Keresés

Részletes keresés

Latex Bond Creative Commons License 2002.10.10 0 0 63
Szia Et !

Az osztrákoknál sajnos nem túl nagy a választék az ilyen típusú üzletekben. (De legalább létezik néhány, nem úgy, mint nálunk !)
Bécsben az általam unásig emlegetett Simon.O áll az első helyen mindenféle (ár, minőség, elérhetőség, kiszolgálás) szempontból. Arról nem beszélve, hogy nekik honlapjuk is van, tehát online módon is lehet rendelni Tőlük, valamint méret után is készítenek ruhákat.
A másik széles választékú üzlet a Tiberius, ahol már bőr cuccokkal is foglalkoznak, nem csak latex-szel, valamint cipőket és csizmákat is lehet kapni náluk korlátozott méretválasztékban.
Bécsben ez a kettő viszi a pálmát és ha jól megnézzük több nincs is, legfeljebb kisebb szexshop-ok, amelyekben előfordulhatnak lakk és latex ruhák, de eléggé változatos minőségben (csak úgy, mint egy itthoni szexshop-ban).
További neves cégek Ausztriában, a fővároson kívül :
Innsbruckban a Strict Dresscode, ami a híresebb brit és holland cégek viszonteladójaként működik. A választékát nem ismerem, mert nem jártam még ott és a honlapja sem árul el túl sokat. El kell menni megnézni ! :o)
A másik innsbrucki üzlet a , de erről sem tudok közelebbit.
Wels-ben létezett egy "X-tra Vaganca" nevű üzlet, de nem tudom, hogy létezik-e még, mert ezt sem találom már sehol a neten. Régen a Maria Theresien strasse 46/2 alatt üzemelt.
Graz-ban szintén 2 üzlet említésre méltó, de róluk sincsen több infóm, mint a nevük és a címük :
Cult Fashion & Style : A-8020 Graz, Annenstrasse 64. és a
Third Line : A-8020 Graz, Friedhofgasse 25.
Én ezekről tudok, aki tudja javítson ki, vagy bővítse a listát !

A németországi üzletekről azonban már nem tudnék ilyesmi "összeállítást" produkálni, mégpedig azért, mert RENGETEG van náluk !!! Ha esetleg pontosítanád egy kicsit, hogy melyik városra gondolsz, talán segíthetnék, de szerintem ezt már Magad is levadászhatod az Internetről. Ha azt mondom, hogy minden nagyobb városban van legalább 3 vagy 4, akkor nem járok messze az igazságtól !
Személy szerint a münchenieket ismerem, mert azokat már végigjártam többször is. Ha azokra is kíváncsi vagy, akkor szólj ! De a teljes német területen lévő fetish shop-okról képtelenség lenne listát csinálni...

Előzmény: Ethaniel Hrystos (62)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.08 0 0 62
Kedves Latex Bond, ha szépen megkérlek nekem is csinálnál egy ilyen összeállítást csak nekem az osztrák ill. német cégekkel? Lusta vagyok vissza"lapozni", de felmérném hogy hova menjek mert nagyon úgy áll a dolog, hogy decemberben kimenek 1 röpke napra Bécsbe, jövőre meg tán Deutchland is bejöhet :-) Előre is efariszto (köszönöm).
yozza Creative Commons License 2002.10.08 0 0 61
köszi... beszámolok ha találtam valami érdekeset...


Latex Bond Creative Commons License 2002.10.08 0 0 60
Szia Yozza !

Csatlakoznék djt-hez és én is a Skin Two-t tudnám megemlíteni elsőként, valamint a Libidex-et, de hírességnek ott van még a House of Harlot és az Ectomorph is, amelyek hasonlóan drágák, mint az első kettő, de esetükben a márkanevet is meg kell tudni fizetni. Aztán londoni székhelyű az Honour is és a Ritual is, bár ez utóbbi nem tudom, hogy nem-e vonult ki végleg a latex piacról, mert nem találom sehol a neten.
A többi említett cég honlapját alább megtalálod :
Skin Two
Libidex
Ectomorph
House of Harlot
Honour

Előzmény: yozza (57)
djt-122 Creative Commons License 2002.10.04 0 0 59
Szerintem a két legjobb angol latexcég a Libidex és a Skin Two.Mindkettönek van honlapja is meg online shopja is,de nem olcsó.Bár nekem személy szerint a Libidex cuccai jobban bejönnek,nem szeretem a nagyon extravagáns rucikat!!!!
Előzmény: yozza (57)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.04 0 0 58
"csak egy délutánodba kerül az egész !"

