Keresés

Részletes keresés

djt-122 Creative Commons License 2002.11.27 0 0 155
Na ezaz amiröl beszéltem

lack-plastic Creative Commons License 2002.11.26 0 0 154
Lakk-fetis!
Nézegettem az oldalaidat, Isten vagy!
A müanyagok közül én is a lakkot szeretem a legjobban. Az ágyon fekvő, és a melleit dagasztó lakkrucis nőnél nincs fantasztikusabb látvány kerek ez univerzumban - legalább is szerintünk. Legutóbb drága feleségem tüzpirosba öltözzött, mégpedig melleitől a popsijáig huzódó cipzáros bodyjába, és az általam leginkább díjazott feszülő miniszoknyájába. Imádom, amikor ebben a szerelésben nekinyujtózik a langyos cserépkályhának, és kinyomja édes popsiját. Isteni érzés végignyalni a feszülő LAKKot, aztán hozzásimulni LAKKba csomagolt testéhez.

Örülök, hogy ti is hasonlóképpen gondoljátok ezeket a dolgokat, ki LAKKal, ki LATEXszel, ki PVC-vel.
Hát igen. Sajnos Magyarországon a mi témánk még eléggé tabu. Szerintem sokkal több emberben meglehet a tudat alatti vonzalom e csodálatos rucikhoz, mint ahányan ezt kifejezésre is juttatjuk, de hát az előitéleteket és a gátlásokat bizony nehéz leküzdeni, főleg, ha nincs kivel megbeszélni. Most bátoritást szeretnék adni azoknak, akik már tisztában vannak vonzalmukkal a LAKK-LATEX-PVC ruhák iránt, de még nem merték ezt bevallani párjuknak: Ez a fetisizmus egy soha el nem muló csodálatos szenvedély. Ha nem akarsz róla tudomást szerezni, ez akkor is ott van. Előbb, vagy utóbb úgy is kitör általad bezárt börtönéből, és az a jó, ha ezt a kitörést te irányítod, mármint az időzítést tekintve. Mondd el bátran partnerednek egy arra alkalmas pillanatban, például egy kellemesen együttöltött "idilli" nap végén, amikor a szokásosnál jobb a hangulatotok. Le kell ülni, és meg kell beszélni a problémát. Nekem sikerült, neked miért ne sikerülne?! Ha bejön, akkor a világ legboldogabb embere leszel. Ha pedig emiatt megromlik a kapcsolat, akkor az olyan is volt. Mi a párommal már csak ugy szeretkezünk, hogy Ő LAKK ruciban van (sajnos magamnak még nem sikerült beszereznem, de ami késik, az NEM múlik). Ennyit a bizonytalankodóknak.

Én is katasztrofálisnak tartom a magyar helyzetet, mármint a LAKK-LATEX-PVC ruhák forgalmazását tekintve. Ha megnyerem a LOTTO 5-öst, ígérem nektek, változni fog a helyzet!!!!

Lehet, hogy engem érdekelne a bécsi út, bár ez függvénye a pillanatnyi anyagi helyzetemnek!
Mára búcsúzom tőletek FETISISZTA barátaim, LAKKOS-LATEXES-PVC-s jó éjszakát!

Ateus Creative Commons License 2002.11.26 0 0 153
Kedves LB!

Megint rosszul fogalmaztam, ergo megint magyarázkodnom kell.
1. Értettem mire utaltál a "régi bútordarab"bal, csak rosszul fogalmaztam meg a reakciómat :) Tehát azt akartam mondani, hogy igaz, hogy már régen járok ide, mint "néző", de még nem olyan régen aktíváltam magam, hogy ilyen nagy tisztesség érjen :)) pl. djt is régebbi bútordarab nálam szerintem :)
2. A körülnézést úgy értettem, mint amikor a viccben szereplő vak ember bemegy a közértbe, megpörgeti a kutyáját a póráznál fogva, majd amikor az egyik vevő megkérdezi mit csinál, azt feleli: - Mit csinálnék? Körülnézek. :))))))
Természetes, hogy nem tudjátok milyen az én ízlésem, de ahhoz nem kell ismernetek, hogy megnézzétek mi van a "neten túl". Venni úgyis én fogok magamnak, és természetes hogy én is körül fogok nézni ha majd odajutok. De azért több szem többet lát nem? :))

Előzmény: Latex Bond (150)


djt-122 Creative Commons License 2002.11.26 0 0 152
Legujabb mániám hogy tolldzsekiben is lehet lakkból készültet kapni nöi és férfi válltozatban is!!!!!!Az egyik legkirályabb a francia MONCLER.A kabátjaikról képeket ezen a cimen találhattok:http://mitglied.lycos.de/MONCLER_Fanpage/indexdeu.html egyszerüen szuper.Szivesen feszitenék a barátnöm oldalán egy ilyen baró dzsekiben!!!!Amugy hallott valaki ezekröl a dzsekikröl.Hol lehet itthon kapni ilyet vajon?
darkedge Creative Commons License 2002.11.26 0 0 151
lakk-fetis
Magyon király az oldalad.Az egészet még nem volt időm végignézni, de amit eddig láttam ahhoz csak gratulálni tudok.
Köszönöm,hogy megosztottad velünk.
Gumipitypang egyik hozzászólására reagálva:elég sok topic-ot olvastam de valóban messzemenőleg ez az egyik legkulturáltabb hangnemű.Talán azért,mert itt hasonló beállítottságú és érdeklődési körű emberek gyűltek össze akik megértik egymás problémáját.Itt a tapasztalatcsere és a segítségnyújtás a fontos,nem a másik sárbatiprása.
L.B. a karácsonyi meglepi jó ötlet, köszi.
d.e.
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.26 0 0 150
Gumipitypang !

