Keresés

Részletes keresés

Pacemaker Creative Commons License 2002.05.19 0 0 4
Tényleg van ilyen topic akkor oda a többi hozzászólást.
morbiczer Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3
Az eddigi miniszterelnöki irodák Orbánnak nem feleltek meg, néla érdeklődj ebben az ügyben.
Előzmény: Pacemaker (-)
Derek Creative Commons License 2002.05.19 0 0 2
"Kiváncsi lennék hogyan szerezte milliárdjait, és arra is miért nem felel meg neki a miniszterelnöki rezidencia? "

En nem vagyok ra kivancsi, legyen ra kivancsi az adohivatal,vagy a versenyhivatal,vagy akire tartozik egy uzleti tevekenyseg torvenyesegenek felugyelete, az o dolguk, es ha nekik nincsenek kifogasaik, nekem mi a feszkes fene kozom van hozza. A Sandor palota nem miniszterelnoki rezidencia, csak Orban szandekozott azt csinalni belole.Ezt viszont nem kotelezo elfogadnia az uj kormanynak.

8bit Creative Commons License 2002.05.19 0 0 1
mar van nehany ilyen topic.. kar, hogy raszoktal a levegore..

0

morbiczer Creative Commons License 2002.05.19 0 0 0
Mintha már lenne ilyen topik...
Pacemaker Creative Commons License 2002.05.19 0 0 topiknyitó
Nézzük meg a másik oldalt is, ne csak OVI-ról beszélgessünk.

A mostani kampány során és azóta is magyar anyanyelvünk minden szépségét hallhattuk szakértő hozzászólásaiban, melyet többségében saját kútfőből, papir nélkül hatalmas katarzist keltve mondott el.
Remélem azt a szegénységpárti kormányt nem gondolta komolyan, mert jelenleg nem tudom mit jelent, azt hogy minden párttag legyen szegény, , vagy a szegényeknek lesz pártja, vagy azt hogy pártolják a szegénységet.

Kiváncsi lennék hogyan szerezte milliárdjait, és arra is miért nem felel meg neki a miniszterelnöki rezidencia?

Arra is kiváncsi lennék hogyan egyeztethető össze, az ügynöki törvényből adódóan egyértelműen lemondásra felszólított politikus jelen szerepköre.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!