Annál azért többe :-) 1. Meg kell találnom a boltot /sajna annyira nem vagyok otthon Bécsben mint ti / 2. Vhogy meg kell értetnem magam velük, mert a német tudásom kimerül abban, hogy megkérdezzem merre kell menni :-) 3. Ha már ott vagyok, akkor "élvezkedem" egy kicsit /körülnézek alaposabban/.

Azért köszi a segítséget :)

Előzmény: Latex Bond (56)
yozza Creative Commons License 2002.10.04 0 0 57
London? tudsz mondani egy-két jó angol latex ™-ot hogy ne nyúljon mellé az ember?
Előzmény: Latex Bond (56)
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.04 0 0 56
djt :

Jaj, igazad van !!! :o) A másik "borzalom kategória" a Sharon Sloane névvel fémjelzett latex-holmik, ezeket is jól ismerem, csak nem jutott eszembe a neve ! Ez még a Bucconé-val is vetekszik olyannyira, hogy nem is tudom, melyik múlja jobban alul a másikat... Egyébként meg úgy hírlik, hogy a Tectus október végéig bezárt, tehát akkor sem tudnék ott vásárolni, ha akarnék, kedves Azakiazaki...

Et !

Természetesen nem csak sógoréknál lehet ilyesmiket beszerezni, hanem tőlünk nyugati irányban szinte bármely európai országban (spanyoloknál, franciáknál, olaszoknál, angoloknál mindenképp, de legfőképpen a németeknél és a hollandoknál, mert ott alakult ki leginkább ennek a kultúrája !), de gondoltam Te a legközelebbi helyre vagy kíváncsi. ;o)
Próbalehetőség mindig van - csakúgy mint bármely ruházati üzletben -, hiszen jogod van tudni, hogy jól fog-e állni rajtad, amire szemet vetettél. Általában biztosítanak latex olajat vagy hintőport is a számodra, hogy könnyebben fel tudd venni az ilyen jellegű ruhákat és amelyiket felpróbáltad és nem veszed meg, azt azonnal el is viszik tisztíttatni a higiénia megőrzése végett.
A favorit üzleteimet már úgy emlékszem többször is említettem, sőt a honlapjukat is belinkeltem ebbe a fórumba. Bécsben szvsz. kimagaslóan a Simon ruhái a legszebbek és a legelegánsabbak ! Elegancia alatt azt értem, hogy nem feltétlenül csak bizarr partikra készítenek fellépő holmikat, hanem teljesen hagyományos szabású, - a bátrabbak számára - akár utcán is viselhető "hétköznapi" darabokat is. Ha nem találod a linket, vagy a pontos címet, akkor szólj !
De ahogy Sexyshoes is írta : csak egy délutánodba kerül az egész !

