

Lakk-fetis!
Joggal dagad a májad, a képeid fantasztikusak!
A nőkkel kapcsolatban igazad van. Meg lehet figyelni, hogy ha egy nő nagyon akar tettszeni egy férfinek, akkor az esetek jelentős részében valami fényes ruhadarabot vesz fel. Lehet az egy műbőr dzseki, egy bőrnadrág, egy lakk csizi, stb.Tudják a nők, hogy ez tetszik a férfi nemnek, és érzik azt, hogy ezekben a cuccokban van valami erotikus. Beszélgettem már néhány nővel ezekről a dolgokról, és azokat a válaszokat kaptam, hogy a szolidabb dolgokról azért nem lépnek tovább, mondjuk a LAKKra, mert azt már kurvásnak tartják. Tehát nem maga az anyag volt a kifogás, hanem egy hozzá tartozó hülye előítélet. Egy ilyen példa volt a sógornőm. Egyszer, mikor nálunk volt felpróbálta a feleségem egyik lakk miniruháját, tükör elé állt, tetszett is neki (előtte még nem volt rajta LAKKruci), és az egyetlen kifogása a már előbb említett hülyeség volt. De, mint említettem rajta kívül mástól is hallottam már ezt, szintén a családból. Ja, és kezdetben a feleségemnek is ez volt az egyetlen -mára már nem létező- kifogása.
Hú, egyszer Keszthely mellett micsoda tetőtől talpig LAKKban álló kurvát láttam, te Isten! Az a nő ott volt a toplistán! Hozzáteszem: gusztusom nem lett volna hozzá, feltételezve, hogy ki tudja hányadik lettem volna az nap. De a rucija, és az alakja kitűnő volt.

Szerintem ha belépünk az EU-ba a nyugati fétiscégek is bevonulnak Magyarországra. Bár nem értek a jogi-gazdasági dolgokhoz,de lehet, hogy valami ilyen oka is lehet, hogy még nincsenek itt( pl. vám, vagy különféle kiviteli nehézségek, stb.). Azt azonban látom, hogy a mostani tagországakban élő fetisiszták nem küzdenek ilyen gondokkal, mint mi. Reménykedjünk!

Nem tud valaki valamit a BLACK LEVEL lakkollekció gyártójáról, annak elérhetőségéről? Annyit tudok, hogy a termékeket a német ORION cég is forgalmazza.

lakk-fetis Creative Commons License 2002.11.28 0 0 163
H't nem kellett sok'ig gy0zk0dnetek, hazamegyek ;s felrakom a topic-ot. Syinte dagad a m'jam a sok elismer;st0l, kuldjetek kepet, felrakom ay oldalra, es alakul a vendegkonyv is.

L-B
ha kell uzenj privat is.

es a topicot hidessuk a korridoron a nok lapjaban mert nem hisyem el, hogy a noket nem erdekli ez a tema. erdekli oket csak nem tudjak hogz vagyunk es nincsenek tisytaban magukkal sem.
en a tolem telhetot megtesyem de egyedul keves vagyok. Sajat tapasytalat, hogy erdekli a csjokat eyt latjuk a szerencsesebb koll;gainknal meg van nemi privat tapasytalatom is.

árzabáló Creative Commons License 2002.11.28 0 0 162
Latex Bond!

Nem,nem Ő sem jár így az utcán (mondjuk a latex naci helyett egy bőrnadrágan már igen) és még fetishpartin sem voltunk. Illetve tök mást csináltam(unk) Ausztriában.
Viszont sokat jártuk (és vásároltunk) az osztrák szexshopokban.
Az való igaz, hogy a fetish nállunk már nem kérdés, de hát már 8 éve csináljuk együtt.
A fetishparti még nekünk is távoli, Ő ugyan nem bánja, ha Én felveszek valamit, de ezt egyenlőre inkább csak a hálószobában csinálom, nem vagyok egy kifejezett exhibicionista alkat….
Szerintem lesz ilyen üzlet magyarországon, csak idő kérdése.

Előzmény: Latex Bond (161)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.28 0 0 161
Árzabáló !