Igazad van, kifejezetten üdítő színfolt lenne egy latex-kedvelő hölgy jelenléte is a topic-unkban, de bízzuk ezt inkább a véletlenre. Ha él egyáltalán ilyen lány Magyarországon és szokott internetezni, akkor előbb-utóbb ide fog találni. Persze, ha mondjuk Lakk-fetis vagy Gummiboy említést tenne a honlapján eme kis társaságról ;o), akkor nyilván megnövekednének az esélyeink, de ez az Ő szuverén joguk eldönteni, hogy megérdemeljük-e a nagyobb figyelmet vagy sem. :o))
Mellesleg hiába linkeljük be egy másik honlapra a topic-unkat, hiszen ettől még továbbra is az Internet-bújók táborából kerülne ki a látogatók nagy része, hiszen az ilyen témájú honlapok megtalálása is esetenként komoly keresőmunkát igényel. (Személy szerint csak meglehetősen célzott kutatómunkával találhattam volna rá Gummiboy és Lakk-fetis honlapjára, ha nem tesznek róla említést, pedig nem vagyok annyira über-béna az Internetes keresgélésben...) A gond ott van, hogy hazánkban még nagyon sok ember, de főként a lányok nem mutatnak túlzott érdeklődést az Internet iránt, így fogalmuk sincs róla, hogy esetleg az Ő érdeklődési körükbe vágó témáról is lehetne ott információt csere-berélni.
Áthidaló megoldásként meg lehet próbálni a tipikus női oldalak fórumain (Nők Lapja Café, Hölgyvilág, stb.) megpendíteni a témát és oda belinkelni a topic-ot, de szerintem ez annyira extrém téma, hogy kevés csaj mozdulna rá érdemben.
Saját képek közzé tétele csak úgy lehetséges, ha regisztrálsz Magadnak helyet mondjuk a www.freeweb.hu-n, vagy a www.tar.hu-n, majd oda feltöltöd egy FTP progival a képeidet és máris lehet linkeket közölni itt a topic-ban. Tudom, hogy macerás, de ha mindenáron meg kívánod osztani mindenkivel amid van, ez az egyetlen járható út. Vagy megkéred valamelyik honlap-tulajdonost, hogy csináljon egy "Barátok" szekciót és tegye fel oda ideiglenesen egy-két fotódat. Más ötletem nincs a technikai kivitelezést illetően...
Bécsi utazás ügyben nem tudok semmi biztosat ígérni, de mindenképpen lelevelezzük egymással privátban, ha esedékessé válik, OK ? Ha már tuti az időpont, akkor írj a mail-emre !

Lakk-fetis !

A legközelebbi party időpontját én sem tudom, mert még a szervezők sem tudják. Szoktam értesítést kapni SMS-ben pár nappal előtte, úgyhogy ha megtudok valamit, majd szólok ! A party továbbra is az Ó utcai Heaven-ben kerül megrendezésre, mert a Marco Polo bár valamiért nem jött össze, amikor váltani akartak. Az utolsó party Nov.1-én volt Halloween alkalmából. Gondolom lesz még valami Karácsonyi vagy évzáró buli, aztán meg majd csak jövőre...
ROZALLA-ra nem emlékszem, pedig én is szinte ittam magamba az ilyen látványvilágú videoklippeket ! :o) Viszont a Five Young Cannibals-nek (szintén nem egy mai együttes ! :o) ) volt azt hiszem egy olyan klippje, ahol az énekes pasit belerakták valami sárga színű szoros lakk-zsákba és mint egy múmia lógott lefelé a plafonról. Valami kunkori fejdísz is volt rajta és úgy nézett ki, mint valami bebábozódott bogár, aminek a feje már kint van... Nekem marhára tetszett ! :o)) Ez a legrégebbi emlékem a TV-ben látott fétisről... A másik régi szám pedig - bár ezeket említettem már egyszer itt a topic-ban -, ami nagyon nagy kedvenc volt : az U96-nak a "Love Religion", ahol Daisy Dee feszes fekete lakk estélyiben széttárt karokkal kikötözve egy emelvényen énekel. Ezt az ötletet lekoppintotta a Fun Factory gyönyörű szőke énekesnője a "Pain" című számában, ahol minden irányban kifeszített gumi szalagok voltak a testére rögzítve és ezzel tartották féken a "vergődő" csajszit. Lehet, hogy nem pontos az emlékképem, de nekem így jobban tetszik... :o)))))

At !

Nem azt mondtam, hogy "öreg", hanem azt, hogy "régi" bútordarab ! :o) Nagy különbség ! Azt értettem ezalatt, hogy régóta jelen vagy a topic-omban ! Nnna ! :o))) Szerintem ezzel a gondolkodásmóddal itt mindenki baromi fiatalnak számít, függetlenül az életévétől !!!
A Simon tudtommal nem fog emelni, az osztrákoknál ez nem divat. A régi modelljeiket ugyanilyen áron fogják árusítani valószínűleg 2003-ban is, csak éppen ha lesznek újabb kreációk, akkor azoknak lesz majd egy kicsit magasabb az ára. Látogasd rendszeresen a honlapjukat, mert átlagosan 2-3 havonta felkerül valami újdonság. (Ha más nem is, a fotógalériába kerülnek képek.) Olcsóbb kategóriájú, de tetszetős kesztyűk és tangák most is vannak náluk, nézd át a kínálatot ! Hiába néz valaki más Neked cuccot, ha egyszer nem tudja, hogy Te mire vágysz, illetve mi tetszik ! Ezt csak úgy lehet, ha saját szemeddel látod, nem jó, ha ezt másra bízod !

Lakk-fetis !

A politika valóban nem ide való, szerintem Sexyshoes-nak sem ez volt a szándéka - ismerem őt a másik fórumból -, csak elborzasztani, hogy embereknek van pofájuk ilyen domain-t regisztrálni, csak azért hogy politizálhassanak. Ezért nem kell őket látogatni, mert akkor csak a látogatottsági mutatójuk nő és még elbízzák magukat ! :o)))
Tetszik a honlapod, tényleg nagyon igényesek a fotók ! Szép nők szép ruhákban !!!

Najlon !

