Keresés

Részletes keresés

Tamerlán Creative Commons License 2004.10.19 0 0 157

Tessék mondani,

 

mi van a "naplószerű beírogatásokkal"?

(:-)))

Előzmény: Probatbicol (-)
kikaczago Creative Commons License 2004.07.04 0 0 156

Komolyan!

Kovács Lacesznek nincsenek hibái.

Kovács elvts. kerek, egységes egész.

Kovács, egységes egészként tökéletes, a kádárizmus evoluciós csodája.

Kovács úr etalon, prototipus.

¤¤¤

 

 

 

Tamerlán Creative Commons License 2004.07.04 0 0 155

Na még egyszer:

 

Idézem

Probatbicolt, a topicnyitót:

 

"Mostantól ide fogom naplószerűen beírogatni a Kovács László által elkövetett hibákat.

Eddig is zavart vele kapcsolatban sok minden, de mivel ellenzékben volt, nem tulajdonítottam neki túlzott jelentőséget. Viszont ez most megváltozik."

 

Ja, és a dátum: 2002. május 12.

 

Tessék mondani:

 

MI VAN A NAPLÓSZERŰ BEIROGATÁSOKKAL?

 

Merthogy "elkövetett hiba" az van.

Rogyásig...

Előzmény: Tamerlán (154)
Tamerlán Creative Commons License 2004.07.04 0 0 154

Idézem

Probatbicolt, a topicnyitót:

 

<b>"Mostantól ide fogom naplószerűen beírogatni a Kovács László által elkövetett hibákat.

Eddig is zavart vele kapcsolatban sok minden, de mivel ellenzékben volt, nem tulajdonítottam neki túlzott jelentőséget. Viszont ez most megváltozik."</b>

 

Ja, és a dátum: 2002. május 12.

 

Tessék mondani:

 

MI VAN A NAPLÓSZERŰ BEIROGATÁSOKKAL?

 

Merthogy "elkövetett hiba" az van.

Rogyásig...

Pyramyd Creative Commons License 2004.04.26 0 0 153
A tegnapi Híradót nézve kaptam fel a fejem erre az "enyhe" paradoxonra:

"A kormány hamarabb teljesítette a programjában vállalt kötelezettségeit mint ahogy lehetősége lett volna rá!"

Mi ez a marhaság?

valaki magyarázza már el nekem hogy lehet lehetőség nélkül hamarabb teljesíteni valamit?!?

F. C. King Bastard Creative Commons License 2004.04.15 0 0 152
Tamerlán Creative Commons License 2003.11.14 0 0 151
A topicnyitó változatlanul nem tud semmiféle hibáról (nem tesz "naplószerű" bejegyzéseket), ezért maga Kovács segít neki.

"Bár nem a kormánytagok döntöttek az ebédről, hanem egy referens, akinek ez a dolga, beismerik, hogy hiba volt a fővárosból, drágán hozatni az ételt” – jelentette ki Kovács László.
(nol)

Előzmény: Tamerlán (131)
Luby Creative Commons License 2003.07.01 0 0 150
alto!
Semmi bajom azzal ,amit írtál.Nincs fehér-fekete a mai felgyorsult életünkben.abban is van igazság,amit Te irsz és abban is ,amit én.A probléma számomra az utolsó mondatoddal van.Hogy hova jutott a hazai jobboldal,az attól függ,hogy hol áll,aki szemléli.Az,amit igazán felrónak a jobboldalnak bratyizás a szélsőjobbal -nem igaz,és nem is volt igaz.Viszont jó fegyver volt a kampányban itthon és külföldön.Ha azt róják fel a jobboldalnak,hogy klientúrát épített,na erről most igazán ne beszéljünk balról.(tudjuk mind a ketten).A az a probléma a jobboldallal ,hogy a demokratikus jogokat sértette -ez már nem tévedés ez hazugság.Semmi sem indokolja azt,hogy demokrácia hiányról beszéljünk a jobboldali kormányzás idején.Ez a dolog most sokkal inkább áll,vagy ha nem ,is meg van az esélye.
Nekem sohasem volt a szivem csücske (bárhogy emlékszel is) a FIDESz.Én 1988-tól MDF-es voltam .Önkormányzati képviselő,bizottsági elnök egy nagy városban;ogy-i képviselőjelölt,az OV tagja.Mégis elhagytam az MDF-t,amikor a választások előtt kiderült,hogy még abba is beleszól a FIDESz,hogy az MDF-nek biztosított helyen ki induljon.Erőszakosak és önzőek voltak,.Találtak is olyanokat,akik a biztos pozicióért elfelejtkeztek a saját pártjukról.Ez nekem sok volt.Most pártonkívüli vagyok,neokonzervatív,nemzeti elkötelezettségű,Európa-párti,és bizalmatlan azokkal,és azok tanítványaival,akik kiszolgálták a gonosz birodalmát és ma Lenin-szobrot állítanak.De nem gyűlölködöm,nem szidok senkit,csak mondom ,amit tudok és gondolok.Üdv.: Luby,aki Gábor
alto Creative Commons License 2003.07.01 0 0 149
Hát a te stílusod mindig is olyan volt, mint mostanában, ezért aztán nem nagyon hiszem neked, hogy bíztál a szakértelmükben, racionalizmusukban, pragmatizmusukban. (Írjunk helyesen magyarul!)