A legfontosabbat el is felejtettem megkérdezni !!!
Mivel sajnos elég keveseknek adatik meg itthoni viszonylatban az enyémnél bővebb kollekció latex-cuccokból (sietve hozzáteszem : a legnagyobb sajnálatomra és bár ne így lenne és persze ezalatt nem azt értem, hogy bárcsak nekem lenne kevesebb :o) ), így máris előtört belőlem a kíváncsiság, hogy Neked melyek a kedvenceid és milyen cégektől szerezted be legféltettebb darabjaidat ? Ha nem vagyok túlságosan indiszkrét... :o)

L8xx :

Köszi a honlapot, sajnos ennyi az össz., amit én is tudok róluk. Ezért gondoltam, hogy el kellene nézni a Szentendrei út felé...

l8xxx Creative Commons License 2002.11.28 0 0 160
LB:

Most nem nagyon érek rá bővebben kutakodni, de itt van röviden a TIMONIA:

http://www.timonia.hu/
(az oldal még Szerkesztés alatt van.)

1035 Budapest, Szentendrei út. 39-53
Tel : +36 1 436-6604
Fax: +36 1 436-6605

Ciao
L8xxx

Latex Bond Creative Commons License 2002.11.28 0 0 159
Sziasztok Latex-Lakk-PVC Rajongók !

Látom szépen gyarapodik a kerekasztalunk taglétszáma, ez nagyon pozitív ! Folytassátok illetve folytassuk e szellemben !!! :o)))
Köszi mindenkinek a dícsérő szavait a topic hangulatát és témavezetését illetően, de ezt csupán Magatoknak köszönhetitek ! Ez a topic abszolút Titeket tükröz és nem jöhetett volna létre, ha Ti nem vagytok !

Djt-122 :

Moncler kabáttal eddig még nem találkoztam itthon, de ígérem, nyitott szemmel fogok járni ! Egyébként nekem is nagyon tetszik, ha nincs is kifejezetten olyan mérvű erotikus vonzereje a sportos vonalvezetése miatt, de rendkívül tetszetős, úgyhogy divat oldalról megközelítve egészen biztosan vennék én is, ha látnék. Bécsben persze ezt is lehet kapni, azt már ugye mondanom sem kell... (Fortuna Mode : Nussdorferstrasse 9, 1090. Wien)
Azért ha alaposan törni kezdem a fejem, felrémlik, hogy a Duna Plazában kb. 3 évvel ezelőtt láttam valami hasonló sötétkék lakk-anyagból tolldzsekit, ami férfiaknak készült. Ez biztos, mert csak hatalmas méretekben (XL-től fölfele) volt, úgyhogy rám nem is volt jó egyik sem, pedig baromira tetszett. :o( Lehet, hogy ez volt a híres MONCLER ???

At :

1.) Már megszokhatnád, hogy állandó magyarázkodás az életed... :o)))))))
Egyébként meg valóban Djt-122 régebbi látogató Nálad, fel is ruháztam ezennel Őt is a moderálás jogkörével ! :o)
2.) Oksa, ha kint járok Simon-éknál, akkor ígérem körbepörgetem magam... :o))

Lack-plastic :

Azért gyűltünk itt össze ennyien, hogy a gátlás nevezetű szó még véletlenül se forduljon elő senkinek a szótárában sem ! :o) Úgyhogy, nosza beszéljük ki azokat a témába vágó dolgokat, amelyeket a prűd csajokkal nem lehet ! Egyébként meg Neked egy szavad sem lehet : aki a házasság keretein belül legálisan lakkot nyalogathat, azt csak irigyelni lehet ! :o)))) Egyébként meg köszi a biztatást a bátortalanabbak nevében is !

Najlon :

Sajna a képek most sem jönnek föl a honlapodon, most néztem !
Pontosan olyan esőkabátot, ami a MÁV-osoknak volt, nem tudom lehet-e kapni, majd keresgélek Neked a neten. Azt hittem az átlátszó PVC jön be Neked is inkább, azért ajánlottam a "Fun Plastic"-ot... MÁV-os ismerősöm nincs egy szál se... Az a gond, hogy fogalmam sincs milyen szabásúra gondolsz ? És csak a sötétkék jó ? Nem hasonlít véletlenül a katonaira (csak éppen az sötétzöld) ???

