Keresés

Részletes keresés

djt-122 Creative Commons License 2002.10.03 0 0 53
A Tectusban én is jártam ugyanazokat a gagyi latexeket árulják mint a Nivó shopban(Sharon sloane)no meg valami katalógust is lehet nézegetni de ez inkább lakk meg bör.
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.03 0 0 52
Úgy érzem, hasznos(abb) lenne, ha inkább konkrétan leírnád, hogy milyen minőségű, márkájú vagy esetleg árfekvésű latexruhákat lehet kapni a Tectus-ban, hogy mindannyian okuljunk és frissíthessük információs adatbázisunkat... :o)
Mint írtam volt, régen jártam a Tectus-ban, de ígérem megkövetlek, ha nem a Buccone termékek virítanak az üzlet polcain...
Azért köszi a segítséget !
Előzmény: Azakiazaki (51)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.10.03 0 0 51
"A Tectus-ban tudomásom szerint nem árulnak latex-ruhákat, de mivel ezer éve nem jártam ott, ennyi erővel akár árulhatnak is - bár ezt kétlem. "

Úgy érzem hasznos lenne, ha frissítenéd az információs adatbázisodat.

Előzmény: Latex Bond (50)


Latex Bond Creative Commons License 2002.10.03 0 0 50
djt :

Ja-ja ! A Liberty-s csajok szerintem is kegyetlenek a latexcuccokban, láttam már én is a klippet ! Egyébként a zene világában már igen régóta hódít a lakk és a latex, ezek egyáltalán nem új keletűek - csakúgy, mint ahogy a fétish party-k sem azok Európa-szerte... Olybá tűnik, egyedül Magyarország ilyen konzervatív ebben a kérdésben. A zenei vonalon emlékezz csak a következő videóklippek valamelyikére :
Fun Factory : Pain (az énekesnő piros latex overallban)
U96 : Love religion (Daisy Dee változatos latex-ruhákban, néha még ki is kötözve !)
Honeyz : I won't lying down (Három csajszi fekete latex-estélyikben)
A Spice Girls-ben Victoria Beckham imádta a latex szerkókat és ezt több klippben is alátámasztotta.
És persze még véletlenül se felejtkezzünk el Britney Spears ominózus "Oops, I did it again" c. számáról, amelyben rikító piros latex-overallban csodálhatjuk Britney alakját ! :o))

Et :

A Tectus-ban tudomásom szerint nem árulnak latex-ruhákat, de mivel ezer éve nem jártam ott, ennyi erővel akár árulhatnak is - bár ezt kétlem. Ami a hazai kínálatot illeti, a Ferenc körúti szexshop-ban (a Petőfi hídnál) árulnak "Renate Buccone" féle latex-ruhákat, de a minősége a Nívó-shop-hoz hasonlóan még a szigetelőgumi színvonalát sem éri el, nemhogy egy exkluzív ruháét. A ruhák szabása egyenesen katasztrofális, a színük fakó és teljesen matt, amin a szilikon sem segít. Aki ez alapján próbál fogalmat alkotni ezen ruhák szépségéről, azok nagyot fognak csalódni és ami a legrosszabb : téves képet alkotnak erről a divatkategóriáról. Egyszóval siralmas a helyzet... Mint mondtam, a legközelebbi hely, ahol IGAZI latex-költeményeket láthatsz : Bécsben van. És ez nem is lesz másként, amíg nem lesz nálunk olyan sűrűséggel megrendezve olyasfajta buli, amire rendszeresen fel is lehetne ilyesmit venni.

Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.02 0 0 49
Köszönöm, meglestem. Vannak szép számmal olyan cuccok amiket vhogy nagyon szívesen felpróbálnék min. /és bevallom a női kollekcióból is/. Itthon mennyire van ennek a latexnek terepe? Pl. a Tectusban van vmi ilyesmi? azt hallottam vhol, hogy ott érdemes körülnézni.
Előzmény: Latex Bond (47)
djt-122 Creative Commons License 2002.10.01 0 0 48
Hu!!!Éppen most láttam a Viva+ on a LIBERTY X nevü formáció JUST A LITTLE cimü videóklippjét.A 4 csaj szuper latexruhákban domborit!!!!Ugylátszik a Zene világában is hódit a latex.
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.01 0 0 47
Szia Et !

Itt vannak a tudnivalók a "Bodycult-os" latexruha-kölcsönzésről : Kölcsönzés
A legújabb női ruhamodellek pedig itt találhatók : BODYCULT 2002

Az üzletük egyébként Werdau-ban van.

