Keresés

Részletes keresés

sennen50 Creative Commons License 2018.10.01 0 0 516

Meglepődve olvasom, hogy lejjebb milyen rosszakat írt egy hölgy Pásztor Tamás masszőr és csontkovácsról. Épp most készülök időpontot kérni. Kb. fél éve voltam nála utoljára, de ezután kéthetente el fogok járni: eldöntöttem. Jártam hozzá régen, több éve, amikor még a XIV. kerületben rendelt, a Bosnyák térhez nem túl messze. Fantasztikusan jó szerintem, már 1-2 kezeléssel csodákat tett velem, 3-4 kezelés meg hónapokra rendbe hozott. Én csak dícsérni tudom és akármikor csontkovácsra, vagy akár csak masszázsra lesz szükségem, mindig hozzá megyek, ha fogad. Kb. 5 éve voltam nála először és azóta sem felejtettem el, amikor problémám van, mindig felkeresem, de ezentúl rendszeresen el kell járnom, mert ahogyan öregszem, egyre több fájdalom jön elő imitt-amott. Nagyon jó szakember. Kicsit furcsa, de nagyon rendes és lelkiismeretes. Én nem vagyok különösebb ismerőse, mert szerencsére eddig ritkán voltak fájdalmaim és mindig csak akkor mentem pár kezelésre (és pár kezeléssel mindig tökéletesen rendbe hozott), de ajánlom mindenkinek, akinek masszőrre, vagy csontkovácsra van szüksége, mert garantáltan megszünteti a fájdalmakat. Hogy volt egy-két hozzászólás ellene, az nem hiszem, hogy probléma, hisz mindenkinek nem lehet megfelelni. Aki már millió csontkovácsnál járt és nem talált egy állandót, abban lehet a hiba, nem a csontkovácsokban.    

gombóc63 Creative Commons License 2018.08.01 0 0 515

Nem látom a hozzászólásomban azt a szót, de ha neked normális dolog 10 évvel ezelőtti dologra reagálni nosza!

Előzmény: ötfelezős (514)
ötfelezős Creative Commons License 2018.07.31 0 0 514

Én meghagyom mindenkinek a jogot, hogy egy fórumon szólhasson, oszt senkit nem hülyézek le csak azért, mint ahogy te tetted velem.

Előzmény: gombóc63 (513)
gombóc63 Creative Commons License 2018.07.25 0 0 513

Már minősítetted, de ha jól esik nyugodtan.

Előzmény: ötfelezős (512)
ötfelezős Creative Commons License 2018.07.25 0 0 512

Én viszont nem minősítem a te hozzászólásodat. :)

Előzmény: gombóc63 (511)
gombóc63 Creative Commons License 2018.07.24 0 1 511

Egy 10 évvel ezelőtti hozzászólásra már tök felesleges reagálni. Szerintem.

Előzmény: ötfelezős (510)
ötfelezős Creative Commons License 2018.07.24 0 0 510

Kováts úr! Ha ön jó csontkovács, akkor ez a sekélyes önreklám teljesen felesleges volt.

De ide nem hülyék járnak, így legközelebb, ha ilyent csinál, ne a más oldalakon a nevével együtt előforduló emailcímet adja meg a profiljánál.

Valamint... egy 10 éve egy hozzászólásos profilnál ez a megjegyzés, hogy: , "már másnak is megírtam" ez enyhén humoros. :)

Előzmény: gralma (181)
rickoh Creative Commons License 2018.04.23 0 0 509

Sziasztok. Nem tudja valaki hogy Csordás József dekompressziós kezelését ki csinálja tovább? Nekem nagyon jót tett az a kezelés és nagyon sajnálom hogy nem csinálja már

 

Kataújpest Creative Commons License 2018.04.20 0 1 508

Sziasztok sziasztok!!!

 

Remek hírekkel tudok szolgálni Minden kedves olvasónak,akinek bármi nemű derék fájdalma van,mint nekem VOLT!!!