Sajnos a honlapodon egyetlen kép sem jött fel, lehet, hogy nálam volt a bibi, de még nem tudtam megnézni ! Azért jó, ha te is utánanézel, hogy nem-e törölték a képeidet !!! A linkek közül is van olyan, ami már elavult ! Frissítsd a honlapodat !
Ha dögös nylon esőkabátokat akarsz, akkor inkább a németeknél keresd, például az általam ajánlott Fun Plastic-nél. Azért ajánlgatom mindig őket, mert én rendeltem már tőlük és 2 héten belül megérkezett a csomag és rendkívül kedvesen válaszoltak a levelemre is, amikor először érdeklődtem náluk ! A Shinymac angol cég - ha jól tudom - és a szigetországból mindig is macerásabb a csomagküldés ide a "Balkánra".
Hát most már mindenkinek a barátnője szívesen visel ilyen dolgokat ??? :o)) Az eszem megáll !!! :o))) Akkor mi a fenén kesergünk állandóan ???

najlon Creative Commons License 2002.11.26 0 0 148
Lakk-fétis az oldaladon nagyon szépek a képek
najlon Creative Commons License 2002.11.26 0 0 147
Ne haragudjatok lehet hogy nem ide tartozik, az én érdeklődésemet a nylon esőkabátok kötik le.A szerencsém az hogy a barátnőm is szívesen viselne ilyen cuccot de nem tudom hol lehet Magyarországon ilyet kapni.(lásd:http://najlon.freeweb.hu)
Ugyhogy ha valakinek van ötlete nagyon megköszönném!Külföldről már próbáltam(www.shinymac.com),sikertelenül.
lakk-fetis Creative Commons License 2002.11.26 0 0 146
NADE URAIM A POLITIKA? Nem az enyém a topic de szerintem nem erről szól és ezért L-B sem haragszik meg ha ezt mondom.

Na, más:
Frissítés van a http://lakk-fetis.fw.hu-n
lakk fetisiszták figyelem sok finomságot tettem fel az oldalra és egy kicsit kedveskedtem a latex rajongóknak is.
Ismerkedesről annyit, olvasátok el az oldalon található irásaimat és javaslataimat. Szerintem érdemes.
Ha érdekelnek valakit kellemes pvc és latex oldalak, látogasson el a shinylinks.com-ra. Ajánlom szíves figyelmetekbe.

sexyshoes Creative Commons License 2002.11.25 0 0 145
próbaként a szexyshop helyett írd be a sexyshop -ot. érdekes kis honlap.
Előzmény: djt-122 (143)
Ateus Creative Commons License 2002.11.25 0 0 144
LB!

Köszönöm a rámtestált jogot, igyexem nem visszaélni vele :)))) Ami pedig az öreg bútordarab témát illeti, szintén megtiszteltetésnek veszem /bár tény mi tény, a magam 28 évével talán még nem is én vagyok a legöregebb itt/ :))

Lenne 1 nagy kérésem a Bécsbe "sexturizmus" céljából utazókhoz. Gondolom az első utatok a Simon O-hoz vezet /vagy nem :))/. Ha igen, kérlek nézzetek alaposan körül, hogy mit lehet viszonylag olcsón beszerezni ill. szándékoznak-e 2003-ban árakat emelni? Én most kezdésnek valami nagyon egyszerűt akarnék szerezni /kesztyű vagy tanga/ minőségit de abból minél olcsóbbat. Remélem tavasszal végre kijutok, és akkor már felkészülten mennék oda vásárolni. Addig úgysem lesz keretem vásárolgatni :( Két hónappal a szülinapom után meglepem majd magam valamivel. a lényeg, hogy latex legyen :) /Sajnos a mostanra tervezett ausztriai látogatásom elmaradt/. Előre is köszönöm a tájékoztatást.

Ja és 1 ötlet vagy inkább kérés? nem is tudom. Szóval akinek van lehetősége, indittatása és tudása, az legyen szíves vagy rakja ki egy amatőr /itt nem feltétlen a fotó minőségére gondoltam :)/ képét magáról latexben, vagy küldje el a mailcímemre legyen kedves. nagyon kíváncsi vagyok ugyanis :-) Cserébe nagyon nem tudok mit felajánlani, de ha majd nekem is lesz valami hasonlóm akkor azt én is "közkincsé" teszem. Ezt is köszönöm.

Előzmény: Latex Bond (139)
djt-122 Creative Commons License 2002.11.25 0 0 143
Helo lakk ruhák tekintetében nézzétek meg a www.szexyshop.hu oldalt.Bár elég kevés a választék azért én tudok majd mit rendelni.Végül is melltartó és tanga kombinácioból van benne elég választék,szóval elmegy.
lakk-fetis Creative Commons License 2002.11.25 0 0 142
Apropo kedves L-B

mikor es hol lesz legkozelebb fetis party?

Nagyon erdekel mert utoljara decemderben voltam (O utca) es mivel ismet FREE vagyok megismerkednek fetisiszta lanyokkal. Felteve ha lesznek, ha nem akkor csak a kellemes legkor marad a hozzam(nk) hasonlokkal. Legalabb szivok egy kis latex illatot.
Mas:
Emlekszik meg valaki ROZALLA-ra a '90-es evek elejerol. Piros latex overal, fekete kesztyu,fekete haj. Klipp egy (talan) hajo belsejeben. Tudjatok "mindenki repul". Na en azota tudom amit tudok magamrol. ( UUUHH az mar lassan 12 eve) Hasonlo elmeny meg a kedvenc irodalomtanarnom hosszu bor-szoknyaja es kabatja.
Eletem egyik legszebb utazasa egy husszu lakk-kabatos holgyel volt a Bp-Hatvan vonalon egy zsufolt vonatban. Egymassal szemben ultunk es en csak a kabatot neztem (lahettem vagy tiz eves) azonnal beleszerettem es utana kerestem a vonaton de nem jott soha tobbe. Hat igy kezdodott nalam ez a dolog. Azota is itt tartok szinte csak a szerelem marad, semmi igazi beteljesedes, de ezzel sokan igy vagyunk.

Gumipitypang Creative Commons License 2002.11.25 0 0 141
Sziasztok!

„és akkor már csak évtizedek kérdése hogy nálunk is kapható legyen” hát ez az, miért kell 80 éves koromig várni egy ilyen ruhára. Az érzés biztos ugyanaz lesz akkor is, de elképzelhető, hogy a szex már nehezebben fog menni :-).
Na de félre a tréfával, Darkage írta, hogy itt mindenki segíteni próbál a másiknak. Én is hasonlóképpen gondolom, bár nem régóta olvasgatom a fórumot, de messze itt a legbarátságosabb a légkör, szerintem nagyon jó társaság gyűlt össze. Komolyan, már csak néhány latex-kedvelő hölgy hiányzik. A gyakorlottabbaknak nincs valami ötlete, esetleg hirdetés feladása, amivel idecsalogathatnánk egyet…(lehet, hogy hülyeséget beszélek).
Latex Bond!
A feleségem szoktatása természetesen nagy erőkkel folyik. A transzparens latex kép engem is érdekelne, gyüjtöttem én is egy-kettőt a net-ről amiket megosztanák Veletek, hogy lehetne ezt technikailag megoldani? A bécsi utazást a saját autómmal gondoltam (téli gumi van, hólánc beszerzés alatt), úgyhogy 3 üres helyet tudok felajánlani január közepe körül, benzinpénz elosztással (nem fogyaszt sokat az autóm), a cél természetesen lakkot és latexet áruló boltok látogatása Bécsben (nem ezt hívják szextúrizmusnak? :-)).