L8xxx :

Szia, üdvözöllek tásaságunkban ! Örülök, hogy Győr is képviselteti magát ! :o))
Hogy némi büszkeség töltsön el : láttam a 2000-es próbálkozásodat itt a fórumon és tulajdonképpen ez az ötlet-kezdemény vezetett arra a felismerésre, hogy megpróbálkozzam én is egy ilyen támájú topic indításával, immáron 2002-es gondolkodásmóddal ! :o) Ha Te is közreműködsz a topic életbentartásával, akkor talán nem járok úgy, mint Te ! ;o)
A HANN fehérneműgyártónak én is utánanézek majd, de addig adok én is cserébe egy "házi feladatot", ami egy hasonlóan régi fehérneműs cég utáni nyomozást foglal magában. A régi cuccaim közt kutakodva bukkantam a Timonia Moden Gmbh névjegykártyájára, akiket azt hiszem, hogy a legelső Budapesten megrendezett Erotika kiállításon láttam kiállítani (elég régen volt már) és gyönyörű rikító sárga és piros színű lakkból készült fehérnemű-együtteseket mutattak be (bugyi, melltartó, harisnyatartó és talán még fűző is...). Hogy a cég létezik-e még egyáltalán, azt nem tudom, csak annyit, hogy a székhelyük a Szentendrei út 39-53. sz. alatt volt. Gondolom azért ilyen nagy a házszám intervallum, mert egy hatalmas épületről van szó, ami több cég irodáinak is otthont ad. Nem tudom, mert nem jártam arra mostanság, de ha lesz időm elnézek majd. De ha valaki netán arrafelé lakik, akkor nagy segítséget tehet, ha utánajár !!!

Nem is tudtam, hogy a Duna Plazás boltnak volt "leány-boltja" Pécsett ! Dehát mivel ugyanaz a balfék tulajdonosa volt mindkettőnek, nem is vártam, hogy ott életben marad az üzlet. Itt Pesten is rengeteg megrendelésük volt, amelyet nem teljesítettek, elég lett volna azzal törődni és akkor nem mennek tönkre ! Hangsúlyozom : a vásárlóerő itt is óriási volt !!! Láttam a megrendeléseket, egy spirálfüzetet írtak vele tele !!!
Hogy a magyarok miért ilyen töketlenek, azt végképp nem tudom... Hisz nekünk is van gumigyárunk (ahogy írtam, voltam is ott gyárlátogatáson gyerekkoromban), semmiféle különleges gépet nem kell hozzá vásárolni, csak egy szabászatot kell létrehozni, ahol a hengerekben külföldről beszállított gumianyagból a ruhákat ki lehetne szabni. Mert arra már gondolni sem merek, hogy esetleg olyan minőségi fényes felületű és sokféle színű latexanyagot is elő tudnánk állítani, mint amiből ezek a ruhák készülnek. Nálunk a műtős kesztyű, a befőttes gumi és az autógumi a gyártás csúcsa.
Ja, és egy sztori, amit sohasem felejtek el : néhányszor már én is a fejembe vettem, hogy megreformálom a hazai gumiipart és elkezdtem telefonálgatni, hogy mik a lehetőségek egy ilyesfajta gumiruha itthoni legyártatására. Hát, ne tudjátok meg !!! Ahol nem néztek elsőre sík hülyének, ott kiselőadást tartottak nekem a gumigyártásról és ezt most nem fogjátok elhinni, de az egyik helyen a következő dumával oktattak ki : egy teljes testet befedő overallt például csak akkor tudnának készíteni a méretemre, ha engem mártanának bele a folyékony gumiba és hagyják rajtam megszáradni, hiszen így készülnek a műtős- és a mosókesztyűk is : kéz formájú öntvényeken szárítgatják az eleinte cseppfolyós állagú gumit !!!! Ergó : kéne csináltatni egy Latex Bond formájú szobrot és azt bele lehetne mártogatni ebbe a folyadékba ! Na, erre varrjatok gombot !!! Ragasztásról még nem is hallottak ! És akkor még mindig problémába ütközik az, hogy ebbe hogyan fognak cippzárat applikálni... Különben is menjek a francba az elmebeteg kívánságaimmal !
Ezen a történeten nem is tudom, hogy utólag röhögjek-e vagy sírjak inkább ?

Árzabáló !