Senki nem állítja, hogy nincs baj, de ez a legkevésbé sem a kormányzat szakértelmének a hiánya miatt van. Volt egy lefelé menő gazdaság a kormányváltáskor, megfejelve egy rossz nemzetközi gazasági környezettel, több abszolút jogos, de sokba kerülő ígérettel és egy szakmailag önmagát lenullázó bankvezérrel. (Ez utóbbiról csak annyit, hogy a sokat szidott Surányi György a világ egyik legjobb bankárjának számított, Járai meg... ugyan, ki az a Járai?)

Hozzáadódik ehhez még a szocialisták ismételten lekonyuló és a régi szép időket idéző hihetetlen gyenge kommunikációja (felfoghatatlan számomra, hogy abszolút nyerő helyzetekből hogyan képesek vereséget csinálni), a ballib média- és egyéb értelmiség zömének ismételten kezdődő és az Orbán-érából jól ismert elgyávulása és pipogyasága (lásd TGM néhai cikkét: Be vagytok szarva), a "válságértelmiség" rikoltozása (ahogy azt a napokban oly szépen megírta Dessewffy Tibor a Népszabóban), ami akkor is rossz hangulatot teremt, amikor azt nem indokolja semmi.

A legkisebb összetevője a mostani bajoknak a kormányzat szakértelmének állítólagos hiánya.

Én ugyan végletekig elfogult szoci vagyok (ahogy az indexen aposztrofáltak - egyébként a mai közéleti mocsárban, a fiókdiktátorok demokráciaféltési rohamai közepette büszkén vállalom ezt a minősítést) és sok bajom van az SZDSZ-szel, de ezerszer inkább ők, mint a felmérhetetlen mélységekbe züllött honi jobboldal.

Előzmény: Luby (148)
Luby Creative Commons License 2003.07.01 0 0 148
alto!
Horn Gyula vidéki "tapasztalatai",Te is tudod,hogy egy nagy rutinnal rendelkező politikus mit miért mond .Ő pontosan tudja,hogy ,amit neki megbocsájt a társadalom nagy része szerep a múltrendszerben) ,az halálos bűn a másik oldalon.Nyilván,hogy azt fogja mondani,hogy régi elvtársakkal találkozott a jobboldaliak között.Gyula m,ha gátlástalan is ,de okos.Te meg elhiszed neki.
Kedves kaanga!
Én is szivesen emlékszem arra az időre ,amikor még a választások előtt és közvetlenül utána bizakodva néztünk előre;Te is más miatt és én is.De egyetértettünk abban,hogy van reménmyünk előre lépni.
Számonkéred rajtam azt a Lubyt.Tudod azóta eltelt egy év és én teljesen elkeseredett vagyok,mert ha nem is szívem gyökere az MSzP,de biztam a szakértelmükbe,a racionalitásukba,a pragmatizmusukba.Azután ott romlott el az ország dolga (és az én stilusom is!),hogy a választási eredmények kikényszerítették az MSzP-ből a legrosszabb koaliciót.kénytelen mindenben engedni a nagyobb,erősebb MSzP,az elvarázsolt,önző és erőszakos SzDSz-nek (lásd Magyar ügy!),mert ha kilép a koalicióból a szadesz,akkor kisebbségi kormányzás következik.
Így hullik térdre az erős és így nyer nagyon sokat a gátlástalan.Ezért sokszor elkeseredett vagyok,attól tartok,ha nekem nem is ,de a három gyerekemnek majd jobb lesz.(olyan ez is,mint a vallás igérte mennnyek országa.)
Nem vitathatod,hogy napról napra rosszabb a helyzet;kölcsönöket kellett ismét felvenni;nő a belső adósság,egész ágazatok elégedetlenek és tüntetnek,etc.A baj itt van.Ne dugjátok a fejeteket a homokba a mundér becsületéért.Abból nem fogunk megélni.Ismétlem,nem a FIDESzt sírom vissza.Az sem kell.De ami most van,az veszélyes és ijesztő. Üdvözöl a régi barátsággal: Luby,aki Gábor
alto Creative Commons License 2003.06.29 0 0 147
Számomra Kovács nem nevetséges, Horn meg végképp nem az. HGY egy meglehetősen bátor politikus, akinek a bátorságát akkor is tisztelem, ha a stílusa sokszor nem éppen kedvemre való.