 

Érmelléki Attila kezelt ma délelőtt,mint ígértem dokumentálom a történéseket!!:))

 

Megérkeztem a Rendelőbe,mellékelem a helyszínt:http://csontkovacsati.com/kapcsolat/

 

Nos,betessékelt,már készültem,sportmelltartó,Brigit Jones bugyi,és kezdtük is!!:))

A masszázságyon,ami precízen törcsivel volt leterítve háton fekve helyezkedtem el,és a combcsontok lazító kimozgató fogásaival kezdte,majd felálltam,háttal Atinak,és érdekes egy egy mozdulatos lumbális kimozgatás vette kezdetét,mindkét irányból,azaz,jobb és bal emeléses technika!Persze dió héjban elmondtam érkezésemkor,mi hol fáj,mit mutatott az MR lelet egyszerűsítve,és tudta mit hogy kell a helyére tenni!!/4-es,5ös.ös ágyéki csigolya elcsúszásom volt,rossz mozdulattól edzésen,és már körülötte csontvelő ödéma,hisz a szervezet védekezik,nyomott mindent,bizonyos mozdulatoknál,hajlásoknál fájt rendesen!/...OK...A bal oldalam,csípő tájon megadta magát,és éreztem lentről,a ropogós hangsorozatot is,hallhatóan gond volt ott,és sikerült kiszedegetni!!..nem kapkod,ezt hozzá teszem,elmond mindent,mit hogyan a levegő vételektől,a,szembecsukásig...!!Aztán egy remek üveges köpöly kezelés vette kezdetét,farrésztől,a nyakszirtekig,kb...10-15 percig voltam így hazán hason a harangokkal tarkítva,képet is csinált a beleegyezésemmel,amit meg is kaptam emailben tőle!!

Harmadik lépésként.denevérpados produkció vette kezdetét,pár percig lógtam háton fekve,majd ő mozgatott kicsit,mint a libikókát a padon,hogy beinduljon az aktív keringés,ezt is mellékelten magyarázta!!

 

Itt teljes szabadulásomat követően,guggolások,le-fel hajlások,nyújtások következtek,amiket már lazán meg tudtam akadások,nyilalások nélkül csinálni,de egy ponton még éreztem a derekamnál az akadás érzetet!Ezt jeleztem,megint az érdekel emelő mozdulat neki háttal,és lám,egyet még a szorult csigolya pattant,megadta magát a természetnek,megszabadultam a gyötrelmemtől!!..azért még hajolgattam,leültem,tavaszi hacuka visszavesz,és ücsörögtem vagy 5 percet,hogy minden rendben e!!Naná!!!egy órát voltam ott nála,profi az emberünk,nekem bevált!!!

 

Nagyon szépen köszönöm,és Ati,imába foglalom a neved,hogy a sok rossz vélemény után Rád találtam!!!Mindenképpen le akartam ezt írni,mert nagyon sokat segítettél,újra mehetek majd tornázni,ami az életem,még várok regenerálódom,mert hátam olyan,mint akinek  a polipok kiszívták a hátát,de nagyon jól esett,az emberség,a sok rizsa nélküli útmutatás,nekem is ez egyenes beszéd a kenyerem!!:))

 

Juhéj!!!és tényleg az!!!Isten az ember!!!Bármi nemű gerinc bajom lesz,egyenes út fog hozzá vezetni,vége a kísérletezésnek,a,pénz szórásnak!!Egy gyógyuló nő vagyok,pozitív hozzáállással,megszűnt a kín,a rossz érzés,a fájdalom,mert helyére került,amit 5-en nem tudtak előtte kezelni,csak a bőrt húzták le rólam!!

 

Szép napot Nektek!! Én ajánlom őt saját tapasztalatom után!!!

 

Üdv

 

Kata

Kataújpest Creative Commons License 2018.04.19 0 0 507

Sziasztok!!!

 

Nos,olvasgattam az utóbbi bejegyzéseket!!:)))

 

A derekammal van gond,4-es,5-ös csigolya megcsúszás 3mm,kis csontvelő ödémával megspékelve...)...ezer doki,ezer masszőr,csodavarázsló,és semmi változás,gyógyszert már nem szedek,de Aflamint eszegettem,Sirdalud retarddal vegyítve..Nos,voltam már ukrán csodadokinál,ugyan az a macera,20 perc kezelés,nem volt rossz,de hm..az én régi csontkovácsom próbált helyre rakni,de bőgtem a fájdalomtól,amikor kő keményen szét ropogtatott!!...voltam nyújtó állványon is,folyamatosan lazítok,nyújtok légző gyakorlatokkal vegyítve,de magamnak ezt nem tudom helyrerakni,ez már a 4.hetem,úgy hogy kínlódom...ADT terapeuta is volt nálam,4 gyakorlat bemutatása,amit magam is hasonlóan végeztem eddig,elég húzós áron,szóval ,nem olcsó a buli,főleg,az orvosok elintézik egy toll vonással,hogy ránk hozzák a frászt!isiász,lumbágó,röntgenek,Mr..stb...kapaszkodunk az utolsó fűszálba is!!..nekem rossz edzőtermi mozdulattól kattant ki a derekam,rá tetőzte már ezt a sok megerőltető rendszeres edzés...Nos,Kedves ,avagy nem túl kedves hozzászólók,az utóbbi hsz-ek,nem túl bizalom gerjesztőek egy személyről,nevezetesen Érmelléki Attiláról!!!

