Keresés

Részletes keresés

Agallis Creative Commons License 2002.05.19 0 0 0
Szia!

A probléma nem 0.

Sajnos az a helyzet, hogy neked is ellenőrizni kellett volna amikor beköltöztél, ill. próbáld meg az Elműnél mindezt elmondani(telefonon), és reklamálj, hogy miért nem ellenőrizték 8 éve, és próbálj az önkorival is takarózni. A villanyóraleolvasónak is figyelni kell arra, hogy a plombák a helyükön vannak-e, legalábbis nálunk mindig árgus szemmel nézi.
Nagyon ne reménykedj, mert az Elmű eddig minket mindig lepasszolt. Nálunk kedvezményes volt az óradíj az előző lakó miatt, de mivel nagyon kevés áramot fogyasztottunk nem tűnt fel. Minden felelősséget áthárítottak, pedig volt közben óracsere, átírták a nevemre is mégsem tűnt fel nekik. Szerintük én direkt csaltam, és örülhettem, hogy nem akasztottak pert a nyakamba. Gyanítom ezt is megteszik, ha nem fizetek.

Sok sikert: Agallis

Előzmény: Szellőke (-)
Szellőke Creative Commons License 2002.05.14 0 0 topiknyitó
Sziasztok emberek.
Fel vagyok háborodva, ma ugyanis ajánlott levélben felszólított az Elmű, hogy tekintélyes büntetést fizessek, mert szerződésszegő módon történt a vill. energiavételezés.
Előzménye annyi, hogy pár hónapja cserélték a villanyóránkat és két kedves fiú figyelmeztetett, hogy valami zárópecsét hiányzik az óráról, ezért be fogják vizsgálni, majd kapok értesítést. Jegyzőkönyvet vettek fel, hogy az egyszobás lakásunkban milyen fogyasztók működnek. Ja kb. tízezer Ft havi villanyszámlát fizetek. Álmomban sem jutna eszembe áramot lopni, annál fontosabb a két kisgyerekem biztonsága, hogy ilyennel buheráljak, mellesleg egy szöget se tudok normálisan beverni.
A lakást 8 éve lakjuk előtte önkormányzati lakás volt, évekig üresen állt, az előző lakó halála után, mi pedig természetesen nem nyúltunk az órához.
Mit tegyek, segítsetek. Abszolút méltánytalan a vád és teljesen tehetetlennek érzem magam!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!