Azt meg már az unalomig kitárgyalták itt az indexen, hogy a volt párt, KISZ és egyéb vezetők mostani pártbéli megoszlása - már amelyik egyáltalán bennemaradt a politikában - erősen eltér a "KISZ vezér, tehát MSZP-s" sémától. Jutott belőlük mindenhová, nyugodj bele.

Mindig eszembe jut, amikor Horn a 98-as kampányban vigyorogva mesélte, hogy akárhová ment az országban, mindenhol akadt múltbéli ismerőse a jobboldali pártok helyi vezetői vagy jelöltjei között.

De ezen tényleg nem érdemes már rágódni. Az volt, most meg ez van. Konyec.

Előzmény: Luby (143)
Tamerlán Creative Commons License 2003.06.29 0 0 146
alto,

megint egy off:

Sajnálom, de nem kell a mellébeszélés.
A (139)-es hozzászólásom LÉNYEGE (ott is írtam) az 1. pontban olvasható. És az a felsorolás messze nem teljes (írhattam volna pl. a kéthetenkénti szabad szombatra szervezett "kommunista szombat"-okról is).

Na, neked "sikerült" éppen az 1. pontra NEM válaszolnod.
A "KISZ-nek mint valamiféle elnyomó szervezetnek a beállítása" rejtély, hogyan merült fel, mert ilyesmit nem írtam.
Amit viszont írtam, azt tartom.

Előzmény: alto (142)
komancs Creative Commons License 2003.06.29 0 0 145
K.L. legfőbb hibája a kora.
Az ilyen idős emberek túlnyomó része nyugdíjas, rokkant, v munkanélküli. Ha Ő v a pártja, kormánya nem tud munkát adni a korosodó embereknek, akkor ő se virítson ott a tetőn, pláne 2 állásban is, hanem adja át a helyét a fiataloknak!
kaanga Creative Commons License 2003.06.29 0 0 144
Nem érzed magadat kellemetlenül ekkora demagógiával?
Valami nagy hatás érhetett mert kb egy éve még elég normális vitapartner voltál.
Az az időszak jobban állt neked.

kaanga

Előzmény: Luby (143)
Luby Creative Commons License 2003.06.29 0 0 143
alto ! A KISz nem volt elnyomó szervezet,igaz.Nem is ez volt a szerepe.Beleszólása volt emberek életébe,sorsába,karrierjébe.Emlékezz az üzemi négyszögekre (párt,szakszervezet,KISz ,gyári vezetés).Egyetemi felvételi bizottságok,az egyetemi fegyelmi bizottságok működésében és döntéseiben!nagy szerepe volt a KISz-nek.
Az igazi nagy szerepe pedig a rendszerváltoztatás után lett a volt KISz vezetőknek.Nem voltak annyira kozmásak ,mint az MSzMP vezetők,képzettebbek is voltak,-rájuk lehetett bízni az átjátszott állami és pártvagyont.(csak egy példa -honnan jött Nagy Imre(nem a mártír!),vagy Gyurcsán miniszter úr?
És ahogy fogy és válik nevetségessé a nagy generáció (Kovács,Horn,és a többiek) úgy lesz egyre nagyobb szerepe az obsitos KISz vezetőknek.
Üdv.: Luby,aki Gábor
alto Creative Commons License 2003.06.29 0 0 142
OFF

A második ponttal arra kívántam utalni, hogy azok, akik a fiatalok, akik buzgón fideszeztek a rendszerváltás kezdetén ugyanezt a KISZ-ben tették volna, ha nincs rendszerváltás.