 

Én mégis úgy döntöttem,hogy holnap ellátogatok hozzá délelőtt,kétszer beszéltem vele,normálisan tájékoztatott mindenről!!

Ismerősömet is véltem felfedezni az egyik videójában aki artista,kikértem a véleményét,és nyugodt szívvel fogom igénybe venni a kezelést!Nem lehet mindenki mindenkinek szimpatikus,de a médiát,a dolgozó havi keresetét belekeverni egy adott témába elég vakvágány,én nem vág ide!!!Erre én nem is vagyok kíváncsi,ez már csámcsogás,nem pozitív hozzá állás..jelzem,anélkül meg se lehet gyógyulni!!!...Én azt vallom,hogy nem csak evésre van a szánk,hanem ha egy igénybe vett szolgáltatás,nem vált be,akkor adott helyzetben jeleni kell az illetékes kezelőnek,ez a legtisztább út!!Sajnálom,ha valaki kínlódik,nem egy jó érzés,heteket küszködik,de ez a fórum is azért van,hogy megosszuk a tapasztalatainkat egymással!!Én ezt fogom tenni,holnap visszatérek,és részletesen be fogok számolni az Attila nyújtott kezelésről,időtartamáról,és hatékonyságáról!:)...

 

Jelzem,senki nem kért meg,hogy ide okoskodjak,de mivel nem kedvelem a hátulról jövős lejáratósdit,ezért magam akarok megbizonyosodni a valóság tartalmáról a dolgoknak!!...Az Inda felé is jeleztem email formájában az itt olvasottakat,ami a moderálási szabályokba bele ütközik,mint rossz hír keltése,nézzék át,és ellenőrizzék!!Én a pozitív embereknek drukkolok,és Jó egészséget kitartást,és mihamarabbi jobbulást kívánok Mindenkinek!!:))

 

Holnap folyt,köv...

 

Üdv

 

Kata újpestről

 

laci bácsi Creative Commons License 2018.03.09 0 0 506

Miért? Ha az orvosnál el merik mondani...

Szerintem több mint etikátlan valódi név és arc felvállalása nélkül fikázni valakit az interneten.

De mint írtam is, eléggé úgy fest hogy sok hsz egy költő tollából származik.

Ha hirtelen rövid időn belül megszaporodik az 1 hsz-es szidalmazók száma, az okot ad a gyanúra hogy egy ember több klón nicknévvel írogat.

Előzmény: gombóc63 (505)
gombóc63 Creative Commons License 2018.03.09 0 0 505

Most te is naiv vagy, az emberekre nem jellemző, hogy ott és helyben elmondják szemtől szembe a véleményüket.

Előzmény: laci bácsi (504)
laci bácsi Creative Commons License 2018.03.09 0 0 504

1001 oka lehet hogy valakit le akarnak járatni, lehet szakmai féltékenység vagy piaci térnyerés lehetősége, ill. rosszindulat. 

Ugyanis ha valaki valós negatív tapasztalattal bír, akkor meg tudja beszélni az érintettel ott helyben...

Előzmény: gombóc63 (503)
gombóc63 Creative Commons License 2018.03.09 0 0 503

A pozitív hozzászólós is csak egyszer szólt....lehet naiv vagyok, de nem értem mi értelme valakit lejáratni, ahhoz kell tapasztalat is. Már említettem, hogy nem ismerem az urat, de eszembe se jutna rosszat írni róla ha nem jártam nála. 

Előzmény: laci bácsi (502)
laci bácsi Creative Commons License 2018.03.09 0 0 502

Nekem az a meggyőződésem, hogy az itt hirtelen megszaporodott 1 hozzászólásos "rágalmazó" fórumtársak írásai egy tollból származnak...

Ez okot ad arra, hogy az ember kételkedjen a leírtak valóságtartalmával kapcsolatban.