sexyshoes Creative Commons License 2002.10.03 0 0 55
A cipős topicban már írtam, a burggasse 130-ban (Bécs) ahol a cipőmet vettem, van egy pár latex cucc. Nekem egy délutánomba került keletről átruccanni, na meg a cipő árába.
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.03 0 0 54
Ok, tehát idehaza ne is reménykedjek minőségi cuccban ahogy nézem. Na és a sógoroknál csak Bécsben van ilyen lehetőség, vagy csak azért mondod Bécst, mert ott már jártál? Ott gondolom vásárlás előtt próbalehetőség is van (mivel varratni nem hinném, hogy fogok mert sajna nem jutok ki minden héten Bécsbe). Na és neked ott melyik üzlet a favoritod, ahol azért valami elfogadhatóan drágák :-) a latex ruhák? Valamikor év vége felé tervezek egy kiruccanást "sógórékhoz", s meglesném azt az üzletet, mert régen fáj a fogam egy jó latex nadrágra .-)
Előzmény: Latex Bond (50)
djt-122 Creative Commons License 2002.10.03 0 0 53
A Tectusban én is jártam ugyanazokat a gagyi latexeket árulják mint a Nivó shopban(Sharon sloane)no meg valami katalógust is lehet nézegetni de ez inkább lakk meg bör.
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.03 0 0 52
Úgy érzem, hasznos(abb) lenne, ha inkább konkrétan leírnád, hogy milyen minőségű, márkájú vagy esetleg árfekvésű latexruhákat lehet kapni a Tectus-ban, hogy mindannyian okuljunk és frissíthessük információs adatbázisunkat... :o)
Mint írtam volt, régen jártam a Tectus-ban, de ígérem megkövetlek, ha nem a Buccone termékek virítanak az üzlet polcain...
Azért köszi a segítséget !
Előzmény: Azakiazaki (51)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.10.03 0 0 51
"A Tectus-ban tudomásom szerint nem árulnak latex-ruhákat, de mivel ezer éve nem jártam ott, ennyi erővel akár árulhatnak is - bár ezt kétlem. "

Úgy érzem hasznos lenne, ha frissítenéd az információs adatbázisodat.

Előzmény: Latex Bond (50)
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.03 0 0 50
djt :

Ja-ja ! A Liberty-s csajok szerintem is kegyetlenek a latexcuccokban, láttam már én is a klippet ! Egyébként a zene világában már igen régóta hódít a lakk és a latex, ezek egyáltalán nem új keletűek - csakúgy, mint ahogy a fétish party-k sem azok Európa-szerte... Olybá tűnik, egyedül Magyarország ilyen konzervatív ebben a kérdésben. A zenei vonalon emlékezz csak a következő videóklippek valamelyikére :
Fun Factory : Pain (az énekesnő piros latex overallban)
U96 : Love religion (Daisy Dee változatos latex-ruhákban, néha még ki is kötözve !)
Honeyz : I won't lying down (Három csajszi fekete latex-estélyikben)
A Spice Girls-ben Victoria Beckham imádta a latex szerkókat és ezt több klippben is alátámasztotta.
És persze még véletlenül se felejtkezzünk el Britney Spears ominózus "Oops, I did it again" c. számáról, amelyben rikító piros latex-overallban csodálhatjuk Britney alakját ! :o))

Et :

A Tectus-ban tudomásom szerint nem árulnak latex-ruhákat, de mivel ezer éve nem jártam ott, ennyi erővel akár árulhatnak is - bár ezt kétlem. Ami a hazai kínálatot illeti, a Ferenc körúti szexshop-ban (a Petőfi hídnál) árulnak "Renate Buccone" féle latex-ruhákat, de a minősége a Nívó-shop-hoz hasonlóan még a szigetelőgumi színvonalát sem éri el, nemhogy egy exkluzív ruháét. A ruhák szabása egyenesen katasztrofális, a színük fakó és teljesen matt, amin a szilikon sem segít. Aki ez alapján próbál fogalmat alkotni ezen ruhák szépségéről, azok nagyot fognak csalódni és ami a legrosszabb : téves képet alkotnak erről a divatkategóriáról. Egyszóval siralmas a helyzet... Mint mondtam, a legközelebbi hely, ahol IGAZI latex-költeményeket láthatsz : Bécsben van. És ez nem is lesz másként, amíg nem lesz nálunk olyan sűrűséggel megrendezve olyasfajta buli, amire rendszeresen fel is lehetne ilyesmit venni.

Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.02 0 0 49
Köszönöm, meglestem. Vannak szép számmal olyan cuccok amiket vhogy nagyon szívesen felpróbálnék min. /és bevallom a női kollekcióból is/. Itthon mennyire van ennek a latexnek terepe? Pl. a Tectusban van vmi ilyesmi? azt hallottam vhol, hogy ott érdemes körülnézni.
Előzmény: Latex Bond (47)
djt-122 Creative Commons License 2002.10.01 0 0 48
Hu!!!Éppen most láttam a Viva+ on a LIBERTY X nevü formáció JUST A LITTLE cimü videóklippjét.A 4 csaj szuper latexruhákban domborit!!!!Ugylátszik a Zene világában is hódit a latex.
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.01 0 0 47
Szia Et !

