Keresés

Részletes keresés

bad100 Creative Commons License 2002.05.15 0 0 17
figyelj, te ne az én stílusom kritikája mögé bujócskázzál, hanem ha vmi hihetetlen hazugságot akarsz itt terjeszteni, és beleégsz, akko' húzzad be füledet farkadat, és ne azzal védekezz, hogy te nem vagy/voltál párttag......

máskor ne higgyél el egyből mindent egy ojjan miniszterelnöknek, akik az ügynöktörvény alapján be se tölthetné eszt a posztot, aki 1$-ért eladná az egész országot, akinek a pénzen kívül semmi sem számít.......

Előzmény: Vgaby (16)
Vgaby Creative Commons License 2002.05.14 0 0 16
A stílusod számomra elfogadhatatlan. Lehet azért mert egy kicsit idősebb kisfiú vagyok. Sosem voltam tagja semmilyen pártnak.
Előzmény: bad100 (15)
bad100 Creative Commons License 2002.05.13 0 0 15
má mé lennék agymosott? cáfojjál vazzeg...

többet voltam a D100-ban, mint te moziban, ahol vetítenek neked, és mindezt úgy hogy egyik párthoz sem tartozom, csak én is agymosottnak tartalak téged....

a tényeket mondjuk, mint a csiga2-n, tudod?

a felől meg nincsenek illúzióink, hogy mindkét oldalnak maga felé hajlik, csak mi nézzük az ország érdekeit is....

Előzmény: Vgaby (11)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.05.13 0 0 14
Valami forrás a "kuncegabika" barátjáról??? Mert én 10 perccel ezelőtt hallottam egy nevet, de ha megszakadok se tudom elképzelni, Kuncze barátjaként az illetőt.
Előzmény: bad100 (7)
fxor Creative Commons License 2002.05.13 0 0 13
wazz. lehet, még sok maszop szavazó azt hiszi, hogy azért nem megyó a sándor palotába - mert szeret _abban_ a bérházban lakni? :-OOO
Előzmény: fxor (12)
fxor Creative Commons License 2002.05.13 0 0 12
na az is kurva jó volt, mikor a reklámban elindult a gangos bérházból. azt a maszopos szavazók meg nem kérdezték meg maguktól, hogy: bevetted? :-O
Előzmény: bad100 (2)
Vgaby Creative Commons License 2002.05.13 0 0 11
Ne haragudj azt hittem normális vagy mégha agymosott is. Mégegyszer bocs.
Előzmény: bad100 (9)
Tommy Hagen Creative Commons License 2002.05.13 0 0 10
Az egész storyból annyi lenne érdekes, hogy igaz-e, hogy a mi Bochkor gabink a Medgyó nevelt lányát tologatja. Ha igaz, akkor érthető egy kis alákérdezés.
Előzmény: Vgaby (-)
bad100 Creative Commons License 2002.05.13 0 0 9
szivesen fütyike... :-)
Előzmény: Vgaby (8)
Vgaby Creative Commons License 2002.05.13 0 0 8
Köszi az infót bár ez a kisfiú igen meglepett.
Előzmény: bad100 (7)
bad100 Creative Commons License 2002.05.13 0 0 7
az MFB anjira fityesz bank, te kisfiú, hogy épp most készülnek kuncegabika személyes jőbarátját kinevezni a vezetőjének, aki szerény 660 millát akasztott le a K&H-ról a saját zsebébe, persze törvényesen, párhuzamosan azzal, hogy 4.4 milliárd veszteséget okozott az ír tulajdonosoknak, akik a sajtóbotrány helett inkább benyelték, mint hasonló csődbe döntötték volna magukat, mint a princ történet....

na ez az ember az MFB vezérigazg.szék várományosa...
örüljetek magatoknak!
a szakértelem a ti oldalatokon van.... :-)
csakígy lesz a kóródimáriákból környezetvédelmi miniszter :-) juhászferikből honvédelmi stb.stb.

Előzmény: Vgaby (6)
Vgaby Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6
Tehát ha leveszem a hozzászólásokból az infantilis részeket akkor az marad hogy állami tulajdont állami pénzért eladtak a fidesz banknak.
Okos.
bad100 Creative Commons License 2002.05.13 0 0 5
de ha jók az értesüléseim, akko' meggyes aszt lobbizta ki, ami ugye nem bűn, hogy ne csak királyi lakosztály legyen a gresemben, hanem elnöki lakosztály, ami ugye kicsit magasabban, monjuk a királyi felett, és csak kicsit najobb legyen.... és ezé az egyéni ötletéé csak 30 millát kért....
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.05.13 0 0 4
Fidélia Creative Commons License 2002.05.13 0 0 3
Ha jól tudom,akkor e nélkül is egy "palotában" él mostis,legfeljebb lakásnak hívják:O)
bad100 Creative Commons License 2002.05.13 0 0 2
aszt nem, hogy meggyespite végül hol fog lakni, de.....

a D100-at az MFB vette meg, vagyis pusztán egy átcsoportosítás történt az állami ingatlanvatyonban, és továbbra is kormányzati használatban maradhatna, ha aszt akarnák. de a D100 nagy baja [Baja egy szellemi és testi törpe amúgy], hogy együtt lakna, mint most is etyépként, egy ingatlanon belül a 3 legnajobb közjogi méltóság, vagyis biztonságtechnikailag rendkívül nagy a kockázat. ezért született az a döntés, hogy a miniszterelnök használja a művész utzai villát.

vagyis meggyes megint sunyin hazudik, vetít...
de már eszt mekszoktuk!

meg asz is elhangzott, hogy akko', ha nem lesz miniszterelnökség a Sándor Palota, akko' elnöki rezidencia lesz. végülis a rátio...
egy proli miniszter minek menne oda, a várba...

szerintem meggynek a vajdahunyad lenne a legalkalmasabb, közel a liget, közel a maszop székház [bár ő nem tag :-)] ez az igazi proli környezet... és még a csajozásait is szabadon űzhetné a bokrosban :-)))

Vgaby Creative Commons License 2002.05.13 0 0 1
Látom levetted a lényeget.
Előzmény: di manó (0)
di manó Creative Commons License 2002.05.13 0 0 0
Magyarországon a lakás fogalmába úgy kb.
150 m2-ig tartoznak bele lakhelyek.

Úgy sajnálom Pétert!

Vgaby Creative Commons License 2002.05.13 0 0 topiknyitó
Ma reggel a Sláger rádióban Boros telefonon beszélt Medgyessy Péterrel és megkérdezte hol fog lakni. Medgyessy azt válaszolta : A köztársasági őrezred őszinte bánatára, otthon !
Boros : Talán a Sándor palotában vagy a Béla király úti rezidencián ?
Medgyessy : A Sándor palota szóba se került a Béla király úti rezidenciát pedig eladták az urak ! Így a mostani lakásában fog lakni továbbra is .

Tudtok erről valamit ???

Üdv: Vgaby

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!