 

Előzmény: Érmelléki Attila Csontkov (501)
Érmelléki Attila Csontkov Creative Commons License 2018.03.07 0 0 501

Kedves Gombóc63, ugyan Zsuzsát szólította meg, akinek tiszte szívből köszönöm, hogy megvédett... de annyit reagálnék én is, hogy számomra  a rágalmazás és az egyértelműen megszervezett lejárató szándék volt felháborító. A hozzá szólók közül egyedül Kiwi5-ről gondolom, hogy valóban járt nálam. Sajnálom, de elfogadom, hogy csak itt adott visszajelzést, azért is kérem a visszajelzést mindenkitől ,mert abból tudom, hogy mi az a probléma amit meg tudok azonnal oldani és mi az amit akár még további egy-két alkalmi kezeléssel lehetne megoldani. Természetesen joga van mindenkinek a véleményéhez, biztosan  én sem tudok mindenkin segíteni, de úgy érzem jogom van megvédeni magamat, a szakmai "hírnevem" nem szabad préda pár internetes trollnak... Maradok tisztelettel, jó egészséget kívánva. Érmelléki Attila Csontkovács

gombóc63 Creative Commons License 2018.03.04 0 0 500

Kedves Zsuzsa! Nem vagyok érintett az ügyben, de muszáj hozzászólnom, mert én meg a te felháborodásod nem értem. Miért ne lehetne másnak rossz véleménye? Pozitív megnyilatkoztatást könnyű névvel felvállalni,  kiváncsi  lennék más ügyben is kiírod-e így a neved, ott ahol te is az elégedetlenek táborát erősíted. Én is voltam már olyan szakembernél akiben csalódtam, miközben mások agyon dicsérték. Mindenkinek más az elvárása, fogadjuk el egymás véleményét. Ahogy a negatív véleményeket a pozitívat is ki lehet írni, olvassa majd aki akarja és dönt.

Előzmény: Sizsu1984 (499)
Sizsu1984 Creative Commons License 2018.03.03 0 0 499

Kedves Fórumozók!

Először nem akartam hinni a fülemnek, miszerint Érmelléki Attila csontkovácsot ilyen jellemzőkkel illették.

Számomra ez teljes felháborodást keltett!!!!! 

Itt mindenki név nélkül "rángalmaz"

Én felmerem vállalni a nevem, mert amit írok az igaz!

Simon Zsuzsa vagyok, egy édesanya!

Az én gyermeket is kezelte Érmelléki Attila...

A történet a következő: 

8éves kisfiamat az iskolában a testnevelés órán véletlen elgáncsolták, estére feldagadt a kis bokája és nem tudott lábra állni. Mivel a családunk szinte összes tagjának segített már Attila, ezért nagyon megbízunk benne és egyből őt hívtuk telefonon. Egy órán belül meg is érkezett. 

A kisfiamnak a kezelés után elmúltak a fájdalmai és lábra tudott állni!

Borzasztő hálás vagyok neki érte és ezután is bármikor megbíznék benne!!!

Sajnálattal olvastam ezen sorokat, és hihetelen, hogy egy ilyen jó embert képesek bántani!!!

 

Érmelléki Attila Csontkov Creative Commons License 2018.02.03 0 0 498

Üdvözlet minden Fórum olvasónak ! A nevem Érmelléki Attila Csontkovács. Meglepve olvastam ezt a lejárató kampányt, milyen érdekes hogy hirtelen a semmiből mindenki ilyen elégedetlen velem :-). Sejtem, hogy melyik konkuráló "kolléga" áll e mögött , ezért nem reagálok egyesével minden rágalmazásra és ocsmány gyanúsításra. Természetesen én sem tudok mindenkin segíteni, de azt hiszem, a Facebookon arccal, névvel felvállalt közel 600 (!!) 5*-os értékelés magáért beszél. Szeretem a munkám, ez az életem, ezt a vendégeim is érzik és nagyon sok embernek tudtam eddig segíteni, ezt tőlem pár rossz indulatú ember el nem veheti. Mindenkinek jó egészséget kívánok, az irigyeknek meg annyi munkát, hogy kevesebb ideje legyen elemezgetni és még esetleg marketing tevékenységre is jusson... Üdv Érmelléki Attila Csontkovács

zozizozi1 Creative Commons License 2018.01.10 0 0 496

A kovàcs Magyar Andràsèk vannak mèg ki tud róluk valamit?

pepitarex Creative Commons License 2018.01.10 0 0 495

én olyan csontkovàcsot keresek aki nem 20 perces ,hanem normàlisan lekezel!Kit ajànlotok?

