Hellósztok Soproni rapmetal / punkrock / alternatív zenekarba keresünk szólógitárosokat és szintist Sopron és környékéről. A weboldalamról ( http://kevinkain.hu ) letölthető a lemezem amiről alapból játszanánk a dalokat (amiket persze a banda tagjai a saját stílusuk szerint formálhatnak majd :) ), de persze ha összeáll a banda, akkor utána saját dalokat is alkotunk közösen. Ha érdekel a dolog jelentkezz a kevinkain@freemail.hu e-mail címen.
Csak egy gyors regisztráció, amihez még e-mail visszaigazolás se szükséges, és már szavazhatsz is :) (ha van, akkor több e-mail címről is szavazhatsz :) ).
Ha tetszett terjeszd ismerőseid között, és töltsd le a lemezemet a weblapomról.
A NEO nekem tetszett,bár enyhén ittasan tekintettem meg a produkciójukat!harmadszor láttam őket,először Szűcs Krisztiánnal a HS7 énekesével,akivel még pár szót váltottam is:
Hát, néhány éve erősen 0 volt a helyi könnyűzenei élet, most már nem annyira. Bár attól függ, mit értesz kzene alatt. Én speciel most jöttem haza egy Deák Bill koncertről. Diszkókból meg már kinőttem :)
Hova lehet menni, milyen aktualis programok vannak, illetve mi volt regen. Valami ilyesmirol szoljon ez a topic, ha beleszolhatok egyaltalan Nyiregyhazarol a Soproni forum dolgaba.