Itt vannak a tudnivalók a "Bodycult-os" latexruha-kölcsönzésről : Kölcsönzés
A legújabb női ruhamodellek pedig itt találhatók : BODYCULT 2002

Az üzletük egyébként Werdau-ban van.

Előzmény: Ethaniel Hrystos (46)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.30 0 0 46
Köszönöm az infokat! Ennek a Bodycultnak van honlapja? Hátha kijutok egyszer Németországba :-)
Előzmény: Latex Bond (45)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.30 0 0 45
Szia Et !
1.) Részemről sincs, nem is volt !
2.) Ez érthető, ha az ember valami égető kérdésére szeretne választ kapni, pontosan ezért próbáltam a paranioádat enyhíteni ! :o)
3.) Az előre elkészített gázmaszkokat SEM kenik le semmivel - ez a nemes feladat mindenképpen Rád hárul, ha fényeset akarsz -, mert hosszú távon az olajszármazékok károsítják a gumit. Első alkalommal minden latex holmit behintőporozva árulnak. (A jobb helyeken persze...)
4.) Mint mondtam, per.pill. nem akarok, de ki tudja mit hoz a jövő ? (Ráunok, megszorulok anyagilag, kigyógyulok a fétisemből - na ez csak vicc volt ! :o)) )
5.) Aha ! Akkor ezt én értettem félre, bocsánat ! Meg fogsz lepődni : létezik ilyen - de csak ruhák esetén ! Persze nem Magyarországon, hanem egy német latex-divatcégnél, a Bodycult-nál. Gyönyörű latexruha-költeményeik vannak és a ruha árának 1/3-áért hajlandók bérbeadni a vágyott ruhát egy estére, amit persze épségben vissza is kell vinni. (A teljes árat ki kell fizetni és amikor visszavitted, akkor visszaadják az összeg 2/3-át.)
Sajnos azonban bizarr maszkjaik nincsenek és ilyet nem is hiszem, hogy bárhol másutt szívesen kölcsönöznének - legalábbis én még nem hallottam róla. De ha csak fel akarsz ilyesmit próbálni, hogy vajon milyen érzés lehet - tehát "nem szexuális alkalomból" -, akkor bemégy bármelyik ilyen boltba, mondjuk Münchenben a No Respect-hez vagy a Spexter-hez (ezeknél jártam és ismerem őket) és az eladók rendkívül kedvesen és segítőkészen állnak rendelkezésedre. De a legtöbb helyen próbafülke is van, ha netán szégyenlős volnál és ott felpróbálgathatod akár az üzlet teljes maszk-kollekcióját.
Előzmény: Ethaniel Hrystos (44)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.28 0 0 44
Latex Bond! Én kérek bocsánatot, rosszul foglmazatam meg a hozzászólásaimat. Most korrigálnék:
1. Nincs semmi harag részemről, remélem részetekről se.
2. Bocsánat, ha túlzásokba estem volna a napok kapcsán, csak én kissé paranoid vagyok :-)
3. Ami a gázmaszkot illeti. Nem arról van szó, hogy nem felel meg, csak én jobban szeretem az előre elkészített cuccokat. Annyira nem bízom a kézügyességemben, hogy én csináljam s.k. :-)))
4. Nem gondoltam komolyan, hogy te bármit eladnál, csak az extra.hu/fhls-en láttam hogy vannak akik megválnának 1-2 cuccuktól. Gondoltam hátha... :)
5. Kölcsönzés. Nem is arra gondoltam, hogy te adnál kölcsön bármit is. Nem vagy te videótéka :-DD Igazából arra reflektáltam, hogy ahogy neked alkalmad volt a vákuumágyat kipróbálni /jó pénzért/, úgy hátha van olyan hely vhol a világban, ahol egy-egy alkalomra lehet kölcsönözni ilyen cuccot, és nem feltétlen csak sexuális alkalomból.