A csodálkozó Creative Commons License 2017.12.28 0 0 492

Szia! Igen ez a probléma, hogy a csontkovácsokat nem ellenőrzi senki. 

Előzmény: Ágimanócska (491)
gombóc63 Creative Commons License 2017.12.06 0 0 488

Én minden szavaddal egyetértek.

Előzmény: Brigittta.M (487)
ötfelezős Creative Commons License 2017.11.28 0 0 486

Csak azokról a jelenségekről nem esett most szó, amit Gaddemon kifogásolt. :D

Előzmény: drjakatics (461)
emiki6 Creative Commons License 2017.11.27 0 0 485

Mivel én önhibámból kiestem Köhler-től, kénytelen voltam másik csontkovácsot keresni. Végül nem csontkovácsot találtam, hanem a holisztikus terápiával foglalkozó Comprido Holistics-et. Mikor érdeklődtem a következőket írta nekem Balázs, aki a kezeléseket végzi:

- Csak holisztikusan kezelek, ami annyit jelent, hogy nem kizárólag a meglévő problemá(i)ddal, hanem az egész testeddel foglalkozom. A tested és a lelked elválaszthatatlan egységet alkotnak! Minden fizikai tünet, sérülés, fájdalom, betegség (és még sorolhatnám) kialakulása, vagy már megléte lelki eredetű.

- Különböző masszázsfajták, csontkovácsolás, passzív kimozgatások, nyújtások, mozgástanulás, hipnoterápia (a lelki problémákra) és még sok más technika segíti majd azt, hogy sikeresen haladjunk az alapoktól egészen addig, hogy teljesen rendben legyél, megértsd a tested, és tudd, hogy mi miért alakult ki és mit kell tegyünk/tegyél azért, hogy a tünetmentes állapotot fent tudd tartani permanensen.

- Az első alkalom 1-1,5 órás és 13.000 Ft-ba kerül. Az első alkalommal egy állapotfelmérést csinálok, részletesen kikérdezlek az egészségi állapotodról, műtéteidről, töréseidről, stb, stb. Az állapotfelmérés fehérneműben történik, de utána már fel tudsz venni egy kényelmes nadrágot, pólót, vagy amiben kényelmesen érzed magad.

- Az utókezelések 1 órásak, és 9.000 Ft-ba kerülnek. Kérlek hozz magaddal váltó ruhát, amiben kényelmesen tudsz mozogni.

Így is történt. 3 kezelésen voltam, első alkalommal a lábbal és csípővel foglalkozott. Mint megtudtam, az eltérő izomfeszülések miatt az egyik lábam kicsit hosszabb, ami miatt ferdén állt a csípőm, ferde volt a gerincem és az egyik vállam megemelkedett (mindegyik csak kismértékben). A kezelés az "eltérő lábhosszt" tartósan megszüntette. Emellett a kezeléseken helyre tette a csigolyáimat, fellazította a hátamon a letapadt izompólyákat, stb, egy átfogó kezelést nyújtott és kezelt olyan problémákat is, amit Köhler nem vett észre.

Segítőkész volt, ellátott tanácsokkal, ajánlott gyakorlatokat, én elégedett vagyok. Nem olcsó, de nyugodt szível ajánlom. A hipnoterápiát még nem próbáltam, de valószínű sort kerítek rá.

umea.. Creative Commons License 2017.11.26 0 0 484

Köszönöm szépen. Korábban Kiem orvosprofesszort ajánlották, de ő év végéig tele van előjegyzett páciensekkel

Előzmény: gombóc63 (483)
gombóc63 Creative Commons License 2017.11.26 0 0 483

Ha ez a panasza akkor ha jót akar manuálterapeutát keressen.

Előzmény: umea.. (482)
umea.. Creative Commons License 2017.11.26 0 0 482

Gerinc becsipődéses panaszokra keresek rokonom részére budapesti jó csontkovácsot. Láttam egy hirdetést Érmelléki ati a neve, ismeritek-e?

Kiss0811 Creative Commons License 2017.11.05 0 0 481

Szia!

Mi újság? Voltál kint kezelésen? 

Előzmény: KillBill111 (471)
gombóc63 Creative Commons License 2017.10.09 0 0 480

Eltértél a témától. És nem értem mit kell ezen ennyit rugózni, a McKenzie a sérvesek tornája, hozzáértő ( Gerincgyógyászati Központ) mondta nekem, én preferáltam volna, de nem vagyok sérves. A téma részemről ennyi volt.

Előzmény: Törölt nick (479)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!