Sziasztok.

yozza Creative Commons License 2002.11.25 0 0 140
Nem nézhet ki rosszul egy ilyen ruha... ;o)Különösen, ha az átlátszóságát vesszük figyelembe ! Az óvszerek rendkívül vékony, átlátszó és rugalmas latexből készülnek, úgyhogy az ötlet valóban kiváló ! Csak arra lennék kíváncsi, hogy hogyan rögzíti az egyes darabokat egymáshoz ? Ragasztással ? Mert akkor eléggé dirib-darabokból összetákolt ruha benyomását keltheti a szemlélőben és ráadásul a ragasztásnál szükségképpen vastagabb lesz az anyag... Szóval kíváncsi lennék ezekre a ruhákra ! Nincs valahol fotó róluk véletlenül ?

én is kíváncsi vagyok hogy nézhet ki egy ilyen óvszer-latex ruha. szerintem a "hegesztés"-nek nevezett eljárással ragaszthatja a darabokat egymáshoz mert annak van a legjobb tartása úgy hogy nem roncsolja az anyagot... sajnos képe(ke)t eddig nem találtam, de ami késik nem múlik... ha tényleg jó minőségben sikerül előállítani ezeket a cuccokat nyugati szex-shopokban előbb utóbb úgyis felbukkannak... és akkor már csak évtizedek kérdése hogy nálunk is kapható legyen

Előzmény: Latex Bond (129)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.25 0 0 139
Szia Darkedge !

Ateus teljes jogkörrel felruházott helyettesítőm az új látogatók fogadásában illetve köszöntésében, mert már oly régi bútordarabnak számít itt a topic-ban ! :o))))) (Nehogy már megharagudj At ! :o))) ) Arról meg már nem is beszélve, hogy a szívemből szólott Hozzád ! Úgyhogy nekem már semmi dolgom sem maradt, csak biztatni, hogy látogass be hozzánk sűrűn ! És semmivel sem vagy OFF, ami a témába vág... Sőt, valójában a téma elfogadtatása érdekében elegendő lenne csak úgymond "lejelentkezni" itt a topic-ban, hogy "lám, itt vagyok, én is latex- vagy bármi más fétisiszta vagyok és együtt bírok élni vele, valamint a párom is együtt bír élni vele...".
Na, ez persze csak vicc, hiszen az eszmecsere és őszinte segítségnyújtás mindennél fontosabb, úgyhogy ha lehet, ne csak ennyit írjatok ! :o)))
Valóban a Te helyzeted messze nem olyan kilátástalan, mint néhányunké, hiszen Te magmaradtál a "viselje a lány a szexis holmikat" kategóriánál, de azért attól ez még fétisizmus a javából ! Gerjedsz a cuccra és ez a lényeg ! :o)) Egyébként meg nagyon dícséretes, hogy ettől még megmaradt a toleranciád azon emberek felé, akiknél ez egy kicsit "előrehaladottabb" stádiumban van. Azért tettem idézőjelbe az "előrehaladottabb" szót, mert ez egyrészt nem egy fejlődés, másrészt pedig közel sem biztos, hogy Nálad valaha is ilyen szintre emelkedik majd a lakk és latex ruhák imádata. A vonzódás megvan Benned egy bizonyos szinten, de erre tényleg nem lehet egyetlen rossz szava sem senkinek ! A feleségeddel mindenképpen érdemes "egyeztetni" ezügyben, mert azt lényegesen egyszerűbb a csajoknál elérni, hogy ők viseljenek ilyeneket néhanapján. Ha Ő igazán "nőből" van, akkor szeretne tetszeni Neked és szerintem föl is fogja venni a kedvedért, úgyhogy probléma egy szál se ! Próbáld meglepni mindjárt most Karácsonyra valami ilyesmivel ! Az ünnep kiváló alkalom arra, hogy ne legyen szíve visszautasítani ezt a "figyelmességedet" ! :o)))) Gátlásaid emiatt meg aztán végképp ne legyenek ! Pláne ha már házasok vagytok !!!
Az én barátnőm is lényegesen boldogabb volt, hogy most vettem neki egy ilyen ruhát (csak az ára miatt nem volt boldog... :o) ), mert így biztos lehet végre benne, hogy nem keresgélek másik nőt Ő helyette, aki az ezirányú vágyaimat teljesítené. Megjegyzem : ez eddig sem állt egy percig sem szándékomban, de Ő ezt magyarázta be magának és ezt látta minden fétis tárgykört érintő cselekedetem mögött (party-ra járogatás, internetes fórumozgatás, vásárolgatás külföldön, stb.)
Ha Te is fel szeretnél próbálni ilyen ruhákat, azt már lényegesen nehezebb dió kidumálni a lányoknál. Tudod, az előítéletek... Homokosnak gondolják az embert, féltékennyé válnak saját ruháikra (csak azzal tudunk szeretkezni, velük már nem), szégyenleni való dolognak tartják és magukba roskadnak, hogy miért pont az Ő pasijuk ilyen "idióta", amikor amúgy meg olyan normálisnak tűnik stb.

Grancy !