Előzmény: Ethaniel Hrystos (46)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.30 0 0 46
Köszönöm az infokat! Ennek a Bodycultnak van honlapja? Hátha kijutok egyszer Németországba :-)
Előzmény: Latex Bond (45)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.30 0 0 45
Szia Et !
1.) Részemről sincs, nem is volt !
2.) Ez érthető, ha az ember valami égető kérdésére szeretne választ kapni, pontosan ezért próbáltam a paranioádat enyhíteni ! :o)
3.) Az előre elkészített gázmaszkokat SEM kenik le semmivel - ez a nemes feladat mindenképpen Rád hárul, ha fényeset akarsz -, mert hosszú távon az olajszármazékok károsítják a gumit. Első alkalommal minden latex holmit behintőporozva árulnak. (A jobb helyeken persze...)
4.) Mint mondtam, per.pill. nem akarok, de ki tudja mit hoz a jövő ? (Ráunok, megszorulok anyagilag, kigyógyulok a fétisemből - na ez csak vicc volt ! :o)) )
5.) Aha ! Akkor ezt én értettem félre, bocsánat ! Meg fogsz lepődni : létezik ilyen - de csak ruhák esetén ! Persze nem Magyarországon, hanem egy német latex-divatcégnél, a Bodycult-nál. Gyönyörű latexruha-költeményeik vannak és a ruha árának 1/3-áért hajlandók bérbeadni a vágyott ruhát egy estére, amit persze épségben vissza is kell vinni. (A teljes árat ki kell fizetni és amikor visszavitted, akkor visszaadják az összeg 2/3-át.)
Sajnos azonban bizarr maszkjaik nincsenek és ilyet nem is hiszem, hogy bárhol másutt szívesen kölcsönöznének - legalábbis én még nem hallottam róla. De ha csak fel akarsz ilyesmit próbálni, hogy vajon milyen érzés lehet - tehát "nem szexuális alkalomból" -, akkor bemégy bármelyik ilyen boltba, mondjuk Münchenben a No Respect-hez vagy a Spexter-hez (ezeknél jártam és ismerem őket) és az eladók rendkívül kedvesen és segítőkészen állnak rendelkezésedre. De a legtöbb helyen próbafülke is van, ha netán szégyenlős volnál és ott felpróbálgathatod akár az üzlet teljes maszk-kollekcióját.
Előzmény: Ethaniel Hrystos (44)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.28 0 0 44
Latex Bond! Én kérek bocsánatot, rosszul foglmazatam meg a hozzászólásaimat. Most korrigálnék:
1. Nincs semmi harag részemről, remélem részetekről se.
2. Bocsánat, ha túlzásokba estem volna a napok kapcsán, csak én kissé paranoid vagyok :-)
3. Ami a gázmaszkot illeti. Nem arról van szó, hogy nem felel meg, csak én jobban szeretem az előre elkészített cuccokat. Annyira nem bízom a kézügyességemben, hogy én csináljam s.k. :-)))
4. Nem gondoltam komolyan, hogy te bármit eladnál, csak az extra.hu/fhls-en láttam hogy vannak akik megválnának 1-2 cuccuktól. Gondoltam hátha... :)
5. Kölcsönzés. Nem is arra gondoltam, hogy te adnál kölcsön bármit is. Nem vagy te videótéka :-DD Igazából arra reflektáltam, hogy ahogy neked alkalmad volt a vákuumágyat kipróbálni /jó pénzért/, úgy hátha van olyan hely vhol a világban, ahol egy-egy alkalomra lehet kölcsönözni ilyen cuccot, és nem feltétlen csak sexuális alkalomból.

Elnézést, ha félreérthető voltam.

Előzmény: Latex Bond (43)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.28 0 0 43
Szia Et !
Azért nem kell túlzásokba esni : nem napok óta nem válaszolunk, csak egyetlen nap maradt ki. Hiába, nekem néha dolgoznom is kell és nem csak a Net előtt ülni...
Nos, hogy a kérdéseidre válaszoljak : mint mondtam, sétálj el a Ludwig Munkavédelmi Szaküzletbe, amit ajánlottam és nézz körül, mert ott NAGYON SOKFÉLE gázálarc található. Ha egyik sem felel meg, akkor sajnos nem tudok Rajtad segíteni. Ez a "vedd meg a hagyományost és fújd be" dolgot nem azért mondtuk Neked, hogy érd be a silányabbal, vagy azzal, ami Neked nem tetszik. Hanem azért, hogy végre tisztában legyél azzal, hogy NEM LÉTEZIK lakk gázmaszk, hanem az általad hagyományosnak mondott (vagy kifejezetten fétis játékokra gyártott) gázálarcokat szokták befújni szilikonnal. Ez Neked lehet, hogy kiábrándító, de attól még továbbra is ez a csillogásuk oka. Ezen kár is vitatkozni.
A másik : bármennyire is fájó ezt mondanom, de valóban nem akarok megszabadulni egyetlen szerzeményemtől sem - legalábbis egyenlőre -, mivel én is hatalmas anyagi-, időbeli és kapcsolatbeli áldozatok árán szereztem be Őket. Gondolom ezzel nem mondtam túlságosan meglepőt. A kölcsönzés meg valóban nem túl jó ötlet, ha nem haragszol és azt is megmondom, hogy miért. Először is ha Neked megengedném, akkor nem tudom milyen szelekciós elvek alapján utasítanék el másokat, mert ugye azt nem kell mondanom, hogy akkor abban a pillanatban mások is jogosan várnák el ugyanezt a "szolgáltatást". De mivel - ahogyan Te is remekül látod a dolgokat - nem vagyok kölcsönző, ezért úgy tartom igazságosnak, ha senkinek sem teszem meg ezt a szívességet. A másik dolog az, hogy sem időm, sem energiám nincs ilyen irányú kívánságokat teljesíteni, márcsak azért sem, mert enyhe meglepettség lenne úrrá a barátnőmön, ha egyszeriben férfiak sokaságával kellene ilyen ügyekből kifolyólag találkozgatnom a nap különböző szakaszaiban. Mert ugye Te sem mondjuk egy kávézóban akarnád felpróbálni mondjuk a pumpás maszkot, hogy egy gyors véleményt mondhass róla. Ehhez nyugalom kell, amit én nem tudok biztosítani. És végül, de nem utolsó sorban : higiéniai szempontok miatt sem örülnék a kölcsönzősdinek. Mert, mint tudjuk a latexbe az ember - ki jobban, ki kevésbé - egy kissé beleizzad (hisz ez adja az egyik varázsát) és több mint valószínű rám hárulna az a nemes feladat, hogy takaríthatom más után a saját holmijaimat. Na ennyit erről.
Senkit sem akarok ezzel megbántani, de aki hasonló árkategóriájú holmikkal rendelkezik, az valószínűleg ugyanígy vélekedne, mint én.
Minden másban : tanácsokban, ötletekben, üzletcímekben, újdonságokkal kapcsolatos hírekben és a témát érintő eszmecserékben nagyon szívesen állok mindenki rendelkezésére.

Bocs' Ethaniel !