Üdvözöllek Téged is ! Naná, hogy csatlakozhatsz hozzánk ! :o)
Most már lassan készítek egy statisztikát, hogy közülünk kinek a barátnője tolerálja és kié nem ezen mániánkat, mert úgy látom jó irányba fejlődnek a csajok ! Gratulálok a barátnődhöz !!!! Hihetetlen jófej lehet ! A leírt szerelésben utcára is ki szokott menni ??? Mert akkor tényleg minden elismerésem ! Az enyém egyenlőre csak valamilyen partira szeretné felvenni az új ruháját, de azt még nem tudja hová ? A fétis party még nagyon a jövő zenéje, hiszen oda nekem is fel kellene öltöznöm illendően, az meg nincs tolerálva... :o))) Hagyományos disco-ban pedig elég feltűnő jelenség lenne ! :o) Így jobb híján megmarad hálószoba-játéknak. Ahhoz viszont egy kicsit luxus cucc, hogy csak úgy porosodjon...
Csak nem ilyen üzletben dolgoztál Ausztriában ??? Ti jártatok fétis partikra a barátnőddel, amíg kint voltál ? Ha igen, milyeneken vettetek részt ? Látsz esélyt arra, hogy Magyarországon is lehetőség nyíljon ilyen üzlet nyitására ?

árzabáló Creative Commons License 2002.11.28 0 0 158
Sziasztok!

Csatlakozni szeretnék Én is e topichoz.
28 éves vagyok és kb. 8 éve űzöm komolyabban a fetish-szexet. Eleinte csak alkalmanként, mostanra pedig olyan 95% fetis 5% „normál”.
Szerencsére a Barátnőm mindenben partner, sőt sokszor maga vesz ruhákat és lep meg vele.
A 8 év gyűjtögetése során már egy szekrénynyi ruha gyűlt össze.
Néha én is vásároltam Ausztriában (kinn dolgoztam) Így van egy pár latex cuccom is.
Mostanában egy fekete latex biciklisnadrágot, hosszú csizmát, egy rövid fehér szőrmebundát, és fekete bőrkesztyűket látok a legszívesebben a barátnőmön.

Egyébként Ti, hogyan élitek meg, hogy a „rendes” szex már nem annyira jó? (ha nem jó)
Van kb 15 jó minőségű „light”-fetish filmem, ha valakit érdekel szívesen cserélnék.
Üdv mindenkinek.

l8xxx Creative Commons License 2002.11.28 0 0 157
Hello Mindenkinek!

+ 1 latex-lakk-pvc fan!!!

2000-ben próbálkoztam itt a fórumon egy topicot inditani, de megállt. Most újra böngészgetek és Rátok találtam!!! :) Jó érzés, hogy végre foglalkozunk a latex-lakk-pvc üggyel. Magamról csak annyit, hogy 26 éves srác vagyok, én is, mint megannyian, a lányokon, hölgyeken látom inkább szívesen ezeket a szexis cuccokat. A maszkos, vákumos, heavy-s vonal kevésbé hoz lázba, de ez akár még változhat is :)

Lehet, hogy csak vaksi voltam, de a hozzászólások között nem láttam, hogy valaki a HANN nevű magyar fehérneműgyártó cégről tett volna említést... Én még Győrben vásároltam (hmm.. azt hiszem két éve) egy HANN melltartó és oldalt csatolható tanga együttest fekete lakkból a barátnőmnek (volt még miniszoknyás verzió is, mindkettő 10-12e Ft-ért, de az már elfogyott, mire visszaértem érte:( ), nagyon szép fényeset, és ahogy a BP Rákóczi út elejei különleges méteráru boltban megtudtam, ez a lakkanyag minden irányban nyúlós és nagyon minőségi. Hogy a HANN gyárt-e újra ilyet, nem tudom, magamnak és nektek is kiadom házifeladatba :)))
Egyik régebbi hozzászólásban olvastam, hogy volt BP-en egyik centerben valami bolt, ami sajna megszűnt. Nos egy kis adalék a történethez:
Ennek a boltnak a "leány-boltja" 1997 környékén nyitott meg Pécsen, az orvosi egyetem aulájában még volt is belőle divatbemutató (ahol elfelejtették a latexet lekenni fényesítővel...). Itt is óriási volt a vásárlóerő, jó cuccok voltak, de mint minden jó dolog, ez is végetért, nagyjából a pesti bolttal egyidőben... :(

Hazai latexgyártásról: ha az osztrákok (akiket egyébként nagyon tisztelek) meg tudnak csinálni egy ilyen céget, mi magyarok miért vagyunk ilyen töketlenek, hogy nem állunk ki magunkért? Mi miért ne tudnánk elkezdeni a gyártást? Hiszen tele vagyunk jobbnál jobb ötletekkel.
Nem hiszem, hogy unalmas lenne a kollekciónk, amit megterveznénk/legyártanánk. Biztos, hogy akad akár közöttünk is valaki, aki érez magában annyi ambíciót, hogy összefogjunk és nekiálljunk gyártani. Mit szóltok?