"...Most meg már ott tartunk, hogy azt mondta, hogy bármit felvesz nekem az ágyban !" Becsüld meg a csajodat, de nagyon !!! :o))) Kevés ilyen van !!!
"...szerintem az neki is jobb, ha rendesen be vagyok gerjedve." Hát ez az !!! Ezt nem értem én sem, hogy miért nem ezt látják meg azonnal a nők és miért a többi hülyeség gyülemlik fel bennük elsősorban ??? Hisz ebből fognak profitálni ők is, nem ? Tudomásul kéne már venni végre, hogy a férfiak többnyire inkább vizuális beállítottságúak. Hány nőt láttatok már mondjuk szexlapot vagy szexfilmet nézegetni stimulálás gyanánt ??? Esetünkben történetesen nem az újság a nyerő, hanem a csillogó és síkos ruhákban lévő csajok látványa, amibe még belejátszik a ruha tapintása is ! Na, bumm ! Ettől már velem feltétlenül rossz lehet a szex ???
Grancy ! Ha mindkettőtöket átlátszó, testszínű latex overallban képzeled el, akkor igazi fétisisztának vallhatod Magad !!! :o)))))))) Majd linkelek Neked képet transzparens latexről, oksa ? ;o)

Előzmény: darkedge (137)
darkedge Creative Commons License 2002.11.24 0 0 137
Kedves Ateus!
Köszönöm a szives fogadtatást a tanácsot és a biztatást.Ígérem a megfelelő pillanatban megteszem.
Nem hiszem,hogy Latex Bond megharagudna,Ő mint topicnyitó irányítja azt, de nem erőltet nem ír elő semmit.Eddigi hozzászólásai alapján úgy vettem észre,hogy segítő szándékkal van mindenki iránt aki betér ide,megosztja nagyobb tapasztalatait e téren.Ez természetesen a többiekre is vonetkozik.Nem akarok behízelgő látszatot kelteni.
Az korábbi hozzászólásokra reagálva a hazai helyzet szerintem is siralmas.Vszinüleg az emberek prűdsége miatt kevesen vállalják és így nem mérhető fel mekkora piaca lenne.De erről már volt szó.
Bocs ha OFF voltam egy kicsit!
Üdv mindenkinek!
darkedge
Ateus Creative Commons License 2002.11.23 0 0 136
Kedves darkedge!

Azt hiszem a többiek nevében is beszélhetek /Latex Bond csak nem haraxik meg rám ezért :)/. Egyrészt örülünk, hogy te is csatlakoztál hozzánk, és érezd magad itthon köztünk. :)
Ami a te esetedet illeti, igen szerintem az is fétisizmus, de a tiedével szemben aztán senkinek 1 rossz szava sem lehet. Teljesen normális dolog, hogy tetszenek a csajokon a latex cuccok. Én is vagyok vele, csak mondjuk azért én magamon is szívesen elviselném. Akár csak egy latex tangát is. :) Nejednek nyugodtan vald be a dolgot. Lehet, hogy nem fog a kedvedért ilyenbe bújni /pedig milyen jó lenne mind2tőtöknek/, de kivetni valót nem találhat benne ha megértő feleség. Vedd a bátorságot, mond el neki s talán idővel még neki is bejönnek majd a latex szoknyák vagy nacik.

Előzmény: darkedge (135)
darkedge Creative Commons License 2002.11.23 0 0 135
Sziasztok!
Már jó ideje követem a topikot,örülök,hogy van ilyen témájú és ennyien hozzászóltak.
Magamról annyit:30 éves vagyok,szeretem a lakk,latex cuccokat,de csak nőkön.Kedvenceim a fekete miniszoknyák és rövidnadrágok.Vadítónak tartom amikor a csajok fenekén feszülve csillog.
Én magam nem hordok ilyen anyagú ruhákat,de természetesen semmi kivetnivalót nem találok abban ha egy férfi így öltözködik.Nem tudom,hogy ez ugyanolyan fetisizmus e mint a többieké.Ezeket az érzéseimet próbálom nem hangoztatni nyilvánosan,de elfolytani sem akarom.A gátlásaim miatt a feleségemnek nem beszéltem még ezirányú vágyaimról,de a topik hatására lehet,hogy összeszedem a bátorságomat és beszélek vele
Üdv mindenkinek!
Dark
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.23 0 0 134
Szia Grancy !

Ezt a sztorit nyugodtan leírhatnád még egyszer, senki sem fogja úgy értékelni, hogy ismételted önmagad ! ;o) Valamint ez a topic nem hal ki ! :o)))
Az ágyon várakozó latexbe csomagolt lány valóban csodálatos eredmény !!!! :o)))
PVC ruha ügyben milyen komolyabbra gondoltál ? Nadrág és kabát összeállításban vagy mondjuk egy egész overálra ? Vagy esetleg már az extrém fétis kategóriájában gondolkozol ? Átlátszó PVC maszkok, "szkafander cucc" stb. ? Addig ugyanis nem tudok segíteni... Lejjebb egyébként találsz egy linket a német Fun Plastic-hoz, náluk van mindenféle ! Ha nem találod a címet szólj, mert akkor belinkelem még egyszer !

Előzmény: Törölt nick (133)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.23 0 0 132
Szia Grancy !

Igen, teljesen igazad van ! A helyzet valóban elkeserítő ! Mintha ebbe az országba szánt-szándékkal csak a gagyit hoznák be, mondván : ennek a népnek ez is jó... Kicsit hülyére veszik itt a fogyasztói társadalmat ! Pont ezen keseregtem én is a "Tűsarkú" topic-ban...
Megoldás : szerezd be a nagynevű cégektől az eredeti katalógusukat és rendelj abból ! Egyébként a nálunk megjelenő (vagy már megjelent ?) Orion katalógusban egyetlen darab latex ruha sincs ??? Merthogy a honlapjuk tele van vele... Érdekes ! Miből gondolják, hogy erre itt nem lesz kereslet ? Itt vagyok mindjárt én élharcosnak... :o))

djt-122 !

A Macskanő szerkója lakkból készült, emlékezz csak vissza a varrásokra rajta ! A latexet nem-igen szokták varrni... :o)) De igazad van : valóban kegyetlen volt benne Michelle Pfeiffer !!! Nagggyon cicás !!!! :o))

djt-122 Creative Commons License 2002.11.22 0 0 131
Hát jó a Mátrix de azért nekem a Batman visszatérben a Macskanöt alakitó Michelle Pfeifer jobban tetszett!!!!!!!!!Ö is latexoverallban volt,vagy az lakk?
Grancy ha megnézed a német Orion oldalát ott rengeteg lakk cucc van,szerintem nem volt nagy az érdeklödés ezek iránt a ruhák iránt a prüd magyarok között:( www.Orion.de
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.22 0 0 129
Sziasztok !

Lakk-fetis !