Elnézést, ha félreérthető voltam.

Előzmény: Latex Bond (43)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.28 0 0 43
Szia Et !
Azért nem kell túlzásokba esni : nem napok óta nem válaszolunk, csak egyetlen nap maradt ki. Hiába, nekem néha dolgoznom is kell és nem csak a Net előtt ülni...
Nos, hogy a kérdéseidre válaszoljak : mint mondtam, sétálj el a Ludwig Munkavédelmi Szaküzletbe, amit ajánlottam és nézz körül, mert ott NAGYON SOKFÉLE gázálarc található. Ha egyik sem felel meg, akkor sajnos nem tudok Rajtad segíteni. Ez a "vedd meg a hagyományost és fújd be" dolgot nem azért mondtuk Neked, hogy érd be a silányabbal, vagy azzal, ami Neked nem tetszik. Hanem azért, hogy végre tisztában legyél azzal, hogy NEM LÉTEZIK lakk gázmaszk, hanem az általad hagyományosnak mondott (vagy kifejezetten fétis játékokra gyártott) gázálarcokat szokták befújni szilikonnal. Ez Neked lehet, hogy kiábrándító, de attól még továbbra is ez a csillogásuk oka. Ezen kár is vitatkozni.
A másik : bármennyire is fájó ezt mondanom, de valóban nem akarok megszabadulni egyetlen szerzeményemtől sem - legalábbis egyenlőre -, mivel én is hatalmas anyagi-, időbeli és kapcsolatbeli áldozatok árán szereztem be Őket. Gondolom ezzel nem mondtam túlságosan meglepőt. A kölcsönzés meg valóban nem túl jó ötlet, ha nem haragszol és azt is megmondom, hogy miért. Először is ha Neked megengedném, akkor nem tudom milyen szelekciós elvek alapján utasítanék el másokat, mert ugye azt nem kell mondanom, hogy akkor abban a pillanatban mások is jogosan várnák el ugyanezt a "szolgáltatást". De mivel - ahogyan Te is remekül látod a dolgokat - nem vagyok kölcsönző, ezért úgy tartom igazságosnak, ha senkinek sem teszem meg ezt a szívességet. A másik dolog az, hogy sem időm, sem energiám nincs ilyen irányú kívánságokat teljesíteni, márcsak azért sem, mert enyhe meglepettség lenne úrrá a barátnőmön, ha egyszeriben férfiak sokaságával kellene ilyen ügyekből kifolyólag találkozgatnom a nap különböző szakaszaiban. Mert ugye Te sem mondjuk egy kávézóban akarnád felpróbálni mondjuk a pumpás maszkot, hogy egy gyors véleményt mondhass róla. Ehhez nyugalom kell, amit én nem tudok biztosítani. És végül, de nem utolsó sorban : higiéniai szempontok miatt sem örülnék a kölcsönzősdinek. Mert, mint tudjuk a latexbe az ember - ki jobban, ki kevésbé - egy kissé beleizzad (hisz ez adja az egyik varázsát) és több mint valószínű rám hárulna az a nemes feladat, hogy takaríthatom más után a saját holmijaimat. Na ennyit erről.
Senkit sem akarok ezzel megbántani, de aki hasonló árkategóriájú holmikkal rendelkezik, az valószínűleg ugyanígy vélekedne, mint én.
Minden másban : tanácsokban, ötletekben, üzletcímekben, újdonságokkal kapcsolatos hírekben és a témát érintő eszmecserékben nagyon szívesen állok mindenki rendelkezésére.

Bocs' Ethaniel !