Na akkor ennek szellemében további jó napot, bujtassátok barátnőiteket, asszonyaitokat hamar latexbe!
Csao
L8xxx
Győrből

najlon Creative Commons License 2002.11.28 0 0 156
grancy ,Latex Bond kösz az infót,és az észrevételt!
Azóta visszaraktam a képeket tehát elvileg most működik az oldal.(tehát http://najlon.freeweb.hu)
Megnéztem a FunPlasticot de olyat nem találtam amilyet keresek.
Nem tudom emlékszik-e még valaki pár évvel ezelőttíg a MÁV kalauzoknak volt hasonló,sötétkék orkánszerű anyagból készült esőkabátjuk.
Kalauznőkön rendkívül szexi volt.
Sajnos pár éve már nem látni ezt a darabot.
Ha valakinek van Máv-os ismerőse és tud ilyet szerezni szóljon!!
djt-122 Creative Commons License 2002.11.27 0 0 155
Na ezaz amiröl beszéltem

lack-plastic Creative Commons License 2002.11.26 0 0 154
Lakk-fetis!
Nézegettem az oldalaidat, Isten vagy!
A müanyagok közül én is a lakkot szeretem a legjobban. Az ágyon fekvő, és a melleit dagasztó lakkrucis nőnél nincs fantasztikusabb látvány kerek ez univerzumban - legalább is szerintünk. Legutóbb drága feleségem tüzpirosba öltözzött, mégpedig melleitől a popsijáig huzódó cipzáros bodyjába, és az általam leginkább díjazott feszülő miniszoknyájába. Imádom, amikor ebben a szerelésben nekinyujtózik a langyos cserépkályhának, és kinyomja édes popsiját. Isteni érzés végignyalni a feszülő LAKKot, aztán hozzásimulni LAKKba csomagolt testéhez.

Örülök, hogy ti is hasonlóképpen gondoljátok ezeket a dolgokat, ki LAKKal, ki LATEXszel, ki PVC-vel.
Hát igen. Sajnos Magyarországon a mi témánk még eléggé tabu. Szerintem sokkal több emberben meglehet a tudat alatti vonzalom e csodálatos rucikhoz, mint ahányan ezt kifejezésre is juttatjuk, de hát az előitéleteket és a gátlásokat bizony nehéz leküzdeni, főleg, ha nincs kivel megbeszélni. Most bátoritást szeretnék adni azoknak, akik már tisztában vannak vonzalmukkal a LAKK-LATEX-PVC ruhák iránt, de még nem merték ezt bevallani párjuknak: Ez a fetisizmus egy soha el nem muló csodálatos szenvedély. Ha nem akarsz róla tudomást szerezni, ez akkor is ott van. Előbb, vagy utóbb úgy is kitör általad bezárt börtönéből, és az a jó, ha ezt a kitörést te irányítod, mármint az időzítést tekintve. Mondd el bátran partnerednek egy arra alkalmas pillanatban, például egy kellemesen együttöltött "idilli" nap végén, amikor a szokásosnál jobb a hangulatotok. Le kell ülni, és meg kell beszélni a problémát. Nekem sikerült, neked miért ne sikerülne?! Ha bejön, akkor a világ legboldogabb embere leszel. Ha pedig emiatt megromlik a kapcsolat, akkor az olyan is volt. Mi a párommal már csak ugy szeretkezünk, hogy Ő LAKK ruciban van (sajnos magamnak még nem sikerült beszereznem, de ami késik, az NEM múlik). Ennyit a bizonytalankodóknak.

Én is katasztrofálisnak tartom a magyar helyzetet, mármint a LAKK-LATEX-PVC ruhák forgalmazását tekintve. Ha megnyerem a LOTTO 5-öst, ígérem nektek, változni fog a helyzet!!!!

Lehet, hogy engem érdekelne a bécsi út, bár ez függvénye a pillanatnyi anyagi helyzetemnek!
Mára búcsúzom tőletek FETISISZTA barátaim, LAKKOS-LATEXES-PVC-s jó éjszakát!

Ateus Creative Commons License 2002.11.26 0 0 153
Kedves LB!

