Keresés

Részletes keresés

CSamu Creative Commons License 2002.05.27 0 0 3
Mar jopar topic nyilt rola, de ez ugy latom nemzavar.
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.27 0 0 2
Nicsak, mit találtam.
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.10 0 0 1
...ez egyértelműen saját fidesz kreálmány...

Bizonyíték? Orbán Viktor saját HAZUG állítása a várba összecsődített tömegnek az 1.500.000 milliós parlament előtti gyűlésről...

tespedek Creative Commons License 2002.05.10 0 0 0
Szerintetek érdemes tagadniuk, hogy ők írták? Hiszen egy betű téves információ sincs bent.

Amúgy a cím: http://www.images.fidesz.hu/hamis.html

tespedek Creative Commons License 2002.05.10 0 0 topiknyitó
A FIDESZ honlapjáról vettem le ezt a levelet:
"
Magyar Polgári Kör Titkos Belső levele. No.1

Kiadja: FIDESZ TOP SECRET

Kedves Barátom!

Köszönöm, hogy jelentkeztél a MPK (Magyar Polgári Kör) tagjai közé. Nagy öröm, hogy még 24 óra sem telt el tegnapi beszédem után, máris több tízezer kör megalakulását jelentették telefonon, faxon, s egyéb úton. Ennek eredményeként rendszeresen utasításokat, értelmezéseket, akció terveket juttatunk el, melyeket pontosan kell végre hajtanotok.

Kérlek a jövőben minden szavamat pontosan kétszer lassan tagoltan olvass el, hogy mindent jól megérts. Azért kérem ezt, mert nem szabad hibáznunk.

A várbeli beszédemben külön kihangsúlyoztam: az MPK nem lehet jogi alapon létrehozott szervezet- hiszen akkor törvényes eljárás kezdeményezhető ellene az ország demokratikus berendezkedése elleni lázadás címén. De ha így, "baráti " társaság formájában létezünk, akkor megjelenhetünk a nép "egyszerű" hangjaként, senki sem tehet semmit. Hogy mit gondol, s mit akar a nép, azon nem kell gondolkoznotok, én meg a Kövér Laci pontosan megmondunk mindent.

Néhány aktuális helyzetelemzés-annak érdekében, hogy a környezettel folytatott vitában hatékonyan tudjatok érvelni:

- Pánik hangulatban menekül a FIDESZ vezetése,iratokat semmisít meg, milliárdokat utal még mindig a saját klientúrájának -közli nap, mint nap a média.

- Na most mi nem menekülünk. Minden nézőpont kérdése, s miénk a helyes álláspont. A menekülésnél az üldözött elől rohan, az üldöző mögötte. Azt kell tudatosítani mindenkiben, azért megyünk Mi előre, mert Nekünk van mondanivalónk az országnak, Nekünk vannak terveink. Mi vagyunk az erősebbek, ezért Nekünk kell a szűz területeket feltörni, a járt utat kitaposni. Az ellenfél gyenge, ötlettelen, kénytelenek vagyunk ezért helyettük is gondolkozni- mert magyar valóságunk egy pillanatig sem kerülhet veszélybe - ezt soha ne feledd! Ezért voltunk kénytelenek dönteni az autópályák további építéséről, a magyar föld védelméről, a GYES, GYED, GYÁP, TÁP CSP drasztikus emeléséről. Csak néhány a jövő ötleteiből:

- törvényjavaslatot terjesztünk be az értelmiségi minimálbér 450 000 Ft-ra történő felemelésére, a tűzoltók tűzállóságára, alap bérük ötszörösére, munka közbeni bérük 15 szörösére emelésére, a pedagógus kiegészítő életpálya havi juttatásának 245 ezer forintban történő megállapítására

- háziorvosok alanyi jogon kapják meg az orvosi rendelőt, ismerjük el kiadásaik ténylegesen magas voltát, ezért a pont forint értékét meg kell duplázni, a praxis feladatainak ellátására kapjon egy Land Rovert (vagy ennek árban megfelelő, az orvos igényével egyező gépkocsit, mely öt éve alatt nullára amortizálódik, s szabadon eladható)

- törvényjavaslatot terjesztünk be, hogy mindenki, jelenlegi lakóterülete környezetében az Állami Földalapból ingyen földterület támogatáshoz, 5 évig kamatmentes gépvásárláshoz juthasson

- már a jövő héten kezdeményezzük a diákhitel kamatának eltörlését, az alanyi jogon járó ösztöndíj kiegészítés bevezetését, mely havi összege a mindenkori felvett diákhitel minimum háromszorosa.

Természetesen ezzel nem elégedhetünk meg. Akciók is kellenek, helyi akciók: elvétve útlezárás, helyi demonstráció a polgármesteri hivatal előtt, a polgármester lakása előtt, a vele szimpatizáló képviselők feleségének munkahelye előtt. (Ez utóbbi bölcs dolog, mert vádolhatnak, hogy nyíltan a képviselőnek mentek - de így nem - az asszony majd ráébreszti, mi a helyzet. Okot kell találni, helyi, de lényeges okot. Pl: késik a posta, kemény a kenyér. Ha ötlet kell, bármikor készséggel állunk rendelkezésre!

De!

Egyenlőre nem robbantgatunk, nem csinálunk nyílt lázadást, - csak gyors, de hatékony agymosást. Elengedhetetlenül szükségünk van rá!

Négy évvel ezelőtt, az önkormányzati választások előtt, azt sulykoltuk mindenkibe, még az orvosokba is a SOTE rendezvényen, Budapesten: csak akkor teljesülhetnek kéréseik, elképzeléseik, vágyaik, ha a kormánnyal szimpatizáló, megegyező önkormányzatok alakulnak.

Ezt most sürgősen el kell mindenkivel feledtetni, agyukból, zsigereikből törölni.

Változnak az idők, változik a taktika! Azt kell mindenkibe belenevelni, oltani, plántálni: veszélyben az ország jövője, az eddig elért eredmények. Ha ellenkeznek, mondjátok el: a kormány csak akkor valósíthatja meg elképzeléseit, ha az ellenőrzése nagyon szigorú, ugyanakkor kostruktív.

Ez csak úgy valósítható meg, ha az őszi választásokon mi 99,9%-t szerzünk.

Bevezetőként, beköszöntőként ennyit kedves barátom, áldjon isten családoddal, barátaiddal együtt!

KOB (Központi Operatív Bizottság)

Budapest, 2002.05.09. "

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!