És ez még csak nem is valamiféle negatív értékítélet részemről, pusztán azt mondom, hogy a közéleti érdeklődésű fiatalok a rendelkezésre álló terepeken ki szokták élni az ilyen hajlamaikat. A rendszerváltás kezdetén a Fidesz volt a trendi, tehát ezek a fiatalok oda mentek. Nincs ebben semmi baj, pusztán egy tényt állapítok meg.

A csajozást természetesen humor gyanánt írtam, de érdekes módon, ha volt kiszesekkel beszélsz, legtöbbször ezt emlegetik, mint igen pozitív élményt :-)

Én átéltem a KISZ korszakot, magam is tagja voltam '73-tól, ennek alapján merem állítani, hogy a KISZ-nek mint valamiféle elnyomó szervezetnek a beállítása, hát finoman szólva is tévedés. Manapság leginkább tudatos tévedés.

Na, ennyit erről.

ON

Előzmény: Tamerlán (139)
alto Creative Commons License 2003.06.29 0 0 141
"Felelősek vagyunk azért, hogy az ilyen gátlástalan, saját érdekeiknek az ország, a nemzet érdekeit alárendelő erők ne kaparinthassák meg ismét a hatalmat" - emelte ki Kovács László.

Mi tagadás, ezzel maximálisan egyetértek. Régóta mondom már, de úgy látszik, csak most jutott el KL-hez a véleményem :-)

Előzmény: Elbai Péter (138)
Luby Creative Commons License 2003.06.29 0 0 140
Nagyon sajnálom,hogy a KISz-tábori sátorszex úgy jött át,hogy a szexről szól.Nem annak szántam,csak belevittem egy kis csavart.Arról szól,hogy ma az a tehetséges,az a szakember és az a megbízható ,aki...és itt jön az a KISz-tábor,mint az egy "alommáválás" jelképe.
Üdvözöl benneteket : Luby,aki Gábor
Tamerlán Creative Commons License 2003.06.29 0 0 139
alto,

ugyan a KISZ-téma itt off, de az 5 pontodat (főleg az elsőt!) nem lehet szó nélkül hagyni.

I. eset: csak viccelődtél
Sajnálom, de ez rossz vicc volt. Alább megtalálod, miért.

II. eset: csak egy kicsit is, de komolyan gondoltad.
Az 5 pontod szerint:

1. "A KISZ minden ellenkező híreszteléssel ellentétben alapvetően nem a politikáról szólt, hanem a csajokról az építőtáborban."

NEM IGAZ.
Akinek valódi tapasztalatai voltak (középiskolás korától a munkába állásáig, majd később is), annak bizony főleg más dolgok jutnak eszébe a KISZ-ről.
Néhányat felsorolok:
- a KISZ-tagság figyelembe vétele a továbbtanulásnál
- a KISZ az egyetemi, főiskolai felvételi bizottságokban
- pártfelvételi ajánlat egyes KISZ-tagoknak (a visszautasítás esetleges kellemetlen következményei)
- a KISZ-tagság figyelembe vétele az álláspályázatoknál
- a fizetésemelésnél, üdülési beutalók elosztásánál, külföldi utazások engedélyezésénél a KISZ kötelező hozzájárulása

Szóval, nem az építőtábori csajozásokról szólt a dolog...

A többi pont az elsőhöz képest lényegtelen, de azért ezeket is megemlítem:

2. "Ha a rendszer nem omlik össze 1990-ben, a későbbi fideszes fiúk is dugták volna a kiszes csajokat az építőtáborban."

Feltételezés. Értelmetlen.

3. "Viszont nagy sajnálatukra a KISZ is megszűnt az építőtáborokkal együtt, így maradt a kollégiumi csajok szűkebb halmaza."

A következtetés hamis, de ez csak vicc lehet.

4. "A kiszes csajok jobbak voltak, mint a Bibó-kollégisták."

Egyéni megítélés, de ez is csak vicc.

5. "A frusztráció meg is látszik a fiúkon."

Csak egy kis "fikázás", semmi több.




Előzmény: alto (137)
Elbai Péter Creative Commons License 2003.06.29 0 0 138
Kovács László leginkább a Fideszt ostorozta az MSZP-választmányin
2003. június 28. 12:27

MTI

"Felelősek vagyunk azért, hogy az ilyen gátlástalan, saját érdekeiknek az ország, a nemzet érdekeit alárendelő erők ne kaparinthassák meg ismét a hatalmat" - emelte ki Kovács László.