Köszi ! Mindenképpen utána fogok nézni a Lurdy-ban, de igen meglepődnék, ha egy lakk combcsizma ennyire elkerülte volna a figyelmem ! :o) Ha ráérsz még annyit firkants már ide légyszi', hogy mikor láttad ?
A Mátrix szerintem is alapmű - mindenféle szempontból, úgyhogy nekem is a legnagyobb kedvenceim közé tartozik ! Kötelező megnézni !!!Valóban Carrie-Ann Moss is megérdemli, hogy megemlítsük a topic-unkban !!! Habár egyszerűen fantasztikusan néz ki a tetőtől talpig fekete lakk szerelésben, azért nálam továbbra is Britney viszi a pálmát a piros latex cuccában ! :o)) (Bár igaz, hogy az ominózus videoklipp elkészülte után kényeskedve azt nyilatkozta, hogy "szörnyű kínszenvedés" volt a latex ruhába bújni és senki ne irigyelje ezért.... Hát, egyet már tudok is, aki ennek ellenére irigyelte ! :o)))) )
A nemek szerinti eloszlás kérdésében rendkívül lehangoló tényt kell, hogy közöljek : a topic-ban ezidáig még egyetlen egyszer sem fordult meg hölgy - legalábbis eddig még nem adott életjelet magáról. A németeknél és a hollandoknál rengeteg női rajongója van a latexnek, a lakknak és a PVC-nek, éppen ezért egyszerűen nem akarom elhinni, hogy pont honleányaink lennének 100%-ig kivételek ezalól... Talán majd egyszer erre is rácáfol majd valaki.....

Yozza !

Nem nézhet ki rosszul egy ilyen ruha... ;o)Különösen, ha az átlátszóságát vesszük figyelembe ! Az óvszerek rendkívül vékony, átlátszó és rugalmas latexből készülnek, úgyhogy az ötlet valóban kiváló ! Csak arra lennék kíváncsi, hogy hogyan rögzíti az egyes darabokat egymáshoz ? Ragasztással ? Mert akkor eléggé dirib-darabokból összetákolt ruha benyomását keltheti a szemlélőben és ráadásul a ragasztásnál szükségképpen vastagabb lesz az anyag... Szóval kíváncsi lennék ezekre a ruhákra ! Nincs valahol fotó róluk véletlenül ?

Gumipitypang !

Érdekes dolgot feszegettél ! Úgy tudom, hogy a külső tényezők is erős befolyással bírnak az ember szexuális szokásaira, de lehet benne valami, hogy már a génjeinkben is kódolva van... Azért ez még szerintem nincs bizonyítva. Az idegközpontok közelsége már egy kicsit belemagyarázásnak tűnik, de akár még igaz is lehet. Erről még eddig nem hallottam, úgyhogy ebben nem tudok véleményt nyilvánítani. Mindenesetre "kigyógyulni" én sem akarok belőle, mert a legtöbb örömöt nekem is ez okozza. "Rászoktatni" valakit erre olyan szinten valóban nem lehet, amilyen szinten mi érzünk a fétisünk iránt, de meg lehet "kedveltetni" bárkivel, csak egy kis játékosság, nyitottság, extremitás és egy minimális exhibicionizmus szükségeltetik hozzá. (Lehet, hogy ez nincs meg a magyar lányokban ???) A feleségedre igazán büszke lehetsz, ha így gondolkodik, hogy "mindenre képes lenne, ha ezzel örömet okoz a másiknak" ! Bár minden lány ilyen lenne !
Télen már sajnos nem valószínű, hogy megyek Bécsbe (nincs téli gumim és hóláncom sem, márpedig ez osztrákéknál kötelező és kérhetik a határon), de ha legközelebb készülök kimenni egyedül vagy a barátnőmmel, akkor szólok ! Már csak azért is megéri, mert az életben először felpróbálni egy igazán szép latex holmit tényleg felejthetetlen élmény !!! :o)))

Lack-plastic !

Szia ! Örülök, ha csatlakozol hozzánk ! Te is igazán szerencsésnek mondhatod magad, ha a feleséged ilyen szinten tolerálja a mániádat, sőt még benne is van egy kis játékban ! Figyelem lányok ! Bunda alá lakkot kell felvenni !!! :o))
A PVC nekem is nagy kedvencem ! Azt hiszem egyszer már említettem is, hogy van egy teljesen átlátszó PVC nadrágom és kabátom rendkívül finom puha műanyagból. Fétis partin láttam egy lányon hasonlót, csak ő overálban volt (persze rajta jobban állt) és iszonyú szexi volt, ahogy ott táncolt talpig nylonban, de tulajdonképpen teljesen meztelenül és csak a ruha belső felületén lecsapódott pára takarta el valamelyest testének izgalmas vonalait, de ahol a bőre hozzáért, ott apró vízcseppecskék keletkeztek a műanyagon, amely ettől ismét átlátszóvá vált....

lack-plastic Creative Commons License 2002.11.22 0 0 128
Sziasztok!
Pár napja olvaslak benneteket, és nagyon szupernek érzem a csapatot. Engedjétek meg, hogy csatlakozzam hozzátok!
Magamról:A müanyag ruhákhoz már gyerekkorom óta vonzódom. Előszőr a gumibugyi vonzott. Felvettem egyet, és éreztem,hogy káprázatos érzés. Ennek már kb 20 éve (most vagyok 30).Ahogy teltek az évek lassan kirajzolódott a mai helyzet, vagyis a hozzátok hasonló FETISIZMUSom. (Ur Isten , már maga a szó is izgató!) Imádom a lakkot, a PVC-t. A latexet még nem próbáltam, de ami késik, az nem múlik. Szerencsémre a feleségem -annak ellenére, hogy ő nem fetisiszta- Tolerálja a mániámat, sőt minden szexhez magára ölt egy-két darabot az általam összeállitott lakk (BLACK LEVEL) kollekcijából. Istenien tud csillogni a popsiján a tüzpiros lakk miniszoknyája. Egyszer eljött elém, mikor mentem haza a munkából, új fekete bundájában. Mikor közölte velem, hogy a bunda alatt ez a szoknya van, egyből kiizzadtam a -10 fokos hidegben. Siettünk haza, a többit már tudjátok.
Hát elsőre ennyit, még majd jelentkezem. Addig is mindenkinek csúszós müanyag jó éjszakát!

Gumipitypang Creative Commons License 2002.11.21 0 0 127
Sziasztok.