Előzmény: Ethaniel Hrystos (41)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.27 0 0 42
Nem tudom miért (tán az én hibámból), napok óta senki nem reagált a témára. Szeretném ha megmaradna ez a topic, mert engem minden érdekel ami ehhez a témához kapcsolódik.
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.25 0 0 41
Bocs, ilyenkor kissé figyelmetlen már az ember :-) amit te "küldtél" az jó lenne, ha a haja nem lógna ki belőle. nekem olyan kellene, ami teljesen befedi a fejet. Ezért is nem teljesen tudok azonosulni evvel a "vedd meg a hagyományost és fújd be" dologgal. Kaptam ilyen képet /akkor nem tőled/, de nem tudom ide beszúrni, mert nem tudom hogy kell. pedig akkor 1értelmű lenne. A ballhood kapcsán pedig annyit, hogy azt hiszem erre is vevő lennék, igaz csak egyszeri alkalomra, mert ezek nem tetszenek annyira, mint a rendes maszkok. Gondolom neked teljes készleted van latexből. Ha igen és netán lenne vmi olyan amitől megakarnál szabadulni /kötve hiszem, hogy lenne ilyen :-)/ kérlek szólj. Most jön eddigi leghülyébb kérdésem :-) de hát én absolut tapasztalatlan vagyok a témában mint írtam. tehát: Lehet ezen darabok közül bármit "kölcsönözni"? szeretném kipróbálni milyen, mielőtt elkezdek kuporgatni rá :) természetesen bármilyen megoldás érdekel.
Előzmény: Latex Bond (40)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.25 0 0 40
Et !
Örülök, hogy tetszett, nekem is baromira tetszett, csak kár, hogy egyhamar nem élhetem át újra ! :o))
A mail-t (amelyben a fotók vannak) nem én küldtem, hanem Josila (nézd vissza a hozzászólásokat !), úgy hogy továbbra sem tudom, mire gondolsz gázmaszk ügyben. Amit én linkeltem be az Aqua-Lányról, az nem tetszik ?
"Ballhead" maszkok alatt gondolom a ballhood-okat érted, amelyek az esetek nagy többségében a felfújható (inflatable) kategóriába tartoznak. A dupla réteg itt is az alapja az egésznek, csak itt a fejed a legbelső rétegen belülre kerül, a levegőt pedig a 2 réteg közé kell belefújni, többnyire egy kis kézi pumpával. Az érzet hasonló a vákuumos (deflatable) cuccokhoz, mert a belső réteg általában pár tized milliméternyivel vékonyabb latexanyagból készül, mint a külső, így a levegő nyomása révén a belső finom gumiréteg fogja kitölteni az arcod összes kis rését, a külső pedig labdaformává duzzad (innen a ballhood elnevezés). Felfújható kategóriában egyébként nem csak maszkokat terveznek, hanem sok mást is, például komplett overallokat és zsákokat is.
Ennek a maszk-típusnak aztán rengeteg fajtája létezik : van amelyiken átlátszó plasztik réteg van beleszegecselve a szemnek, hogy kiláthass, de van olyan, amelyen egyáltalán nem látsz ki, mert esetleg pont ez a cél. Van olyan, amelyiken a szájba is egy kis labda kerül, amelyet külön fel lehet pumpálni és ezzel ki lehet szinte peckelni az áldozat száját és így az egész szájüreget kitölti a felfújódó kis labda.
Slinkyskin-éknél láttam valóban gömb formájú maszkot, aminek már speciális légzőrendszere van a fejtetőnél kialakítva, hogy a tökéletes gömbformát biztosítani tudják. (Mivel egyébként vagy az orrnak, vagy a szájnak mindig ki van alakítva egy nyílás, amin keresztül levegőt vehetsz és ez általában megtöri a gömb alakot.) Íme tehát a "legigazibb Ball Hood" Slinkyskin-től : PINK BALL HOOD

Felfújható maszkom természetesen nekem is van, nem is bírtam volna ki, ha nem próbálhatok fel egy ilyet. :o)) Felvenni baromi egyszerű, csak leengedett állapotban kell a fejre húzni és a zippzárt ráhúzni, majd a szelepen keresztül valamilyen eszközzel a 2 réteg között keményre fújni. Viselni meg egyszerűen fantasztikus, ehhez nem is tudnék mást hozzáfűzni. :o)

Gumilovag :
Hogy mi nem tetszik a "nőmnek" ebben ? Hát az egész, úgy ahogy van ! :o)) Meg van győződve róla, hogy ha ilyen játékokat űzök az ágyban, akkor egy idő után már csak erre tudok majd elélvezni. Már bebizonyítottam neki néhányszor, hogy nem így van, dehát mit lehet tenni.... :o)))))))

Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.25 0 0 39
Kösz a kimerítő vákuumágyas sztorit, egészen lázba jöttem tőle :-) Kaptam egy mailt tőled, amiben küldtél pár képet. azok között volt egy olyan ami tökéletesen megfelelt az igényeimnek. Viszont van egy másik verziója az "álmomnak". Nem gázálarcban, hanem egy teljes arcot fedő (összesen egy helyen lukas) maszkban szeretném magam tudni. Ilyet láttam a Simon O siteon is. Az extra.hu/fhls oldal létezik még, csak régen lett frissítve. tegnap nézegettem, hátha megtalálom amiről beszéltem, de nem sikerült. Mivel profi szakemberrel van dolgom, még egy kicsit enged meg hogy nyaggassalak. Láttam szintén neten, ún. ballhead "maszkokat". Nem is tudom igazán, hogy ez milyen kategóriának felel meg. Na és persze, hogy kell ezt felvenni és viselni? Netán ilyenhez is volt szerencséd?
Előzmény: Latex Bond (38)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.25 0 0 38
Et !