Megint rosszul fogalmaztam, ergo megint magyarázkodnom kell.
1. Értettem mire utaltál a "régi bútordarab"bal, csak rosszul fogalmaztam meg a reakciómat :) Tehát azt akartam mondani, hogy igaz, hogy már régen járok ide, mint "néző", de még nem olyan régen aktíváltam magam, hogy ilyen nagy tisztesség érjen :)) pl. djt is régebbi bútordarab nálam szerintem :)
2. A körülnézést úgy értettem, mint amikor a viccben szereplő vak ember bemegy a közértbe, megpörgeti a kutyáját a póráznál fogva, majd amikor az egyik vevő megkérdezi mit csinál, azt feleli: - Mit csinálnék? Körülnézek. :))))))
Természetes, hogy nem tudjátok milyen az én ízlésem, de ahhoz nem kell ismernetek, hogy megnézzétek mi van a "neten túl". Venni úgyis én fogok magamnak, és természetes hogy én is körül fogok nézni ha majd odajutok. De azért több szem többet lát nem? :))

Előzmény: Latex Bond (150)
djt-122 Creative Commons License 2002.11.26 0 0 152
Legujabb mániám hogy tolldzsekiben is lehet lakkból készültet kapni nöi és férfi válltozatban is!!!!!!Az egyik legkirályabb a francia MONCLER.A kabátjaikról képeket ezen a cimen találhattok:http://mitglied.lycos.de/MONCLER_Fanpage/indexdeu.html egyszerüen szuper.Szivesen feszitenék a barátnöm oldalán egy ilyen baró dzsekiben!!!!Amugy hallott valaki ezekröl a dzsekikröl.Hol lehet itthon kapni ilyet vajon?
darkedge Creative Commons License 2002.11.26 0 0 151
lakk-fetis
Magyon király az oldalad.Az egészet még nem volt időm végignézni, de amit eddig láttam ahhoz csak gratulálni tudok.
Köszönöm,hogy megosztottad velünk.
Gumipitypang egyik hozzászólására reagálva:elég sok topic-ot olvastam de valóban messzemenőleg ez az egyik legkulturáltabb hangnemű.Talán azért,mert itt hasonló beállítottságú és érdeklődési körű emberek gyűltek össze akik megértik egymás problémáját.Itt a tapasztalatcsere és a segítségnyújtás a fontos,nem a másik sárbatiprása.
L.B. a karácsonyi meglepi jó ötlet, köszi.
d.e.
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.26 0 0 150
Gumipitypang !

Igazad van, kifejezetten üdítő színfolt lenne egy latex-kedvelő hölgy jelenléte is a topic-unkban, de bízzuk ezt inkább a véletlenre. Ha él egyáltalán ilyen lány Magyarországon és szokott internetezni, akkor előbb-utóbb ide fog találni. Persze, ha mondjuk Lakk-fetis vagy Gummiboy említést tenne a honlapján eme kis társaságról ;o), akkor nyilván megnövekednének az esélyeink, de ez az Ő szuverén joguk eldönteni, hogy megérdemeljük-e a nagyobb figyelmet vagy sem. :o))
Mellesleg hiába linkeljük be egy másik honlapra a topic-unkat, hiszen ettől még továbbra is az Internet-bújók táborából kerülne ki a látogatók nagy része, hiszen az ilyen témájú honlapok megtalálása is esetenként komoly keresőmunkát igényel. (Személy szerint csak meglehetősen célzott kutatómunkával találhattam volna rá Gummiboy és Lakk-fetis honlapjára, ha nem tesznek róla említést, pedig nem vagyok annyira über-béna az Internetes keresgélésben...) A gond ott van, hogy hazánkban még nagyon sok ember, de főként a lányok nem mutatnak túlzott érdeklődést az Internet iránt, így fogalmuk sincs róla, hogy esetleg az Ő érdeklődési körükbe vágó témáról is lehetne ott információt csere-berélni.
Áthidaló megoldásként meg lehet próbálni a tipikus női oldalak fórumain (Nők Lapja Café, Hölgyvilág, stb.) megpendíteni a témát és oda belinkelni a topic-ot, de szerintem ez annyira extrém téma, hogy kevés csaj mozdulna rá érdemben.
Saját képek közzé tétele csak úgy lehetséges, ha regisztrálsz Magadnak helyet mondjuk a www.freeweb.hu-n, vagy a www.tar.hu-n, majd oda feltöltöd egy FTP progival a képeidet és máris lehet linkeket közölni itt a topic-ban. Tudom, hogy macerás, de ha mindenáron meg kívánod osztani mindenkivel amid van, ez az egyetlen járható út. Vagy megkéred valamelyik honlap-tulajdonost, hogy csináljon egy "Barátok" szekciót és tegye fel oda ideiglenesen egy-két fotódat. Más ötletem nincs a technikai kivitelezést illetően...
Bécsi utazás ügyben nem tudok semmi biztosat ígérni, de mindenképpen lelevelezzük egymással privátban, ha esedékessé válik, OK ? Ha már tuti az időpont, akkor írj a mail-emre !