Először is, Latex Bond köszönöm a kimerítő választ. A cumis sztori természetesen halál komoly, de félreértettél. Az én véleményem szerint, akinek gumi- vagy más fétise van, az nem egy élmény hatására szerzi ezt a vonzódást, hanem születésétől fogva magában hordozza. Az persze változó mennyire akarja vagy van alkalma kiélni. Volt a spektrum televízióban egy műsor, ahol a lábról beszéltek és szóba került a lábfétis is. Elmondták, hogy a lábbal illetve a szex-szel kapcsolatos idegközpontok közel vannak egymáshoz az agyban és egyeseknél „hibás” csatlakozások vannak -e két terület között. Ez a „hiba” az embert egész életében elkíséri. Nekem például rengeteg örömöt okozott eddig is és semmi kedvem sem lenne –úgymond- kigyógyulni belőle :-). Tehát az, ami annak idején történt, illetve hogy ilyen nagy jelentőséget tulajdonítok az eseménynek csak ennek a hibás agyi kapcsolatnak köszönhető. Így aztán nem tartom valószínűnek, hogy a feleségem valaha is gumiimádó lesz. Szerencsére annál sokkal jobban szeretjük egymást, hogy ez bármit is számítana a kapcsolatunkban, azt hiszem mindketten nagyon sok mindenre képesek lennénk, ha az örömöt okozna a másiknak.
Leveled hatására kipróbáltuk az olajat és mondhatom egészen jól bevált ;-). Nemcsak a gumi melltartó felvétele és fényesítése tekintetében tetszett (sajnos igen rossz minőségű gumi, így nem lett igazán fényes, de csúszott, ami igen izgató), hanem a kölcsönös olajos masszázs főleg fenéktájon kifejezetten kellemes érzeteket kelt, ajánlom mindenkinek ;-))).

Igen, a felfújható szájpecekkel kapcsolatban, én is arra gondoltam amire Latex Bond. A Petőfi híd melletti üzletet ismerem, sőt már kerestem is ott ezt az eszközt, de csak normál szájpecket tudtak volna adni bőr arctakaróval, ráadásul horror áron.

Nos, a bécsi üzletek tekintetében, nekem a benzinköltség is jelentős összeg. Ha lenne még jelentkező, összehozhatnánk egy közös utazást mondjuk december közepén vagy januárban, így mindenki olcsóbban jöhetne ki. Én azt hiszem, csak a már említett szájpecket keresném és esetleg valami olcsóbb latex ruhadarabot, mondjuk harisnyát. Mindazonáltal egy ilyen üzletben körülnézni sem egy utolsó élmény (esetleg felpróbálni valamit...:-o).

Sziasztok.

U.i. Lakk-fétisnek: Én említettem már a Mátrix-ot, nagyon „király”. A Trinity-t játszó színésznőt láttam azóta más filmben, de nem ismertem meg azonnal, csak azt nem értettem, miért nem tudom levenni a szemem róla. Aztán eszembe jutott, hogy miben játszott és minden világossá vált. Hát igen, a tudatalattink nem téved.

yozza Creative Commons License 2002.11.21 0 0 126
Női fehérneműk színes óvszerből

Péter Sieb által tervezett fehérnemű anyaga nem finom selyem, hanem színes gumióvszer. Ő ugyanis szex-shopokban vásárolt piros, fekete, zöld, sárga és kék óvszereket használ ruhái elkészítéséhez.

Tizenhat óra és tizenkét perc. Pontosan ennyi ideig tart egy ilyen különleges latex-kreáció megalkotása. Mindegy, hogy sima, bordázott vagy rücskös, minden darab egyedi és igazán testhezálló.

Szerinte jó dolog, hogy a nők is „felhúzhatják“ az óvszert, igaz kicsit másképpen mint a férfiak. Ruháit nem szex-shopokban árulja, mert úgy gondolja, sok nő nem mer még ilyen üzletekbe bemenni.

A bugyik, melltartók és fűzők, azonban nem csak otthoni szórakozásra jók, kiválóan használhatóak az uszodában, vagy a strandon is. Ráadásul még azok is felvehetik az izgató darabokat, akik csak belül bátrak, hiszen az alapanyag mivolta csak tüzetesebb vizsgálódás után derül ki, akkor meg már úgyis mindegy.

A sikamlós fehérneműnek azonban akadnak ellenzői is. Vannak, akik nem nézik jó szemmel, mint ahogy azt sem, ha hirtelen mindenkin műanyag bugyik jelennének meg.

Ergan Ökstic, kondomkereskedő, kívülről és belülről is jól ismeri az óvszereket. Szerinte ezek a különleges bugyik és melltartók kifejezetten erotikusak.

Peter, a gumi-divattervező, legújabb kreációit már a kifutón is bemutathatta. Biztos benne, hogy a különösen fiatalok körében be fog robbanni a koton-kollekció.

A fehérnemű készítő, ruhakölteményeihez körülbelül kettő-négyszáz óvszert használt el, és mint mondja, egyre több az új megrendelés. Azt ugyan nem árulta el, hogy ízesített darabok megalkotását tervezi-e, azonban azt minden képen ajánlja, hogy a biztonságos szexhez még véletlenül se a ruhákat, hanem a sértetlen óvszereke használjunk.

Korridor.hu

lakk-fetis Creative Commons License 2002.11.21 0 0 125
Kedves L-B
A Lurdyban a foldszinten a mozi mogott lattam a boltot. Hosszuszaru hasitott bor biztos volt. (combkozepig ero) talan lakk is de arra mem merek megeskudni.
mas: nagy a csond a kedvenc filmunkrol, ami vasarnap volt a tv2-n. Szegeny Trinity-t meg sem emlitettuk. Pedig a film kezdete nem volt rossz. Igaz az sem, mikor neo-val lerendezik a csunyabacsikat. De mar reg volt.
Viszont nekem nem vilagos az, hogy csak ferfiak beszelgetunk itt vagy alneven vannak itt a gyengebbik nem kepviseloi is? Azert ezt szivesen megtudnam. Mert kivancsi lennek az aranyokra a ket nem reszvetelet tekintve.
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.21 0 0 124
Szia At !

