fölösleges, a nibiru úgyis elviszi mindegyiket. Egy ősi schumér írásban olvastam már nagyon régen, hogy aki hisz a nibiruban, azért eljönnek, felszippantják a nibiru rakterébe és análisan beléültetik a pikkelyestestűt, hogy kitenyésszék az új fajt. 2012-ben megszabadulunk mindegyiktől.
Érdekes hogy csak te látod (nem merült fel benned halovány 5letként, hogy tele lenne vele a sajtó..?)... Én inkább elmennék a gondozóba, ha nem maradna abba e "látvány"... ;)
van egy kerdesem foghagymabors baratom,,,hogy lehet az, hogy az egen mostanaban 2 olyan fenyes test ragyog mint a Vénusz? reggel 3-tol latni a Venuszt,,,gyonyoru,,,de egy ugyanolyan fent van mar 10 utan es reggelig ekeskedik az egen,,,mar viszont az a valami nem a mi napunk iranyaba van,,,es ugyanolyannak tunik mint a Venusz,,,keres valami magyarazatot erre ha megkerhetlek,,,es gyozogy meg rola, hogy nem az en szemem kaprazik;)
Amikor honvéd vótam, akkor gyakorlatokon néha vót egy ilyen vezényszó: "atomvillanás balról" (vagy egyéb irányokból)...
Namost ilyenkor gyorsan fel kellett venni a vegyvédelmi köpenyt, a gázmaszkot és lehasalni. (egy atomrobbanáskor qrvára sanszos hogy túléld így... 8-D )
Akkor most majd májusban lesz "gyik-villanás jobbrul"?
A világvége, érdeklődés hiányában, évek óta, rendre elmarad. De ami késik, nem múlik ugyebár. Ez reményt ad a sok világvége- és többek közt Nibiru rajongónak...
De amúgy meg ha nem tudnátok, a magyar táltosok a szellemvilággal egyezséget kötöttek és a Föld haladékot kapott, a Nibirut megállították. Fogjátok már fel! Nem igaz hogy ezt nem tudjátok és nem értitek, többször is beírtam már... Mi ezen a bonyolult? Nem értem ezt az értetlenkedést...