Azért ennek a Kovács et.-nak vastag a bőr a pofáján.
A 70-es években a Pártéletben, a Népszabadságban dicsőitette a szocializmust, a Varsói Szerződést a KGST-t, az Európai Közösséget a NATO-t támadta, most meg a nagy europer demokrata 2002-es választások alatt riogatta a lakosságot 26 milió románnal...ez dumál és hazudik, támad megint?

alto Creative Commons License 2003.06.29 0 0 137
Az országot megint
teleszórták azokkal,akik egy KISz-tábor sátrában együtt vesztették el a szüzességüket.

Erre csak öt dolgot lehet mondani:

1. A KISZ minden ellenkező híreszteléssel ellentétben alapvetően nem a politikáról szólt, hanem a csajokról az építőtáborban.

2. Ha a rendszer nem omlik össze 1990-ben, a későbbi fideszes fiúk is dugták volna a kiszes csajokat az építőtáborban.

3. Viszont nagy sajnálatukra a KISZ is megszűnt az építőtáborokkal együtt, így maradt a kollégiumi csajok szűkebb halmaza.

4. A kiszes csajok jobbak voltak, mint a Bibó-kollégisták.

5. A frusztráció meg is látszik a fiúkon.

Előzmény: Luby (134)
Luby Creative Commons License 2003.06.28 0 0 136
Igen.De bárcsak ne kellett volna! Luby,aki Gábor
Luby Creative Commons License 2003.06.28 0 0 134
Én sem csalódtam Kovács Lászlóban.Ő nem változott.Kemény,elkötelezett ember.Nem azt mondja ugyan ,amit hatvanban ,hetvenben,nyolcvanban mondott,de UGYANÚGY!Kitartott az elvei mellett,fő a hatalom,és csak ő és csapata alkalmas a hatalom gyakorlására.Kitartott a módszerek mellett is.Aki nem ért vele egyet az neonáci,antiszemita,csaló,tolvaj,demagóg,lázító.
Kitartott a barátai mellett is.Az országot megint
teleszórták azokkal,akik egy KISz-tábor sátrában együtt vesztették el a szüzességüket.
Kovács Lászlónak nincsenek hibái.A nép a hibás,hogy még mindíg (és egyre inkább)az ország több,mint fele nem tudja,hogy nincsenek hibái Kovácsnak.Nem tudunk felnőni a kovácsokhoz...
Üdv.: Luby ,aki Gábor
Tamerlán Creative Commons License 2003.06.27 0 0 133
Még mindig sehol a "naplószerű beírogatás".
Hiba se lenne???
Előzmény: Tamerlán (131)
rich.mond Creative Commons License 2003.05.17 0 0 132
Hát ja.Isteni szerencse,hogy végre van egy tökéletes,bár kissé idősödő politikusunk.Örüljünk együtt!
Előzmény: Tamerlán (131)
Tamerlán Creative Commons License 2003.05.17 0 0 131
A topicnyitás óta 1 év telt el.
A mi Kovácsunk csak nem tud hibázni.

Nyoma sincs a topicnyitó Probatbicol által beígérteknek:
"Mostantól ide fogom naplószerűen beírogatni a Kovács László által elkövetett hibákat...

Eddig is zavart vele kapcsolatban sok minden, de mivel ellenzékben volt, nem tulajdonítottam neki túlzott jelentőséget. Viszont ez most megváltozik"

Háát... marhára megváltozott, az biztos.
Egy év telt el, de "naplószerű" azóta sem volt.

A mi jó Kovácsunknak hibátlannak kell lennie. Így szeretjük... (:-))

malaclopo Creative Commons License 2003.01.09 0 0 129
valahogy csak túlélik, hogy a kiváló jobboldaliak nem tekintik őket vitapartnernek
Előzmény: ciaodino (126)
ciaodino Creative Commons License 2003.01.09 0 0 128
Vagyis púpos? ))
Előzmény: Turulmadár (127)
Turulmadár Creative Commons License 2003.01.09 0 0 127
Férfiasan tökéletes. :)
Előzmény: Tamerlán (125)
ciaodino Creative Commons License 2003.01.09 0 0 126
Amíg a Kovács-stílus marad domináns az MSZP-ben addig nem lesz békésebb a belpolitika.
Kovácsot, Lendvait aljasságaik miatt senki nem tekinti vitapartnernek semmilyen ügyben a jobboldalon.
Előzmény: Tamerlán (125)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!