Sajnos nem emlékszem pontosan, hogy a kesztyűt hol vettem, de gyanítom, hogy a nagyobb bevásárlóközpontokban gyakrabban előfordul az ilyesmi. Azért megígérem, hogy szólok, ha valahol konkrétan látok feketében !
A Bajcsy-n lévő bolttal kapcsolatos aggályaidat így már megértem ! :o)) Munkavédelmi bolt azért máshol is akad a városban...
Az extra.hu/fhls oldal már nem létezik, így a gázálarcot már nem tudtam megnézni (vagy csak nekem nem jött föl), de sejtem mire gondolhatsz. Mindazonáltal úgy van, ahogy djt írta : egy kis szilikon spray vagy egy kis latexolaj és a gázálarc gumija is úgy fog csillogni, mint a lakkruhák, sőt még jobban !
Itt van Neked egy gázálarcos lány, aki "külön-szemes" maszkban van, esetleg ilyesmire gondoltál ? Rub Aqua Girl

Na jó ! Íme egy kis vacu-bed story :
A vákuumágy csodálatos érzés, nem igazán lehet jól elmesélni, szerintem egyszerűen muszáj érezni ! A lényeg, hogy egyszer régebben (megboldogult ifjonckoromban :o)) ) beinvesztáltam egy bécsi székhelyű domina egy fél órás szeánszára, ahol tudtam, hogy létezik ilyen eszköz is. Megérkezésem után a hölgy levetkőztetett, majd bevezetett egy szobába, ahol a kemény padlón (ez az egy volt csak kényelmetlen) feküdt vágyálmaim tárgya a híres "vákuum ágy". Határozott mozdulattal elhúzta a zippzárját és ellentmondást nem tűrően betessékelt a két réteg közé. Egy kissé nehezemre esett bemásznom, mert annyira ki volt feszítve az anyag a benne lévő vascső kerettel, hogy szinte úgy kellett fekve beoldalaznom a két gumiréteg közé. Ő azonban egy erős mozdulattal beljebb tolt a latex-borítékba, mint egy "jól megtermett levelet" (a belseje ki lehetett kenve valamivel, mert egy kicsit csúszott) és behúzta rám a zippzárt. Odabent próbáltam valahogy kényelmesen elhelyezkedni, amennyire tőlem tellett, mert tudtam, hogy az elkövetkezendő fél órában ez lesz a börtönöm, de a padló egy kicsit hideg volt, szinte éreztem a hátamon sütni a gumin keresztül is. Jobb lett volna, ha inkább egy puha matracra fektették volna az egész keretet, de jelen helyzetben mit sem törődtem a hideg padlóval. A számba vettem a fejem magasságában az anyagba ragasztott gumicsődarabka belső végét, mert már kezdett fogyni a levegőm odabent. Kezdtem magam iszonyú jól érezni, mert fogalmam sem volt mi fog történni. Mivel a gumi színe fekete volt, koromsötétség vett körül, még egy halvány fénycsóva sem szűrődött be, csak a saját légzésemet hallottam, ahogy a számban, a vékony csövön keresztül ki-be áramlik a levegő. Egyszer csak éreztem, ahogy a nő a vaskerettel babrál, sejtettem, hogy ekkor csatakoztat rá valamiféle berendezést, ami majd a levegőt fogja kiszívni a zsákból. Azt hittem egy közönséges porszívót kötött rá, de amikor beindította, sokkal zajosabbnak tűnt annál - gondolom egy kisebb kompresszor lehetett. Másodpercek alatt a két réteg elkezdett minden oldalról rámfeszülni, hogy már moccanni sem bírtam és már a fejemet sem voltam képes egy idő után elfordítani, de a vákuum erőssége egyre csak fokozódott. Elképzelésem sem volt, meddig lehet fokozni a szívóerőt, de éreztem, ahogy a legrejtettebb és legkisebb zugokból is kezdett eltünedezni a maradék levegő, ami a testem és a gumianyag között még apró buborékokban fellelhető volt. A vákuum rabja voltam olyannyira, hogy a latex már felvette a szemgödröm formáját is és még a füleimet is teljesen kitöltötte. Az arcomnál a gumi rátapadt az ajkaimra és az orrlyukakra és a számban lévő csövet még mélyebbre tolta a torkomba, hogy már akkor sem tudtam volna kiköpni, ha akartam volna. A lábfejem spiccbe feszült, mert elfelejtettem elfordítani, de mivel a bokám már jónéhány másodperccel korábban mozdíthatatlanná dermedt, így gondoltam ez most már így is marad a játék végéig. Hirtelen megszűnt a berregés, amelyet a kompresszor adott és én a vákuumágy foglya voltam. Tökéletes szobor lehettem egy külső szemlélő számára és hirtelen sajnálni kezdtem, hogy nem láthatom magamat kívülről is. Úgy éreztem magam, mint Han Solo, amikor befagyasztják a fémtömbbe, azzal az óriási eltéréssel, hogy én roppantul élveztem az egészet. És ekkor jött a legfinomabb része a szeánsznak. A hölgy bekent kívülről valami olajfélével és hihetetlen gyengédséggel símogatni kezdett, néhol már olyan finomsággal, hogy egyenesen csiklandozott az ujjaival.
Ugye azt már nem is kell írnom, hogy meddig bírtam ezt ki, hogy ne élvezzek el ? :o))))

A vizuális alkatúaknak itt van néhány vákuumágyba zárt csajszi képe. Az átlátszó gumiban van valami hihetetlen erotikus, kár hogy a lány nem meztelenül feküdt bele... Lányok vákuumizálva :o)

Előzmény: Ethaniel Hrystos (32)
gumilovag Creative Commons License 2002.09.25 0 0 37
Görög! Én azért azt hiszem szétnézek abban a boltban, ahol dolgoztál; de ha bárhol látok a célnak magfelelő cuccot akkor jelzem nektek. Latex Bond! A vákumágyról már én is akartalak kérdezni, kösz az infót. A nődnek mi nem tetszik ebben ,ha ez itt nem túl személyes? A bolti "élményeidért" egy kicsit irigyellek:0)
Mindenkinek sok sikert a latex vonzalom átadásához!
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.25 0 0 36
Elnézést kérek, de nem vagyok szakértő a témában, csak "műkedvelő", ezért lehet, hogy néha hülyeségeket írok. Kérlek nézzétek el, és javítsatok ki a továbbiakban. Lassan csak eltanulom tőletek a dolgokat :-)
Előzmény: djt-122 (33)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.09.25 0 0 35
Mert Te férfi vagy!