A "pumpás maszk"-ot valójában kétféleképpen is értelmezhetjük : érthető ezalatt az ún. blowup maszk, amelyről már egyszer régebben meséltem (duplafalú maszk, ahol a 2 latexréteg közé pumpált levegő nyomást fejt ki a belső rétegen belül elhelyezkedő fej egészére), a másik definíció szerint pedig a pumpás szájpecekkel egybeapplikált maszkot szokták még ilyen elnevezéssel illetni. Ezek nem feltétlenül fedik az egész fejet és nem is csak latexből készítenek ilyesmit, hanem bőrből is, de közös tulajdonságuk a szájnyílásba helyezett (vagy ragasztott) kis gumilabdában végződő gumicső, amelyre tulajdonképpen Gumipitypang is gondolhatott és amely labda egy kis kézipumpa segítségével a szájban felpumpálható, tökéletesen kitöltve ezzel a szájüreget és ezáltal szótlanságra kárhoztatva "szegény áldozatot". :o)) Konkrétan, amiről én beszéltem a Ferenc krt.-i üzletben, az egy piros, teljes fejet fedő latex maszk volt, orr- és szájnyílással, de a szájnyílásban ott volt az ominózus pumpás szájpecek, amit tetszés szerint el lehetett távolítani és így önállóan is használatba venni. ;o)
Nos ez a maszk kb. 5 évvel ezelőtt került 12.000 Ft-ba... Most azt sem tudom, hogy árulnak-e ott ilyet és ha igen, azt sem, hogy mennyiért...

Előzmény: Ateus (123)
Ateus Creative Commons License 2002.11.20 0 0 123
LB!

A pumpás maszk pontosan mit jelent? Egész arcot fedő, aminek csak orr és száj nyilása van? Mit kóstálhat ez manapság? Hiába no, én még kezdő vagyok a témában :)

Előzmény: Latex Bond (122)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.20 0 0 122
Szia Gumipitypang !

Légy' üdvözölve a topic-ban, igazán örülök, hogy egy újabb lelkes latex-rajongóval gazdagodott a társaságunk !!!
Érdekes, hogy ennyire pontosan emlékszel a kezdetekre, amikor elkezdett kialakulni Benned a gumi iránti vonzódásod... Vagy csak poén volt a cumis sztori ??? :o))) Ha mégis halálosan komolyan írtad, akkor Te azon kevesek közé tartozol, akik pontosan tudják, honnan eredeztethető a fétisük kialakulása ! Őszintén szólva én nem tudnék ilyen éles határt húzni az időben és nincsenek erről ennyire tiszta emlékeim, hogy mikor kerültem kontaktusba először úgy a gumival, hogy az erotikus vonzalmat váltott volna ki belőlem... Csak egészen halovány sejtéseim vannak : talán egy műtős kesztyű felhúzása a gumigyárban tett általános iskolai gyárlátogatásunkkor vagy az úgyszintén általános iskolás koromban oly gyakran megrendezett honvédségi napok alkalmából egy katonai gázálarc felpróbálása válthatta ki... Ki tudja ? Mindenesetre ezek a képek ugranak be gyermekkoromból elsőként a latex kapcsán és ezek az élmények még mindig élénken élnek bennem, úgyhogy az én fétisem kb. onnan datálható.
A feleséged pedig határozottan "fejlődőképes" :o)) - gratulálok hozzá, úgyhogy kesergésre semmi okod, kialakul ez majd Nála még jobban az idők során, csak türelem ! A gumi illatával kapcsolatos ellenérzései is enyhülni fognak, ha szép lassan beépítitek az együttléteitekbe a ruhák viselését. Automatikusan kialakul pszichésen egy olyan reflex, hogy ha latex, akkor szex és akkor már egyenesen vonzónak fogja találni a "szagát", mégha azelőtt olyannyira irtózott is volna tőle ! :o)))
A kérdéseidre a válaszaim :
1.) Attól függ, mire gondolsz ! Ha a ruha felvételére, akkor talán egy kicsit előnyösebb a hintőpor, mert az izzadásra egy kissé jobban hajlamosabbak is könnyedén fel tudják venni vele a latex ruhákat, hiszen a hintőpor erősen szárítja a bőrt. Azonban meleg helyiségben (pl. egy buliban) vagy egyéb "melegebb helyzetekben" így is úgy is beleizzadsz egy kicsit a latex-be (hisz ez hozzátartozik a feeling-jéhez !) és akkor nem túl esztétikus látvány ha a hintőporral elkeveredett izzadtság fehér színű cseppek formájában végigcsordul a ruha felszínén. (Már átéltem, úgy hogy tapasztalatból mondhatom ! :o)) ) Intim együttlétkor szerintem szexisebb is és előnyösebb is az olaj használata, hiszen csúszik és ráadásul a ruha felszínének fényesítésére is inkább alkalmas, mint a hintőpor. ;o) Szóval én inkább az olaj mellett teszem le a voksom, de sokan esküsznek a hintőporra is. Mindenesetre egy biztos : a ruhát használat után mindig le kell mosni, mert az izzadtság sótartalma kifakíthatja a színét és újfent károsíthatja az anyagot és tárolni pedig mindenképpen behintőporozva kell ! Ugyanis a gumi öregedése folytán hajlamos az összeragadásra és esetleg el is tud szakadni, amikor megpróbáljuk az anyagot szétválasztani. Tehát : viseléskor olaj, tároláskor hintőpor !
2.) Most megfogtál ! Nem tudom, hogy mindkettő roncsolja-e, talán majd egy nálam okosabb erre is választ ad majd Neked ! Annyit azonban tudok, hogy a mostanában forgalomba kerülő "olajok" már nem tartalmaznak semmiféle károsító anyagot: sem a latexet nem károsítják, sem a bőrödet, sőt kifejezetten bársonyossá teszik, akár egy testápoló. Személy szerint a latex ruhákhoz a Pjur Eros Bodyglide nevezetű "olajat" használom oly módon, hogy bekenem vele a ruhát is kívül-belül, valamint magamat is. Itt van a cég honlapja : Pjur Eros, ahol megnézheted a többi terméküket is. Ez az olaj egyébként Bécsben a Tiberius-nál is és a Simon-nál is kapható.
3.) Szájpecek kapható, de felpumpálhatóst külön árusítani még nem láttam ezidáig, csak a hagyományos "golyós" zablát, amit a fejre kell szíjazni. Nekem van egy pumpás, de azt maszkkal együtt vettem a Ferenc körúti szexshop-ban, ami a Petőfi híd közelében található. Ott azt hiszem van ún. pumpás maszk, amiből ki lehet venni és külön is lehet használni a szájpecket, ha valaki netán nem rajong a latex maszkokért.

Előzmény: Gumipitypang (119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!