Előzmény: Ethaniel Hrystos (41)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.27 0 0 42
Nem tudom miért (tán az én hibámból), napok óta senki nem reagált a témára. Szeretném ha megmaradna ez a topic, mert engem minden érdekel ami ehhez a témához kapcsolódik.
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.25 0 0 41
Bocs, ilyenkor kissé figyelmetlen már az ember :-) amit te "küldtél" az jó lenne, ha a haja nem lógna ki belőle. nekem olyan kellene, ami teljesen befedi a fejet. Ezért is nem teljesen tudok azonosulni evvel a "vedd meg a hagyományost és fújd be" dologgal. Kaptam ilyen képet /akkor nem tőled/, de nem tudom ide beszúrni, mert nem tudom hogy kell. pedig akkor 1értelmű lenne. A ballhood kapcsán pedig annyit, hogy azt hiszem erre is vevő lennék, igaz csak egyszeri alkalomra, mert ezek nem tetszenek annyira, mint a rendes maszkok. Gondolom neked teljes készleted van latexből. Ha igen és netán lenne vmi olyan amitől megakarnál szabadulni /kötve hiszem, hogy lenne ilyen :-)/ kérlek szólj. Most jön eddigi leghülyébb kérdésem :-) de hát én absolut tapasztalatlan vagyok a témában mint írtam. tehát: Lehet ezen darabok közül bármit "kölcsönözni"? szeretném kipróbálni milyen, mielőtt elkezdek kuporgatni rá :) természetesen bármilyen megoldás érdekel.
Előzmény: Latex Bond (40)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.25 0 0 40
Et !
Örülök, hogy tetszett, nekem is baromira tetszett, csak kár, hogy egyhamar nem élhetem át újra ! :o))
A mail-t (amelyben a fotók vannak) nem én küldtem, hanem Josila (nézd vissza a hozzászólásokat !), úgy hogy továbbra sem tudom, mire gondolsz gázmaszk ügyben. Amit én linkeltem be az Aqua-Lányról, az nem tetszik ?
"Ballhead" maszkok alatt gondolom a ballhood-okat érted, amelyek az esetek nagy többségében a felfújható (inflatable) kategóriába tartoznak. A dupla réteg itt is az alapja az egésznek, csak itt a fejed a legbelső rétegen belülre kerül, a levegőt pedig a 2 réteg közé kell belefújni, többnyire egy kis kézi pumpával. Az érzet hasonló a vákuumos (deflatable) cuccokhoz, mert a belső réteg általában pár tized milliméternyivel vékonyabb latexanyagból készül, mint a külső, így a levegő nyomása révén a belső finom gumiréteg fogja kitölteni az arcod összes kis rését, a külső pedig labdaformává duzzad (innen a ballhood elnevezés). Felfújható kategóriában egyébként nem csak maszkokat terveznek, hanem sok mást is, például komplett overallokat és zsákokat is.
Ennek a maszk-típusnak aztán rengeteg fajtája létezik : van amelyiken átlátszó plasztik réteg van beleszegecselve a szemnek, hogy kiláthass, de van olyan, amelyen egyáltalán nem látsz ki, mert esetleg pont ez a cél. Van olyan, amelyiken a szájba is egy kis labda kerül, amelyet külön fel lehet pumpálni és ezzel ki lehet szinte peckelni az áldozat száját és így az egész szájüreget kitölti a felfújódó kis labda.
Slinkyskin-éknél láttam valóban gömb formájú maszkot, aminek már speciális légzőrendszere van a fejtetőnél kialakítva, hogy a tökéletes gömbformát biztosítani tudják. (Mivel egyébként vagy az orrnak, vagy a szájnak mindig ki van alakítva egy nyílás, amin keresztül levegőt vehetsz és ez általában megtöri a gömb alakot.) Íme tehát a "legigazibb Ball Hood" Slinkyskin-től : PINK BALL HOOD

Felfújható maszkom természetesen nekem is van, nem is bírtam volna ki, ha nem próbálhatok fel egy ilyet. :o)) Felvenni baromi egyszerű, csak leengedett állapotban kell a fejre húzni és a zippzárt ráhúzni, majd a szelepen keresztül valamilyen eszközzel a 2 réteg között keményre fújni. Viselni meg egyszerűen fantasztikus, ehhez nem is tudnék mást hozzáfűzni. :o)

Gumilovag :
Hogy mi nem tetszik a "nőmnek" ebben ? Hát az egész, úgy ahogy van ! :o)) Meg van győződve róla, hogy ha ilyen játékokat űzök az ágyban, akkor egy idő után már csak erre tudok majd elélvezni. Már bebizonyítottam neki néhányszor, hogy nem így van, dehát mit lehet tenni.... :o)))))))

Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.25 0 0 39
Kösz a kimerítő vákuumágyas sztorit, egészen lázba jöttem tőle :-) Kaptam egy mailt tőled, amiben küldtél pár képet. azok között volt egy olyan ami tökéletesen megfelelt az igényeimnek. Viszont van egy másik verziója az "álmomnak". Nem gázálarcban, hanem egy teljes arcot fedő (összesen egy helyen lukas) maszkban szeretném magam tudni. Ilyet láttam a Simon O siteon is. Az extra.hu/fhls oldal létezik még, csak régen lett frissítve. tegnap nézegettem, hátha megtalálom amiről beszéltem, de nem sikerült. Mivel profi szakemberrel van dolgom, még egy kicsit enged meg hogy nyaggassalak. Láttam szintén neten, ún. ballhead "maszkokat". Nem is tudom igazán, hogy ez milyen kategóriának felel meg. Na és persze, hogy kell ezt felvenni és viselni? Netán ilyenhez is volt szerencséd?
Előzmény: Latex Bond (38)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.25 0 0 38
Et !

Sajnos nem emlékszem pontosan, hogy a kesztyűt hol vettem, de gyanítom, hogy a nagyobb bevásárlóközpontokban gyakrabban előfordul az ilyesmi. Azért megígérem, hogy szólok, ha valahol konkrétan látok feketében !
A Bajcsy-n lévő bolttal kapcsolatos aggályaidat így már megértem ! :o)) Munkavédelmi bolt azért máshol is akad a városban...
Az extra.hu/fhls oldal már nem létezik, így a gázálarcot már nem tudtam megnézni (vagy csak nekem nem jött föl), de sejtem mire gondolhatsz. Mindazonáltal úgy van, ahogy djt írta : egy kis szilikon spray vagy egy kis latexolaj és a gázálarc gumija is úgy fog csillogni, mint a lakkruhák, sőt még jobban !
Itt van Neked egy gázálarcos lány, aki "külön-szemes" maszkban van, esetleg ilyesmire gondoltál ? Rub Aqua Girl