Lakk-fetis !

A legközelebbi party időpontját én sem tudom, mert még a szervezők sem tudják. Szoktam értesítést kapni SMS-ben pár nappal előtte, úgyhogy ha megtudok valamit, majd szólok ! A party továbbra is az Ó utcai Heaven-ben kerül megrendezésre, mert a Marco Polo bár valamiért nem jött össze, amikor váltani akartak. Az utolsó party Nov.1-én volt Halloween alkalmából. Gondolom lesz még valami Karácsonyi vagy évzáró buli, aztán meg majd csak jövőre...
ROZALLA-ra nem emlékszem, pedig én is szinte ittam magamba az ilyen látványvilágú videoklippeket ! :o) Viszont a Five Young Cannibals-nek (szintén nem egy mai együttes ! :o) ) volt azt hiszem egy olyan klippje, ahol az énekes pasit belerakták valami sárga színű szoros lakk-zsákba és mint egy múmia lógott lefelé a plafonról. Valami kunkori fejdísz is volt rajta és úgy nézett ki, mint valami bebábozódott bogár, aminek a feje már kint van... Nekem marhára tetszett ! :o)) Ez a legrégebbi emlékem a TV-ben látott fétisről... A másik régi szám pedig - bár ezeket említettem már egyszer itt a topic-ban -, ami nagyon nagy kedvenc volt : az U96-nak a "Love Religion", ahol Daisy Dee feszes fekete lakk estélyiben széttárt karokkal kikötözve egy emelvényen énekel. Ezt az ötletet lekoppintotta a Fun Factory gyönyörű szőke énekesnője a "Pain" című számában, ahol minden irányban kifeszített gumi szalagok voltak a testére rögzítve és ezzel tartották féken a "vergődő" csajszit. Lehet, hogy nem pontos az emlékképem, de nekem így jobban tetszik... :o)))))

At !

Nem azt mondtam, hogy "öreg", hanem azt, hogy "régi" bútordarab ! :o) Nagy különbség ! Azt értettem ezalatt, hogy régóta jelen vagy a topic-omban ! Nnna ! :o))) Szerintem ezzel a gondolkodásmóddal itt mindenki baromi fiatalnak számít, függetlenül az életévétől !!!
A Simon tudtommal nem fog emelni, az osztrákoknál ez nem divat. A régi modelljeiket ugyanilyen áron fogják árusítani valószínűleg 2003-ban is, csak éppen ha lesznek újabb kreációk, akkor azoknak lesz majd egy kicsit magasabb az ára. Látogasd rendszeresen a honlapjukat, mert átlagosan 2-3 havonta felkerül valami újdonság. (Ha más nem is, a fotógalériába kerülnek képek.) Olcsóbb kategóriájú, de tetszetős kesztyűk és tangák most is vannak náluk, nézd át a kínálatot ! Hiába néz valaki más Neked cuccot, ha egyszer nem tudja, hogy Te mire vágysz, illetve mi tetszik ! Ezt csak úgy lehet, ha saját szemeddel látod, nem jó, ha ezt másra bízod !

Lakk-fetis !

A politika valóban nem ide való, szerintem Sexyshoes-nak sem ez volt a szándéka - ismerem őt a másik fórumból -, csak elborzasztani, hogy embereknek van pofájuk ilyen domain-t regisztrálni, csak azért hogy politizálhassanak. Ezért nem kell őket látogatni, mert akkor csak a látogatottsági mutatójuk nő és még elbízzák magukat ! :o)))
Tetszik a honlapod, tényleg nagyon igényesek a fotók ! Szép nők szép ruhákban !!!

Najlon !