Remélhetőleg a nőknek meg férfiakon mutat jobban, s ez így ideális.

Ha a nők is a nőkön kedvelnék, abban Neked nem sok örömöd lenne, mert azt nem láthatnád.

Előzmény: Latex Bond (10)
josila Creative Commons License 2002.09.25 0 0 34
Görög, gumilovag! Küldtem egy pár db képet gázmaszost émában, remélem elment. Majd még jelentkezem, ha több időm lesz. Örülök, hogy egyre többen vagyunk!
djt-122 Creative Commons License 2002.09.25 0 0 33
Szerintem a görög a gázmaszkkal kapcsolatban félrenézte a képet.Ha a gázálarcomat befújom szilikonspraival az ugyanolyan szépen csillog feketében mint a ruhák a képen.Amugy nekem van képem ilyen gázmaszkról,csak nem tudom hogyan kell beilleszteni ide.
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.24 0 0 32
Latex Bond, a könnyebbség kedvéért maradjunk az Et-nél :) Ami a félreértéseket illeti:
1. közben rájöttem, hogy te is arra gondolsz amire én, ergo sorry. Viszont hálás lennék ha közölnéd hol lehet feketében kapni gumikesztyűt (ha már írtad, akkor csak idézd fel melyik hozzászólásig menjek vissza).
2. a bolttal kapcsolatban (ahol "dolgoztam") semmi félreértés nincs, csak épp nagyokat néznének, hogy nekem ilyesmi kell :)
3. ezt viszont tényleg elírtam :) szóval, nekem a katonai fazonú gázálarc latex változata kellene. Az extra.hu/fhls-en belül van valahol egy angol nyelvű site, és annak a galériájában láttam ilyet egy nőn ha jól emléxem. Ill. egyszer láttam a Private Blue-n, egy pornófilm ajánlóban is. A katonai maszkra hasonlít, csak fekete latexből van. Ha megtaláltad vagy kb. képben vagy és netán még képet is tudsz ide szúrni, akkor kérlek tedd meg és rámondom, hogy erre gondolok-e. ok?

A vákuumágy kapcsán pedig köszönöm a kimeritő felvilágosítást, meséld el kérlek ha lehet, hogy milyen volt a vákuumágyban? Te mégiscsak kipróbálhattad.

Előzmény: Latex Bond (31)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.24 0 0 31
Sziasztok !

Először is egy kis kiigazítással élnék ! Sikerült elrontanom a Heavy Rubber linkjét a levelem végén - bocsi mindenkitől -, úgyhogy most korrigálnám, talán ez már működni fog : HEAVY RUBBER

djt-122 : Remélem nem a barátnődet jegelted, hanem csak a maszkos szex ötletét ! :o))) Egyébként meg Yozzának igaza van : illendő a "jól borotváltság" latex divat követése esetén !!! Kezdve azzal, hogy az érzés is más (volt szerencsém próbálni szőrrel és anélkül is !) továbbá így az általad említett "balesetek" is könnyedén elkerülhetők. De azért nem kell megrémülni, aki nem akar megválni a bundájától, az is bele tudja magát gyömöszölni egy latex ruhába mindenféle "idegbecsípődés" nélkül is ! :o)

