,Minél több kitöltött kérdőívre lenne szükségem dolgozó emberektől. Minél sokszínűbb, annál jobb volna: ha különböző nemű, korú, foglalkozású emberek is reprezentálnák magukat. Ezért szeretnélek megkérni Téged is, hogy töltsd ki ezt a kérdőívet (és esetleg kérd meg kollégádat, ismerőseidet, rokonaidat, de csak ha nem nagy megerőltetés). A témája a társadalmi kapcsolatok a munkahelyi környezetben, körülbelül 12 percig tart kitölteni. Azért is fontos, mert sürget az idő, igazság szerint már össze kellett volna gyűjtenem a kitöltött kérdőíveket. Köszi előre is a segítséget, Karolina Dałek A kérdőív linkje: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGRSUkFsbVdxMG1Qc0I1dmoxMHpJb2c6MQ
Neeeeee! Ne válaszolgass simlinának. Örülök, hogy találtál valami kapaszkodót. Akkor így írom, hogy nem távolodik el mert jó veled, így vissza sem kell jönnie, és látod is hogy mit csinál, de akkor az ügyelet helyett, meg miért nem vagy velem.:(
Nem is kell gúzsba kötni, ha egy picit eltávolodik, akkor is mindig vissza fog jönni, és közben mindig jól fog viselkedni, mert soha nem csinálna hülyét belőled!:)
Vannak igen pillanatok amikor minden tökéletes, vagy annak tűnik, meg vannak mostanában pillanatok amikor minden sötét, és kusza lesz. Én az állandóságot szeretem, az állandóságot biztosítom, bár tudom ez lehet, hogy megkopottá válik az idővel, és akinek szárnya van azt nem lehet gúzsba kötni:(
Nézz ki az ablakon a sötétségbe és látsz egy pici aranyló pontocskát és ahogy közeledik, már tisztán kivehető egy angyal, csókra áll a szája és ezt látod xoxoxoxoxo:)))