Sajnos a honlapodon egyetlen kép sem jött fel, lehet, hogy nálam volt a bibi, de még nem tudtam megnézni ! Azért jó, ha te is utánanézel, hogy nem-e törölték a képeidet !!! A linkek közül is van olyan, ami már elavult ! Frissítsd a honlapodat !
Ha dögös nylon esőkabátokat akarsz, akkor inkább a németeknél keresd, például az általam ajánlott Fun Plastic-nél. Azért ajánlgatom mindig őket, mert én rendeltem már tőlük és 2 héten belül megérkezett a csomag és rendkívül kedvesen válaszoltak a levelemre is, amikor először érdeklődtem náluk ! A Shinymac angol cég - ha jól tudom - és a szigetországból mindig is macerásabb a csomagküldés ide a "Balkánra".
Hát most már mindenkinek a barátnője szívesen visel ilyen dolgokat ??? :o)) Az eszem megáll !!! :o))) Akkor mi a fenén kesergünk állandóan ???

najlon Creative Commons License 2002.11.26 0 0 148
Lakk-fétis az oldaladon nagyon szépek a képek
najlon Creative Commons License 2002.11.26 0 0 147
Ne haragudjatok lehet hogy nem ide tartozik, az én érdeklődésemet a nylon esőkabátok kötik le.A szerencsém az hogy a barátnőm is szívesen viselne ilyen cuccot de nem tudom hol lehet Magyarországon ilyet kapni.(lásd:http://najlon.freeweb.hu)
Ugyhogy ha valakinek van ötlete nagyon megköszönném!Külföldről már próbáltam(www.shinymac.com),sikertelenül.
lakk-fetis Creative Commons License 2002.11.26 0 0 146
NADE URAIM A POLITIKA? Nem az enyém a topic de szerintem nem erről szól és ezért L-B sem haragszik meg ha ezt mondom.

Na, más:
Frissítés van a http://lakk-fetis.fw.hu-n
lakk fetisiszták figyelem sok finomságot tettem fel az oldalra és egy kicsit kedveskedtem a latex rajongóknak is.
Ismerkedesről annyit, olvasátok el az oldalon található irásaimat és javaslataimat. Szerintem érdemes.
Ha érdekelnek valakit kellemes pvc és latex oldalak, látogasson el a shinylinks.com-ra. Ajánlom szíves figyelmetekbe.

sexyshoes Creative Commons License 2002.11.25 0 0 145
próbaként a szexyshop helyett írd be a sexyshop -ot. érdekes kis honlap.
Előzmény: djt-122 (143)
Ateus Creative Commons License 2002.11.25 0 0 144
LB!

Köszönöm a rámtestált jogot, igyexem nem visszaélni vele :)))) Ami pedig az öreg bútordarab témát illeti, szintén megtiszteltetésnek veszem /bár tény mi tény, a magam 28 évével talán még nem is én vagyok a legöregebb itt/ :))

Lenne 1 nagy kérésem a Bécsbe "sexturizmus" céljából utazókhoz. Gondolom az első utatok a Simon O-hoz vezet /vagy nem :))/. Ha igen, kérlek nézzetek alaposan körül, hogy mit lehet viszonylag olcsón beszerezni ill. szándékoznak-e 2003-ban árakat emelni? Én most kezdésnek valami nagyon egyszerűt akarnék szerezni /kesztyű vagy tanga/ minőségit de abból minél olcsóbbat. Remélem tavasszal végre kijutok, és akkor már felkészülten mennék oda vásárolni. Addig úgysem lesz keretem vásárolgatni :( Két hónappal a szülinapom után meglepem majd magam valamivel. a lényeg, hogy latex legyen :) /Sajnos a mostanra tervezett ausztriai látogatásom elmaradt/. Előre is köszönöm a tájékoztatást.

Ja és 1 ötlet vagy inkább kérés? nem is tudom. Szóval akinek van lehetősége, indittatása és tudása, az legyen szíves vagy rakja ki egy amatőr /itt nem feltétlen a fotó minőségére gondoltam :)/ képét magáról latexben, vagy küldje el a mailcímemre legyen kedves. nagyon kíváncsi vagyok ugyanis :-) Cserébe nagyon nem tudok mit felajánlani, de ha majd nekem is lesz valami hasonlóm akkor azt én is "közkincsé" teszem. Ezt is köszönöm.

Előzmény: Latex Bond (139)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!