Et alias Görög : Szerintem sehol sem lettél félreértve, talán csak elnevezésbeli különbözőségek vannak kettőnk értelmezésében.
1.) Mosókesztyű = háztartási gumikesztyű. Ugyanerről beszéltem én is, csak talán nem túl szabatosan fejeztem ki magam. Ez az, amit néhol feketében is lehet kapni !
2.) Ez külön jó, mert akkor meg vannak oldva az ilyen jellegű beszerzéseid, nem ? Ezen mit értettünk félre ? Vagy tán mégsem lehet ott vegyvédelmi kesztyűt kapni ??? :o))
3.) Én sem a hagyományos (katonai) gázálarcokról beszéltem ! Tudod : ronda matt, szürke, az ember fejét és orrát nyomja minden oldalról... Ezt nekem sem kell bemutatni, én is voltam katona és valahogy nem gerjedtem rá a legkevésbé sem ! Amiről én beszélek, az profi gázálarc és csodák-csodája : kényelmesnek mondható ! Valójában nem egészen értem mire gondolsz, mert kétféle anyagot is említesz : "...hanem a latex gázmaszkot, ami a katonai formájára hasonlít (két ablak a két szemnél) de lakkból van." Most akkor latexből legyen vagy lakkból ??? Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy "lakk gázmaszk" nem létezik, mert a maszkok mindig kemény kaucsukból (latexből) készülnek, a "lakk" pedig a lakkozott felületű műbőr- vagy bőranyag rövid elnevezése. Ha pedig mégsem gumiból láttad, akkor az meg nem gázmaszk volt, hanem egyszerű kiszabott lakk-csuklya lyukakkal, légzőrendszer nélkül. Hogy most "külön szemes"-re vágysz vagy "panorámá"-ra, az gyakorlatilag tök mindegy, mert mindkettő típus beszerezhető az említett boltokban.
Tudod, mit ? Ha megtalálod a neten a maszkot, amire gondoltál, akkor írd meg és megpróbálok tippeket adni, hol tudod beszerezni !
Az utolsó 3 kérdéseddel kapcsolatban :
A vákuumágy (vac-bed) egy egészen újfajta örömszerzési forma a fétis világában, amely hazánkban még - tudomásom szerint - rendkívül kevéssé ismert és egyáltalán nem elérhető. Ez részint betudható annak, hogy még kevesen érdeklődnek iránta, részint pedig annak, hogy egy elég drága holmi még külföldi viszonylatban is. Az "ágy" lelke tulajdonképpen 2 ív latex lepedő, amelyet 3 élén összehegesztenek, a negyedik oldalára pedig légzáró zippzárat ragasztanak, majd ezt a "gumiborítékot" kifeszítik belülről egy fémcső-kerettel, amely csövön lyukakat helyeznek el a csőkeret teljes hosszában. A csőnek a végét jobb híján egy háztartási porszívóhoz szokták csatlakoztatni és ha valaki bele van zippzározva ebbe a "borítékba", akkor a kiszívott levegő révén olyan erős vákuumot lehet létrehozni a két latexréteg között, hogy az áldozat moccanni sem bír. A mozdulatlanság olyannyira garantált, hogy még a kisujjadat sem tudod mozgatni. Levegőt persze kapsz egy beépített csövecskén keresztül, aztán slussz. :o)
Rendkívül jópofa találmány, már volt szerencsém kipróbálni külföldön, azonban nálunk nem egyhamar lesz elérhető - mégpedig alapvetően az ára miatt. Pedig amit én leírtam, az a legegyszerűbb vákuumágy-típus, amit - bármily meglepő - egy kis kitartással, alapanyagok beszerzésével és egy kis kézügyességgel Te Magad is megcsinálhatsz ! Persze a németeknél már ennél dekoratívabbakat is gyártanak, például ami egy komplett ágy fakerettel, lábakkal, beépített kompresszorral és Téged a matracba applikálnak bele !!! :o))
Szóval ezt kipróbálni csak külföldön tudod, fizetős hölgyeknél, ott egynémelyik megengedheti magának azt a luxust, hogy vac-bed-et tartson.
Venni is lehet, szerintem jó néhány cég foglalkozik a gyártásával, többek között ez is : Latex Prison
Bár ennél olcsóbbakra is bukkanhatsz esetleg, ha rákeresel a neten a "vac-bed + fetish" vagy a "deflatable + fetish" szókapcsolatokra.
A használatával kapcsolatban még csak annyit - bár erre szerintem már mindenki magától is rájöhetett - ahhoz, hogy kipróbáld, mindenképpen partner szükséges (vagy legalábbis egy megbízható segítőtárs), mert egyedül nem tudod magad bezárni (hiszen ez is egyfajta bondage játék - méghozzá a legkellemesebbek közül !). A "megbízható" azért nagyon fontos, mert közben azért különösen oda kell figyelni a latexbe börtönzött delikvens légzésére, mert pánik reakciók esetleg elképzelhetők, ha netán bezártsági fóbia lesz úrrá az illetőn (olyanon is kiváltódhat, aki nem is tudja magáról !!!). A vákuumágyba akár meztelenül, akár beöltözve is be lehet feküdni, de éles vagy hegyes tárgy nem lehet rajtad, mert egy szempillantás alatt tönkre lehet tenni egy párszázezres cuccot.
És különben is : meztelenül lehet igazán érezni a minden porcikádra rádtapadó és szinte a mozdulatlanságig letapasztó latex élményét. ;o)

Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.24 0 0 30
Latex Bond! köszönöm a kimerítő kifejtést. Ellenben egy-két dolgot szeretnék tisztázni (nem kekeckedés, csak félre lehettem értve).
1. gumikesztyű alatt a háztartási gumikesztyűt (általános)értem, amim van is, és néha használom is.
2. Ami a Bajcsyn van védőeszközök boltja...no én azt jól ismerem, mert ott töltöttem a szakmai gyak.-omat anno kb. 10 éve, mint tanuló eladó :-)
3. Gázmaszk. Nos én igazából nem a hagyományos gázálarcot óhajtanám kipróbálni (katonaságnál volt hozzá szerencsém egy évig), hanem a latex gázmaszkot, ami a katonai formájára hasonlít (két ablak a két szemnél) de lakkból van. Egyszer láttam a neten valahol, és azóta foglalkoztat és izgatja a fantáziámat. hogy milyen lehet felvenni és érezni. Sőt legmerészebb vágyálmom, hogy egyszer legalább teljesen beöltözhessek latexbe, úgy hogy egy szabad felületem ne maradjon. Az már csak hab lenne a tortán, hogy magassarkú lakkcsizmával a lábamon tehessem ezt meg.
+1 Lenne még egy kérdésem /ami három :)/(bárki válaszolhat aki tud valamit erről). Szintén a neten láttam az ún, vákuumágyat. Ezt hogy lehet kipróbálni? Esetleg megvenni? Ill. hogyan kell ezt használni (meztelenül vagy beöltözve)?

Előre is kösz a válaszokat, és még egy valami...a továbbiakban nyugodtan hívjatok Et-nek, vagy Görögnek :)

Előzmény: Latex Bond (26)
yozza Creative Commons License 2002.09.24 0 0 29
teljeen=teljesen hmmm... sorry
Előzmény: yozza (28)
yozza Creative Commons License 2002.09.24 0 0 28
bocsánat hogy belepofázok! illik teljeen borotváltnak lenni...

üdv
yozza

Előzmény: djt-122 (27)
djt-122 Creative Commons License 2002.09.24 0 0 27
Nekem is van egy ú.n. panoráma gázálarcom de én még sohasem vettem fel szexhez!!!Egyszer rápróbáltam a kedvesemre,azonnal elkezdett nyávogni hogy nem kap benne levegöt,pedig a dugó ki volt húzva úgyhogy jegeltük.
Amugy minden vágyam egy latex overál/catsuit/a kedvesemen jól mutatna csak azt nem értem hogy a cipzár a lábak között nem csipi be a szörzetet vagy teljesen borotváltnak kell lenni?
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.24 0 0 26
Sziasztok latexfan-ok !
Köszi a hozzászólásaitokat, már azt hittem senkinek nem tetszenek kis hazánkban a latexruhák !
No, akkor a válaszaim szép sorjában !

