Keresés

Részletes keresés

blrad Creative Commons License 2002.05.16 0 0 1
Szeretem az elektrónikus dübörgést :)
Amúgy a zene nem érdekel milyen, de én szeretem a nagy felfordulásokat: sokan legyenek, ereszd el a hajamat se árt. Szóval mondjuk olyan helyeket várok, ahol (legalább) egyszer kibaszott jól éreztétek magatokat.

Vegyük például Győrben az Univerzum dikkó-t, (Most Bomba klubb néven fut asszem), szóval azt house-s estén tudom mindenkinek ajánlani (már aki nem csömörlött meg az ilyen zenétől). Ott pl a csajok (vendégek(!), nem fizetett táncos luvnyák) a pulton nyomták ezerrel, közben a pult lángolt (nem közvetlenül) alattuk. "Kicsit" feldobták a hangulatot azzal a csaposok, kiszolgálók, hogy alá tüzeltek a szukáknak: nyomták a Zippó benzint a lángokba kegyetlenül. Fergeteges buli volt.
(Igaz ez már volt már vagy fél éve)

Előzmény: Type-R (0)
Type-R Creative Commons License 2002.05.16 0 0 0
mondjuk a kiinduló pont az lenne, hogy Te milyen zenét szeretsz:)))))
nem hiszem, hogy elmennél mondjuk egy paul oakenfold bulira, hiába lesznek kurva jó csajok (ha éppen ez érdekel), ha 5 percet nem bírsz ki az elektronikus dübörgésből...:)))))
mellesleg oakenfold aug 19-én tényleg jön magyarországra, pacha bárban fog zenélni:))))
ott a helyem:)
Előzmény: blrad (-)
blrad Creative Commons License 2002.05.16 0 0 topiknyitó
Na, ebbe a topikba igazán irhatnátok egy-két bulis/hangulatos helyet ahová érdemes benézni. Jó lenne ha azt is ide írnátok, hogy ott konkrétan mi is van. (pl. milyen zene megy, késdobáló stílusú-e, milyen arányban vannak a nők, melyik nap érdemes menni, stb)
Várom a véleményeket is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!