Na jó ! Íme egy kis vacu-bed story :
A vákuumágy csodálatos érzés, nem igazán lehet jól elmesélni, szerintem egyszerűen muszáj érezni ! A lényeg, hogy egyszer régebben (megboldogult ifjonckoromban :o)) ) beinvesztáltam egy bécsi székhelyű domina egy fél órás szeánszára, ahol tudtam, hogy létezik ilyen eszköz is. Megérkezésem után a hölgy levetkőztetett, majd bevezetett egy szobába, ahol a kemény padlón (ez az egy volt csak kényelmetlen) feküdt vágyálmaim tárgya a híres "vákuum ágy". Határozott mozdulattal elhúzta a zippzárját és ellentmondást nem tűrően betessékelt a két réteg közé. Egy kissé nehezemre esett bemásznom, mert annyira ki volt feszítve az anyag a benne lévő vascső kerettel, hogy szinte úgy kellett fekve beoldalaznom a két gumiréteg közé. Ő azonban egy erős mozdulattal beljebb tolt a latex-borítékba, mint egy "jól megtermett levelet" (a belseje ki lehetett kenve valamivel, mert egy kicsit csúszott) és behúzta rám a zippzárt. Odabent próbáltam valahogy kényelmesen elhelyezkedni, amennyire tőlem tellett, mert tudtam, hogy az elkövetkezendő fél órában ez lesz a börtönöm, de a padló egy kicsit hideg volt, szinte éreztem a hátamon sütni a gumin keresztül is. Jobb lett volna, ha inkább egy puha matracra fektették volna az egész keretet, de jelen helyzetben mit sem törődtem a hideg padlóval. A számba vettem a fejem magasságában az anyagba ragasztott gumicsődarabka belső végét, mert már kezdett fogyni a levegőm odabent. Kezdtem magam iszonyú jól érezni, mert fogalmam sem volt mi fog történni. Mivel a gumi színe fekete volt, koromsötétség vett körül, még egy halvány fénycsóva sem szűrődött be, csak a saját légzésemet hallottam, ahogy a számban, a vékony csövön keresztül ki-be áramlik a levegő. Egyszer csak éreztem, ahogy a nő a vaskerettel babrál, sejtettem, hogy ekkor csatakoztat rá valamiféle berendezést, ami majd a levegőt fogja kiszívni a zsákból. Azt hittem egy közönséges porszívót kötött rá, de amikor beindította, sokkal zajosabbnak tűnt annál - gondolom egy kisebb kompresszor lehetett. Másodpercek alatt a két réteg elkezdett minden oldalról rámfeszülni, hogy már moccanni sem bírtam és már a fejemet sem voltam képes egy idő után elfordítani, de a vákuum erőssége egyre csak fokozódott. Elképzelésem sem volt, meddig lehet fokozni a szívóerőt, de éreztem, ahogy a legrejtettebb és legkisebb zugokból is kezdett eltünedezni a maradék levegő, ami a testem és a gumianyag között még apró buborékokban fellelhető volt. A vákuum rabja voltam olyannyira, hogy a latex már felvette a szemgödröm formáját is és még a füleimet is teljesen kitöltötte. Az arcomnál a gumi rátapadt az ajkaimra és az orrlyukakra és a számban lévő csövet még mélyebbre tolta a torkomba, hogy már akkor sem tudtam volna kiköpni, ha akartam volna. A lábfejem spiccbe feszült, mert elfelejtettem elfordítani, de mivel a bokám már jónéhány másodperccel korábban mozdíthatatlanná dermedt, így gondoltam ez most már így is marad a játék végéig. Hirtelen megszűnt a berregés, amelyet a kompresszor adott és én a vákuumágy foglya voltam. Tökéletes szobor lehettem egy külső szemlélő számára és hirtelen sajnálni kezdtem, hogy nem láthatom magamat kívülről is. Úgy éreztem magam, mint Han Solo, amikor befagyasztják a fémtömbbe, azzal az óriási eltéréssel, hogy én roppantul élveztem az egészet. És ekkor jött a legfinomabb része a szeánsznak. A hölgy bekent kívülről valami olajfélével és hihetetlen gyengédséggel símogatni kezdett, néhol már olyan finomsággal, hogy egyenesen csiklandozott az ujjaival.
Ugye azt már nem is kell írnom, hogy meddig bírtam ezt ki, hogy ne élvezzek el ? :o))))

A vizuális alkatúaknak itt van néhány vákuumágyba zárt csajszi képe. Az átlátszó gumiban van valami hihetetlen erotikus, kár hogy a lány nem meztelenül feküdt bele... Lányok vákuumizálva :o)

Előzmény: Ethaniel Hrystos (32)
gumilovag Creative Commons License 2002.09.25 0 0 37
Görög! Én azért azt hiszem szétnézek abban a boltban, ahol dolgoztál; de ha bárhol látok a célnak magfelelő cuccot akkor jelzem nektek. Latex Bond! A vákumágyról már én is akartalak kérdezni, kösz az infót. A nődnek mi nem tetszik ebben ,ha ez itt nem túl személyes? A bolti "élményeidért" egy kicsit irigyellek:0)
Mindenkinek sok sikert a latex vonzalom átadásához!
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.25 0 0 36
Elnézést kérek, de nem vagyok szakértő a témában, csak "műkedvelő", ezért lehet, hogy néha hülyeségeket írok. Kérlek nézzétek el, és javítsatok ki a továbbiakban. Lassan csak eltanulom tőletek a dolgokat :-)
Előzmény: djt-122 (33)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.09.25 0 0 35
Mert Te férfi vagy!

Remélhetőleg a nőknek meg férfiakon mutat jobban, s ez így ideális.

Ha a nők is a nőkön kedvelnék, abban Neked nem sok örömöd lenne, mert azt nem láthatnád.

Előzmény: Latex Bond (10)
josila Creative Commons License 2002.09.25 0 0 34
Görög, gumilovag! Küldtem egy pár db képet gázmaszost émában, remélem elment. Majd még jelentkezem, ha több időm lesz. Örülök, hogy egyre többen vagyunk!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!