djt-122 : Simon-ékat elég régóta ismerem, még honlapjuk sem nagyon volt, amikor már ellátogattam az üzletükbe személyesen is és meg tudtam magam ajándékozni egy általuk gyártott darabbal. Rendkívül megbízhatóak, mert volt már olyan, hogy véletlenül kiszakítottam egy ruhámat (a vékony gumianyaggal megesik az ilyesmi :o) ) és Ők díjmentesen megragasztották, hogy nyoma sincs a hibának. Valamint készíttettem már velük méretre is úgy, hogy egyik héten levették rólam a méretet, másik héten már mehettem is a kész ruháért, ami tényleg olyan volt, mintha rám öntötték volna - a szó szoros értelmében ! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy - bár én még nem rendeltem Tőlük Neten keresztül -, nyugodtan adhatsz fel megrendelést, biztos lehetsz benne, hogy megérkezik. Hogy épségben-e vagy sem, azt csak a Magyar Posta miatt nem lehet biztosra állítani, nem pedig Simon-ék miatt !
A Hauteng ruhái is kegyetlenek, nekem is nagyon tetszettek ! Bár náluk valóban inkább a lakk-kollekció a figyelemreméltóbb és igazad van az árak alacsonyságával kapcsolatban is. Amint azt már többször is írtam, a Netes rendelést szerintem mellőzd ! Ha van FAX, azon add le a rendelésed, akkor biztosan bizalmasan fogják kezelni az adataidat. Persze nem árt, ha nem egy újonnan alakult "cégnek" faxolod át a hitelkártyád adatait, hanem egy már ismertnek. A Hauteng például megbízható és a Simon is az ! (Egyik sem mai csirke a szakmában és adnak a hírükre !)
Hogy mi a véleményem, ha férfi visel lakk- vagy latexruhát ? Úgy gondolom, a válaszom nem is lehet kérdéses az eddig leírtak fényében ! :o) Jártam már fétis party-n - külföldin is - nem is egyszer és közel sem utcai ruhában jelentem meg ott, gondolhatod ! :o) Szóval ha rajtam múlna, biztosan hétköznapi viseletté avanzsálnám, csak attól félek, hogy akkor elveszne a varázsa. Nekem nagyon tetszik, akár magamon, akár lányokon. Persze jobban tetszik lányokon, mert sokkal látványosabbak benne !!! Én csak azért veszem fel, mert.... de ez meg már a "Tűsarkú cipő fiúként..." topic témája. Mindenesetre a lányok nálunk nem hordanak ilyet, még divatból se láttam soha egyetlen magyar lányon sem !!! Elég baj ez ! Talán azért, mert honlányaink fejében rögzült az a felületes képzettársítás, hogy : kihívó öltözködés = prostitúció. Akik meg egy kicsit visszafogottabb természetűek, azok meg azért nem veszik fel, mert meggyőződésük, hogy nem állna jól rajtuk... pedig ha tudnák mekkorát tévednek... Ezek a ruhák pontosan a visszafogott csajokon állnak jól, mert akkora kontrasztot teremthet a szuperszexi külső a szolíd viselkedéssel, hogy ettől garantáltan begőzölne minden hapsi ! Én legalábbis igen.... :o))) Addig is, amíg a lányok nem hordanak ilyet, hordják a fiúk ! Végül is a divatnak nem kellene nemektől függenie. Ha egy hapsin jól áll egy lakknadrág, nem tudom, miért ne hordhatná ??? Ki mondta, hogy nem lehet ?

Gumilovag : Az, hogy gondolatban - vagy esetleg a valóságban - Te bújsz ilyen cuccokba egyáltalán nem nárcisztikus !!! Nárcisztikus viselkedés az, ha a saját testedbe lennél szerelmes mindenféle ruha, meg egyéb kiegészítő eszköz nélkül. Amit Te csinálsz, az teljesen normális fantáziálás, amelyben Te a megtapasztalás vagy érzékelés révén tudsz Magadban orgazmust kiváltani. Ezt most nem írom le még egszer, ezt már egyszer kiveséztük a "Tűsarkú cipő fiúként..." topic tagjaival. Ezt én így gondolom, de persze lehet velem vitatkozni. Én is öltözöm be mindenfélébe, de azt nem érzem, hogy magamba lennék szerelmes, sőt : kifejezetten kritikus vagyok magammal szemben ! Nem tetszem magamnak az esetek nagy többségében, csak ha egy kis átváltozás révén más lehetek, mint az aki. A latex holmik szeretete és felvételük iránti vágyakozás "egyszerű" fétisizmus, amit szerencsés esetben át lehet élni egy megértő partnerrel is. És akkor végképp nem beszélhetünk önimádatról ! Ennek hiányában azonban az ember ezt kénytelen EGYEDÜL átélni. De ez nem nárcizmus.
A gumióvszertől egyébként én is beindulok, tehát tökéletesen megértem, mit érzel és a gázmaszkok is a nagy kedvenceim közé tartoznak. Remélem sikerült megnyugtatnom némileg ! :o)
Elélvezni ma már nem tudok a genitáliák ingerlése nélkül, pusztán fantáziálásból, de volt olyan időszak, amikor legelőször próbáltam valamit, akkor annyira felizgultam, hogy már senkinek nem kellett semmit sem csinálnia. :o) Például ilyen alkalom volt, amikor először próbáltam üzletben női tűsarkú csizmát. Szégyen ide, szégyen oda, én ott helyben elélveztem, amikor felhúztam a csizmát. És ugyanezt éltem át az első latex-ovarallba "csusszanásomkor" is, ami ráadásul megintcsak üzletben történt (pech, mindig ott próbálom fel először és nem otthon... :o) ) és az is óriási volt !!! Idővel sajnos ezt az érzést "megszokod" bizonyos fokig és mindig valami újra vágysz, amit még nem próbáltál. Tulajdonképpen nem is tudom, hogy jó-e mindent kipróbálni ? Ez egy érdekes kérdés lehetne... Mert egy idő után már a fantáziád sem segít. Mindig kell hagyni valamit, ami után vágyódsz és küzdhetsz érte, hogy egyszer kipróbálhasd. Nekem még mindig van ilyen ! :o))
Külhonban megrendezett fétish party-kon nem jellemző, hogy elszabadulnának az ösztönök. De persze a legmenőbb helyeken biztosítanak ehhez is egy intimszférát a pároknak, ha netán már nagyon nem bírnának magukkal. Persze lehet nyilvánosan is csinálni, azért sem szól Rád senki, de ez végképp nem gyakori. A neves party-k inkább egy bensőséges hangulatú bulik benyomását keltik, ahol bármi megtörténhet, de valójában csak egy jó kis zenés szórakozóhely, ahol hasonszőrű emberekkel, párokkal ismerkedhetsz, táncolhatsz, bámészkodhatsz. A zene a legtöbb helyen amúgy is elnyom mindent, hasonlóan egy hazai disco-hoz, de azért még lehet meghitt helyeken beszélgetni és persze szokott lenni némi élő műsorszám is a témában, amin lehet nagyokat ámulni... :o) A neten fellelhető visszafogott képek azért vannak, mert ez inkább a jellemző és nem pedig az orgia. Aki erre számít, az csalódni fog, mert az esetek 95%-ban mindenki partnerrel érkezik, sőt van olyan hely ahol csak ez az elfogadott.

Ethaniel : Lásd fent ! :o) Nem röhejes amit csinálsz, hidd el !!! Az a röhejes, hogy ennek létjogosultságát így kell bizonygatnunk magunknak ! Valójában nem magunknak bizonygatjuk, hanem gondolatban a meg nem értő környezetünknek, akik közül sokan valóban röhögő görcsöt kapnának, vagy rosszabb esetben pszichológusra bíznának. Na de kérdem én : miért akarunk MINDENKINEK megfelelni a környezetünkben, ha egy olyan intim dologról van szó, mint a szex vagy ad absurdum az önkielégítés ? Egyedül leendő partnerünket kell majd győzködnünk, de Őt sem a végletekig ! Ha nem fogadja el a "dilinket", akkor nem fogad el bennünket teljes valónkban, akkor pedig gond van. (Ezt pont én mondom, akinek a barátnője szintén nem fogadja el ezeket egyenlőre, de úgy érzem talán fejlődik még a kapcsolatunk jó irányba. :o) )
A gyakorlati része a dolgoknak : valóban nem kell, hogy mindjárt drága cuccokkal kezdjen az ember, hisz nem is mindenkinek adatik meg ez anyagilag sem. Gázmaszkot például nálunk is lehet kapni az erre szakosodott munkavédelmi szaküzletekben. Hogy mást ne mondjak, az első maszkomat én is itthon vettem, méghozzá legalább olyan jót, mint amilyeneket külföldön árulnak ! Tény, hogy ez sem volt valami hú de olcsó, de egy kis gyűjtögetéssel elérhető. Az enyém konkrétan a LUDWIG Munkavédelmi boltból való, ami a XI. ker. Rátz Lajos u. 26. III. emeletén található (ha még megvan). Azidőtájt egy szép fullpanorámás fekete gumi gázálarc 13.000 Ft körül volt. Ez volt az egyik legdrágább, megjegyzem... Ennek panorámaüvege van elöl (nem külön-külön a szemeknek, hanem egybe) és 5 pánttal lehet a fejre erősíteni. Lányokon iszonyat jól mutatna, de sajnos nincs olyan ismerősöm, akire ráadhatnám !!! Így jobb híján én szoktam felvenni és így már megvan a feeling ! ;o) Gumikesztyű ügyben szerintem végképp nem lehet semmi probléma, hiszen mosókesztyűben például néha feketét is lehet kapni. De ha ez nem jön be és masszívabbat szeretnél, akkor vegyvédelmi kesztyűk után kell járkálnod, amelyet szintén munkavédelmi szaküzletekben lehet beszerezni. Úgy emlékszem, a Bajcsy Zsilinszky úton a Nyugati felé van is egy ilyen üzlet.
Heaven party-ra lehet, hogy egyikünk sem fog már beállítani, mert tavasz óta egyáltalán nem rendeztek többet itthon, meg aztán ott senki sem "fetisizálódott" annyira, hogy igazán jól érezhesse magát az ember. Sok volt a bámészkodó, ami egy fétis party-n halál idegesítő !!! Vagy mindenki beöltözik vagy senki ! Ez a külföldi party-kon alapszabály !!! A latex pedig még a mi fétis-partinkon is extrémnek minősült...

Latexbazka : Üdv Neked is ! Mi volt az az egy-két dolog, amit sikerült itthon beszerezned, ha nem vagyok indiszkrét ? Már csak a többiek kedvéért is meg kellene osztanod az ötleteid... Köszi, hogy látogatsz !

És végezetül egy link a latex-fétis témájú újságok "királyához", amelynek eddig minden számát megvettem Bécsben (sajnos a honlap fizetős, de azért az online shop-ba be lehet menni és érdemes körülnéznetek) : Heavy Rubber

gumilovag Creative Commons License 2002.09.23 0 0 25
Szervusztok! Mit gondoltok, aki nagyon rá van indulva a latexbe csusszant testekre el tud élvezni a legérzékenyebb pontok ingerlése nélkül? Állítólag van akinek fantáziálással is megy.
Latexbond! Egy fétispartyn mennyire szabadulhatnak el az ösztönök? Mindenki feszít a "bőrében", és beszélgettek? Ez egy "ártatlan" show, vagy szabad az action? Az a pár kép amit némely honlapon látni viszonylag visszafogottnak látszik. Remélem győzni fogod válasszal.
sexyshoes Creative Commons License 2002.09.22 0 0 24
Időnként nézzetek át a másik, nem offolandó topikba, van nektek ott pár dolog. "magassarkú cipő!!! ciki fiúként?" pl: legutóbbi hozzászólásom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!